Iisalmen kaupungin PALI -palveluliikenne

Palveluliikenne on avointa joukkoliikennettä, joka noutaa asiakkaan tarvittaessa kotiovelta ja vie liikennöintialueella niin lähelle asiointipaikkaa, kuin se vain on mahdollista. Palveluliikenteen esteettömät PALI -autot helpottavat erityisesti vanhusten ja vammaisten matkustamista.

Kuljettaja ja PALI- avustaja auttavat tarvittaessa autoon nousemisessa ja poistumisessa.

Vammaispalvelu- ja sosiaalihuoltolain mukaisen kuljetuspalveluoikeuden omaavan henkilö ja hänen saattajansa saa matkustaa maksutta.

Matkaoikeus ja oikeus saattajaan täytyy todentaa erillisellä vammaispalvelusta saadulla todistuksella.

Maanantaista perjantaihin palveluliikenteessä on kaksi esteetöntä autoa, Kaupunki -PALI (PALI 1) Iisalmen kaupunkialueella ja Maaseutu -PALI (PALI 2) maaseudulla. PALI:t eivät liikennöi arkipyhinä. Kaupunki -PALI liikennöi sekä pohjoisella että eteläisellä liikennöintialueella.

Maaseutu -PALI liikennöi puolestaan eri maaseutualueilla oman viikonpäivärytminsä mukaisesti.

Aikataulut ja liikennöintialueet/ -reitit ovat nähtävillä PALI- aikatauluvihkossa. Kiinteää reittiä autoilla ei ole, vaan ne määräytyvät päivittäisten tilausten perusteella.

Keskustan palveluliikenteen osalta kaikki kuljetukset tilataan aina etukäteen joko sopimalla autossa tai puhelinasioinnin tilausnumeroista.

Iisalmen palveluliikenteen autoissa voit maksaa käteisellä, pankkikortilla, Matkahuollon lipputuotteilla sekä Waltti -korteilla. Hinnat ovat samat, kuin alueen muussakin joukkoliikenteessä. PALI on siis samanhintainen vaihtoehto muulle joukkoliikenteelle. Jos olet tilannut ennakkoon Pali- kuljetuksen ja Sinulle tulee este, peruuta tilauksesi heti suoraan ko. autoon.

Samat hinnat kuin muussa paikallisliikenteessä. Vammaispalvelu- ja sosiaalihuoltolain mukaisen kuljetuspalveluoikeuden omaavan henkilö ja hänen saattajansa saa matkustaa maksutta.

Verkkoasiointi

PALI- Palveluliikenne aikataulut 2022

Julkaisu, jossa on Iisalmen keskustan PALI- palveluliikenteen palvelualuekartat ja aikataulut.

Lisää tietoa
Siirry asioimaan

Puhelinasiointi

PALI- palveluliikennekuljetuksen tilausnumerot

Keskustan palveluliikenteen osalta kaikki kuljetukset tilataan aina etukäteen joko sopimalla autossa tai puhelimitse.

Lisää tietoa
Puh. +358 44 7055034 Puh. +358 40 0683746

Liittyvät palvelut

Iisalmen paikallisliikenne

Katso tiedot

Koulukuljetukset

Katso tiedot

Kotihoidon pysäköintitunnuslupa ja -tunnus

Katso tiedot
Näytä kaikki liittyvät palvelut
Ajankohtaista