Elämäni kunnossa By Iisalmi -ohjelma tarjoaa maksuttomia kulttuuri- ja liikuntaharrastuksia kahdelle ohjelmaan valitulle syksyllä 2023

Iisalmen kaupungin Elämäni kunnossa – kulttuuri- ja liikuntapalveluiden markkinointiyhteistyö tarjoaa ensi syksynä kahdelle ohjelmaan valitulle, uusista harrastuselämyksistä kiinnostuneelle mahdollisuuden tutustua Iisalmen monipuoliseen kulttuuri- ja liikuntatarjontaan kahden kuukauden ajan täysin veloituksetta.

”Haluamme tarjota hienon mahdollisuuden päästä kokeilemaan monipuolisesti sekä kulttuuri- että - liikuntapalveluja sekä samalla viestiä ihmisenkokoisista ja lähelle tulevista palveluista kaupunkilaisille”, Iisalmen kaupungin kirjasto- ja kulttuuripalvelupäällikkö Sanna Marin toteaa.

Ohjelma rakennetaan henkilökohtaisesti ohjelmaan mukaan valituille henkilöille. Se voi sisältää esimerkiksi konserttikäyntejä, taiteen ja musiikin tai eri instrumenttien opiskelua, kuntosaliharrastusta, ohjattua liikuntaa, liikunnan eri lajikokeiluja sekä personal trainer -kokeilua. Ohjelmaan voi myös sisältyä vaikkapa henkilökohtaiset lukukahvit, kirjavinkkausta ja tutustumista erilaisiin kulttuurikohteisiin.

”Ohjelma herättelee ihmisiä huomaamaan palvelutarjontaa, ja vie tätä kulttuurin ja liikunnan ”ristiinpölytyksen” ilosanomaa eteenpäin. Molemmat, kulttuuri ja liikunta, lisäävät tutkitusti ihmisen hyvinvointia, miksipä ei siis ottaa molempia puolia elämään mukaan”, summaa Sanna Marin Elämäni kunnossa By Iisalmi -ohjelman merkitystä ja sen välittämää sanomaa.

 

Hakuaika ohjelmaan on päättynyt. 

Olemme yhteydessä valittuihin henkilökohtaisesti viikon 23 aikana.

 

3C2A3021 (1).jpg 

Liikunnanohjaaja Juho Ruotsalainen opastaa käyttämään uuden uimahalli Saukon kuntosalilaitteita..jpg

Mitä odotamme ja edellytämme ohjelmaan valituilta?

 • Motivaatiota osallistua molempiin sekä kulttuurin että liikunnan lajikokeiluihin monipuolisesti 2 kuukauden ajan. 
 • Sitoutumista ohjelmaan koko sen keston ajaksi. Ajankohta ohjelmalle on syksyllä 2023 (syys-lokakuu).
 • Innostumista uuden oppimisesta ja intoa kertoa uusista kokemuksistaan muille. 
 • Kokeilunhalua kulttuurin ja liikunnan aktiviteettien parissa.
 • Valmiutta ja halukkuutta kertoa ohjelman kokemuksistaan kuvien, tekstien ja videoiden kautta. Ohjelmaan valitut kertovat kokemuksistaan Iisalmen kaupungin sosiaalisessa mediassa, verkkosivuilla ja mahdollisesti muissa medioissa ohjelman keston ajan (noin 1 juttu / viikko).    

 

Ohjelmaan valituilla ei tarvitse olla aiempaa harrastustaustaa!

Sinun ei tarvitse olla aktiiviliikkuja tai konserttien vakiokasvo, vaan tärkeintä on motivaatio tavoitella ihmeen hyvää kuntoa Iisalmessa ja sitoutua kokeilemaan harrastuksia 2 kuukauden ajan. Aiempi harrastustausta ei vaikuta valintaan. Iisalmi haluaa antaa mahdollisimman monelle mahdollisuuden tavoitella elämänsä kuntoa, ja nyt siihen on huikea mahdollisuus. Hae siis mukaan!

 

Mitä ohjelmaan sisältyy?

Ohjelma rakennetaan henkilökohtaisesti valittujen henkilöiden mieltymysten mukaisesti.

Ohjelma voi sisältää esimerkiksi:

 • Konserttikäyntejä
 • Taiteen ja musiikin tai eri instrumenttien opiskelua
 • Kuntosaliharrastusta
 • Ohjattua liikuntaa ja liikunnan eri lajikokeiluja
 • Personal trainer -kokeilua
 • Henkilökohtaiset lukukahvit ja kirjavinkkausta
 • Tutustumista erilaisiin kulttuurikohteisiin
 • Henkilökohtaista opastusta liikkumiseen ja eri liikuntaharrastuksiin

Elämäni kunnossa kulttuuri- ja liikuntaihmeitä Iisalmessa

By Iisalmi - Elämää ihmeidentekijöiden ilmapiirissä