Iisalmessa ihmeet tehdään yhdessä - tule mukaan!

Jokainen meistä haluaa jättää jälkensä maailmaan. Merkin jälkipolville. Sanotaan, että tehdäkseen ihmeitä ja mullistaakseen maailmaa pitää olla jollain tavalla erityinen. Lahjakas, sisukas, viisas… Mitä näitä nyt on.

Me Iisalmessa uskomme, että mullistukseen tarvitaan kaikkea tuota ja enemmän, mutta ei yhdestä ihmisestä. Ihmeet syntyvät aina yhdessä.

Tarvitaan rakkautta ja intohimoa, jotta luovuus vapautuu. Turvallisuudentunnetta, jotta voi olla rohkea. Tietoa, että pudotessa joku ottaa kiinni. Tarvitaan kannustusta, joka herättää sisua tavoitella mahdottomalta tuntuvaa. Tarvitaan yhteisö, joka voi tarjota tuota kaikkea.

Korulauseita ja kauniita sanoja - vai totisinta totta? Ihme kyllä, me Iisalmessa olemme tehneet tämän kaiken. Kun elämä on sopivaa, on mieli leppoisa. Ei mitään liikaa, mutta kaikkea riittävästi.
Se tekee olemisen vapauden ja ihmisenmyötäisen elämän. Sellaisen, jossa on tilaa kasvaa, innostua, unelmoida ja toteuttaa unelmia.

Yhteisellä By Iisalmi -allekirjoituksella signeeraamme näkyviä tekojamme - tekoja yhteisen hyvän eteen: Työskentelemme kaupunkimme puolesta niin, että se tunnetaan nyt ja tulevaisuudessa ihmeitä tuottavana, hyvinvoivien ihmisten ja yritysten yhteisönä, jossa arvostus ruokkii positiivista onnistumisen kierrettä. Kaupunkina, jossa on ihmeen hyvä yrittää ja elää. Kaupunkina, jossa on yhtä aikaa maalla ja maailmalla, luonnon ja liike-elämän äärellä. Omilla jaloillaan ihmeidentekijöiden ilmapiirissä.

Emme odota ihmeitä. TEEMME NIITÄ.

Esittelemme näillä sivuilla Iisalmen tarjoamia mahdollisuuksia uraan, opiskeluun ja ihmisenmyötäiseen elämään liittyen.
NAUTI matkasta tai HYPPÄÄ kyytiin katsomalla avoimet työpaikat suoraan alla esiteltyjen kumppaniyritystemme rekrysivuilta!

 

Yrittäjä, investoija - Tutustu valmiiseen kasvualustaamme!

By Iisalmi -seminaari kokoaa yhteen elinvoima- ja vetovoimatyöstä kiinnostuneet toimijat. Marraskuinen tapahtuma tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden verkostoitua, inspiroitua ja luoda uutta kasvua!

Tutustu ehdokkaisiin ja äänestä! Tämän vuoden tunnustuksen saaja julkistetaan By Iisalmi -seminaarissa 14.11.2019.

Yritystreffit -sovellus aikatauluttaa sovitut tapaamiset ja tarjoaa etukäteen yksityiskohtaiset aikataulut treffeille ilmoittautuneille. Lue lisää ja lähde verkostoitumaan!

 Nettisivu-banner4.jpg

Iisalmen ihme muodostuu paikallaan olevista peruspilareista – hyvinvoinnista syntyy osaamista, jolla muutetaan maailmaa paremmaksi lähellä ja kaukana. Seudullamme syntyvät Olvin juomat, Ponssen metsäkoneet, Genelecin kaiuttimet, Normetin kaivosajoneuvot ja Profile Vehiclesin hälytysajoneuvoista – muutamia mainitaksemme. Iisalmessa ja Ylä-Savon seudulla puhutaankin yhteistyön ylivoimasta – se on paikallinen perintömme. Perinne, joka luo aina uusia menestystarinoita. Toivotamme sinutkin tervetulleeksi tekemään kanssamme ihmeitä ja luomaan omaa menestystarinaasi Iisalmeen.

Katso videotarinat Ponssen Katjasta, Genelecin Darrenista, Olvin Siljasta ja Normetin Villestä sekä muista Iisalmen ihmeen tekijöistä!

Tule ihmeentekijäksi Iisalmeen!

Tutustu Iisalmen seudun avoimiin työpaikkoihin täällä. Iisalmessa on aina kysyntää oman alansa tekijämiehille ja –naisille. Tarvittaessa saat meiltä myös apua esimerkiksi puolison työllistymistä koskevissa asioissa.

Iisalmen seudun opiskelupaikat löydät kootusti ja helposti täältä. Tiesithän, että täällä järjestetään paljon myös täsmäkoulutuksia yritysten tarpeisiin yhteistyössä oppilaitosten kanssa.

By Iisalmi -markkinointiyhteistyötä tehdään rakkaudesta elinvoimaiseen Iisalmen seutuun ja uskosta seutumme ja osaajiemme tulevaisuudenmahdollisuuksiin!
Iisalmen kaupungin koordinoimassa vetovoimatyössä on mukana seudun kärkiyrityksiä, oppilaitoksia ja yhdistyksiä - yhdessä olemme saaneet aikaan jo monenlaisia ihmeitä ja iloja.
Uudet kumppanit ovat aina tervetulleita innovatiiviseen joukkoomme. Aloita tutustumalla kumppanisivuilla By Iisalmi -brändin tarinaan ja ota rohkeasti yhteyttä!

Yhteystiedot

Terho Savolainen

elinkeinojohtaja, Teollisuuskylän toimitusjohtaja
Pohjolankatu 14
040 630 5328
terho.savolainen@iisalmi.fi

Laura Koski

markkinointi- ja viestintäsuunnittelija
Pohjolankatu 14
040 632 5868
laura.koski@iisalmi.fi

Jesse Korolainen

markkinointi- ja viestintäasiantuntija
Pohjolankatu 14
040 628 1345
jesse.korolainen@iisalmi.fi

Jarmo Miettinen

matkailu- ja markkinointiasiantuntija
Pohjolankatu 14
040 830 2681
jarmo.miettinen@iisalmi.fi
Tapahtumamarkkinoinnin tukipalvelut
Iisalmen kaupungin sekä Iisalmi ja tienoot -matkailumarkkinointi
Paikkoja osaajille - avoimet työpaikat Iisalmessa
 • 20.9.2019 16:54

  Lähihoitaja Iisalmeen, Medipower Oy, Iisalmi, Haku päättyy: 29.09.2019 klo 23:59, 3-vuorotyö, yötyö tai 3-vuorotyö, Kesto: 6 - 12 kk, Sopimus toistaiseksi voimassa oleva
  Kiinnostaako lähihoitajan keikkatyö, vakituinen työ tai pidempiaikainen sijaisuus Iisalmen keskustan läheisyydessä? Tarjoamme molempia vaihtoehtoja vammaistyöstä kiinnostuneille hoitoalan ammattilaisille! Työ alkaisi mahdollisimman pian. Tarve on erityisesti YÖHOITAJALLE. Jos siis olet kiinnostunut vain öistä, niin sekin onnistuu. Työnkuvaus: Työkohde on fyysisesti vammaisten henkilöiden 24/...

 • 20.9.2019 11:26

  Myyjiä joulusesonkiin (10 h/vko), Kesko Oyj, Iisalmi, Haku päättyy: 30.09.2019, muu osa-aikatyö, Kesto: 1 - 3 kk
  Haluatko töihin joulusesonkiin maailman vastuullisimpaan kaupan alan yritykseen, jossa sesonkityöpaikasta jää käteen muutakin kuin palkka, kuten vaikkapa hyvä mieli, työkokemus, jota kuka tahansa työnantaja arvostaa sekä ehkä uran alku lukuisia uramahdollisuuksia tarjoavassa K-ryhmässä. Uskomme, että työn oppii parhaiten tekemällä. Siksi emme etsi vain kokeneita osaajia, vaan rohkeasti töihin tar...

 • 20.9.2019 10:57

  Asiakasneuvoja, puhelinpalvelu, Moment Group Oy, Iisalmi, osapäivätyö, Kesto: 11 pv - 1 kk
  Moment Group Oy tuottaa tuloksellisia kohtaamisia puhelimessa, sähköpostissa ja verkossa - ympäri vuorokauden 24/7. Otamme roolimme työnantajana vakavasti. Haluamme, että Moment Group on paitsi asiakkaalle, myös työntekijöilleen se paras vaihtoehto. Hyvä porukkahenki syntyy reilusta yrityskulttuurista, josta olemme erityisen ylpeitä. Haemme osa-aikaisia Moment Makereitä asiakaspalveluun määräaika...

Vastaa kyselyyn ja osallistu arvontaan!

Meitä kiinnostaa, mistä sinä olet kiinnostunut. Uskomme, että voimme tarjota sinulle juuri omiin kiinnostuksenkohteisiisi liittyviä mahdollisuuksia.
Vastaa siis kyselyymme, ja lähetämme sinulle halutessasi lisätietoa Iisalmen tarjoamista mahdollisuuksista. Samalla voit osallistua By Iisalmi -tuotteiden arvontaan. 

Vastaa_kyselyyn_ilmakuva.jpg

Hyviä uutisia #byiisalmi #osaamisenpaikka
YritystreffitNosto.jpg
17.9.2019

Iisalmen kaupungin elinvoimapalvelut järjestävät By Iisalmi –seminaarin jatkot yritystreffien muodossa. Seudun vahvuudeksi ja uuden kasvun mahdollistajaksi tunnistettua yritysten välistä yhteistyötä halutaan vauhdittaa edelleen – tällä kertaa tarjoamalla yrityksille sekä yritysten kanssa toimiville mahdollisuus pikatreffeihin, joita sovitaan BusinessMaker –treffisovelluksen avulla.

Byiisalmi_seminaari_2019_Polonen_web.jpg
12.9.2019

Kolmatta kertaa järjestettävä By Iisalmi -seminaari kokoaa jälleen seudun elinvoimaisuudesta ja vetovoimaisuudesta kiinnostuneet toimijat verkostoitumaan, inspiroitumaan ja tarttumaan yhteisölliseen tahdonvoimaan. Vuoden 2019 tapahtuman teemana on kasvu, ja teema näkyykin seminaarin ohjelmassa punaisena lankana.

Nettisivulle ehdokaskuva.PNG
10.9.2019

Iisalmen kaupungin, kumppaniyritysten ja –oppilaitosten yhteisessä By Iisalmi –brändityössä yhtenä vuosittaisena tekona on tunnustuskampanja, jolla nostetaan esille Iisalmen seudun elinvoimaisuuteen ja vetovoimaisuuteen vaikuttaneita tekoja. Tänä vuonna mukana on viisi yhteisön ehdotuksista karsinnan kautta äänestykseen päätynyttä ehdokasta, jotka kaikki ovat osoittaneet kisan kriteerien mukaisesti tinkimätöntä ’Haluan tehdä parasta’ –asennetta ja positiivisuutta.

Kaikki uutiset
Blogi
Emman kuva.PNG
2.9.2019

- Iisalmen koeasukas Emma Heinonen
2.9.2019

Touko-elokuun ajan kaupungin kesätöissä ollut Mari Kuosmanen bloggaa monipuolisista kokemuksistaan Iisalmen kaupungin markkinointi- ja viestintätiimissä.

- Mari Kuosmanen, Iisalmen kaupungin markkinoinnin ja viestinnän kesätyöntekijä
IIsalmi ja tienoot matkailuneuvonta IPK-Ponsse Shop 2019 pieni.jpg
28.8.2019

Millaista on kausityö matkailun ja markkinoinnin parissa? Iisalmen kaupungin matkailussa ja markkinoinnissa tammi-elokuussa työskennellyt Elena Nasonova bloggaa kokemuksestaan.

- Elena Nasonova, matkailu- ja markkinointiharjoittelija
Kaikki blogit
17.09.2019 13:08
"...tuoksut vanamon ja varjot veen; niistä sydämeni laulun teen". (Eino Leino) #smartlucia #glasshouse #igloo #elämysmajoitus #maisema #majoitusratkaisu #madeinfinland #byiisalmi #osaamisenpaikka #travel #opportunity
smartluciafinland
13.09.2019 11:03
Kirjasto on valittu By Iisalmi -tunnustuksen yleisöäänestyksen finaaliviisikkoon! Jaamme 1000 paikallisen taiteilijan kuvittamaa Jyri Paretskoi -kirjanmerkkiä -tule ja hae omasi ennen kuin loppuvat! Äänestä omaa suosikkiasi Iisalmi.fi/byiisalmitunnustus #byiisalmi #osaamisenpaikka #byiisalmitunnustus #yleisöäänestys #cityofiisalmi #publicvoting #votenow #ollaanfinaalissa #finalcountdown #iisalmenkirjasto #iisalmicitylibrary #libraries #tehdäänihmeitäyhdessä #kirjanmerkki #bookmark #haeomasi #getyours
iisalmenkirjasto
10.09.2019 11:17
#iisalmenkirjasto on ehdolla By Iisalmi -tunnustuksen saajaksi! Anna sinäkin äänesi yleisöäänestyksessä iisalmi.fi/byiisalmitunnustus 🤗 #byiisalmitunnustus #byiisalmi #osaamisenpaikka #tehdäänihmeitäyhdessä #iisalmi
iisalmenkirjasto
10.09.2019 07:08
#byiisalmi ja@ytyahanke tänään Rekry, työelämä & koulutus -tapahtumassa Kuopion musiikkikeskuksessa. Tervetuloa tutustumaan Iisalmen ja Ylä-Savon työmahdollisuuksiin! #osaamisenpaikka #tehdäänihmeitäyhdessä #ytyä #yläsavossaontyötä
Minun Iisalmeni
10.09.2019 06:58
#byiisalmi ja@ytya_insta tänään Rekry, työelämä & koulutus -tapahtumassa Kuopion musiikkikeskuksessa. Tervetuloa tutustumaan Iisalmen ja Ylä-Savon työmahdollisuuksiin! #osaamisenpaikka #tehdäänihmeitäyhdessä #ytyä #yläsavossaontyötä
cityofiisalmi
10.09.2019 06:53
#ytyä ja #byiisalmi edustamassa #rekry2019 tapahtumassa Kuopion Musiikkikeskuksella 🐱 Tule tsekkaamaan avoimet työpaikat ja kuulemaan miksi #iisalmi on #osaamisenpaikka #tehdäänihmeitäyhdessä #yläsavossaontyötä #rekry #koulutus #yhteistyössäonvoimaa
ytya_insta
06.09.2019 09:54
Sporttaritoiminta alkaa 16.9.2019! Paljon on taas kerhoja, tapahtumia ja etuja tarjolla 💪😁💪⚽️🏒🏋🏻 ♀️🤸🏻 ♂️🏊🏻 ♂️🏊🏾 ♀️ #juhaniahonkoulu #sporttari #sporttaritoiminta #byiisalmi #osaamisenpaikka #liikkuvakoulu #tehdäänihmeitäyhdessä
juhaniahonkoulu
05.09.2019 12:08
Hyvää Yrittäjän Päivää kaikille, etenkin Iisalmen seudun ihmeellisen hienoille ja osaaville yrittäjille ja heidän taustajoukoilleen! Tänä vuonna Yrittäjän Päivä on erityisen juhlallinen koko Iisalmelle, palkitsihan Savon Yrittäjät Iisalmen vuoden yritysystävällisimpänä pohjoissavolaisena kuntana. - Katso videolta, mitä Genelecin Maria Martikainen ajattelee yrittäjyydestä ja Iisalmesta. Erinomaisia ajattelun malleja meille kaikille, jotka haluamme vaalia Iisalmen ihmettä tekemällä tinkimättömästi parasta! #genelec #byiisalmi #osaamisenpaikka #tehdäänihmeitäyhdessä #yrittäjänpäivä
Minun Iisalmeni
05.09.2019 08:04
Sankariniemen kenttä täyttyi vilinästä ja liikunnan ilosta Edvin Laineen koulun viettäessä liikuntapäivää. Kaikki osallistuivat ja saivat onnistumisen kokemuksia yhteisissä leikeissä, pikajuoksussa, minimaratonilla sekä hyppy- ja heittolajeissa. 🤩 #byiisalmi #osaamisenpaikka #parasperuskoulu #lasteniisalmi #liikkuvakoulu
cityofiisalmi
30.08.2019 15:48
Näyttävä Lucia-Lasipaviljonki kääntää katseet ja täydentää upeasti pihaa. Kauniin sisustuksen kruunaa kristallikruunu. Paljon kiitoksia hyvistä kuvista Sipooseen! Toivotamme teille ihanaa loppukesää❣️ luciaglassgazebo #lucialasipaviljonki #meilläonAvainlippu #lasipaviljonki #lasimaja #huvimaja #toinenolohuohuone #toimituskäyttövalmiinapaikalleenasennettuna #byiisalmi #osaamisenpaikka
luciaglassgazebo