Opiskelija, tervetuloa edullisen asumisen Iisalmeen! 

Iisalmessa opiskelijat voivat asua edullisesti lähellä palveluita ja omaa oppilaitostaan.

Tässä muutamia vinkkejä asunnon etsintään Iisalmessa:

  • Petterinkulma tarjoaa edullisia asuntoja opiskelijoille. Petterinkulmalla asuntohaku on päällä jatkuvasti, joten voit hakea asuntoihin ajankohdasta riippumatta!  
  • Opiskelijana  hakeutua esimerkiksi Ylä-Savon ammattiopiston asuntolapalveluihin
  • Laita oma ilmoituksesi lehteen ja tavoita näin kaikki potentiaaliset vuokranantajat, jotka eivät halua asuntoihinsa suurta yleisöryntäystä
  • Kysy asuntoa yksityiseltä vuokranantajalta . Näitä löydät esim. Vuokraovi.comTori.fi tai oikotie.fi -sivustojen kautta. Kannattaa katoa myös paikallislehtien ilmoituksia. 

Petterinkulma

Petterinkulma tarjoaa opiskelijoille soluasuntojen lisäksi perheasuntoja. Asunnot ovat edullisia ja hyväkuntoisia, ja sijaitsevat monipuolisesti eripuolilla kaupunkia. Asuntohakemuksen voi tehdä sähköisesti Petterinkulman kotisivujen kautta.

Ylä-Savon ammattiopiston asuntolapalvelut

Ylä-Savon ammattiopistolla on kaksi opiskelija-asuntolaa: Peltoniemen asuntola Iisalmessa sekä Museokadun asuntola Kiuruvedellä. Kaikissa asuntoloissa on tavoitteena tarjota opiskelijoille viihtyisä, opiskelua tukeva, turvallinen ja valvottu asuinympäristö. Asunnot ovat kalustettuja soluhuoneistoja.

Tervetuloa asumaan Iisalmeen!