Harrastuskokeilijat aloittivat tutustumisen Iisalmen kaupungin kulttuuri- ja liikuntapalveluihin – Matkaa kohti toteutuneita harrastusunelmia voit seurata somessa!

Iisalmen kaupungin tänä syksynä kahdelle omaa harrastustaan etsivälle iisalmelaiselle tarjoama harrastuskokeilu Elämäni kunnossa By Iisalmi -ohjelma käynnistyi tällä viikolla. Ohjelmassa kokeilun kulttuuri- ja liikuntapalveluiden harrastustarjonnan parissa aloittivat Riikka Korolainen ja Tiia Pitkänen. Molemmat kertovat kokemuksistaan ja matkastaan kohti omien suosikkiharrastusten löytämistä omilla ja kaupungin somekanavilla seuraavan kahden kuukauden ajan.

Ohjelma rakennetaan henkilökohtaisesti ohjelmaan mukaan valituille henkilöille. Se voi sisältää esimerkiksi konserttikäyntejä, taiteen ja musiikin tai eri instrumenttien opiskelua, kuntosaliharrastusta, ohjattua liikuntaa, liikunnan eri lajikokeiluja sekä personal trainer -kokeilua. Ohjelmaan voi myös sisältyä vaikkapa henkilökohtaiset lukukahvit, kirjavinkkausta ja tutustumista erilaisiin kulttuurikohteisiin. 

Ohjelmaan järjestettiin haku keväällä 2023 ja harrastusjakso käynnistyi syyskuun lopussa 2023.

 

Harrastuskokeilijat Elämäni kunnossa By Iisalmi -ohjelmassa syksyllä 2023

Elämäni kunnossa By Iisalmi -ohjelma käynnistyy syksyllä 2023. Ohjelmaan on valittu iisalmelaiset Riikka ja Tiia. Lue alta osallistujien esittelyt! 

EKBYI-ohjelma_mainos1080x1080_TIIAJARIIKKA.jpg

Riikka, 38 vuotta, Iisalmi

Olen Riikka 38v, iloinen ja rauhallinen neljän lapsen äiti. Harrastustaustaa minulla ei juurikaan ole, mutta jokunen vuosi sitten kävin kuntosalilla säännöllisesti.

Minusta tuntui että tarvitsin jotain uutta ja erilaista tähän hektiseen arkeeni ja ajattelin että ehkä saisin myös innostuksen taas liikuntaan tämän ohjelman kautta ja saisin tietää myös paremmin mitä kulttuurielämyksia omalla kotikaupungilla on tarjota.

Toiveena olisi että ohjelma tarjoaisi minulle mahtavia uusia kokemuksia urheilun- ja kulttuurin parissa, saisin kokeilla uusia erilaisia urheilulajeja ja oppisin kenties soittamaan jotain instrumenttia.

Jos on mahdollista niin haluaisin kokeilla ainakin laulutunteja, pianonsoittoa, personal trainer palveluja, fatbike/sähköpyöräilyä ja käydä teatterissa/konserteissa.

Seuraa somessa. @donitsitytto 

Tiia, 35 vuotta, Iisalmi

Olen Tiia, 35-vuotias Iisalmelaistunut kahden nuoren äiti. Oma harrastaminen on saanut väistyä lasten harrastamisen tieltä ja ollut pientä ja satunnaista, nuorena pelasin jalkapalloa.

Hainkin mukaan ohjelmaan juuri siksi, että pääsisin tutustumaan Iisalmessa olevaan tarjontaan mahdollisimman monipuolisesti ja löytäisin sieltä itselleni pysyvän harrastuksen.

Erityisesti toivon pääseväni tutustumaan kulttuurikeskuksen palveluihin jotka ovat vieraampia, toiveena myös personal trainer kokeilu jonka sisällä olisi monipuolisesti erilaista toimintaa.

Mahtavaa että tulin valituksi! 🙂

 Seuraa somessa: @_tiia_tuulia_

Tiia ja Riikka kertovat syksyn aikana kokemuksistaan harrastusten parissa Iisalmen kaupungin somekanavissa. Ota siis somekanavamme viimeistään nyt aktiiviseen seurantaan, ja lähde mukaan harrastuskokeiluun!

Seuraa harrastuskokeilijoiden matkaa somessa kaupungin Facebookissa Iisalmen kaupunki – City of Iisalmi tai Instagramissa @cityofiisalmi, @donitsitytto ja @_tiia_tuulia_

 

 

 

Tutustu Elämäni kunnossa -harrastuksiin

Mikä on Elämäni kunnossa By Iisalmi -ohjelma?

Elämäni kunnossa By Iisalmi -ohjelma tarjoaa maksuttoman kahden kuukauden mittaisen harrastuskokeilujakson kahdelle iisalmelaiselle vielä omaa harrastustaan etsivälle.

Ohjelman tarkoituksena on tuoda esiin Iisalmen monipuolista kulttuurin ja liikunnan harrastustarjontaa sekä kannustaa asukkaita kokeilemaan itselle kokonaan uusia harrastuksia, ja löytämään kokeiluidensa kautta ne itselle kaikkein mieluisimmat. Ohjelmaan osallistuvat harrastuskokeilijat kertovat omasta matkastaan ja harrastuskokeiluistaan somessa ja tarjoavat näin seuraajille aidon kurkistusikkunan lajikokeilujen pariin ja matkaan omien lempiharrastusten etsinnässä.

Ohjelman avulla halutaan kannustaa kokeilemaan myös itselle ennakkoon tuntemattomia harrastuksia ja lajeja sekä menemään ehkä jopa epämukavuusalueelle kokeilemaan, voisiko oma juttu löytyäkin sieltä. Elämäni kunnossa -harrastusten esiin nostamisessa tärkeänä viestinä on ollut kannustaa sekä kulttuurin että liikunnan harrastusten pariin. Jos on aiemmin esimerkiksi harrastanut vain kulttuurin parissa, voisi lähteä rohkeasti kokeilemaan liikuntalajeja, joita Iisalmen palveluista löytyy runsaasti. Aiemmin ainoastaan urheilusta kiinnostunut voisi kokeilla hypätä kulttuuri- ja taideharrastusten pariin.

 medianäyttömainos_EKOHJELMA.jpg

Tutustu Iisalmen ura- ja opiskelupolkuihin sekä paikallisiin menestystarinoihin! Klikkaa By Iisalmi -sivulle.

#elämänikunnossa #byiisalmi #ihmeenhyvässäkunnossa #iisalmijatienoot #kiireneutraali

Tutustu Iisalmen kulttuuri- ja liikuntaihmeisiin

Elämäni kunnossa kulttuuri- ja liikuntaihmeitä Iisalmessa

By Iisalmi - Elämää ihmeidentekijöiden ilmapiirissä

Kopio hiihto.png
27.11.2023

Seuraa reaaliaikaista latutilannetta ja lähde suksille

Elämäni kunnossa luistelu.png
20.11.2023

Jäähallin viereinen tekojää on avoinna kaikille

EKBYI-ohjelma_mainos1080x1080_TIIAJARIIKKA.jpg
29.9.2023

Iisalmen kaupungin tänä syksynä kahdelle omaa harrastustaan etsivälle iisalmelaiselle tarjoama harrastuskokeilu Elämäni kunnossa By Iisalmi -ohjelma käynnistyi tällä viikolla. Ohjelmassa kokeilun kulttuuri- ja liikuntapalveluiden harrastustarjonnan parissa aloittivat Riikka Korolainen ja Tiia Pitkänen. Molemmat kertovat kokemuksistaan ja matkastaan kohti omien suosikkiharrastusten löytämistä omilla ja kaupungin somekanavilla seuraavan kahden kuukauden ajan.

MicrosoftTeams-image (56).png
6.7.2023

By Iisalmi -seminaari 2023 -tapahtuma järjestetään keskiviikkona 8.11.2023 klo 8.30-14.30 Iisalmen kulttuurikeskuksella ja verkkostriiminä. Teemana on 'Osaaminen ja hyvinvointi - tärkein pääomamme'.

Elämäni kunnossa  By Iisalmi -ohjelman somekuva.jpg
15.5.2023

Iisalmen kaupungin Elämäni kunnossa – kulttuuri- ja liikuntapalveluiden markkinointiyhteistyö tarjoaa ensi syksynä kahdelle ohjelmaan valitulle, uusista harrastuselämyksistä kiinnostuneelle mahdollisuuden tutustua Iisalmen monipuoliseen kulttuuri- ja liikuntatarjontaan kahden kuukauden ajan täysin veloituksetta. Elämäni kunnossa By Iisalmi -ohjelmaan hakuaika on käynnissä 28.5. saakka ja hakemuksen voi jättää verkkolomakkeella kaupungin nettisivuilla.

Nainen istuu metsikössä polkupyörän vieressä ja näyttää rentoutuneelta ja hyvinvoivalta
23.1.2023

Iisalmi haastaa paikalliset yritykset mukaan kiireneutraaliustavoitteeseen keräämällä työpaikoilta konkreettisia toimia hyvinvoinnin ja kiireettömän työelämän tukemiseen. Kiire-barometrilla kaupunki seuraa iisalmelaisten kokemaa kiirettä puolivuosittain.

Tiina Heikka pääsi tutustumaan mm. kaivos- ja tunneliajoneuvoja valmistavaan Normetiin arvoilla johtamiseen Vice Presidet Mark Ryanin ja Business Controller Tomi Niirasen johdolla. .jpeg
8.12.2022

Räväkkänä kuntamentorina ja organisaatioshamaanina sekä ”Diili-Tiinana” tutuksi tullut Tiina Heikka pääsi syksyllä tutustumaan Iisalmeen Matchmade in Iisalmi -kampanjan vaikuttajavieraana. Mielenkiintoisen taustan vierailulle antoi paitsi Tiinan aiempi visiitti kaupunkiin Diili-ohjelman kuvausten ja Iisalmeen liittyneen tehtävän merkeissä, myös Tiinan tausta kuntajohtajana, joka on hypännyt yrittäjäksi. Näistä lähtökohdista käsin oli selvää, että Tiinalla on kykyä tarkastella Iisalmen ihmeitä monesta eri näkökulmasta käsin. Hänelle laadittiinkin vierailuohjelma, jossa kosketusta tuli niin kansainvälisiin vientiyrityksiin, maatalouteen, kaupungin johtoon kuin kulttuuriinkin. Vierailuilta oli tavoitteena löytää jotain uutta Iisalmesta ja sen menestystekijöistä – Iisalmen ihmeistä. Tuloksena oli kymmenen ihmeen kokoelma sekä kehittämisehdotuksia.

Ilmakuva Porovedestä ja päällä By Iisalmi -logo sekä teksti: Turhaa kiirettä? Iisalmelainen tai Iisalmessa työskentelevä, vastaa kyselyyn. iisalmi.fi/kiirekysely
22.9.2022

Iisalmen kaupunkistrategian keskiössä on toiminta-ajatus ”Huolehdimme asukkaidemme hyvinvoinnista ja vahvistamme koko seudun kilpailukykyä ja vetovoimaa.”. Iisalmen kaupunki ja noin 30 yritys- ja oppilaitoskumppania ovat valinneet By Iisalmi -brändin yhdeksi avainteemaksi seudun asukkaiden hyvinvoinnin vahvistamisen ja sitä kautta pitovoiman ja vetovoiman kehittämisen. Osaajapitovoima ja -vetovoima ovat yritysten kasvun kannalta avainkysymyksiä – jokainen seudun yritys tarvitsee hyvinvoivaa henkilöstöä. Tasapainoiseksi elämänsä kokeva, hyvinvoiva henkilöstö saa aikaan parasta menestystä työnantajayritykselleen ja koko seudulle. Hyvinvoivan kaupungin viesti houkuttelee taas yhä uusia osaajia kaupunkiin, joko töihin tai yrittämään – luomaan uusia ihmeitä. Kysymys on siis hyvinvoinnin ja vetovoiman kiertokulusta, jota nyt yhdessä halutaan vahvistaa ja samalla kulkea kohti Iisalmen strategian visiota ”Suomen houkuttelevin seutukaupunki”.

Kaikki uutiset