MAKSUTTOMAT PERHE- JA PIENRYHMÄVUOROT LIIKUNTA- JA JALKAPALLOHALLILLA

Jalkapallo- ja liikuntahallia voi varata maksutta iisalmelaisten lapsiperheiden liikuntahetkiin niinä aikoina kun halli ei ole muussa käytössä. Perhevuorot ovat tarkoitettu iisalmelaisille lapsiperheille, alle 18 vuotiaille lapsille ja huoltajille.

Maksuttomat vuorot koskevat myös junioreiden pienryhmäharjoittelua. Mahdollisuus vuoron varaamiseen on kaikilla iisalmelaisilla järjestöillä lajitaustasta riippumatta. Vuoroa ei voi varata joukkueharjoittelua varten.

Vuorolla tulee olla mukana täysi-ikäinen vastuuaikuinen ja tila tulee varata vastuuhenkilön toimesta aina etukäteen. Perhevuorovarauksen voi tehdä enintään kaksi viikkoa ennakkoon ja viimeistään samana päivänä. Vakivuoroja ei perhevuoroille voi varata. Liikuntapalveluilla on vuoron peruutusoikeus järjestöjen tarpeen tai suuren tapahtuman sattuessa samaan aikaan.

Avaimen ja käyttöohjeet saat uimahallin kassalta: jalkapallohalliin tarvitaan aina avain - liikuntahalliin avain tarvittaessa. Vastuuaikuinen vastaa mahdollisista henkilö-  tai tiloihin mahdollisesti kohdistuvista vahingoista.  Ovet tulee olla lukittu vuoron ajan ja valot sammutettu vuoron päätyttyä.

Perhevuorovaraukset tehdään uimahallin kassan kautta. Vuoron pituus maksimissaan 2h.


LASTEN SYNTTÄRIT

Liikuntahallia voi varata lasten synttärijuhlia varten uimahallin kassan kautta. Synttärit voi järjestää joko yläkerran tatamilla tai liikuntahallin alakerrassa. Synttäriherkut tulee tarjoilla ja syödä alakerran aulatilassa, joka tulee siistiä tilaisuuden jälkeen. Tatamilla tai kenttäalueella kaikki syöminen tai juominen on ehdottomasti kielletty.

Synttärivuorovaraukset tehdään uimahallin kassan kautta. Vuoroja varatessa tulee huomioida mahdollinen valmistelu- ja järjestelyaika. Liikuntapalveluilla on vuoron peruutusoikeus järjestöjen tarpeen tai suuren tapahtuman sattuessa samaan aikaan.  Mikäli vuoro on varattu joko ala- tai yläkertaan, on mahdollista, että toisessa tilassa on varattuna vuoro toiselle käyttäjälle. Huomioitavaa on, että Kankaan kentän jalkapallo-otteluissa pukuhuoneet on liikuntahallilla. 

Avaimen liikuntahallille saat uimahallin kassalta, jonne tilavuokra avainta noudettaessa maksetaan.

Liikuntahallin yläkerran varastossa on vapaassa käytössä olevia liikuntavälineitä kuten hyppynaruja, vanteita, leikkitunneleita- ja varjoja, erilaisia palloja, hernepusseja sekä merkkauslaattoja. Mikäli välineitä lainataan, tulee ne palauttaa nimetyille paikoille takaisin. 

Hinnasto:

yläkerran tatami 12€/h

alakerta 16€/

LISÄTIETOJA

Uimahallin asiakaspalvelu

Palvelusihteeri
Joukolankatu 15, 74120 Iisalmi
040 350 2534
uimahalli@iisalmi.fi
Perhe- ja synttärivuorovaraukset. Uimahallin kerhohuoneen varaukset.