Ilmoitustaulu

Lyseon kakkosten ja abien kotiväenilta järjestittiin ti 14.11.2023. Tässä tilaisuudessa esitetty materiaali (yo-tutkinto + jatko-opinnot). Materiaali on tarkoitettu vain lyseolaisten ja heidän vanhempiensa käyttöön.
------------------------------------

Kevään 2024 ylioppilaskokeisiin tulee ilmoittautua viimeistään pe 17.11.2023. Aiemmin lyseosta valmistuneilla viimeinen ilmoittautumispäivä on 30.11.2023. Ole yhteydessä asiassa opinto-ohjaukseen.
------------------------------------

Jatkuva haku Iisalmen lyseoon. Otamme lukioikäisiä opiskelijoita joustavasti ympäri vuoden koulun opiskelijamäärä huomioiden. Lukion aloittavilla 9. luokan todistuksen lukuaineiden keskiarvo tulee olla vähintään 7,0.  Lukion vaihtajien osalta tarkastelemme pelkästään jo suoritettuja lukio-opintoja. Jos haluat lyseoon jatkuvan haun kautta, täytä koulumme jatkuvan haun lomake Opintopolussa ja laita hakemuksesta viesti osoitteeseen lyseo@iisalmi.fi. 

------------------------------------ 
Iisalmen kaupungin ruokalistat. Koulujen ruokalista muuttuu kaksi kertaa vuodessa (kevät ja syksy).

------------------------------------
Haluatko sijaiseksi lyseoon? Aika ajoin tarvitsemme opettajillemme sijaisia. Voit ilmoittaa halukkuutesi sijaiseksi laittamalla postia osoitteeseen lyseo@iisalmi.fi. Voit liittää mukaan tiedot koulutuksestasi ja työkokemuksestasi. Todistuskopioita ei tarvitse laittaa.
-------------------------------------
Anna palautetta  tai ilmoita  kiusaamisesta (lomake). Palaute/ilmoitus ohjautuu suoraan rehtorille.


Linkit ja yhteystiedot


Facebook.png
    Instargram.png    wilma.png

linkki.jpg        in english.jpg

Climate Change.png

Artisans logo.png

Sycas logo.png

Apua urasuunnitteluun.gif

 Cultura/blogi

yk-koulu_-logo_0.png

UNESCO.jpg