Iisalmessa ihmeet tehdään yhdessä - tule mukaan!

Jokainen meistä haluaa jättää jälkensä maailmaan. Merkin jälkipolville. Sanotaan, että tehdäkseen ihmeitä ja mullistaakseen maailmaa pitää olla jollain tavalla erityinen. Lahjakas, sisukas, viisas… Mitä näitä nyt on.

Me Iisalmessa uskomme, että mullistukseen tarvitaan kaikkea tuota ja enemmän, mutta ei yhdestä ihmisestä. Ihmeet syntyvät aina yhdessä.

Tarvitaan rakkautta ja intohimoa, jotta luovuus vapautuu. Turvallisuudentunnetta, jotta voi olla rohkea. Tietoa, että pudotessa joku ottaa kiinni. Tarvitaan kannustusta, joka herättää sisua tavoitella mahdottomalta tuntuvaa. Tarvitaan yhteisö, joka voi tarjota tuota kaikkea.

Korulauseita ja kauniita sanoja - vai totisinta totta? Ihme kyllä, me Iisalmessa olemme tehneet tämän kaiken. Kun elämä on sopivaa, on mieli leppoisa. Ei mitään liikaa, mutta kaikkea riittävästi.
Se tekee olemisen vapauden ja ihmisenmyötäisen elämän. Sellaisen, jossa on tilaa kasvaa, innostua, unelmoida ja toteuttaa unelmia.

Yhteisellä By Iisalmi -allekirjoituksella signeeraamme näkyviä tekojamme - tekoja yhteisen hyvän eteen: Työskentelemme kaupunkimme puolesta niin, että se tunnetaan nyt ja tulevaisuudessa ihmeitä tuottavana, hyvinvoivien ihmisten ja yritysten yhteisönä, jossa arvostus ruokkii positiivista onnistumisen kierrettä. Kaupunkina, jossa on ihmeen hyvä yrittää ja elää. Kaupunkina, jossa on yhtä aikaa maalla ja maailmalla, luonnon ja liike-elämän äärellä. Omilla jaloillaan ihmeidentekijöiden ilmapiirissä.

Emme odota ihmeitä. TEEMME NIITÄ.

Esittelemme näillä sivuilla Iisalmen tarjoamia mahdollisuuksia uraan, opiskeluun ja ihmisenmyötäiseen elämään liittyen.
NAUTI matkasta tai HYPPÄÄ kyytiin katsomalla avoimet työpaikat suoraan alla esiteltyjen kumppaniyritystemme rekrysivuilta!

 

Voita ikimuistoiset, intiimit #LoveByIisalmi -häät, joista olet aina unelmoinut. Sano tahdon ja ilmoittaudu kilpailuun 15.11.2019 mennessä!
Testaa olisiko sinusta ihmeentekijäksi Iisalmeen!
Ilmaista asumista ja harrastamista nopeimmille
- ihmisenmyötäinen elämä kaikille.

By Iisalmi -seminaari kokoaa yhteen elinvoima- ja vetovoimatyöstä kiinnostuneet toimijat #KASVU -teeman äärelle. Tervetuloa verkostoitumaan, inspiroitumaan ja luomaan uutta kasvua!

Yritystreffit -sovellus aikatauluttaa sovitut tapaamiset ja tarjoaa etukäteen yksityiskohtaiset aikataulut treffeille ilmoittautuneille. Lue lisää ja lähde verkostoitumaan!

Vuosittain jaettavan yhteisöllisen tunnustuksen v.2019 saaja julkistetaan By Iisalmi -seminaarissa 14.11.2019.
Yrittäjä, investoija - Tutustu valmiiseen kasvualustaamme!

 Nettisivu-banner4.jpg

Iisalmen ihme muodostuu paikallaan olevista peruspilareista – hyvinvoinnista syntyy osaamista, jolla muutetaan maailmaa paremmaksi lähellä ja kaukana. Seudullamme syntyvät Olvin juomat, Ponssen metsäkoneet, Genelecin kaiuttimet, Normetin kaivosajoneuvot ja Profile Vehiclesin hälytysajoneuvoista – muutamia mainitaksemme. Iisalmessa ja Ylä-Savon seudulla puhutaankin yhteistyön ylivoimasta – se on paikallinen perintömme. Perinne, joka luo aina uusia menestystarinoita. Toivotamme sinutkin tervetulleeksi tekemään kanssamme ihmeitä ja luomaan omaa menestystarinaasi Iisalmeen.

Katso videotarinat Normetin Villestä, Genelecin Darrenista, Olvin Siljasta ja Ponssen Katjasta sekä muista Iisalmen ihmeentekijöistä!

Tule ihmeentekijäksi Iisalmeen!

Tutustu Iisalmen seudun avoimiin työpaikkoihin täällä. Iisalmessa on aina kysyntää oman alansa tekijämiehille ja –naisille. Tarvittaessa saat meiltä myös apua esimerkiksi puolison työllistymistä koskevissa asioissa.

Iisalmen seudun opiskelupaikat löydät kootusti ja helposti täältä. Tiesithän, että täällä järjestetään paljon myös täsmäkoulutuksia yritysten tarpeisiin yhteistyössä oppilaitosten kanssa.

By Iisalmi -markkinointiyhteistyötä tehdään rakkaudesta elinvoimaiseen Iisalmen seutuun ja uskosta seutumme ja osaajiemme tulevaisuudenmahdollisuuksiin!
Iisalmen kaupungin koordinoimassa vetovoimatyössä on mukana seudun kärkiyrityksiä, oppilaitoksia ja yhdistyksiä - yhdessä olemme saaneet aikaan jo monenlaisia ihmeitä ja iloja.
Uudet kumppanit ovat aina tervetulleita innovatiiviseen joukkoomme. Aloita tutustumalla kumppanisivuilla By Iisalmi -brändin tarinaan ja ota rohkeasti yhteyttä!

Yhteystiedot

Terho Savolainen

elinkeinojohtaja, Teollisuuskylän toimitusjohtaja
Pohjolankatu 14
040 630 5328
terho.savolainen@iisalmi.fi

Laura Koski

markkinointi- ja viestintäsuunnittelija
Pohjolankatu 14
040 632 5868
laura.koski@iisalmi.fi

Jesse Korolainen

markkinointi- ja viestintäasiantuntija
Pohjolankatu 14
040 628 1345
jesse.korolainen@iisalmi.fi

Jarmo Miettinen

matkailu- ja markkinointiasiantuntija
Pohjolankatu 14
040 830 2681
jarmo.miettinen@iisalmi.fi
Tapahtumamarkkinoinnin tukipalvelut
Iisalmen kaupungin sekä Iisalmi ja tienoot -matkailumarkkinointi
Paikkoja osaajille - avoimet työpaikat Iisalmessa
 • 13.11.2019 18:43

  Kokki, Attendo Oy, Iisalmi, Haku päättyy: 01.12.2019, kokoaikatyö, Kesto: 6 - 12 kk
  Haemme nyt KOKKIA Attendo Pihlajaharjuun, Iisalmeen Etsimme Kokkia äitiysloman sijaisuuteen Työtehtäviisi kuuluu ruuan valmistus hoivakodin asukkaille. Saat valmistaa ruokaa kotimaisista raaka-aineista. Ruuassa on korkea omavalmistusaste, joten saat loihtia asukkaille itse tehtyä ruokaa ja näin vaikuttaa myös heidän arkeensa ja terveyteensä hyvillä ja...

 • 13.11.2019 15:40

  Raskaskoneasentaja, Ab KoneVel Oy, Iisalmi, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta
  KoneVel Oy perustettiin vuonna 2010. Tuotevalikoima on tarkoin harkittu ja edustuksessa olevat tuotteet ja laitemerkit ovat laadukkaita, kustannustehokkaita ja alansa kehityksen huippua. Koska omaa valmistusta ei ole ja edustamme monia tunnettuja tuotemerkkejä. Tavoitteenamme on tarjota työlaiteasioissa mahdollisimman hyvää palvelua! Toiminnan kasvaessa tarvitsemme lisävahvistusta ja haemme nyt r...

 • 13.11.2019 11:23

  Asiantuntija, työnvälitys- ja yrityspalvelut, TE-p, Pohjois-Savon työ- ja elinkeinotoimisto, Iisalmi, Haku päättyy: 27.11.2019 klo 16:15, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta, Vakinainen.
  TYÖPAIKAN ESITTELY Työ- ja elinkeinopalvelut (TE-palvelut) on työ- ja elinkeinoministeriön hallinnonalaan kuuluva, työnantajia ja työnhakijoita palveleva paikallishallinnon viranomainen. TE-palvelut järjestetään asiakkaiden palvelutarpeiden mukaisesti. Palvelumalli perustuu kolmeen palvelulinjaan. TE-palveluissa keskitytään tukemaan työnhakijoiden nopeaa työllistymistä, parantamaan osaavan työvoim...

Vastaa kyselyyn ja osallistu arvontaan!

Meitä kiinnostaa, mistä sinä olet kiinnostunut. Uskomme, että voimme tarjota sinulle juuri omiin kiinnostuksenkohteisiisi liittyviä mahdollisuuksia.
Vastaa siis kyselyymme, ja lähetämme sinulle halutessasi lisätietoa Iisalmen tarjoamista mahdollisuuksista. Samalla voit osallistua By Iisalmi -tuotteiden arvontaan. 

Vastaa_kyselyyn_ilmakuva.jpg

Hyviä uutisia #byiisalmi #osaamisenpaikka
29.10.2019

Elinvoimapalveluiden uutiskirjeen 8/2019 pääkirjoitus.

YTYÄ!_logo_web.jpg
24.10.2019

Pohjois-Savon maakunnan yhteistyöryhmä (MYR) on käsitellyt kokouksessaan 21.10.2019 Yhteistyöllä työtä – YTYÄ! -hankkeen hankehakemuksen, päätös on myönteinen.

LoveByIisalmi_FB.jpg
15.10.2019

Iisalmen visiona on olla Suomen houkuttelevin seutukaupunki 2030. Tuodakseen esille pehmeitä vahvuuksiaan Iisalmi lanseeraa kampanjan, joka huipentuu kesällä 2020 perinteiseen sitoutumisen riittiin – yhdelle parille tarjotaan hääjuhlat paikallisin maustein.

Kaikki uutiset
Blogi
IIsalmi ja tienoot matkailuneuvonta IPK-Ponsse Shop 2019 pieni.jpg
28.8.2019

Millaista on kausityö matkailun ja markkinoinnin parissa? Iisalmen kaupungin matkailussa ja markkinoinnissa tammi-elokuussa työskennellyt Elena Nasonova bloggaa kokemuksestaan.

- Elena Nasonova, matkailu- ja markkinointiharjoittelija
Talousjohtaja Eeva Suomalainen web.png
3.7.2019

- Eeva Suomalainen, talousjohtaja
kuvaMinaSopien2.jpg
20.5.2019

Maailma muuttuu, sote-ala muuttuu, sote-palveluiden tuottamisen ympäristö muuttuu. Sote-alalla toimijoiden on pysyttävä muutoksessa mukana kyetäkseen jatkamaan toimintaansa.

- Marja Kauppinen, yrityskehittäjä, SOPIEN-hanke
Kaikki blogit
11.11.2019 11:39
Iisalmen kaupungilla on avoinna useita eri alojen työpaikkoja. Liity ihmeentekijöiden joukkoon ja HAE sinua kiinnostavaa paikkaa NYT! 👇 REHTORI https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/rehtori-255886-2/ LIIKUNTASUUNNITTELIJA https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/liikuntasuunnittelija-258899/ PALVELUVASTAAVAT (2 paikkaa) https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/palveluvastaava-2-tehtavaa-258280/ MILLAINEN PAIKKA Iisalmi on asua, harrastaa ja työskennellä? Tutustu www.iisalmi.fi/byiisalmi #byiisalmi #osaamisenpaikka #tehdäänihmeitäyhdessä
Minun Iisalmeni
05.11.2019 13:27
Osaamisen Paikassa Iisalmessa on avoinna REHTORIN VIRKA Kangaslammin koululla - tuttavallisemmin Kankkulassa, jossa hyvä huomataan! Tarjoamme modernin työskentely-ympäristön koulussa, jossa sekä opettajat että oppilaat voivat hyvin. Kangaslammin koulun rehtori sulahtaa sujuvasti yhteisölliseen ja innostuneeseen ilmapiiriin, jossa opetussuunnitelman mukaista opetuksen monialaisuutta ja sujuvaa arkea tukevat älyteknologia ja muunneltavat opetustilat yhdessä tekemisen tiloineen. Liikkuva koulu -mahdollisuuksia tarjoaa lähiliikuntapuisto ja liikuntasali, joka on myös lukuisten tapahtumien sydän. Kangaslammin koulu pähkinänkuoressa: - 345 oppilasta, 16 opetusryhmää - 24 opettajaa, muuta henkilökuntaa 8 henkilöä - koulun esittelyvideo www.iisalmi.fi/kankkulassahyvähuomataan Tarkemmat paikkatiedot ja haku 20.11.2019 klo 15.30 mennessä: www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/rehtori-255886-2/ Tervetuloa tekemään yhdessä ihmeitä! #byiisalmi #osaamisenpaikka #parasperuskoulu #digiloikka #tehdäänihmeitäyhdessä
Minun Iisalmeni
21.10.2019 14:29
Kangaslammin koululta muistutetaan: Muista näkyä! Heijastimet heilumaan! #byiisalmi #osaamisenpaikka #lasteniisalmi
Minun Iisalmeni
21.10.2019 14:14
Kangaslammin koululta kaikille meille muistutus: Laitetaan heijastimet heilumaan! #byiisalmi #osaamisenpaikka #lasteniisalmi
cityofiisalmi
14.10.2019 11:57
Iisalmen kaupungilla on avoinna useita eri alojen työpaikkoja. Liity ihmeentekijöiden joukkoon ja HAE sinua kiinnostavaa paikkaa NYT! 👇 - Suunnitteluarkkitehti https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/suunnitteluarkkitehti-255714/ - Yritysasiantuntija https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/yritysasiantuntija-255357/ - Kenttämestari https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/kenttamestari-255394/ - Museoamanuenssi https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/museoamanuenssi-255369/ - Uinninvalvoja/uimaopettaja/liikunnanohjaaja, hakuaikaa jatkettu: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/uinninvalvoja-uimaopettaja-liikunnanohjaaja-250912-1/ - Projektipäällikkö, Teollisuuskylä Oy https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/projektipaallikko-255560/ MILLAINEN PAIKKA Iisalmi on asua, harrastaa ja työskennellä? Tutustu www.iisalmi.fi/byiisalmi #byiisalmi #osaamisenpaikka #tehdäänihmeitäyhdessä
Minun Iisalmeni
12.10.2019 07:16
Loma alkoi jo! Mieltä rentouttavaa lomaa vaikka käsitöiden parissa! Oppilaat ahkeroivat ja olivat vielä ennen lomaa kekseliäitä tehden pieniä lisätöitä. Esim. heijastin ja karvanopat polkupyörään 😃!#suomensuurinkäsityökouluperuskoulu#juhaniahonkoulu#byiisalmi#osaamisenpaikka
juhaniahonkoulu
10.10.2019 06:39
Tunnetaitojen harjoittelu on tärkeä osa esi- ja perusopetusta. Edvin Laineen koulun eskarilaiset tekivät yhdessä ekalaisten ja tokalaisten kanssa tunnemonstereita ja harjoittelivat eri tunteiden nimeämistä ja tunnistamista. #byiisalmi #osaamisenpaikka #parasperuskoulu #lasteniisalmi #yhteistyö #joustavaesijaalkuopetus
cityofiisalmi
09.10.2019 13:56
Jääpelit ja salibandy -kurssin opiskelijat pelasivat eilen ringetteä hyvässä seurassa. Tunnilla mukana oli ringettemaajoukkueen tähdet Anne Pohjola ja Marjukka Virta! ringettemaajoukkue #iisalmenlyseo #välähdyksiäoppitunneilta #osaamisenpaikka #byiisalmi
iisalmenlyseo
08.10.2019 09:19
Iisalmi tarjoaa upeita uramahdollisuuksia ja ihmisenmyötäisen elämän. Olisiko ihmeentekijöiden Iisalmi sinun juttusi nyt tai tulevaisuudessa? Testaa niin tiedät. Linkki biossa. #byiisalmi #osaamisenpaikka #tehdäänihmeitäyhdessä #emmeodotaihmeitäteemmeniitä
cityofiisalmi
04.10.2019 15:53
Valovoimainen, huikean taitava lumilautailija Rene Rinnekangas on varttunut Iisalmessa ja laskenut ensimmäiset laskunsa Paloskin rinteillä. Mitä Iisalmi on hänelle tänään? Miltä Iisalmi tuntuu? #byiisalmi #osaamisenpaikka #tehdäänihmeitäyhdessä
Minun Iisalmeni