Iisalmessa ihmeet tehdään yhdessä - tule mukaan!

Jokainen meistä haluaa jättää jälkensä maailmaan. Merkin jälkipolville. Sanotaan, että tehdäkseen ihmeitä ja mullistaakseen maailmaa pitää olla jollain tavalla erityinen. Lahjakas, sisukas, viisas… Mitä näitä nyt on.

Me Iisalmessa uskomme, että mullistukseen tarvitaan kaikkea tuota ja enemmän, mutta ei yhdestä ihmisestä. Ihmeet syntyvät aina yhdessä.

Tarvitaan rakkautta ja intohimoa, jotta luovuus vapautuu. Turvallisuudentunnetta, jotta voi olla rohkea. Tietoa, että pudotessa joku ottaa kiinni. Tarvitaan kannustusta, joka herättää sisua tavoitella mahdottomalta tuntuvaa. Tarvitaan yhteisö, joka voi tarjota tuota kaikkea.

Korulauseita ja kauniita sanoja - vai totisinta totta? Ihme kyllä, me Iisalmessa olemme tehneet tämän kaiken. Kun elämä on sopivaa, on mieli leppoisa. Ei mitään liikaa, mutta kaikkea riittävästi.
Se tekee olemisen vapauden ja ihmisenmyötäisen elämän. Sellaisen, jossa on tilaa kasvaa, innostua, unelmoida ja toteuttaa unelmia.

Yhteisellä By Iisalmi -allekirjoituksella signeeraamme näkyviä tekojamme - tekoja yhteisen hyvän eteen: Työskentelemme kaupunkimme puolesta niin, että se tunnetaan nyt ja tulevaisuudessa ihmeitä tuottavana, hyvinvoivien ihmisten ja yritysten yhteisönä, jossa arvostus ruokkii positiivista onnistumisen kierrettä. Kaupunkina, jossa on ihmeen hyvä yrittää ja elää. Kaupunkina, jossa on yhtä aikaa maalla ja maailmalla, luonnon ja liike-elämän äärellä. Omilla jaloillaan ihmeidentekijöiden ilmapiirissä.

Emme odota ihmeitä. TEEMME NIITÄ.

Esittelemme näillä sivuilla Iisalmen tarjoamia mahdollisuuksia uraan, opiskeluun ja ihmisenmyötäiseen elämään liittyen.
NAUTI matkasta tai HYPPÄÄ kyytiin katsomalla avoimet työpaikat suoraan alla esiteltyjen kumppaniyritystemme rekrysivuilta!

 

Iisalmessa ammutaan nyt yllin kyllin Amorin nuolia, sillä käynnissä on äänestys, jossa rakkautta riittää! Ehdokkaina on kolme upeaa paria, jotka tahtoisivat toisensa Iisalmessa. Tutustu, rakastu ja äänestä! 
Tule töihin Iisalmen seudun kansainvälisiin huippuyrityksiin kesäksi 2020 ja koeasu ihmeiden Iisalmi ILMAISEKSI! Kun duunipaikka seudun yrityksessä on plakkarissa, voit lähettää meille ilmaisen koeasumisen hakemuksen, lue lisää!
Testaa olisiko sinusta ihmeentekijäksi Iisalmeen!
Ilmaista asumista ja harrastamista nopeimmille
- ihmisenmyötäinen elämä kaikille.
Yrittäjä, investoija - Tutustu valmiiseen kasvualustaamme!

 Nettisivu-banner4.jpg

Iisalmen ihme muodostuu paikallaan olevista peruspilareista – hyvinvoinnista syntyy osaamista, jolla muutetaan maailmaa paremmaksi lähellä ja kaukana. Seudullamme syntyvät Olvin juomat, Ponssen metsäkoneet, Genelecin kaiuttimet, Normetin kaivosajoneuvot ja Profile Vehiclesin hälytysajoneuvoista – muutamia mainitaksemme. Iisalmessa ja Ylä-Savon seudulla puhutaankin yhteistyön ylivoimasta – se on paikallinen perintömme. Perinne, joka luo aina uusia menestystarinoita. Toivotamme sinutkin tervetulleeksi tekemään kanssamme ihmeitä ja luomaan omaa menestystarinaasi Iisalmeen.

Katso videotarinat Normetin Villestä, Genelecin Darrenista, Olvin Siljasta ja Ponssen Katjasta sekä muista Iisalmen ihmeentekijöistä!

Tule ihmeentekijäksi Iisalmeen!

Tutustu Iisalmen seudun avoimiin työpaikkoihin täällä. Iisalmessa on aina kysyntää oman alansa tekijämiehille ja –naisille. Tarvittaessa saat meiltä myös apua esimerkiksi puolison työllistymistä koskevissa asioissa.

Iisalmen seudun opiskelupaikat löydät kootusti ja helposti täältä. Tiesithän, että täällä järjestetään paljon myös täsmäkoulutuksia yritysten tarpeisiin yhteistyössä oppilaitosten kanssa.

By Iisalmi -markkinointiyhteistyötä tehdään rakkaudesta elinvoimaiseen Iisalmen seutuun ja uskosta seutumme ja osaajiemme tulevaisuudenmahdollisuuksiin!
Iisalmen kaupungin koordinoimassa vetovoimatyössä on mukana seudun kärkiyrityksiä, oppilaitoksia ja yhdistyksiä - yhdessä olemme saaneet aikaan jo monenlaisia ihmeitä ja iloja.
Uudet kumppanit ovat aina tervetulleita innovatiiviseen joukkoomme. Aloita tutustumalla kumppanisivuilla By Iisalmi -brändin tarinaan ja ota rohkeasti yhteyttä!

Yhteystiedot

Terho Savolainen

elinkeinojohtaja, Teollisuuskylän toimitusjohtaja
Pohjolankatu 14
040 630 5328
terho.savolainen@iisalmi.fi

Laura Koski

markkinointi- ja viestintäsuunnittelija
Pohjolankatu 14
040 632 5868
laura.koski@iisalmi.fi

Jesse Korolainen

markkinointi- ja viestintäasiantuntija
Pohjolankatu 14
040 628 1345
jesse.korolainen@iisalmi.fi

Jarmo Miettinen

matkailu- ja markkinointiasiantuntija
Pohjolankatu 14
040 830 2681
jarmo.miettinen@iisalmi.fi
Tapahtumamarkkinoinnin tukipalvelut
Iisalmen kaupungin sekä Iisalmi ja tienoot -matkailumarkkinointi
Paikkoja osaajille - avoimet työpaikat Iisalmessa
 • 8.4.2020 15:58

  Terämies, Oy Lunawood Ltd, Iisalmi, Haku päättyy: 02.05.2020 klo 23:59, 3-vuorotyö, Kesto: yli 12 kuukautta
  Lunawood on lämpökäsitellyn puun kansainvälinen markkinajohtaja ja innovatiivinen edelläkävijä. Valmistamme skandinaavisesta männystä ja kuusesta kestävää ja kaunista lämpöpuuta sekä lämpöpuukomposiittia. Tuotteemme tuovat skandinaavisen metsän voiman lähelle modernia elinympäristöä kaikkialla maailmassa. Menestyksemme perustuu laadukkaisiin ja ekologisiin tuotteisiin, luotettavaan palveluun sekä ...

 • 8.4.2020 13:37

  CNC-koneistaja, Osuma Henkilöstöpalvelut Oy, Iisalmi, Haku päättyy: 22.04.2020, kokoaikatyö, Kesto: 3 - 6 kk
  Haemme asiakasyrityksellemme Iisalmeen määräaikaiseen työsuhteeseen CNC-koneistajaa. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja hyvällä tekijällä on mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Edellytämme hakijalta aikaisempaa kokemusta koneistuksesta. Toivomme innostunutta asennetta työtä kohtaan. Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, jätä hakemuksesi nettisivuillamme olevalla lomakkeella. Haastattelemme ...

 • 8.4.2020 13:36

  Lähihoitaja, Alina Hoivatiimi Oy, Iisalmi, Haku päättyy: 24.04.2020, muu osa-aikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta
  Alina on kokonaisvaltaisia kotityö- ja hoitopalveluita tuottava kotimainen hoiva-alan ketju, jolla on jo yli 30 paikallista yrittäjää eri puolilla Suomea. Alinan ammattilaiset auttavat kaiken ikäisten ihmisten arkea heidän kodeissaan monipuolisilla kotipalveluilla. LÄHIHOITAJA, haluatko itsenäiseen ja merkitykselliseen työhön? Alinassa voit vaikuttaa omaan työaikaasi ja työsi sisältöön. Tarjoamm...

Vastaa kyselyyn ja osallistu arvontaan!

Meitä kiinnostaa, mistä sinä olet kiinnostunut. Uskomme, että voimme tarjota sinulle juuri omiin kiinnostuksenkohteisiisi liittyviä mahdollisuuksia.
Vastaa siis kyselyymme, ja lähetämme sinulle halutessasi lisätietoa Iisalmen tarjoamista mahdollisuuksista. Samalla voit osallistua By Iisalmi -tuotteiden arvontaan. 

Vastaa_kyselyyn_ilmakuva.jpg

Hyviä uutisia #byiisalmi #osaamisenpaikka
Joensuulainen oikeustieteilijä Jaana Kessel muuttaa kesätöihin ja koeasukkaaksi Iisalmeen. .jpg
6.4.2020

Viime kesältä tuttu Iisalmen kaupungin ja By Iisalmi –verkoston koeasumisen kampanja herätti tänäkin vuonna runsaasti kiinnostusta. Alkuvuoden rekrytapahtumissa esitteet vietiin käsistä, ja kampanja puri myös digitaalisissa kanavissa. Hakijoita ilmoittautui yhteensä 32. Tulevan kesän koeasukkaaksi ja someviestijäksi valittiin joensuulainen oikeustieteiden opiskelija Jaana Kessel, jonka kesään tulee kuulumaan työskentely Säästöpankkipalveluissa. ​

NÄPPI By Iisalmi -sovellus tuo yhteiset asiat kuntalaisten näppeihin.PNG
30.3.2020

Palvelujen kehittämiseen liittyviä kyselyjä, kuntapäätöksentekoon aktivointia ja tietoa tapahtumista – kaikkea tätä on Iisalmen uusi osallisuussovellus NÄPPI By Iisalmi, joka nimensä mukaisesti tuo yhteisiä asioita kuntalaisten ja muiden sidosryhmien näppeihin. Sovellus saatiin juuri saataville myös Google Play –kauppaan, jossa varsinaisen julkaisun hetkellä 27.3.2020 oli koronaoloista johtuvaa viivettä. App Storesta sovelluksen on saanut ongelmitta ladattua jo viime viikon lopulta saakka. Parhaillaan sovelluksessa on käynnissä latauskampanja paikallisine palkintoineen ja etäpalveluihin ja -vaikuttamiseen liittyviä kyselyjä. ​

FB_IG_kuva_By Iisalmi.jpg
26.3.2020

Tänään on uutisoitu toisesta varmistetusta koronatartunnasta Ylä-Savossa. Korona täyttää mediat, huoli painaa mieltä. Mitä voimme tehdä - sen lisäksi, että noudatamme terveysviranomaisten ja valtiovallan ohjeita, joilla viruksen etenemistä voidaan estää tai hillitä? Voimme kannustaa toisiamme, valaa uskoa toisiimme, sekä tehdä pieniä käytännön tekoja auttaaksemme toinen toistamme haastavana aikana. Valtiovallankin tiedotustilaisuuksissaan käyttämä viesti on ollut: "Yhdessä tästä selvitään.". Samaan viestiin myös Iisalmen kaupunki verkostoineen haluaa yhtyä. Viestiä välittämään on luotu kuvamateriaalia, joka on koko iisalmelaisen yhteisön käytössä.

Kaikki uutiset
Blogi
27.3.2020

- Kirsi-Tiina Ikonen, toimialajohtaja, sivistys- ja hyvinvointitoimiala
11.2.2020

- Juhani Airaksinen, Siilinjärvi
Kaikki blogit
08.04.2020 12:30
Historiallinen päivä. olvi_oyj yhtiökokous poikkeusjärjestelyin. Kokouksen livestriimaus yhteistyössä mediatoimistook kanssa. Poikkeustilanteissa uudet keinot käyttöön. #olvi #byiisalmi #osaamisenpaikka
mainospalvelu_manti
08.04.2020 07:03
Mietityttääkö läheisen ikäihmisen asumistilanne? 👴👵 Paalupaikalle Iisalmen ydinkeskustaan valmistuva senioritalo voi olla ratkaisunne;@petterinkulmakodit omistaa talon ylimmän kerroksen, johon tulee yhteensä 17 Petterinkulman esteetöntä vuokra-asuntoa. #byiisalmi #tehdäänihmeitäyhdessä #osaamisenpaikka #petterinkulmakodit #kotinaiisalmi
cityofiisalmi
07.04.2020 05:48
Tänään kurkataan logistiikka-alaan Storiesin, tarinoiden puolella. Nykyaikaiset ajoneuvot ja koneet, simulaattorit ja tekoäly ovat nyt täällä! Alalla tarvitaan hyvää tekniikan tuntemusta ja kykyä ratkaista monenlaisia ongelmia. Kuljetusala tulee tarvitsemaan tulevaisuudessa tuhansia uusia työntekijöitä vuosittain muun muassa nykyisten työntekijöiden jäädessä eläkkeelle. #ysao #yläsavonammattiopisto #antaataidonnäkyä #jatkuvahaku #koulutus #ammatillinenkoulutus #logistiikka #byiisalmi #emmeodotaihmeitäteemmeniitä #osaamisenpaikka #tehdäänihmeitäyhdessä
ysaoinsta
06.04.2020 10:41
#Repost cityofiisalmi • • • • • • Tervetuloa Iisalmeen, tulevan kesän koeasukkaamme Jaana Kessel! 😊 Jaana opiskelee oikeustieteitä Joensuussa ja tulee kesäksi töihin iisalmelaiseen saastopankki_optia 'an, Iisalmen konttorille. Kevään kuluessa petterinkulmakodit' n koeasunto Makkaralahdella muovaantuu Jaanan maun mukaan remontoiduksi kesäkodiksi ysaoinsta 'n sisustusalan artesaaniopiskelijoiden taitavissa käsissä. Kesän kokemuksistaan koeasukas-Jaana kertoo koeiisalmi -Instassa, jota kannattaa alkaa jo nyt seurata! #byiisalmi #osaamisenpaikka #tehdäänihmeitäyhdessä #koeiisalmi #koeiisalmelainen #petterinkulmalainen #petterinkulmakodit #ysao #yläsavonammattiopisto #antaataidonnäkyä #säästöpankkioptia #tahdoenemmän - Lue lisää uutisestamme: https://www.iisalmi.fi/news/Joensuulainen-oikeustieteiden-opiskelija-koeasukkaaksi-Iisalmeen---kesatyo-kutsuu-Saastopankki-Optiaan/25750/1bcbc478-e05f-45fc-af8c-60d8ea6f825b
ysaoinsta
06.04.2020 09:48
Tervetuloa Iisalmeen, tulevan kesän koeasukkaamme Jaana Kessel! 😊 Jaana opiskelee oikeustieteitä Joensuussa ja tulee kesäksi töihin iisalmelaiseen@saastopankki_optia 'an, Iisalmen konttorille. Kevään kuluessa@petterinkulmakodit' n koeasunto Makkaralahdella muovaantuu Jaanan maun mukaan remontoiduksi kesäkodiksi@ysaoinsta 'n sisustusalan artesaaniopiskelijoiden taitavissa käsissä. Kesän kokemuksistaan koeasukas-Jaana kertoo@koeiisalmi -Instassa, jota kannattaa alkaa jo nyt seurata! #byiisalmi #osaamisenpaikka #tehdäänihmeitäyhdessä #koeiisalmi #koeiisalmelainen #petterinkulmalainen #petterinkulmakodit #ysao #yläsavonammattiopisto #antaataidonnäkyä #säästöpankkioptia #tahdoenemmän - Lue lisää uutisestamme: https://www.iisalmi.fi/news/Joensuulainen-oikeustieteiden-opiskelija-koeasukkaaksi-Iisalmeen---kesatyo-kutsuu-Saastopankki-Optiaan/25750/1bcbc478-e05f-45fc-af8c-60d8ea6f825b
cityofiisalmi
06.04.2020 09:08
Moikka! Oon tosiaan Iisalmen seuraava koeasukas 🤍 Odotan innolla mitä kesä Iisalmessa tuo tullessaan! Mulle voi laittaa Instagram directin kautta vinkkejä Iisalmen paikoista ja asioista jotka mun kannattaisi ehdottomasti kesän 2020 aikana kokea🌼 • #koeiisalmelainen #koeiisalmi #byiisalmi #iisalmi #koeasuminen #osaamisenpaikka #tehdäänihmeitäyhdessä #petterinkulmakodit #petterinkulmalainen #ysao #olemisenvapaus
koeiisalmi
01.04.2020 10:37
Tänään kurkataan autoalan arkea ja opiskelua Storiesin puolella. Alan koulutusta tarjotaan YSAO Peltoniemellä, jossa käytännönläheisellä oppimisella ammennetaan vankkaa taitoa ajoneuvoasennuksesta ja autotekniikan osaamisalasta. Tutustu lisää ysao.fi #ysao #yläsavonammattiopisto #ammatillinenkolutus #antaataidonnäkyä #autoala #byiisalmi #emmeodotaihmeitäteemmeniitä #osaamisenpaikka #ajoneuvoasentaja
ysaoinsta
31.03.2020 16:12
Jo Smart Lucian perusvarustelu tarjoaa elämään luksusta. Lisäksi sisätilan ratkaisut ovat muokattavissa asiakkaan tarpeiden mukaan. Smart Luciaan avautuvasta eteistilasta on kulkuyhteys kylpyhuoneeseen sekä oleskelutilaan, jonka yhteyteen saa halutessaan kompaktin keittiön. Even the standard version of Smart Lucia provides luxury to your life. The indoors can be modified based on the customer’s needs and wishes. #smartlucia #glasshouse #glassigloo #scandinavian #architecturedesign #smallhouse #madeinfinland #byiisalmi #osaamisenpaikka
smartluciafinland
30.03.2020 12:27
Katse tulevaisuuteen, katse osaamiseen - katse Savonia AMK - Savonia University of Applied Sciencesiin Iisalmessa! Nyt on tarjolla mahdollisuus opiskella monipuoliseksi liiketalouden osaajaksi, tradenomiksi, monimuoto-opintojen kautta. Tradenomina työllistymisnäkymäsi ovat erittäin hyvät ja opinnot sujuvat myös työn ohella, sillä ne toteutetaan verkko-opintoina. Lukuvuodessa on muutama intensiivipäivä, jotka voidaan toteuttaa Iisalmen kampuksella. Katso lisää ja hae: https://portal.savonia.fi/amk/fi/hakijalle/amk-ja-yamk-tutkinnot/kevaan-yhteishaku/tradenomi-amk-liiketalous-monimuotototeutus?fbclid=IwAR11ZB6wqYAOIW1K9T5JaM5nucbimiPjiRv5ldSUl2VmR77asUiyZDruz4M #savonia #haetulevaisuus #byiisalmi #osaamisenpaikka #tehdäänihmeitäyhdessä
Minun Iisalmeni