Perusopetus Iisalmessa

 

Koulutus on Iisalmessa arvovalinta, joka näkyy lasten ja opettajien arjessa:

  • Iisalmen kaupungin opetus- ja koulutuspalvelujen tarjonnasta huolehtii 11 peruskoulua: 10 alakoulua ja 1 yläkoulu.

  • Peruskouluissamme on 10 tuntia valtakunnallista minimiä suurempi tuntimäärä - se tarkoittaa noin puolta vuotta enemmän opetusta peruskoulussa!

  • Iisalmessa oppilailla on aikaa oppia enemmän ja omantahtisesti. Myös erilaisille oppimista monipuolistaville projekteille syntyy sijaa.

  • Olemme rakentaneet uusia kouluja: Oppimisympäristömme tukevat uutta opetussuunnitelmaa ja opettajilla on loistavat puitteet työn tekemiseen ja monimuotoisen opetuksen toteuttamiseen.

  • Iisalmessa on otettu vahva digiloikka: sekä oppilaillamme että opettajillamme on käytössään henkilökohtaiset laitteet ja saatavilla on runsaasti tukea niiden fiksuun käyttöön opetustyössä.

  • Kouluissamme on hyvä varustelutaso ja välineistö tukemassa ja inspiroimassa taideaineita ja luovuutta.

  • Arvostamme myös opettajiemme jatkokoulutusta ja tarjoamme säännöllisesti mahdollisuuksia lisäkouluttautumiseen - se näkyy nykyaikaisena opetuksena lapsillemme.

  • Upea luontomme ja ihmisen kokoinen kaupunkimme tekevät sekä koulu- että vapaa-ajasta ihmisenmyötäistä.

Wilma

Wilman tunnukset ja tietoa Wilman käytöstä saat koululta tai esikoululta.

Wilman uusi osoite on 2.6.2020 alkaen https://iisalmi.inschool.fi.

 

Wilma-pääkäyttäjän yhteystiedot:

Sanna Huttunen, p. 040 830 2662, etunimi.sukunimi@iisalmi.fi

Ajankohtaista
Kouluruokailu saa kiitosta Iisalmen 4.-5.-luokkalaisilta..jpg
25.9.2023

Iisalmen kaupungin Sivistys- ja hyvinvointitoimialalla ja erityisesti Ruokapalveluissa iloitaan valtakunnallisen kouluterveyskyselyn tuoreista tuloksista, joiden mukaan 4.-5.-luokkalaiset iisalmelaiskoululaiset pitävät kouluruokailua monin tavoin hyvänä. Ruoka on maultaan hyvää ja laadukasta, ja se tarjoillaan sopivaan aikaan. Iisalmen tulokset näissä kolmessa kysymyksessä erottuvat myönteisesti suhteessa koko Suomen tuloksiin. Kouluruokailulla on iso merkitys lasten ja nuorten fyysiseen ja psyykkiseen hyvinvointiin.

Mansikkaniemen koulun uusi rehtori Kati Kauhanen on läsnä ja lähellä koulun arkea.
30.8.2023

Mansikkaniemen koulun uuden rehtorin Kati Kauhasen startti virassaan on ollut vauhdikas ja työntäyteinen. Hän iloitsee siitä, että uuden koulun myötä päästään yhdessä rakentamaan "Meidän Mansikkaniemen koulun" toimintakulttuuria monipuolisessa oppimisympäristössä.

Kaikki uutiset