KOE IISALMI! -kampanja tarjoaa ilmaista ja huippuedullista koeasumista  

Ihmeiden Iisalmi tarjoaa tulevana kesänä erilaisia koeasumisen mahdollisuuksi seudulle kesätöiden vuoksi muuttaville ja uutuutena myös monipaikkaista työtä tekeville!
Tarjolla on sekä täysin ilmaista koeasumista ja harrastamista että huippuedullisia asumisen ratkaisuja. Tällä sivulla voit tutustua vaihtoehtoihin ja hakea sinulle sopivaan koeasumiseen ajalla 17.1. - 31.3.2023. Kesän 2022 koeasumisen tunnelmiin voit palata Instagramissa @koeiisalmi-tilillä.

Koeasumisen kampanja on osa Iisalmen kaupungin sekä kumppaniyritysten ja -oppilaitosten yhteistä By Iisalmi –brändityötä, jonka tavoitteena on tehdä Iisalmesta Suomen houkuttelevin seutukaupunki ja maailman ensimmäinen kiireneutraali seutukaupunki.

Hae ilmaista koeasumista harrastus- ja festarietuineen!
koeasuminen232.jpg

Hae täysin ilmaiseen koeasumiseen

Iisalmen seudun kansainvälisiin huippuyrityksiin kesäksi 2023 ja koeasu maailman ensimmäiseksi kiireneutraaliksi seutukaupungiksi pyrkivä ihmeiden Iisalmi ILMAISEKSI! Kun kesätyö seudun yrityksessä on plakkarissa, voit täyttää täysin ilmaisen koeasumisen hakemuksen. Kerro, miksi juuri sinä olisit Se Oikea Iisalmelle – jätä hakemus 31.3.2023 mennessä!

Hae ilmaiseen koeasumiseen kesäksi 2023  

Hakijan tämänhetkisen asuinpaikan tulee olla Ylä-Savon ulkopuolella.

Tutustu avoimiin huippuduuneihin klikkaamalla By Iisalmi -sivuille ja hae töihin!

 

Mitä koeasukas saa?

 • Tarjoamme täysin veloituksetta Petterinkulman kodin ajalle 1.6. – 31.8.2023.
 • Koti on kooltaan mitoitettu valituksi tulleelle henkilölle ja hänen mahdolliselle perheelleen, joten voit tulla koeasumaan myös kumppanisi tai lastesi kanssa.
 • Kerro hakemuksessasi itsestäsi ja unelmakodistasi – Ylä-Savon ammattiopiston sisustusartesaaniopiskelijat remontoivat ja sisustavat kesäkämpän makusi mukaan!
 • Koeasunnon sijainti on mukavalla paikalla noin parin kilometrin säteellä torilta ja tapahtumien hulinasta.

Mitä odotamme koeasukkaalta?

 • Taitoja some-viestintään: Koeasuja kertoo kokemuksistaan mm. Instagramissa @Koeiisalmi-tilillä. Linkkaa hakemukseesi somekanavat, joissa osoitat olevasi etsimämme sometaituri!
 • Halua kokea kesäelämää Iisalmen seudulla ja näyttää kyntensä omassa kesäduunissaan.
 • Valmiutta osallistua kaupungin viestinnän sisällöntuotantoon ja toimia yhteistyössä myös median kanssa.
 • Positiivisuutta sekä "haluan tehdä parasta" -asennetta – niillä tehdään ihmeitä

 

Bonuksena

 • Elämäni Kunnossa #byiisalmi -HARRASTUSPASSI, joka mahdollistaa veloituksettoman tutustumisen upeisiin ja monipuolisiin kulttuuri- ja liikuntaharrastuksiin Iisalmessa ja tienoilla.
 • FESTARILIPUT koeasukkaalle ja kaverille Oluset-, RunniRock-, tai MadFest -festareille (saat valita kaksi lippua haluamaasi tapahtumaan).
 • KIIREETTÖMYYTTÄ – saat valita kesätyökiireitä kompensoimaan haluamasi kaltaista kiireettömyyttä kiireneutraaliuspalveluidemme muodossa. *
 • By Iisalmi -TUOTEPAKETTI
 • Paikallinen elämänturvayhtiö LähiTapiola Itä tarjoaa koeasukkaan turvaksi KOTI- JA TAPATURMAVAKUUTUKSET. (Tarkemmat vakuutuspaketin tiedot)
 • Kaisanet Oy tarjoaa koeasukkaalle RAJOITTAMATTOMAT NETTIYHTEYDET, kaapeliverkon TV-kanavat ja 50 €:n edun verkkokauppaan tai myymälään!

* Iisalmi lahjoittaa kiireettömyyttä paitsi koeasukkaalle, myös sadalle muulle muuttajalle – katso lisää iisalmi.fi/kiireneutraali

Iisalmen koeasukkaan viihtyisän ja turvallisen kesäkodin tarjoavat
Tarjolla myös huippuedullista koeasumista! Asu edullisesti solukodissa - saat etuja myös vapaa-ajallesi!
koeasu23_some_1080x1080_2.jpg

Asu huippuedullisesti vain 150 € / kk! (sis. vesi, sähkö ja nettiyhteydet)

Tarjous on voimassa 1.6. – 31.8.2023 Iisalmen seudun yrityksiintöihin tuleville henkilöille, joiden nykyinen asuinpaikka on Ylä-Savon ulkopuolella. Paikkoja on rajoitetusti. Edellytämme työsopimuksen esittämistä vuokrasopimusta tehtäessä. Bonuksena festarilippu ja Kaisanetin verkko- ja viihdepalveluetuja!

 Täytä hakemus huippuedulliseen koeasumiseen

 

Iisalmen kaupungin vuokra-asuntoja tuottava ja ylläpitävä Petterinkulma tarjoaa edullisia ja viihtyisiä koteja läheltä Iisalmen keskustan sykettä!

Katso Petterinkulman tarjoamat asumismahdollisuudet ja seuraa Instagramissa @Petterinkulmakodit. Lue lisää Petterinkulman verkkosivuilta.

 

Mistä löydät parhaat kesätyöt?

Tutustu seudun huippuyrityksiin ja avoimiin työpaikkoihin: www.iisalmi.fi/byiisalmi #huippuedullinenasuminen #byiisalmi #osaamisenpaikka #koeiisalmi #kiireneutraali #tehdäänihmeitäyhdessä #petterinkulma #ysao #yläsavonammattiopisto

Yrittäjä, freelancer, hybridityötä tekevä – oletko haaveillut työn ja loman yhdistävästä workcationista?

Hae ilmaiseen Workcation #ByIisalmi -hybridityökokeiluun!

Nauti elämästä maalla ja maailmalla – hoitavan luonnon ja kansainvälisten yritysten Iisalmessa, joka pyrkii maailman ensimmäiseksi kiireneutraaliksi seutukaupungiksi. Matkalla kiireneutraaliksi kaupungiksi Iisalmi haluaa tarjota esimerkkejä siitä, miten voi yhdistää työmenestyksen ja tasapainoisen arjen. Yrittäjälle tai hybridityötä tekevälle yksi keino löytyy työn ja lomailun yhdistävästä workcationista, johon elämänmakuisten elämyksien Iisalmi ja tienoot tarjoaa lukuisia upeita kohteita. Yksi niistä on Spa Hotel Runni, jossa tarjoamme täysin ilmaisen Workcation #byiisalmi -kokeilun ajalla 12. – 18.6.2023.

Kerro, miksi juuri sinä olisit Se Oikea Workcation -koeasukas Iisalmelle – jätä hakemus 31.3.2023 mennessä!

Hae Workcation-koeasukkaaksi 

Workcation_Runni-logolla.jpg

Mitä Workcation-koeasukas saa?

Tarjoamme yhden hengen majoituksen Spa Hotel Runnin nostalgisessa Kartanohotellissa ajalle 12. – 18.6.2023. Huoneistossa on oma kylpyhuone ja minikeittiö, jossa voit valmistaa aterioitasi. Lisäksi tarjoamme hyvinvointihoitolan suolahuoneen ja Neurosonic-laitteen vapaan käytön, yleisen savusaunavuoron sekä vapaan spa-osaston käytön veloituksetta. Veloituksettomina ruokailuina aamiainen tarjolla päivittäin klo 7.30–10, ma-to päivän keitto -ateria, pe-la illallisbuffet. Spa Hotel Runni sijaitsee kauniilla maaseudulla Kiurujoen rannalla n. 22 kilometrin päässä Iisalmen keskustasta. Hakijan tämänhetkisen asuinpaikan tulee olla Ylä-Savon ulkopuolella. 

Katso lisätietoja Kartanohotellista Spa Hotel Runnin -verkkosivuilta

 

Mitä toivomme?

 • TAITOJA SOME-VIESTINTÄÄN Workcation -koeasukas kertoo Iisalmen ja Spa Hotel Runnin some-kanavissa (@spahotelrunni #spahotelrunni) hybridityö- ja lomailukokemuksistaan Iisalmessa. Hakemuksessa voit vinkata kanaviin, joissa osoitat olevasi kaipaamamme some-kyky!
 • HALUA KOKEA ainutlaatuinen workcation-viikko ja tuoda esille työtä ja vapaa-aikaa yhdistävän kokeilun etuja oman yrittäjyytensä / hybridityönsä sekä tasapainoisen arjen kannalta
 • VALMIUTTA osallistua Iisalmen kaupungin ja Spa Hotel Runnin viestinnän sisällöntuotantoon ja toimia yhteistyössä myös median kanssa.
 • POSITIIVISUUTTA JA HALUAN TEHDÄ PARASTA -asennetta – sillä niillä tehdään ihmeitä.

Iisalmessa saat molemmat - työmenestyksen ja kiireneutraalin elämän!

Lue lisää: iisalmi.fi/kiireneutraali

Logokollaasi_Koeiisalmi.jpg
Koeasumisen aineistopankki yläsavolaisille yrityksille ja työnantajille

Tarjoaako yrityksenne kesätöitä nuorille osaajille?

Hyödynnä Koe Iisalmi! -kampanjan tarjoamat koeasumisen edut rekrymarkkinoinnisanne. Aineistopankista löydät vapaasti käytettävissä olevat some-materiaalit. 

 

Lataa kampanjamateriaaleja käyttöösi: www.kuvat.fi/J69FUYXTWR

Iisalmen koeasukkaat

Koeasumista kokeiltiin ensimmäisen kerran kesällä 2019, jolloin runsaasta hakijajoukosta koeasukkaaksi valikoitui Tukholmasta Iisalmeen muuttanut Emma Heinonen. Emma työskenteli kesätoimittaja Iisalmen Sanomissa ja raportoi kokemuksistaan Ylä-Savossa mm. @Koeiisalmi-tilillä.

Kesän 2020 koeasukkaana ja someviestijänä toimi joensuulainen oikeustieteiden opiskelija Jaana Kessel, joka työskenteli Säästöpankki Optian Iisalmen konttorilla.

Vuonna 2021 koeasukkaaksi valikoitui Juho Mark Lappeenrannasta. Juho opiskelee Lappeenrannan–Lahden teknillisessä yliopistossa tuotantotaloutta tuotannon johtamisen maisteriohjelmassa sivuaineenaan ohjelmistotuotanto. Koeasumisensa ajan Juho työskenteli Normetilla laatuinsinööriharjoittelijana.

Kesällä 2022 Iisalmessa koeasui Kristiina Kukkoniemi, 21-vuotias eläinlääketieteen opiskelija Helsingistä. Kristiina työskenteli koeasumisen kesän ajan Faballa seminologi-lomittajana. Kristiinan kokemuksista pääset lukemaan Blogit-sivulla sekä Koeiisalmi-tilillä Instagramissa.  

Löydät Emman, Jaanan, Juhon ja Kristiinan koeasumisen kesien kuulumisia @koeiisalmi -Instagramista.

 

Lue vuoden 2022 kesäasukkaan Kristiinan kokemuksista Blogista! 

Blogiteksti: Uusi kesän 2022 koeasukas Kristiina Kukkoniemi Helsingistä esittäytyy

Blogiteksti: KOEASUKKAAN KESÄ 2022 - Arvokkaita kokemuksia ja ainutlaatuisia muistoja

Katso videolta kesän 2022 koeasukkaan Kristiinan tunnelmia!
Seuraa koeasumista somessa!