Iisalmi Live
Tervetuloa seuraamaan Iisalmen kaupungin suoria live-lähetyksiä

Tältä sivulta pääset katsomaan Iisalmen kaupungin tuottamia erilaisia livelähetyksiä. Osa lähetyksistä lisätään tallenteena Iisalmen kaupungin YouTube-kanavalle, josta niitä voi katsoa myös jälkikäteen. (https://www.youtube.com/user/Iisalmenkaupunki)

 

 

Tulossa olevat live-lähetykset

 

 

 

Kaupunginvaltuuston kokoukset 

 Iisalmen kaupunginvaltuuston kokouksia voi seurata suoraan tältä sivulta. Kokousaikataulut löydät osoitteesta: www.iisalmi.fi/kokousajatKaupunginvaltuuston esityslista luettavissa tästä.

 

Muut yleisötilaisuudet 

Ilmoitamme tilaisuuksien videoinnista erikseen tapahtumakohtaisesti. Seuraa ilmoitteluamme. 

Iisalmi live web -kamera
Iisalmen kaupunki on asentanut LUMA-keskuksen katolle live web -kameran, joka näyttää yleiskuvaa kaupungin keskustasta. Kameran kautta voi seurata kaupungin elämänmenoa lintuperspektiivissä, aistia säätilan ja innostua itsekin astelemaan vaikkapa rantapoluille, torille ja suloisiin kortteleihimme – tulitpa lähempää tai pidemmän matkan päästä. Iisalmen kaupungin nettisivuilta ja YouTubesta löytyvästä kameran syötteessä on mukana myös iisalmelaistaustaisen muusikko Kalle Löytynojan sävellys Symphony of the Falls.

Iisalmi live web -kamera löytyy tältä sivulta tai YouTubesta Iisalmen kaupungin virallisilta sivuilta www.youtube.com/iisalmenkaupunki.

 

Seuraa Iisalmen tapahtumia reaaliajassa lintuperspektiivistä!

Musiikki: Kalle Löytynoja - Symphony of the Falls.