Elämää ihmeidentekijöiden ilmapiirissä - liity joukkoomme!

Jokainen meistä haluaa jättää jälkensä maailmaan. Merkin jälkipolville. Sanotaan, että tehdäkseen ihmeitä ja mullistaakseen maailmaa pitää olla jollain tavalla erityinen. Lahjakas, sisukas, viisas - mitä näitä nyt on.

Me Iisalmessa uskomme, että mullistukseen tarvitaan kaikkea tuota ja enemmän, mutta ei yhdestä ihmisestä. Ihmeet syntyvät aina yhdessä.

Tarvitaan rakkautta ja intohimoa, jotta luovuus vapautuu. Turvallisuudentunnetta, jotta voi olla rohkea. Tietoa, että pudotessa joku ottaa kiinni. Tarvitaan kannustusta, joka herättää sisua tavoitella mahdottomalta tuntuvaa. Tarvitaan yhteisö, joka voi tarjota tuota kaikkea.

Korulauseita ja kauniita sanoja - vai totisinta totta? Ihme kyllä, me Iisalmessa olemme tehneet tämän kaiken. Kun elämä on sopivaa, on mieli leppoisa. Ei mitään liikaa, mutta kaikkea riittävästi.
Se tekee olemisen vapauden ja ihmisenmyötäisen elämän. Sellaisen, jossa on tilaa kasvaa, innostua, unelmoida ja toteuttaa unelmia.

Yhteisellä By Iisalmi -allekirjoituksella signeeraamme näkyviä tekojamme - tekoja yhteisen hyvän eteen. Työskentelemme kaupunkimme puolesta niin, että se tunnetaan nyt ja tulevaisuudessa ihmeitä tuottavana, hyvinvoivien ihmisten ja yritysten yhteisönä, jossa arvostus ruokkii positiivista onnistumisen kierrettä. Kaupunkina, jossa on ihmeen hyvä yrittää ja elää. Kaupunkina, jossa on yhtä aikaa maalla ja maailmalla, luonnon ja liike-elämän äärellä. Omilla jaloillaan ihmeidentekijöiden ilmapiirissä.

Emme odota ihmeitä. TEEMME NIITÄ.

Esittelemme näillä sivuilla Iisalmen tarjoamia mahdollisuuksia uraan, opiskeluun ja ihmisenmyötäiseen elämään liittyen.
NAUTI matkasta tai HYPPÄÄ kyytiin katsomalla avoimet työpaikat suoraan alla esiteltyjen kumppaniyritystemme rekrysivuilta!
- Jätä hakemuksesi ja liity ihmeidentekijöiden joukkoon.

 

Teemmepä mitä työtä tahansa, teemme sen 100 % rockilla asenteella. Siitä syntyy ihmeitä ja olemisen vapautta. Jos sinunkin asenteesi on ROCK, katsasta, millaisia mahdollisuuksia Iisalmessa on sinulle tarjolla. Tule Ihmeentekijäksi Iisalmeen - palkitsemme sinut elämällä eturivissä, ihmeentekijöiden ilmapiirissä.

 

Iisalmi on hyvä paikka rakastaa. Sen kunniaksi vietimme #LoveByIisalmi -hääjuhlia kesällä 2020.
Tutustu Milla ja Tuuren tarinaan.

Iisalmi on tarjonnut jo kahtena kesänä ilmaista koeasumista. Tutustu koeasukkaidemme kokemuksiin ja hae tammikuussa 2021 seuraavan kesän koeasukkaaksi Iisalmeen!
Testaa olisiko sinusta ihmeentekijäksi Iisalmeen!
Ilmaista harrastamista nopeimmille
- ihmisenmyötäinen elämä kaikille.
Yrittäjä, investoija - Tutustu valmiiseen kasvualustaamme!
Tutustu Iisalmen ja tienoiden matkailu-, kulttuuri- ja elämyspalveluihin!
Tutustu Petterinkulman tarjoamiin viihtyisiin vuokrakoteihin.
Iisalmessa koulutus on arvovalinta. 
Tietoa asumisesta ja rakentamisesta Iisalmessa.
Iisalmen 130-vuotisjuhlavuoden kunniaksi Iisalmi haastaa iisalmelaiset ja Iisalmea rakkaudella ajattelevat aistimaan Iisalmen hellyyttä, lämpöä ja tuoksua omassa koti- tai mökkisaunassaan.

 Nettisivu-banner4.jpg

Iisalmen ihme muodostuu paikallaan olevista peruspilareista – hyvinvoinnista syntyy osaamista, jolla muutetaan maailmaa paremmaksi lähellä ja kaukana. Seudullamme syntyvät Olvin juomat, Ponssen metsäkoneet, Genelecin kaiuttimet, Normetin kaivosajoneuvot ja Profile Vehiclesin hälytysajoneuvoista – muutamia mainitaksemme. Iisalmessa ja Ylä-Savon seudulla puhutaankin yhteistyön ylivoimasta – se on paikallinen perintömme. Perinne, joka luo aina uusia menestystarinoita. Toivotamme sinutkin tervetulleeksi tekemään kanssamme ihmeitä ja luomaan omaa menestystarinaasi Iisalmeen.

Katso videotarinat Normetin Villestä, Genelecin Darrenista, Olvin Siljasta ja Ponssen Katjasta sekä muista Iisalmen ihmeentekijöistä!

Tule ihmeentekijäksi Iisalmeen!

Tutustu Iisalmen seudun avoimiin työpaikkoihin täällä. Iisalmessa on aina kysyntää oman alansa tekijämiehille ja –naisille. Tarvittaessa saat meiltä myös apua esimerkiksi puolison työllistymistä koskevissa asioissa.

Iisalmen seudun opiskelupaikat löydät kootusti ja helposti täältä. Tiesithän, että täällä järjestetään paljon myös täsmäkoulutuksia yritysten tarpeisiin yhteistyössä oppilaitosten kanssa.

By Iisalmi -markkinointiyhteistyötä tehdään rakkaudesta elinvoimaiseen Iisalmen seutuun ja uskosta seutumme ja osaajiemme tulevaisuudenmahdollisuuksiin!
Iisalmen kaupungin koordinoimassa vetovoimatyössä on mukana seudun kärkiyrityksiä, oppilaitoksia ja yhdistyksiä - yhdessä olemme saaneet aikaan jo monenlaisia ihmeitä ja iloja.
Uudet kumppanit ovat aina tervetulleita innovatiiviseen joukkoomme. Aloita tutustumalla kumppanisivuilla By Iisalmi -brändin tarinaan ja ota rohkeasti yhteyttä!

Paikkoja osaajille - avoimet työpaikat Iisalmessa
 • 15.1.2021 16.03

  Kaivinkoneenkuljettaja, JMS Konepalvelu Oy, Pyhäjärvi, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta
  JMS Konepalvelu Oy on maanrakennusalalla toimiva Pyhäjärvinen yritys. Pääpainonamme on sähkö- ja televerkon rakentaminen koko maan alueella. Haemme kasvavaan joukkoomme ammattitaitoista kaivinkoneen kuljettajaa. Lisätietoja: Mikko Jauhiainen Mikko.jauhiainen@jmskonepalvelu.fi 050-432 0 900 Tai Toni Jauhiainen Toni.jauhiainen@jmskonepalvelu.fi 044-289 9 685 Pyrimme vastaamaan kaikille...

 • 15.1.2021 14.24

  Korkeakoulukuraattori, Savonia-ammattikorkeakoulu oy, Iisalmi, Haku päättyy: 01.02.2021 klo 15:00, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta
  Haemme Savonia-ammattikorkeakoulun Iisalmen kampukselle innokasta ja uudistumiskykyistä osaajaa korkeakoulukuraattorin tehtävään. Korkeakoulukuraattori toimii opiskelijoiden tukena ja opiskeluhyvinvoinnin edistämisen asiantuntijana. Korkeakoulukuraattorin tehtävänä on toimia Iisalmen kampuksen sosiaali- ja terveys- sekä luonnonvara-alan opiskelijoiden tukena erityisohjauksessa sekä opiskeluhyvin...

 • 15.1.2021 14.11

  Human Resource Director, GENELEC OY, Iisalmi, Haku päättyy: 30.01.2021, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta
  Founded in 1978, Genelec Oy's mission is to help its customers fulfill their dreams by offering them the best possible audio monitoring systems whether it is about sound creation or listening experience for joy. Over 40 years, Genelec has established as the leading global brand in the professional audio community. Our research and development as well as manufacturing are under the same roof in Fin...

Iisalmen tietosuojaseloste
Hyviä uutisia #byiisalmi #osaamisenpaikka
Iisalmelaisista koivunlehdistä syntyi paikallisen käsityöyrittäjän avulla Iisalmen tuoksua saunojille..jpg
14.1.2021

Iisalmen 130-vuotisjuhlavuosi on alkanut koronarajoitusten ja -huolten varjostamana, muttei suinkaan synkistämänä. Kaupungin jo aiemmin julkistamien teematapahtumien ja Love By Iisalmi –illalliskampanjan tarjoamien elämysmahdollisuuksien lisäksi juhlavuoden kattaus täydentyy nyt entisille iisalmelaisille lähetettävillä rakkauskirjeillä tuoksulahjoineen sekä ajan kotoilutrendeihin ja vatikään Unescon ainettoman kulttuuriperinnön listalle valitun suomalaisen saunaperinteen henkeen sopivalla saunakuvahaasteella. Iisalmen tavoitteena on, että lämminhenkiset juhlavuoden kampanjat ja tempaukset tuottavat iloa ja positiivista mieltä asukkaille ja vierailijoille näinäkin aikoina, kun tapahtumia ei voida normaaliin tapaan järjestää.

Kaikki uutiset
Blogi
Varhaiskasvatuksen työntekijät.
25.11.2020

- Varhaiskasvatuksen väki
15.5.2020

Edellisvuoden tapaan Iisalmen kaupunki By Iisalmi -kumppaneineen lanseerasi Koeasumisen kampanjan alkuvuodesta 2020. Suurta kiinnostusta herättänyttä kampanjaa on tehty yhteistyössä erityisesti Ylä-Savon ammattiopiston sekä Petterinkulma Oy:n kanssa. Viimevuotiseen tapaan Ylä-Savon ammattiopiston sisustusalan artesaaniopiskelijat remontoivat ja sisustavat Petterinkulman tarjoaman vuokrakodin tulevan koeasukkaan mieltymysten mukaisesti. Tässä Ysaon opiskelijoiden blogissa pääsemme seuraamaan koeasunnon remontin eri vaiheita – antaa taidon näkyä, kuten Ysaon slogan kuuluu!

- Sisustusalan artesaaniopiskelijat Hanna Keskinen ja Kati Viskari, Ylä-Savon ammattiopisto
Kaikki blogit
15.01.2021 19.19
🏆Iisalmen kaupunki julkisti tänään vuoden 2020 liikunnan ja kulttuurin palkitsemiset. Minun Iisalmeni 🌟 Onnittelut IPK Juniorit ry:n puheenjohtaja Niina Jaatiselle Vuoden 2020 seurajohtaja -palkinnosta.🌹 Iisalmen Peli-Karhut Juniorit ry 🌟🌟🌟 Jääkiekon urheiluapuraha-palkinnot saivat seuran naisjääkiekon tulevaisuuden lupaukset Heidi Kokora (U16) ja Fanni Jääskeläinen (U15) sekä Iisalen Visan Yleisurheilujaoston nimissä kaupungin kovin juoksija-jääkiekkoilija Henri Säisä (U16). Onnittelut kaikille palkituille! 🥳 #meolemmeipk #iisalmenpelikarhut #ipkjuniorit #seurasydän #jääkiekko #icehockey #U16 #mestis #byiisalmi #tehdäänihmeitäyhdessä #osaamisenpaikka #onnittelut
IPK U16
15.01.2021 19.19
🏆Iisalmen kaupunki julkisti tänään vuoden 2020 liikunnan ja kulttuurin palkitsemiset. cityofiisalmi 🌟 Onnittelut ipkjuniorit puheenjohtaja Niina Jaatiselle Vuoden 2020 seurajohtaja -palkinnosta.🌹 🌟🌟🌟 Jääkiekon urheiluapuraha-palkinnot saivat seuran naisjääkiekon tulevaisuuden lupaukset Heidi Kokora (U16) kokora__ ja Fanni Jääskeläinen (U15) jaaskelainenfanni ipku15 sekä iisalmenvisayleisurheilu:n nimissä kaupungin kovin juoksija-jääkiekkoilija Henri Säisä (U16) henri.saisa. Onnittelut kaikille palkituille! 🥳 #meolemmeipk #iisalmenpelikarhut #jääkiekko #icehockey #U16 #mestis #byiisalmi #tehdäänihmeitäyhdessä #osaamisenpaikka #onnittelut
ipk_u16
15.01.2021 12.00
Iisalmen kaupunki palkitsi ja valitsi Anne Heikkisen vuoden ohjaajaksi 2020. Anne Heikkinen on aktiivinen seuraohjaaja ja todellinen hyvänmielen lähettiläs. Esimerkillään ja iloisuudellaan Anne on innoittanut ja liikuttanut kaiken ikäisiä harrastajia. Anne ohjaakin seurassa perhetaekwondoa, joka on ryhmä johon voi osallistua minkä ikäisenä tahansa. Harjoitukseen ovat aina olleet tervetulleita aivan kaikki, riippumatta iästä, sukupuolesta tai taustasta. Annen kaverina perhetaekwondoa on ollut ohjaamassa myös puoliso Ossi sekä omat lapset. . #iisalmentaekwondo #hyvänmielenkamppailukoulu #vuodenohjaaja #hyvänmielenlähettiläs #byiisalmi #osaamisenpaikka #tehdäänihmeitäyhdessä
iisalmentaekwondo
13.01.2021 11.39
Meidän koulun lähellä on kaupunginkirjasto, jossa on ilo käydä lainaamassa luettavaa. Lukuinto kasvaa kohisten😍 #lukuvelho #lukudiplomi #edvinlaineenkoulu #byiisalmi #lasteniisalmi #osaamisenpaikka
edvinlaineenkoulu
13.01.2021 07.56
Tämä on suora sitaatti viime kesältä! Tuolloin Ihmeiden Iisalmi sai kiitosta monipuolisista liikunta- ja harrastusmahdollisuuksistaan, kun teimme pienen kyselyn koeasumisen kampanjaan osallistuneille, ulkopaikkakuntalaisille kesätyöntekijöille. 😍 Edellisvuosien tapaan tarjoamme täysin ilmaisen koeasumisen lisäksi myös lähes ilmaista koeasumista, jossa pääsee asustamaan petterinkulmakodit soluasuntoon huippuedulliseen hintaan kesäksi. Tällöin omaa, varsinaista asuntoa ei tarvitse irtisanoa Iisalmessa tehtävien kesätöiden ajaksi, ja samalla voit huoletta oleskella Iisalmessa ja tutustua kaupunkiin. Miten kätevää! 👏 ➡️ Koeasumisen kampanja käynnistyy lähiviikkoina ja samalla alkaa myös haku koeasumiseen, joten kannattaa pysyä kuulolla! Lisätietoja löydät osoitteesta iisalmi.fi/koeiisalmi #byiisalmi #koeasuminen #koeiisalmi #koeiisalmelainen #petterinkulmakodit #petterinkulmalainen #kotinaiisalmi #tehdäänihmeitäyhdessä #osaamisenpaikka #emmeodotaihmeitäteemmeniitä
koeiisalmi
13.01.2021 07.54
Tämä on suora sitaatti viime kesältä! Tuolloin Ihmeiden Iisalmi sai kiitosta monipuolisista liikunta- ja harrastusmahdollisuuksistaan, kun teimme pienen kyselyn koeasumisen kampanjaan osallistuneille, ulkopaikkakuntalaisille kesätyöntekijöille. 😍 Edellisvuosien tapaan tarjoamme täysin ilmaisen koeasumisen lisäksi myös lähes ilmaista koeasumista, jossa pääsee asustamaan@petterinkulmakodit soluasuntoon huippuedulliseen hintaan kesäksi. Tällöin omaa, varsinaista asuntoa ei tarvitse irtisanoa Iisalmessa tehtävien kesätöiden ajaksi, ja samalla voit huoletta oleskella Iisalmessa ja tutustua kaupunkiin. Miten kätevää! 👏 ➡️ Koeasumisen kampanja käynnistyy lähiviikkoina ja samalla alkaa myös haku koeasumiseen, joten kannattaa pysyä kuulolla! Lisätietoja löydät osoitteesta iisalmi.fi/koeiisalmi #byiisalmi #koeasuminen #koeiisalmi #koeiisalmelainen #petterinkulmakodit #petterinkulmalainen #kotinaiisalmi #tehdäänihmeitäyhdessä #osaamisenpaikka #emmeodotaihmeitäteemmeniitä
Iisalmen kaupunki
12.01.2021 08.31
Iisalmen Taekwondossa on kaikissa ryhmissä ilmainen tutustumisjakso 31.1.2021 saakka. . Potki itsesi liikkeelle ja tule kokeilemaan. . Lisätiedot: Jari Kanninen, puh. 050 538 6147, kanninen80 (ät) gmail.com . Huom. Koronasuositukset. Ryhmissä rajallinen osallistujamäärä. Olethan ennakkoon yhteydessä ennen tutustumista. . #iisalmentaekwondo #hyvänmielenkamppailukoulu #potkiitsesiliikkeelle #aloitauusiharrastus #byiisalmi #osaamisenpaikka
iisalmentaekwondo
11.01.2021 12.58
Näin totesi henkilö, joka osallistui viime kesänä koeasumisen kampanjaan asustaen Petterinkulman soluasunnossa! 🤩 Solussa asut huippuedullisesti mukavuudesta tinkimättä, ja koeasumisen kampanja mahdollistaa sinun asettua Iisalmeen sopivasti kesätöittesi ajaksi. Huippuedullisen vuokran ansiosta sinun ei tarvitse sanoa irti varsinaista asuntoasi, joten voit huoletta tehdä kesän töitä Iisalmessa ja asua meillä! Kaikin puolin hyvä diili siis, eikös? 😎 👉 Jos kiinnostuit, pysy kuulolla! Koeasumisen kampanja lanseerataan aivan lähiviikkoina, ja tuolloin alkaa myös haku täysin ilmaiseen sekä lähes ilmaiseen koeasumiseen. Lisätietoja löydät osoitteesta iisalmi.fi/koeiisalmi #petterinkulmakodit #petterinkulma #petterinkulmalainen #helppoaasumista #kotinaiisalmi #vuokrallaiisalmessa #byiisalmi #koeasuminen #koeiisalmi #koeiisalmelainen #tehdäänihmeitäyhdessä #osaamisenpaikka
petterinkulmakodit
08.01.2021 12.55
Uusi vuosi ja lukukausi on startattu. Teitkö uudelle vuodelle lupauksia? Hyvää alkanutta vuotta🤩🤗! #edvinlaineenkoulu #byiisalmi #lasteniisalmi #teemmeihmeitäyhdessä #osaamisenpaikka #parasperuskoulu
edvinlaineenkoulu
08.01.2021 11.27
Valmistaudumme jo täyttä höyryä tulevaan kesään ja sesonkityöntekijöiden haku on käynnistynyt. Käy tutustumassa avoimiin tehtäviin ja hae https://bit.ly/3osnduD Tutustu myös Iisalmi kutsuu! -sivustolle https://bit.ly/2JUcwSG. Iisalmi tarjoaa huippu edullista asumista Iisalmessa kesän ajaksi. #olvi #suomalainenpanimo #positiivisesti #työtätarjolla #sesonkityö #osaamisenpaikka #koeasuiisalmi #byiisalmi
olvi_oyj