KOE IISALMI! -kampanja tarjoaa ilmaista ja huippuedullista koeasumista  

Ihmeiden Iisalmi tarjoaa kesäisin ilmaisen koeasumisen yhdelle Ylä-Savon ulkopuolelta seudullemme saapuvalle kesätyöntekijälle harrastusetuineen sekä huippuedullisia asumisen ratkaisuja seudullemme kesätöihin tuleville! 

Hakuaika ilmaiseen koeasumiseen 2023 on päättynyt. Kiitos kaikille kampanjasta kiinnostuneille! Kaikkiin koeasumisen muotoihin on valittu koeasukkaat, ja heidän tunnelmiaan voit seurata Instagramissa @koeiisalmi-tilillä. 

Koeasumisen kampanja on osa Iisalmen kaupungin sekä kumppaniyritysten ja -oppilaitosten yhteistä By Iisalmi –brändityötä, jonka tavoitteena on tehdä Iisalmesta Suomen houkuttelevin seutukaupunki ja maailman ensimmäinen kiireneutraali seutukaupunki. Kesällä 2023 tarjoamme uutuutena myös monipaikkaista työtä tekeville Workcation #ByIisalmi -koeasumista Spa Hotel Runnilta käsin.

Kesätyöntekijä! Vastaa kyselyyn ja saat kiitokseksi Iisalmi -tietopaketin ja Kiireneutraali Iisalmi -elämyslahjan!
kysely_nosto2.jpg

Me Iisalmessa haluamme, että nuoret osaajat viihtyvät seudullamme niin töissä, opinnoissa kuin vapaa-ajallakin.

Siksi kysymmekin seutumme kesätyöntekijöiltä kokemuksia Iisalmesta. Vastaa kyselyyn 15.6.2023 mennessä, ja saat kiitokseksi..

  • Iisalmi -tietopaketin
  • Kiireneutraali Iisalmi haltuun pyöräillen ja chillaillen feat. Juhani Aho -elämyksen!

Kyselyyn pääset vastaamaan tästä: https://link.webropol.com/s/koeiisalmi

Kiireneutraali Iisalmi haltuun pyöräillen ja chillaillen feat. Juhani Aho -elämyslahja oikeuttaa ilmaiseen 1 vrk:n kaupunkipyöräilyyn sekä ilmaiseen sisäänpääsyyn Juhani Ahon -museoon.


3C2A2394-1 (2).jpg

Onko etsinnässä koti Iisalmessa? – Katso Petterinkulman edullinen asuntotarjonta!

Iisalmen kaupungin vuokra-asuntoja tuottava ja ylläpitävä Petterinkulma tarjoaa edullisia ja viihtyisiä koteja läheltä Iisalmen keskustan sykettä! 

Katso Petterinkulman tarjoamat asumismahdollisuudet ja seuraa somessa:

 

Onko kesätyö vielä hakusessa?

Tutustu alueemme huippuduuneja tarjoaviin kansainvälisiin yrityksiin ja menestystarinoihimme By Iisalmi -sivulla.

Mikä on Koe Iisalmi! -koeasumisen kampanja?

Koeasumisen kampanja on osa Iisalmen kaupungin sekä kumppaniyritysten ja –oppilaitosten yhteistä By Iisalmi –brändityötä, jonka avaintavoitteisiin kuuluu seudun houkuttelevuuden ja tunnettuuden kasvattaminen etenkin työperäisen muuton kannalta potentiaalisille kohderyhmille. 

Ilmaisessa koeasumisessa tarjotaan yhdelle Ylä-Savon ulkopuolelta Iisalmen seudulle töihin tulevalle koeasukkaaksi valitulle täysin ilmainen asunto kesätyönsä ajaksi. Ylä-Savon ammattiopiston sisustus- ja restaurointialan artesaaniopiskelijat remontoivat Petterinkulma Oy:n kampanjakäyttöön tarjoaman koeasunnon ja sisustavat sen valitun koeasukkaan toiveet huomioiden. Lisäksi koeasukas saa kesän ajalle lukuisia erilaisia asumisen ja vapaa-ajan etuja. Koeasukas viestii kesän ajan kokemuksistaan Koe Iisalmi! (@koeiisalmi) -Instagramissa.

Iisalmen tarjoama ilmainen tai edullinen koeasuminen tarjoaa mahdollisuuden säilyttää opiskelupaikkakunnalla vakinainen vuokra-asunto myös kesän ajan. Näin kesätyö voi kerryttää enemmän säästöjäkin. Ilmaisen koeasumisen lisäksi Koe Iisalmi! -kampanja tarjoaa myös huippuedullisia asuntoja muille seudulle kesätöiden vuoksi muuttaville. 

50116580948_56957cdded_k.jpg

Uutuutena työn ja vapaa-ajan yhdistävä Workcation #Byiisalmi -koeasuminen Spa Hotel Runnilla

Iisalmen kaupunki on julistanut tavoitteekseen olla maailman ensimmäinen kiireneutraali seutukaupunki vuonna 2025. Kiireneutraalius tarkoittaa mahdollisuuksia elää tasapainoista, hyvinvoivaa arkea, jossa kansainvälinenkään uramenestys ei tarkoita luopumista ihmisenmyötäisestä arjesta ja leppoisasta elämäntavasta. Kiireneutraali Iisalmi -teema on mukana myös koeasumisessa.

Vuoden 2023 uutuutena kampanja tarjoaa niin ikään ilmaista Workcation #ByIisalmi -hybridityökokeilua, jossa monipaikkaista työtä tekevä tai yrittäjänä toimiva voi yhdistää työn ja lomailun asumalla viikon ajan Spa Hotel Runnilla. Runni on jo historiassaan tarjonnut eräänlaista workcationia, ovathan siellä lomailleet taitelijat yhdistäneet leppoisan Runnin miljöön ja taiteen edellyttämän inspiroitumisen - työn ja huvin.

Iisalmessa saat molemmat - työmenestyksen ja kiireneutraalin elämän!

Lue lisää: iisalmi.fi/kiireneutraali

Iisalmen koeasukkaat
  • Koeasumista kokeiltiin ensimmäisen kerran kesällä 2019, jolloin koeasukkaaksi valikoitui Tukholmasta Iisalmeen muuttanut Emma Heinonen. Emma työskenteli kesätoimittaja Iisalmen Sanomissa.
  • Kesän 2020 koeasukkaana ja someviestijänä toimi joensuulainen oikeustieteiden opiskelija Jaana Kessel, joka työskenteli Säästöpankki Optian Iisalmen konttorilla.
  • Vuonna 2021 koeasukkaaksi valikoitui Lappeenrannan–Lahden teknillisessä yliopistossa tuotantotaloutta opiskellut Juho Mark Lappeenrannasta. Koeasumisensa ajan Juho työskenteli Normetilla laatuinsinööriharjoittelijana.
  • Kesällä 2022 Iisalmessa koeasui Kristiina Kukkoniemi, 21-vuotias eläinlääketieteen opiskelija Helsingistä. Kristiina työskenteli koeasumisen kesän ajan Faballa seminologi-lomittajana. Kristiinan kokemuksista pääset lukemaan Blogit-sivulla.  Kaikkien koeasumisen kesien tunnelmia pääset katsomaan @koeiisalmi -Instagramista.
Logokollaasi_Koeiisalmi.jpg
Seuraa koeasumista somessa!
 
Koeasumisen blogit
21.4.2023

By Iisalmi -allekirjoitettu yhteistyöteko saa jälleen jatkoa, sillä tänä vuonna jo viidettä kertaa Petterinkulma Oy:n koeasunnoksi tarjoama vuokrakoti remontoidaan ja sisustetaan Ylä-Savon ammattiopiston sisustusalan opiskelijoiden toimesta. Tuleva koeasukas Reetta on kertonut etukäteen mieltymyksiään sisustuksesta, ja nämä toiveet opiskelijat ottavat projektissa huomioon. Kesäkodin ja sen asukkaan vakuuttaa paikallinen elämänturvaaja LähiTapiola Itä, ja lisäksi Kaisanet Oy tarjoaa koeasukkaalle verkkoyhteydet ja palvelut. Tästä Ysaon opiskelijoiden blogista pääset seuraamaan remontti- ja sisustusprojektia vaihe vaiheelta nähden samalla, kuinka Petterinkulman kaksio kokee kevään aikana muodonmuutoksen vuoden 2023 koeasunnoksi sekä Reettan viihtyisäksi kesäkodiksi!

- Ysaon sisustusalan opiskelijat Alisa Karppinen, Jaana Kallio, Jenni Pääkkönen & Linnea Hiltunen
saara1.jpg
17.4.2023

- Saara Närä, Iisalmen Workcation-koeasukas kesällä 2023
Reetta_Sojakka.jpg
12.4.2023

- Reetta Sojakka, Iisalmen koeasukas kesällä 2023
Kristiina_Kukkoniemi2.jpg
30.8.2022

- Kristiina Kukkoniemi, Iisalmen koeasukas kesällä 2022
Kaikki blogit