Elämää ihmeidentekijöiden ilmapiirissä - liity joukkoomme!

Jokainen meistä haluaa jättää jälkensä maailmaan. Merkin jälkipolville. Sanotaan, että tehdäkseen ihmeitä ja mullistaakseen maailmaa pitää olla jollain tavalla erityinen. Lahjakas, sisukas, viisas - mitä näitä nyt on.

Me Iisalmessa uskomme, että mullistukseen tarvitaan kaikkea tuota ja enemmän, mutta ei yhdestä ihmisestä. Ihmeet syntyvät aina yhdessä.

Tarvitaan rakkautta ja intohimoa, jotta luovuus vapautuu. Turvallisuudentunnetta, jotta voi olla rohkea. Tietoa, että pudotessa joku ottaa kiinni. Tarvitaan kannustusta, joka herättää sisua tavoitella mahdottomalta tuntuvaa. Tarvitaan yhteisö, joka voi tarjota tuota kaikkea.

Korulauseita ja kauniita sanoja - vai totisinta totta? Ihme kyllä, me Iisalmessa olemme tehneet tämän kaiken. Kun elämä on sopivaa, on mieli leppoisa. Ei mitään liikaa, mutta kaikkea riittävästi.
Se tekee olemisen vapauden ja ihmisenmyötäisen elämän. Sellaisen, jossa on tilaa kasvaa, innostua, unelmoida ja toteuttaa unelmia.

Yhteisellä By Iisalmi -allekirjoituksella signeeraamme näkyviä tekojamme - tekoja yhteisen hyvän eteen. Työskentelemme kaupunkimme puolesta niin, että se tunnetaan nyt ja tulevaisuudessa ihmeitä tuottavana, hyvinvoivien ihmisten ja yritysten yhteisönä, jossa arvostus ruokkii positiivista onnistumisen kierrettä. Kaupunkina, jossa on ihmeen hyvä yrittää ja elää. Kaupunkina, jossa on yhtä aikaa maalla ja maailmalla, luonnon ja liike-elämän äärellä. Omilla jaloillaan ihmeidentekijöiden ilmapiirissä.

Emme odota ihmeitä. TEEMME NIITÄ.

Esittelemme näillä sivuilla Iisalmen tarjoamia mahdollisuuksia uraan, opiskeluun ja ihmisenmyötäiseen elämään liittyen.
NAUTI matkasta tai HYPPÄÄ kyytiin katsomalla avoimet työpaikat suoraan alla esiteltyjen kumppaniyritystemme rekrysivuilta!
- Jätä hakemuksesi ja liity ihmeidentekijöiden joukkoon.

 

Nähdäksesi Youtube-videon, on markkinointievästeet oltava hyväksyttynä.

Vuosittain järjestettävä By Iisalmi -brändiseminaari järjestetään 9.11.2022, Iisalmen kulttuurikeskuksella. Tapahtuma striimataan myös verkkoon. Juhlaseminaarin teemana on VASTUULLISUUS JA HYVINVOINTI vetovoiman lähteinä. Ilmoittaudu tapahtuman sivulla!

Matchmade in Iisalmi? Syksyllä 2022 Iisalmeen saapuu somevaikuttajia tutustumaan seudun kansainvälisiin uramahdollisuuksiin ja elämänmakuisiin elämyksiin. Keitä he ovat, mitä he Iisalmesta löytävät? Seuraa kampanjaamme #matchmade #byiisalmi
Seuraa koeasunnon remontointia ja kesän 2022 Koe Iisalmi! -koeasukkaan elämää ja innostu Ihmeiden Iisalmesta!
Testaa olisiko sinusta ihmeentekijäksi Iisalmeen!
Ilmaista harrastamista nopeimmille
- ihmisenmyötäinen elämä kaikille.
Yrittäjä, investoija - Tutustu valmiiseen kasvualustaamme!
Tutustu Iisalmen ja tienoiden matkailu-, kulttuuri- ja elämyspalveluihin!
Tutustu Petterinkulman tarjoamiin viihtyisiin vuokrakoteihin.
By Iisalmi -lähettiläs Pihla Sallinen on loihtinut reseptin Iisalmen pienille ihmeille - helpoille ja herkullisille jauhelihakierteille. Katso resepti ja testaa kotona!
Iisalmessa koulutus on arvovalinta. 
Tietoa asumisesta ja rakentamisesta Iisalmessa.

Tie jokaisen sydämeen käy maukkaan ruokaelämyksen kautta. Lähde mukaan maukkaalle makumatkalle Iisalmeen ja tienoille tutustuaksesi paikallisten raaka-aineiden ja ruokakulttuurin antiin tuttujen ja osaavien keittiömestareidemme opastuksella.

IISALMI - Rautaisen osaamisen paikka 130 vuotta
tasapaino.png

Iisalmi on yrittäjäsukupolvien rakentama kansainvälinen kaupunki, jonka yrityksissä syntyy maailman parhaita tuotteita – metsäkoneita, kaivos- ja tunneliajoneuvoja, ambulansseja, kaiuttimia ja olutta, muutamia mainitaksemme.

Iisalmen 130-vuotisjuhlavuoden kunniaksi halusimme kerätä yhteen By Iisalmi -yhteisön kirkkaimman osaamisen, tulevaisuuden visiot ja ajatukset Iisalmesta. Nämä tarinat iisalmelaisesta osaamisesta jäävät muistoksi vuodesta 2021 – ja taustaksi tulevaisuuden menestyksen ja osaamisen rakentamiselle.

Lue kaikki By Iisalmi -verkoston juhlavuoden terveiset täältä!

Tositarinoita Ihmeidentekijöistä
Tositarinoita.jpg

Iisalmessa ihmeet tehdään yhdessä - sinä, minä, me kaikki olemme Ihmeidentekijöitä.

Tällä sivulla kerromme sinulle tositarinoita Iisalmen ihmeidentekijöistä. Tositarinoita rautaisesta osaamisesta ja lujasta yhteistyöstä kansainvälisissä yrityksissämme sekä yhteisömme välittävästä elämäntavasta, jossa hyvää tulevaisuutta rakennetaan yhdessä huolehtien vastuullisesti ja ekologisesti myös meitä ympäröivästä luonnosta.

Klikkaa viereisestä kuvasta ja tutustu tarinoihin tavallisista iisalmelaisista ihmeidentekijöistä. Tarinat ovat luettavissa myös Issuu-esitteestä. -  Jos sinäkin haluat tehdä ihmeitä, katso tältä sivulta millaisia ura- ja koulutusmahdollisuuksia seutumme maailmanluokan yritykset ja monipuoliset oppilaitoksemme tarjoavat.

 

All these True Stories of Iisalmi's Miracle Makers are also available in English: Welcome to the Place of Skills.
 
Katso videotarinat Normetin Villestä, Genelecin Darrenista, Olvin Siljasta ja Ponssen Katjasta sekä muista Iisalmen ihmeentekijöistä!

Nähdäksesi Youtube-videon, on markkinointievästeet oltava hyväksyttynä.

 

Tule ihmeentekijäksi Iisalmeen!

Tutustu Iisalmen seudun avoimiin työpaikkoihin täällä. Iisalmessa on aina kysyntää oman alansa tekijämiehille ja –naisille. Tarvittaessa saat meiltä myös apua esimerkiksi puolison työllistymistä koskevissa asioissa.

Iisalmen seudun opiskelupaikat löydät kootusti ja helposti täältä. Tiesithän, että täällä järjestetään paljon myös täsmäkoulutuksia yritysten tarpeisiin yhteistyössä oppilaitosten kanssa.

By Iisalmi -markkinointiyhteistyötä tehdään rakkaudesta elinvoimaiseen Iisalmen seutuun ja uskosta seutumme ja osaajiemme tulevaisuudenmahdollisuuksiin!
Iisalmen kaupungin koordinoimassa vetovoimatyössä on mukana seudun kärkiyrityksiä, oppilaitoksia ja yhdistyksiä - yhdessä olemme saaneet aikaan jo monenlaisia ihmeitä ja iloja.
Uudet kumppanit ovat aina tervetulleita innovatiiviseen joukkoomme. Aloita tutustumalla kumppanisivuilla By Iisalmi -brändin tarinaan ja ota rohkeasti yhteyttä!

Iisalmen tietosuojaseloste
Blogi
Meeri oma kuva.png
2.8.2022

By Iisalmi -brändin kolmas ydinarvo tinkimättömyys auttaa meitä erottautumaan eduksemme työelämässä, saamaan jalansijaa kansainvälisillä näyttämöillä ja viitoittaa meidät elämän mittaisen oppimisen tielle.

- Meeri - Iisalmen kaupungin markkinoinnin ja viestinnän kesätyöntekijä 2022
Hyvis.jpg
21.7.2022

Iisalmessa Juhani Ahon koululla on ollut HYVIS - Hyvää mieltä yläkouluun -hanke lukuvuoden 2021–22 nuorten psyykkisen pahoinvoinnin ja koronan vaikutusten ennakoimiseen ja puuttumiseen. Hankkeessa toimi kolme psyykkaria mielenterveyden asiantuntijoina osana kouluyhteisöä.

- Hennariikka Ålander, HYVIS - Hyvää mieltä yläkouluun -hanke
Meeri oma kuva.png
19.7.2022

By Iisalmi -brändin toinen ydinarvo välittömyys merkitsee kohtaamisen helppoutta. Se tekee Iisalmesta rakastettavan kaupungin niin matkailijoiden kuin muuttajienkin silmissä.

- Meeri - Iisalmen kaupungin markkinoinnin ja viestinnän kesätyöntekijä 2022
Kaikki blogit