Ihmeet tehdään yhdessä. Alueemme ainutlaatuinen ihmeidentekijöiden yhteisö rakensi By Iisalmi markkinointi- ja yhteistyöverkoston mahdollistamaan Iisalmen alueen kasvua ja kukoistusta myös tulevaisuudessa. By Iisalmi on näkyviä tekoja yhteisen hyvän eteen. Työskentelemme kaupunkimme puolesta niin, että se tunnetaan nyt ja tulevaisuudessa ihmeitä tuottavana, hyvinvoivien ihmisten ja yritysten yhteisönä, jossa arvostus ruokkii positiivista onnistumisen kierrettä. Kaupunkina, jota on helppo rakastaa. 

Haluamme olla Suomen houkuttelevin seutukaupunki vuonna 2030.

Lupauksemme on: Emme odota ihmeitä. Teemme niitä yhdessä.

uusi logokollaasi 29.6.2023.jpg
Arvot, jotka ohjaavat tekojamme

Kekseliäisyys on meille yllätyksellisyyttä. Sitä tuottaa halu tehdä paremmin ja erottua massasta. Kekseliäisyyttä ruokkii kokeilun kulttuurin kannustavan ilmapiirin lisäksi savolaisen ihmisen käyttöliittymän perusominaisuudet: Utelias ja leikkisä mieli sekä nopeat hoksottimet. Kekseliäisyys on meille ongelmien ratkaisua, uuden luomista ja kykyä selviytyä. Yrityksissämme se näkyy lukuisina omaleimaisina menestystarinoina, jatkuvana tuotekehitykseen panostamisena innovaatioina ja pidemmällä aikaikkunalla asioiden suunnitteluna. Kekseliäisyys on tuottanut tänne myös lukuisia erityisiä ja omaleimaisia tapahtumia.

LuciaLasipaviljonki1.jpg

Rohkeus on Iisalmelaisille voimavara ja selviytymiskeino. Meillä on rohkeutta olla erilaisia, uskoa itseemme, unelmiimme sekä toisiin ihmisiin. Se on luonut tänne kokeilun kulttuurin, jonka kannattelemana uskallamme heittäytyä hulluttelemaan, tavoitella suuria ja luottaa tulevaisuuteen. Olemme valmiita ottamaan edelläkävijän viitan harteillemme ja raivaamaan työllä omannäköisen tien maailman huipulle. Meillä täällä on rohkeutta ajatella, tuntea ja tehdä isosti. Innovoida ja investoida. Se on rakkautta ja rautaa.

NormetSmartDriveHaitariin.jpg

Arvostus merkitsee meille kaiken hyvän perustaa. Siitä kumpuaa positiivinen asenne, luonnonläheinen elämäntapa ja vahva yhteisöllisyys. Arvostus on kunnioitusta ja suvatsevaisuutta. Se on avarakatseisuutta erilaisuuden edessä. Toistemme - ja myös itsemme - kunnioitusta. Arvostus näkyy Iisalmessa yhteisöllisenä huolenpitona ja aitona välittämisenä. Keskinäinen arvostus ja luottamus ylläpitävät yhteistyöhenkeä, joka on elinehto ihmisten, seudun yritysten ja ympäristön hyvinvoinnille nyt ja tulevaisuudessa.

ByIisalmiNuotioHaitariin.jpg

Välittömyys merkitsee kohtaamisen helppoutta. Me Iisalmelaiset olemme luontaisia ihmisten kohtaamisen ammattilaisia: helposti lähestyttäviä ja lähestyviä, turhaa tärkeilyä ja jäykkyyttä karttavia. Sen jokainen satunnainen kulkija aistii torilla, kaupoissa ja kahviloissa asioidessaan. Välittömyytemme ilmenee hyväntahtoisena uteliaisuuten ja suorapuheisuutena, ystävällisyytenä ja hyväksyntänä. Täällä ihminen saa olla rennosti oma itsensä yhdessä muiden kanssa. Iisalmi on vastaanottavainen kaupunki, jossa yhteisöön ja verkostoihin pääsee sisään helposti. Meillä täällä ihminen on lähellä ihmistä.

LouhenkatupäiväKORJATTU.jpg

Tinkimättömyys on meille periksiantamattomuutta. Se on savolaisen rentouden kääntöpuoli ja tärkeä osa identiteettiämme. Tinkimättömyys on päämäärätietoisuutta ja tahtoa tehdä parhaansa. Se näkyy luotettavuutena ja sopimuksista kiinni pitämisenä: me kaadumme saappaat jalassa, kun olemme vieneet asiat loppuun. Yläsavolaisten ihmisten elämässä tinkimättömyys ilmenee itsensä toteuttamisena. Kun sisäinen näkemys on vahva, emme ole valmiita tekemään kompromisseja oman elämäntyylin ja olemisen vapauden suhteen - saati laadun ja ammattitaidon. Tinkimättömyys kasvattaa meistä työmme huippuosaajia ja siten tuottaa laadukkaita tuotteita ja palveluja.

GenelecHaitariin.jpg

Tarinamme

KumppanitSivulleBanner.jpg

Jokainen meistä haluaa jättää jälkensä maailmaan. Merkin jälkipolville.

Sanotaan, että tehdäkseen ihmeitä ja mullistaakseen maailmaa, pitää olla jollain tavalla erityinen. Lahjakas, sisukas, viisas… Mitä näitä nyt on.

Me uskomme, että mullistukseen tarvitaan kaikkea tuota ja enemmän, mutta ei yhdestä ihmisestä. Ihmeet syntyvät aina yhdessä.

Tarvitaan rakkautta ja intohimoa, jotta luovuus vapautuu.
Turvallisuudentunnetta, jotta voi olla rohkea.
Tietoa, että pudotessa joku ottaa kiinni.
Tarvitaan kannustusta, joka herättää sisua tavoitella mahdottomalta tuntuvaa.
Tarvitaan yhteisö, joka voi tarjota tuota kaikkea.

Korulauseita ja kauniita sanoja - vai totisinta totta? Ihme kyllä, me Iisalmessa olemme tehneet tämän kaiken.

Kun elämä on sopivaa, on mieli leppoisa. Ei mitään liikaa, mutta kaikkea riittävästi. Se tekee olemisen vapauden ja ihmisenmyötäisen elämän. Sellaisen, jossa on tilaa kasvaa, innostua, unelmoida ja toteuttaa unelmia. Iisalmi on näkyviä tekoja yhteisen hyvän eteen. Työskentelemme kaupunkimme puolesta niin, että se tunnetaan nyt ja tulevaisuudessa ihmeitä tuottavana, hyvinvoivien ihmisten ja yritysten yhteisönä, jossa arvostus ruokkii positiivista onnistumisen kierrettä. Kaupunkina, jossa on ihmeen hyvä yrittää ja elää. Kaupunkina, jossa on yhtä aikaa maalla ja maailmalla, luonnon ja liike-elämän äärellä. Omilla jaloillaan ihmeidentekijöiden ilmapiirissä. 

Emme odota ihmeitä. Teemme niitä.


Yhteystiedot

Terho Savolainen

elinkeinojohtaja, Teollisuuskylän toimitusjohtaja
Pohjolankatu 14
040 630 5328
terho.savolainen@iisalmi.fi

Laura Koski

markkinointi- ja viestintäsuunnittelija
Pohjolankatu 14
040 632 5868
laura.koski@iisalmi.fi
Tule kumppaniksemme, ota yhteyttä: