By Iisalmi - osaamisen paikka

Maalauksen, veistoksen tai muun taideteoksen tekijä tunnistetaan signeerauksesta. Allekirjoituksen arvoinen työ on mitä luultavimmin tekijänsä ylpeyden aihe – kädenjälki ja saavutus, jonka eteen on nähty vaivaa, ja joka halutaan omalla nimellä merkitä. 

Tällaisia allekirjoituksen arvoisia tuotteita ja tekoja syntyy Iisalmen alueen yrityksissä päivittäin. Ajatus niiden signeerauksesta olikin lähtökohtanana By Iisalmi –brändin kehitystyön taustalla. Haluamme esitellä suomalaisille ja miksei koko maailmallekin tätä ainutlaatuista osaamista ja mielenlaatua, jota Iisalmesta ja lähialueilta löytyy. 

Esittelemme näillä sivuilla iisalmelaisia yrityksiä, ihmisiä ja ilmiöitä mielenkiintoisten tarinoiden ja tuotteiden taustoilta. Löydät täältä myös kiinnostavimmat työpaikat, tietoa arjesta ja elämästä Pohjois-Savossa sekä kattavan repertuaarin opiskelupaikkoja. Tutustu, innostu ja ILMIANNA OSAAMISESI suoraan kumppaniyritystemme rekrysivuilla - siitä voi alkaa oma menestystarinasi Iisalmen seudulla!

Ilmianna itsesi.JPG

Seuraa ja kerro allekirjoituksen arvoisia tarinoita somessa #byiisalmi #osaamisenpaikka. By Iisalmi -brändin Facebook -kotipesä löytyy Iisalmen kaupungin  viralliselta FB-sivulta Minun Iisalmeni. 

Iisalmi on osaamisen paikka, jossa sinäkin voit luoda oman menestystarinasi. Vastaa kyselyymme, ja lähetämme sinulle halutessasi lisätietoa Iisalmen tarjoamista mahdollisuuksista.
Samalla voit osallistua By Iisalmi -tuotteiden arvontaan. 

Vastaa_kyselyyn_ilmakuva.jpg

Katso videotarinat Ponssen Katjasta, Genelecin Darrenista, Olvin Siljasta ja Normetin Villestä sekä muista Iisalmen ihmeen tekijöistä! KLIKKAA TÄSTÄ SOITTOLISTALLE.

Soittolistalta voit katsoa By Iisalmi -yritysten ja -oppilaitosten tarinoita. Jaa videot somessa hästägein #byiisalmi #osaamisenpaikka

{Kuva(type:Image;required:False;w:90;)}

There is no hurry, no stress!

- Darren Rose, Genelec Oy
{Kuva(type:Image;required:False;w:90;)}

Alueellinen yhteistyö on muualla voimaa, Ylä-Savon alueella sen on oltava ylivoimaa.

- Juha Vidgren, Ponsse Oyj

Avoimet työpaikat Iisalmessa

Tutustu Iisalmen seudun avoimiin työpaikkoihin täällä. Iisalmessa on aina kysyntää oman alansa tekijämiehille ja –naisille. Tarvittaessa saat meiltä myös apua esimerkiksi puolison työllistymistä koskevissa asioissa.

Opiskele itsellesi ammatti Iisalmessa

Iisalmen seudun opiskelupaikat löydät kootusti ja helposti täältä. Tiesithän, että täällä järjestetään paljon myös täsmäkoulutuksia yritysten tarpeisiin yhteistyössä oppilaitosten kanssa.

By Iisalmi Somessa #byiisalmi #osaamisenpaikka
22.08.2018 10:40
Savon Lasituote Oy ja RP-Teollisuuspalvelu ovat mukana Parkatti Päivässä, avoimet ovet molemmissa. Työpaikkoja avoinna koneistajille ja asentajille.😊 Tervetuloa juttusille ja tutustumaan toimintaamme! Iiden ry
Savon Lasituote Oy
23.08.2018 13:13
Aivan kuten Metallityö Vainion Tommi Lähteinen sanoo: "Täällä on edullista asua, paljon puhdasta luontoa ja hyvät koulut lapsille". - SIISPÄ IISALMELAISET, nyt todella kannattaa vinkata Iisalmen seudun työmahdollisuuksista kaikille tuttaville, kavereille ja sukulaisille, jotka joskus ovat puhuneet paluumuuton mahdollisuudesta "sitku/jos olisi töitä". Nyt on, ja on myös kaikkea muutakin, mitä hyvään elämään tarvitaan. 👍
Minun Iisalmeni
22.08.2018 10:44
Iisalmessa jos jossain riittää mielenkiintoisia yrittäjäpersoonia. Heidän tarinoistaan saisi varmasti vaikka oman sarjan, joten ARVON YRITTÄJÄT, ilmoittautukaa Skopa Business -castingiin!
Minun Iisalmeni
23.08.2018 13:14
Ylihuomenna vietetään jo Ihmeiden iltaa Iisalmessa, tulkaahan mukaan tunnelmoimaan 😊 Katso koko ohjelma www.iisalmi.fi/ihmeidenilta Kuva vuoden 2017 Ihmeiden illasta. Tänä vuonna ilotulitus klo 23.00 Kulttuurikeskuksella!
Minun Iisalmeni
22.08.2018 10:44
Kesämuistoja 2018: Louhenkatupäivä on löytänyt paikkansa Iisalmen tapahtumakesässä sekä iisalmelaisten ja lähialueiden kävijöiden sydämissä. Katso tapahtumavideo ja pääset mukaan tunnelmaan. #louhenkatupäivä2018 #iiden #byiisalmi #osaamisenpaikka #iisalmijatienoot #iisalmiregion
Minun Iisalmeni
17.08.2018 06:05
Reppu selkään ja menoksi! Koulujen syyslukukausi alkaa Iisalmessa maanantaina 13.8. Toivotamme jokaiselle koululaiselle ja toki myös opettajille, ohjaajille ja muulle koulujen henkilökunnalle koulutyön- ja oppimisen iloa tämän Kangaslammin koulun videon kautta! #byiisalmi #osaamisenpaikka #kangaslamminkoulu #huomaahyvä
Minun Iisalmeni
17.08.2018 06:05
Syksy alkaa lähestyä ja samaten Iisalmen oma taiteiden yö -tapahtuma eli Ihmeiden Ilta! Alustava ohjelma löytyy jo netistä www.iisalmi.fi/ihmeidenilta ja tunnelmia itse tapahtumasta voi laittaa someen tunnisteella #ihmeidenilta Vielä on muutamia vapaita esiintymisaikoja ja pöytäpaikkoja kulttuurikeskuksessa, ota yhteyttä kulttuuripalveluihin!
Minun Iisalmeni
09.08.2018 13:03
Street food fiesta -tapahtuma on käynnistynyt Iisalmen torilla ja kestää aina 11.8. saakka. Nam. #streetfoodfiesta #iisalmijatienoot #iisalmiregion #iisalmi
Iisalmi ja tienoot - Iisalmi region
09.08.2018 13:02
Iisalmi pitää huolta pienistään - se on arvovalinta. ❤️ Vuorotyötä tekevän yksinhuoltajaäidin Mona-Liisa Karppisen 7-vuotias esikoispoikansa aloittaa elokuun puolivälissä koulutien. Useimmissa kunnissa vuorotyötä tekevälle tilanne olisi äärimmäisen hankala, mutta ei iisalmelaiselle Karppiselle. "Meillä on Iisalmessa hyvä, kun ekaluokkalaiset ja tokaluokkalaiset saavat olla päivähoidossa. Itse kun lähtee töihin, niin voi viedä koululaisen päiväkotiin. Yllätyin, että asiat onnistuvat näin helposti.", kertoo Karppinen tyytyväisenä. #byiisalmi #osaamisenpaikka #turvallinenlapsuus #hyväkasvualusta
Minun Iisalmeni
01.08.2018 10:56
Iisalmen katukuvaan on ilmestynyt hauskoja artistien tervehdyksiä! 😎Joko bongasit jonkun niistä? Kommentoimalla RunniRockin Fb-sivun ko. julkaisun kommenttikenttään, kenen artistin kuvan bongasit ja missä 3.8. mennessä osallistut tapahtumalippujen arvontaan. ✌️☀️
Iisalmi ja tienoot - Iisalmi region
Hyviä uutisia #byiisalmi #osaamisenpaikka
tunnustus.JPG
11.9.2018

Iisalmen kaupungin, kumppaniyritysten ja –oppilaitosten yhteisessä By Iisalmi –brändityössä yhtenä vuosittaisena tekona on tunnustuskampanja, jolla nostetaan esille Iisalmen seudun elinvoimaisuuteen ja vetovoimaisuuteen vaikuttaneita tekoja. Tänä vuonna mukana on kuusi toinen toistaan positiivisempaa kisaajaa, jotka kaikki ovat osoittaneet kisan kriteerien mukaisesti ’Haluan tehdä parasta’ –asennetta.

Emme odota ihmeitä. Teemme niitä..JPG
11.9.2018

Iisalmen kaupungin koordinoima, alueen yritysten ja oppilaitosten yhteinen By Iisalmi-brändityö on vienyt osaamisen paikasta kertovaa viestiä etenkin paluumuuttajakohderyhmälle tai muuten Iisalmen seudun työ- ja opiskelutarjonnan kannalta potentiaalisille henkilöille jo reilun parin vuoden ajan. Brändimarkkinointiin on kuulunut muun muassa videomarkkinointia digitaalisissa kanavissa, tapahtumamarkkinointia ja kotiseutulähettilyyteen ja paikallisten palvelujen suositteluun kannustavia kampanjoita. Tältä vuodelta eniten keskustelua on herättänyt Narinkkatorille suuntautunut seudun markkinointitempaus ja siihen liittynyt Jyri Paretskoin kirjoittama Rakkauskirje Iisalmesta poismuuttaneille. Myöhemmin kesällä lähettiin myös Rakkauskirje Iisalmen vapaa-ajanasukkaille. Tempauksilla saadaan heräteltyä myös valtakunnallisen median kiinnostusta, joten brändityöhön kuuluukin aktiivinen uutisointi alueen vetovoiman kannalta myönteisistä aiheista.

Tiedotekuva.jpg
26.6.2018

By Iisalmi -seminaari kokoaa jälleen Iisalmen seudun menestystarinoiden tekijät yhteen: yritysten, oppilaitosten ja muun elinkeinotoiminnan edustajat sekä seudun mahdollisuuksista kiinnostuneet pääsevät verkostoitumaan ja kuulemaan innostavia puheenvuoroja. Pistä sinäkin päivä jo kalenteriisi!

Kaikki uutiset

Haluatko mukaan By Iisalmi –markkinointiyhteistyöhön?

Tule mukaan rakentamaan elinvoimaista Iisalmea omalla osaamisellasi. Ota yhteyttä meihin ja suunnitellaan yhdessä sinulle sopivin tapa osallistua alueen vetovoiman kehittämiseen. Tehdään yhdessä asioita, joihin kukaan ei yksin pysty!

Yhteystiedot

Laura Koski

markkinointi- ja viestintäsuunnittelija
Pohjolankatu 14
040 632 5868
laura.koski@iisalmi.fi

Jesse Korolainen

matkailu- ja viestintäasiantuntija
Pohjolankatu 14
040 628 1345
jesse.korolainen@iisalmi.fi

Jarmo Miettinen

markkinointiasiantuntija
Pohjolankatu 14
040 830 2681
jarmo.miettinen@iisalmi.fi
tapahtumakenttien ja mainospaikkojen varaukset

Terho Savolainen

elinkeinojohtaja, Teollisuuskylän toimitusjohtaja
Pohjolankatu 14
040 630 5328
terho.savolainen@iisalmi.fi
Blogi
6.7.2018

Iisalmi on saanut viime aikoina paljon positiivista julkisuutta mediassa. On puhuttu ”Iisalmen ihmeestä”. Asiaan syvemmin perehtyneet asiantuntijat ovat tämän myös vahvistaneet, että näin todella on.

- Sinikka Laatikainen, Iisalmen kaupungin henkilöstöpäällikkö
Eeva Suomalainen.jpg
2.5.2018

Oletko joskus kironnut verottajaa? Vai kuulutko tyytyväisten veronmaksajien joukkoon? Iisalmen kaupungin talousjohtaja Eeva Suomalainen avaa blogikirjoituksessaan julkisten palveluiden kustannuksia ja sitä, miksi veroja maksetaan. Suosittelemme lukemista jokaiselle, joka kantaa verojen muodossa kortensa kekoon yhteiskuntamme hyväksi.

- Eeva Suomalainen, Iisalmen kaupungin talousjohtaja
Tiina Juutinen.JPG
12.3.2018

- Tiina Juutinen, YTYÄ! Ylä-Savossa on työtä -hanke
Anne-Pauliina Rytkönen.jpg
7.3.2018

- Anne-Pauliina Rytkönen
2.3.2018

Iisalmen Työllisyysviikon 2018 suojelijan Jyri Paretskoin hieno kirjoitus siitä, kuinka Ylä-Savossa moni asia on paremmin kuin hyvin.

- Jyri Paretskoi
22.12.2017

- Sari Niemi, kaavoituspäällikkö
15.12.2017

- Sari Niemi, kaavoituspäällikkö
Kaikki blogit
Paikkoja osaajille - avoimet työpaikat Iisalmessa
 • 25.9.2018 16:53

  Laitoshuoltaja, Iisalmen kaupunki, Iisalmi, Haku päättyy: 09.10.2018 klo 15:30, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta
  Iisalmen kaupungin tekninen toimiala hakee asiakaspalveluhenkistä, yhteistyökykyistä ja itsenäiseen työhön pystyvää henkilöä laitoshuoltajan työsopimussuhteiseen tehtävään. Tehtävän sisältö on pääasiassa toimisto- ja koulusiivousta. Työaika 38,75 h/vko. Tehtävä täytetään 1.12.2018 alkaen toistaiseksi. Kelpoisuusehtona tehtävään on vähintään soveltuva ammatillinen perustutkinto tai ammattitutkin...

 • 25.9.2018 13:25

  Lastenhoitaja, Touhula Kangaslampi, Iisalmi, Touhula Varhaiskasvatus Oy, Iisalmi, Haku päättyy: 24.10.2018, kokoaikatyö, 38,83, Kesto: yli 12 kuukautta
  Touhula on Suomen suurin yksityinen päiväkotiperhe. Tarjoamme lapsille laadukasta varhaiskasvatusta sekä esiopetusta iloisessa, turvallisessa ja oppimaan innostavassa ympäristössä. Toimintamme kulmakiviä ovat perhekeskeisyys, ennakkoluulottomuus ja innovatiivisuus, touhukas asenne sekä halu kehittyä varhaiskasvatuksen edelläkävijäksi. Touhula Kangaslampii on 4-ryhmäinen päiväkoti, jossa työskente...

 • 24.9.2018 15:26

  Fysioterapeutti, Suomen Terveystalo Oy, Iisalmi, Haku päättyy: 05.10.2018, osapäivätyö, Kesto: yli 12 kuukautta
  Haen Terveystalo Iisalmeen FYSIOTERAPEUTTIA ammatinharjoittajaksi. Sinulla on fysioterapeutin koulutus, olet ulospäin suuntautunut, itsenäinen ja yhteistyökykyinen osaaja. Tarjoan sinulle haastavan ja monipuolisen työn moniammatillisessa tiimissä. Meillä saat nauttia osaavasta ja kannustavasta työyhteisöstä, ison konsernin eduista sekä mukavista työkavereista. Talo tarjoaa lisäksi mahdollisuu...