Iisalmen alueelle on helppo tulla niin yleisillä kulkuvälineillä kuin omalla autollakin

Maanteitse alueen pääväylä on Helsingistä Lappiin johtava Valtatie 5. Iisalmen alueen lähikuntiin johtaa runsas hyväkuntoinen maantieverkosto. Myös vilkkaasti liikennöivä julkinen bussiliikenne on helposti saavutettavissa. Maantieverkoston lisäksi Iisalmeen sekä lähikuntiin Lapinlahdelle ja Kiuruvedelle pääsee myös junalla. Lähin lentokenttä sijaitsee Kuopiossa ja Kajaanissa.

Tältä sivulta löydät karttoihin ja liikenteeseen liittyvät palvelut.

Avoimen joukkoliikenteen aikataulut ja palvelut.

Lue lisää

Iisalmen paikallisbusseilla helposti kauppaan, kouluun, töihin tai asioille.

Lue lisää

Palveluliikenne on kutsuohjattua alueellista liikennöintiä, joka on kaikille avointa joukkoliikennettä.

Lue lisää

Iisalmen kaupunki ylläpitää julkista internet-karttapalvelua, toimittaa tilauksesta karttatuotteita ja pitää saatavilla myös painettuja opaskarttoja.

Lue lisää

Iisalmessa liikenneväylien kunnossapidosta vastaa Kadut ja ympäristö vastuualueen kunnossapitoyksikkö. Liikenneväylien talvihoito on osin ulkoistettu.

Lue lisää

Iisalmessa koulukuljetus hoidetaan ensisijaisesti linja-autoilla ja täydennetään taksikuljetuksilla ja saattoavustuksilla.

Lue lisää

Iisalmessa on käytössä kiekkopysäköinti. Pysäköintipaikoissa pysäköintiaika on 1-3 tuntia. Yritys tai yhteisö voi lunastaa ajoneuvoon huoltopysäköintitunnuksen.

Lue lisää

Iisalmen satama-alueen palvelut

Lue lisää

Iisalmen upeat ulkoliikunta-alueet ja ulkoilureitit tarjoavat ympärivuoden asukkaille monipuolisia vapaa-ajanviettomahdollisuuksia.

Lue lisää

Iisalmen kaupungin yksityistieavustusten myöntäminen

Lue lisää