Tehdään ihmeitä yhdessä!

Iisalmessa ihmeet tehdään yhdessä - sinä, minä, me kaikki olemme Ihmeidentekijöitä.

Tällä sivulla kerromme sinulle tositarinoita Iisalmen ihmeidentekijöistä. Tositarinoita rautaisesta osaamisesta ja lujasta yhteistyöstä kansainvälisissä yrityksissämme sekä yhteisömme välittävästä elämäntavasta, jossa hyvää tulevaisuutta rakennetaan yhdessä huolehtien vastuullisesti ja ekologisesti myös meitä ympäröivästä luonnosta.

Klikkaa alta katseluun tositarinavideoita tavallisista iisalmelaisista ihmeidentekijöistä. Tarinat ovat luettavissa myös Issuu-esitteestä. -  Jos sinäkin haluat tehdä ihmeitä, katso millaisia ura- ja koulutusmahdollisuuksia seutumme maailmanluokan yritykset ja monipuoliset oppilaitoksemme tarjoavat www.iisalmi.fi/byiisalmi.

Coming soon! All these True Stories of Iisalmi's Miracle Makers will be available in English soon on this website. Meanwhile you can find the stories in English from our digital broschure.

Kerro oma Ihmeidentekijä-tarinasi!

Kerro oma Ihmeidentekijä –tositarinasi, julkaisemme sen tällä sivulla! Mikä toi sinut Iisalmeen, tai miksi olet halunnut rakentaa elämäsi Iisalmen seudulle? Millaiset asiat iisalmelaisessa elämäntavassa ovat sinulle tärkeitä, ja miten koet seudun luonnon? Miten työlläsi osallistut yhteisen, paremman kaupungin ja yhteisön rakentamiseen?

Vastaa kyselyyn täällä.

Iisalmen slogan: Emme odota ihmeitä. Teemme niitä.
Me Iisalmessa teemme tekoja yhteisen hyvän eteen. Teemme yhdessä työtä sen puolesta, että Iisalmi tunnetaan nyt ja tulevaisuudessa pieniä ja suuria ihmeitä synnyttävänä, onnellisten ihmisten ja hyvinvoivien yritysten kaupunkina, jota on helppo rakastaa.
Jos sinäkin haluat tehdä ihmeitä, katso, millaisia uramahdollisuuksia seutumme maailmaluokan yritykset tarjoavat.
logopaivitetty.jpg