Iisalmessa ihmeet tehdään yhdessä - tule mukaan!

Jokainen meistä haluaa jättää jälkensä maailmaan. Merkin jälkipolville. Sanotaan, että tehdäkseen ihmeitä ja mullistaakseen maailmaa pitää olla jollain tavalla erityinen. Lahjakas, sisukas, viisas… Mitä näitä nyt on.

Me Iisalmessa uskomme, että mullistukseen tarvitaan kaikkea tuota ja enemmän, mutta ei yhdestä ihmisestä. Ihmeet syntyvät aina yhdessä.

Tarvitaan rakkautta ja intohimoa, jotta luovuus vapautuu. Turvallisuudentunnetta, jotta voi olla rohkea. Tietoa, että pudotessa joku ottaa kiinni. Tarvitaan kannustusta, joka herättää sisua tavoitella mahdottomalta tuntuvaa. Tarvitaan yhteisö, joka voi tarjota tuota kaikkea.

Korulauseita ja kauniita sanoja - vai totisinta totta? Ihme kyllä, me Iisalmessa olemme tehneet tämän kaiken. Kun elämä on sopivaa, on mieli leppoisa. Ei mitään liikaa, mutta kaikkea riittävästi.
Se tekee olemisen vapauden ja ihmisenmyötäisen elämän. Sellaisen, jossa on tilaa kasvaa, innostua, unelmoida ja toteuttaa unelmia.

Yhteisellä By Iisalmi -allekirjoituksella signeeraamme näkyviä tekojamme - tekoja yhteisen hyvän eteen: Työskentelemme kaupunkimme puolesta niin, että se tunnetaan nyt ja tulevaisuudessa ihmeitä tuottavana, hyvinvoivien ihmisten ja yritysten yhteisönä, jossa arvostus ruokkii positiivista onnistumisen kierrettä. Kaupunkina, jossa on ihmeen hyvä yrittää ja elää. Kaupunkina, jossa on yhtä aikaa maalla ja maailmalla, luonnon ja liike-elämän äärellä. Omilla jaloillaan ihmeidentekijöiden ilmapiirissä.

Emme odota ihmeitä. TEEMME NIITÄ.

Esittelemme näillä sivuilla Iisalmen tarjoamia mahdollisuuksia uraan, opiskeluun ja ihmisenmyötäiseen elämään liittyen.
NAUTI matkasta tai HYPPÄÄ kyytiin katsomalla avoimet työpaikat suoraan alla esiteltyjen kumppaniyritystemme rekrysivuilta!

 

Milla ja Tuure viettävät unelmien kesähäät Kuapissa!
Seuraa kesän koeasukkaan elämää Iisalmessa!
Testaa olisiko sinusta ihmeentekijäksi Iisalmeen!
Ilmaista asumista ja harrastamista nopeimmille
- ihmisenmyötäinen elämä kaikille.
Yrittäjä, investoija - Tutustu valmiiseen kasvualustaamme!
Tutustu Iisalmen ja tienoiden matkailu-, kulttuuri- ja elämyspalveluihin!
Tutustu Petterinkulman tarjoamiin viihtyisiin vuokrakoteihin.
Iisalmessa koulutus on arvovalinta. 
Tietoa asumisesta ja rakentamisesta Iisalmessa.

 Nettisivu-banner4.jpg

Iisalmen ihme muodostuu paikallaan olevista peruspilareista – hyvinvoinnista syntyy osaamista, jolla muutetaan maailmaa paremmaksi lähellä ja kaukana. Seudullamme syntyvät Olvin juomat, Ponssen metsäkoneet, Genelecin kaiuttimet, Normetin kaivosajoneuvot ja Profile Vehiclesin hälytysajoneuvoista – muutamia mainitaksemme. Iisalmessa ja Ylä-Savon seudulla puhutaankin yhteistyön ylivoimasta – se on paikallinen perintömme. Perinne, joka luo aina uusia menestystarinoita. Toivotamme sinutkin tervetulleeksi tekemään kanssamme ihmeitä ja luomaan omaa menestystarinaasi Iisalmeen.

Katso videotarinat Normetin Villestä, Genelecin Darrenista, Olvin Siljasta ja Ponssen Katjasta sekä muista Iisalmen ihmeentekijöistä!

Tule ihmeentekijäksi Iisalmeen!

Tutustu Iisalmen seudun avoimiin työpaikkoihin täällä. Iisalmessa on aina kysyntää oman alansa tekijämiehille ja –naisille. Tarvittaessa saat meiltä myös apua esimerkiksi puolison työllistymistä koskevissa asioissa.

Iisalmen seudun opiskelupaikat löydät kootusti ja helposti täältä. Tiesithän, että täällä järjestetään paljon myös täsmäkoulutuksia yritysten tarpeisiin yhteistyössä oppilaitosten kanssa.

By Iisalmi -markkinointiyhteistyötä tehdään rakkaudesta elinvoimaiseen Iisalmen seutuun ja uskosta seutumme ja osaajiemme tulevaisuudenmahdollisuuksiin!
Iisalmen kaupungin koordinoimassa vetovoimatyössä on mukana seudun kärkiyrityksiä, oppilaitoksia ja yhdistyksiä - yhdessä olemme saaneet aikaan jo monenlaisia ihmeitä ja iloja.
Uudet kumppanit ovat aina tervetulleita innovatiiviseen joukkoomme. Aloita tutustumalla kumppanisivuilla By Iisalmi -brändin tarinaan ja ota rohkeasti yhteyttä!

Paikkoja osaajille - avoimet työpaikat Iisalmessa
 • 7.7.2020 15.41

  Pikaruokatyöntekijä, Ok PeeÄssä, Iisalmi, Haku päättyy: 16.08.2020 klo 23:59, muu osa-aikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta
  Haemme useampaa työntekijää vakituisiin ja määräaikaisiin työsuhteisiin. Hesburgerilla asiakaspalvelun tulee olla lähellä sydäntä, sillä iloisella ja positiivisella asenteella luot hyvää ilmapiiriä koko meidän tiimille. Meillä tehdään töitä hymyssä suin ja tiimissä - siksi odotamme hakijoilta positiivista asennetta ja tiimihenkeä. Halu oppia uutta sekä valmius palvella asiakkaitamme ystävällisesti...

 • 7.7.2020 13.43

  Kotityöpalvelutyöntekijä kokoaika-/osa-aikatyö, Alina Hoivatiimi Oy, Iisalmi, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta
  Alina on kokonaisvaltaisia kotityö- ja hoitopalveluita tuottava kotimainen hoiva-alan ketju, jolla on jo yli 30 paikallista yrittäjää eri puolilla Suomea. Alinan ammattilaiset auttavat kaiken ikäisten ihmisten arkea heidän kodeissaan monipuolisilla kotipalveluilla. KOTITYÖPALVELUTYÖNTEKIJÄ, haluatko itsenäiseen ja merkitykselliseen työhön? Alinassa voit vaikuttaa omaan työaikaasi ja työsi sisältö...

 • 7.7.2020 12.49

  Kerho-ohjaaja, Iisalmen 4H-yhdistys, Iisalmi, Haku päättyy: 31.07.2020 klo 16:00, osapäivätyö, Kesto: 6 - 12 kk
  Etsimme kerho-ohjaajaa/ohjaajia alakouluikäisten harrastekerhojen ohjaamiseen niin kaupungissa kuin haja-asutusalueellakin. Jos viihdyt lasten kanssa ja pidät erilaisesta toiminnallisesta tekemisestä niin sisällä kuin ulkonakin, ota rohkeasti yhteyttä! Työhön kuuluu kerhojen ohjelman suunnittelu ja ohjaaminen 4H-järjestön arvojen (Harkinta-Harjaannus-Hyvyys-Hyvinvointi) mukaisesti ryhmäläisten ...

Vastaa kyselyyn ja osallistu arvontaan!

Meitä kiinnostaa, mistä sinä olet kiinnostunut. Uskomme, että voimme tarjota sinulle juuri omiin kiinnostuksenkohteisiisi liittyviä mahdollisuuksia.
Vastaa siis kyselyymme, ja lähetämme sinulle halutessasi lisätietoa Iisalmen tarjoamista mahdollisuuksista. Samalla voit osallistua By Iisalmi -tuotteiden arvontaan. 

Vastaa_kyselyyn_ilmakuva.jpg

Hyviä uutisia #byiisalmi #osaamisenpaikka
Esitys1.jpg
16.6.2020

Ryhmät 5-6v. ja koululaisille (ei uimataitoa) Ilmoittautumisen voit tehdä sähköisesti osoitteessa www.iisalmi.fi/uimakoulut (sieltä löytyvät myös lisätiedot, jotka kannattaa lukea) Huomioithan, että tämän poikkeustilanteen vuoksi huoltajat saattavat lapsen suihkun kautta altaalle ja sieltä pois uimakoulun päätyttyä. Muut lisätiedot löytyvät ilmoittautumisen yhteydessä❗ Tarkempia ohjeita tarvittaessa 040 350 2528

FB tapahtumakuva.png
16.6.2020

Iisalmen seudun vuosittaisen brändiseminaarin tämänvuotisena pääjärjestäjäkumppanina on 95-vuotisjuhlavuottaan viettävä Iisalmen Sanomat. Tapahtuman teemana on vastuullisuus, joka eri ulottuvuuksissaan nivoo innostavat puheenvuorot yhteen. Mukana ohjelmassa on sekä paikallisesti ja seudullisesti, että myös valtakunnallisesti merkittäviä toimijoita.

Rouva ja herra #LoveByIisalmi Milla Saastamoinen ja Tuure Koponen kuvattuina Hiät Kuapissa –juhlassaan 5.6.2020..jpg
5.6.2020

Poroveden rannalla Iisalmessa koettiin perjantaina 5.6.2020 jotain ainutlaatuista, kun Milla Saastamoinen ja Tuure Koponen viettivät häitään. Jo se, että hääjuhlissa on paikalla vain pari itse, on erikoista. Mutta näissä häissä erikoisuuksia oli enemmänkin – alkaen siitä, että taustalla on kaupungin järjestämä kilpailu ja hääparin valintaprosessin on hoidettu yleisöäänestyksellä. ​

Kaikki uutiset
Blogi
Talousjohtaja Eeva Suomalainen web.png
29.6.2020

- Eeva Suomalainen, Iisalmen kaupungin talousjohtaja
27.3.2020

- Kirsi-Tiina Ikonen, toimialajohtaja, sivistys- ja hyvinvointitoimiala
Kaikki blogit
03.07.2020 09.10
Kuukausi sitten vietettiin Hiät Kuapissa Iisalmen kaupungin ja By Iisalmi -kumppaniyritysten tarjoamana. Palataan vielä tuohon rakkauden täyteiseen päivään tämän tunnelmavideon kautta. 🥰❤ . Iisalmen kaupungin ja #byiisalmi -yhteisön onnittelut toi elinkeinojohtaja Terho Savolainen: "Iisalmen ihmeentekijöiden verkostossa teilläkin on tilaa rakentaa omaa elämäänne kohti yhteisten unelmien saavuttamista." . Häämusiikista vastasi Kätfish mittatilausbiisillä Haluun tehdä sun kaa ihmeitä. Yllätysesiintyjinä 'Stand by me' -biisin esittivät Pretty Wild Onesin Teemu Airaksinen ja Matias Ronkainen. . Pienesti olutta ja isosti rakkautta toivotti myös naapurin Olvi Oyj sekä muut By Iisalmi -toimijat, jotka olivat antaneet parille paikallisia lahjojaan. . #byiisalmi #osaamisenpaikka #tehdäänihmeitäyhdessä #rakkauttaiisalmessa #hiätkuapissa #pienissähäissä #kuappi #olvi #pesolanpihviliha #lähitapiolaitä #taksibyiisalmi #kuvatuulos #annasdarling #savonlasituote #lucialasipaviljonki #mainospalvelumanti #mediatoimistook #iisalmijatienoot #iisalmiregion
Minun Iisalmeni
03.07.2020 09.15
Kuukausi sitten vietettiin Hiät Kuapissa Iisalmen kaupungin ja By Iisalmi -kumppaniyritysten tarjoamana. Palataan vielä tuohon rakkauden täyteiseen päivään tämän tunnelmavideon kautta. 🥰❤ . Iisalmen kaupungin ja #byiisalmi -yhteisön onnittelut toi elinkeinojohtaja Terho Savolainen: "Iisalmen ihmeentekijöiden verkostossa teilläkin on tilaa rakentaa omaa elämäänne kohti yhteisten unelmien saavuttamista." . Häämusiikista vastasi@katfishsemivirallinen mittatilausbiisillä Haluun tehdä sun kaa ihmeitä. Yllätysesiintyjinä 'Stand by me' -biisin esittivät@prettywildonesin Teemu Airaksinen ja Matias Ronkainen. . Pienesti olutta ja isosti rakkautta toivotti myös naapurin@olvi_oyj sekä muut By Iisalmi -toimijat, jotka olivat antaneet parille paikallisia lahjojaan. . #byiisalmi #osaamisenpaikka #tehdäänihmeitäyhdessä #rakkauttaiisalmessa #hiätkuapissa #pienissähäissä #kuappi #olvi #pesolanpihviliha #lähitapiolaitä #taksibyiisalmi #kuvatuulos #annasdarling #savonlasituote #lucialasipaviljonki #mainospalvelumanti #mediatoimistook #iisalmijatienoot #iisalmiregion
cityofiisalmi
01.07.2020 19.27
koeiisalmi
01.07.2020 07.39
⭐️ARVONTA ⭐️ Me Iisalmessa haluamme levittää ainutlaatuisen koeasumisen kampanjamme ilosanomaa myös muualle Suomeen! Siksipä haastamme Sinut ottamaan@koeiisalmi -Instagramin seurantaan, että pääset tutustumaan Iisalmen kaupunkiin ulkopuolisen silmin; Tiliä nimittäin päivittää tällä hetkellä Joensuusta alkukesästä Iisalmeen muuttanut uusi koeasukkaamme vuosimallia 2020! 👀 Kaikkien tiliä seuranneiden ja tätä julkaisua kommentoineiden kesken arvomme kaksi (2) lippua Iisalmessa järjestettävään RunniRockiin, sekä upeita By Iisalmi –tuotepalkintoja ❗️ Eli ohjeet lyhyesti: 1️⃣ Seuraa@koeiisalmi –Instagram-tiliä 👉 2️⃣ Jätä kommentti tähän julkaisuun. Arvonta suoritetaan 31.7.2020 ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti Instagramissa yksityisviestinä. Postitamme palkinnot voittajille tarpeen vaatiessa. Facebook tai Instagram eivät ole osallisena arvontaamme millään lailla. Jo perinteeksi muodostunut, loppukesän huipentava RunniRock rokataan tänäkin vuonna Iisalmessa Luuniemen juhlakentällä 14.-15.8.2020. 🤘 Esiintyjinä mm. Pasi & Anssi, Antti Ketonen, Kätfish, Vesterinen yhtyeineen, jne.. Lisäksi festarikansaa viihdyttää molempina iltoina olutteltan puolella DJ JohannesKastaja. ➡️ Katso lisää RunniRockin Facebookista tai osoitteesta www.runnirock.fi #byiisalmi #osaamisenpaikka #tehdäänihmeitäyhdessä #koeiisalmi #koeasuminen #runnirock #arvonta
cityofiisalmi
25.06.2020 18.58
Kesä ja kukat 🌹❤️ Ollaan kyllä päästy nauttimaan upeista keleistä täällä Iisalmessa koko kesäkuu! Oispa aina kesä ☀️ • #koeiisalmelainen #koeiisalmi #byiisalmi #iisalmi #koeasuminen #osaamisenpaikka #tehdäänihmeitäyhdessä #petterinkulmakodit #petterinkulmalainen #ysao #olemisenvapaus #kesä #kesä2020 #kukkia #pyhänristinkirkko
koeiisalmi
25.06.2020 13.26
Suomen paras koulukaupunki IISALMI REKRYÄÄ! Avoinna useampia opettajan paikkoja ja varhaiskasvatuksen lastenhoitajan paikka: Musiikin tuntiopettajan sijaisuus 👉 https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/musiikin-tuntiopettajan-sijaisuus-302011/ Lehtorin viransijaisuus 👉 https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/lehtorin-viransijaisuus-englanti-302250/ Luokanopettaja 👉 https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/luokanopettaja-302546/ Kaksi resurssiopettajan tehtävää 👉 https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/resurssiopettaja-302549-2/ Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja 👉 https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/varhaiskasvatuksen-lastenhoitaja-302551/ Iisalmessa koulutus on arvovalinta. Tutustu esitteestä, mitä se käytännössä tarkoittaa: https://bit.ly/3dugydn #byiisalmi #koulukaupunkiiisalmi #osaamisenpaikka #ihmeentekijäksi #rekry
Minun Iisalmeni
24.06.2020 15.00
Väriä Iisalmen katukuvaan; taidetta haetaan sähkökaappeihin Iisalmessa! 🎨 Iisalmen Seudun Kuvataideseura ry, Iisalmen kaupunki, Savon Voima ja Future Savo -hanke etsivät taidetta elävöittämään Iisalmen kaupunkiympäristöä. 23.6.2020 julkaistun teoshaun kautta halutaan löytää 10 maalausehdotusta, jotka toteutetaan suunnittelijoidensa voimin heinäkuun lopulla ja elokuun alussa Savon Voima Oy:n sähkökaappeihin Iisalmessa. Teosehdotuksia voivat jättää kaikki Ylä-Savon alueella asuvat taiteilijat ja taiteen harrastajat, 19.7.2020 saakka. 🖌 Lisätietoja ➡️ www.iisalmi.fi/sähkökaappitaide #byiisalmi #tehdäänihmeitäyhdessä #osaamisenpaikka #iisalmenseudunkuvataideseura #savonvoima #futuresavo #sähkökaappitaidetta #iisalmi
cityofiisalmi
24.06.2020 06.31
Vielä olisi viikon verran aikaa ajella maksuttomasti kaupunkipyörillä! 🚲 • Muistakaahan myös postailla pyöräilystänne Instagramiin - arvomme kaikkien #iisalmibybike hashtagilla kuvan lisänneiden kesken 10 kpl kaupunkipyörien kausipasseja (arvo 45€) sekä By Iisalmi -tuotepaketteja! 🤗 Ja eipä unohdeta meidän haastetta; Saammeko yhdessä 300 ajoa täyteen?! • #Repost@jukkavattukallio #summervibes #iisalmibybike #donkeyrepublic #donkeyrepublicbikes #bicycle #rentabike #enjoytheviews #byiisalmi #osaamisenpaikka #iisalmi #finland
cityofiisalmi