Työyhteisöt antavat nyt monoa multitaskaukselle!

Pään sisäisen to do -listan läpikäynti asiakastapaamisessa, lounastauko auton ratissa ja jatkuvat keskeytykset pitkin työvuoroa… Tällainen moniajo on tuttu riesa monen työpaikoilla ja työpäivien aikana. Nyt Iisalmessa tehdään käänne aivoruuhkaan työyhteisöjen Monoa multitaskaukselle -valmennuksella. Uudenlaisessa yhteistyössä asiantuntijakumppanina on Työterveyslaitos, jonka aivotyövalmentajan ohjauksessa osallistujat oppivat sujuvan aivotyön tärkeitä taitoja. 

Kiitos kaikille Monoa multitaskaukselle -valmennukseen hakeneille! Hakijoiden joukosta Työterveyslaitoksen ohjaamaan sujuvan aivotyön valmennuskokonaisuuteen valikoitui mukaan kolme motivoitunutta työyhteisöryhmää:

- Ponssen eri tiimeistä koottu moniammatillinen työryhmä
- Normetin eri tiimeistä koottu moniammatillinen työryhmä
- Live-säätiön Live Iisalmen toimipisteen moniammatillinen kuntoutuksen ja hyvinvoinnin tiimi

Nämä kolme työyhteisöryhmää antavat lempeän lujasti monoa multitaskaukselle ja oppivat työskentelytapoja, joilla on vaikutusta sekä työhyvinvointiin että työn tuloksellisuuteen, tuottavuuteen ja laatuun.

Seuraa Monoa multitaskaukselle -valmennukseen osallistuvien työyhteisöryhmien matkaa somessa ja nappaa parhaat vinkit myös omaan arkeesi!

Facebook
Instagram
LinkedIn

 

Mistä ihmeestä on kyse?

Monoa multitaskaukselle -valmennus on Iisalmen ja Työterveyslaitoksen yhteinen pilotointi, joka perustuu Työterveyslaitoksen Sujuva aivotyö -valmennukseen. Valmennuksessa sukelletaan aivotyön ihmeelliseen maailmaan, mm. tunnistamalla aivotyön esteitä, opettelemalla hallitsemaan aivotyön kuormitustekijöitä, etsimällä yhdessä keinoja aivotyön sujuvoittamiseksi ja kokeilemalla käytännössä kognitiivista ergonomiaa parantavia asioita.

Kaikkiaan 4.9.–24.10.2023 kestävä valmennus antaa mukaan valituille työyhteisöille ammattilaisten laatimia eväitä ja keinoja kesyttää aivoruuhka ja ehkäistä stressiä aiheuttavaa multitaskausta, ja näin luoda leppoisampi työympäristö kaikille sen jäsenille.

Monotetaan yhdessä ja tehdään laadukkaampaa työtä!

Kampanja tarjoaa sujuvan aivotyön oppeja meille kaikille: Seuraamme Iisalmen kaupungin viestintäkanavissa valmennuksen etenemistä ja opimme itsekin pureskelemaan potun kerrallaan Työterveyslaitoksen asiantuntijavinkkien myötä. Tulethan sinäkin mukaan monottajien joukkoon!

 

Monoa multitaskaukselle -kampanja huipentuu By Iisalmi -seminaariin 8.11.2023: Julkistamme seminaarissa valmennuksen tulokset ja Monoa multitaskaukselle -työkirjan, jonka jokainen osallistuja saa mukaan muistaakseen jatkossakin ottaa vain yhden askelen kerrallaan. Seminaarin jatkoissa Työterveyslaitoksen sujuvan aivotyön valmentaja Tiina Heusala ohjaa Monoa multitaskaukselle -työpajan, johon mahtuu mukaan 30 ensimmäistä ilmoittautujaa. Sekä seminaari että työpaja ovat maksuttomia ennakkoon ilmoittautuneille, joten käypäs jo nyt tekemässä oma ilmoittautuminen www.iisalmi.fi/byiisalmiseminaari -sivulla ja kutsu kaverikin mukaan monottamaan.