Iisalmessa ihmeet tehdään yhdessä - tule mukaan!

Jokainen meistä haluaa jättää jälkensä maailmaan. Merkin jälkipolville. Sanotaan, että tehdäkseen ihmeitä ja mullistaakseen maailmaa pitää olla jollain tavalla erityinen. Lahjakas, sisukas, viisas… Mitä näitä nyt on.

Me Iisalmessa uskomme, että mullistukseen tarvitaan kaikkea tuota ja enemmän, mutta ei yhdestä ihmisestä. Ihmeet syntyvät aina yhdessä.

Tarvitaan rakkautta ja intohimoa, jotta luovuus vapautuu. Turvallisuudentunnetta, jotta voi olla rohkea. Tietoa, että pudotessa joku ottaa kiinni. Tarvitaan kannustusta, joka herättää sisua tavoitella mahdottomalta tuntuvaa. Tarvitaan yhteisö, joka voi tarjota tuota kaikkea.

Korulauseita ja kauniita sanoja - vai totisinta totta? Ihme kyllä, me Iisalmessa olemme tehneet tämän kaiken. Kun elämä on sopivaa, on mieli leppoisa. Ei mitään liikaa, mutta kaikkea riittävästi.
Se tekee olemisen vapauden ja ihmisenmyötäisen elämän. Sellaisen, jossa on tilaa kasvaa, innostua, unelmoida ja toteuttaa unelmia.

Yhteisellä By Iisalmi -allekirjoituksella signeeraamme näkyviä tekojamme - tekoja yhteisen hyvän eteen: Työskentelemme kaupunkimme puolesta niin, että se tunnetaan nyt ja tulevaisuudessa ihmeitä tuottavana, hyvinvoivien ihmisten ja yritysten yhteisönä, jossa arvostus ruokkii positiivista onnistumisen kierrettä. Kaupunkina, jossa on ihmeen hyvä yrittää ja elää. Kaupunkina, jossa on yhtä aikaa maalla ja maailmalla, luonnon ja liike-elämän äärellä. Omilla jaloillaan ihmeidentekijöiden ilmapiirissä.

Emme odota ihmeitä. TEEMME NIITÄ.

Esittelemme näillä sivuilla Iisalmen tarjoamia mahdollisuuksia uraan, opiskeluun ja ihmisenmyötäiseen elämään liittyen.
NAUTI matkasta tai HYPPÄÄ kyytiin katsomalla avoimet työpaikat suoraan alla esiteltyjen kumppaniyritystemme rekrysivuilta!

 

Iisalmessa ammutaan nyt yllin kyllin Amorin nuolia, sillä käynnissä on äänestys, jossa rakkautta riittää! Ehdokkaina on kolme upeaa paria, jotka tahtoisivat toisensa Iisalmessa. Tutustu, rakastu ja äänestä! 
Tule töihin Iisalmen seudun kansainvälisiin huippuyrityksiin kesäksi 2020 ja koeasu ihmeiden Iisalmi ILMAISEKSI! Kun duunipaikka seudun yrityksessä on plakkarissa, voit lähettää meille ilmaisen koeasumisen hakemuksen, lue lisää!
Testaa olisiko sinusta ihmeentekijäksi Iisalmeen!
Ilmaista asumista ja harrastamista nopeimmille
- ihmisenmyötäinen elämä kaikille.
Yrittäjä, investoija - Tutustu valmiiseen kasvualustaamme!

 Nettisivu-banner4.jpg

Iisalmen ihme muodostuu paikallaan olevista peruspilareista – hyvinvoinnista syntyy osaamista, jolla muutetaan maailmaa paremmaksi lähellä ja kaukana. Seudullamme syntyvät Olvin juomat, Ponssen metsäkoneet, Genelecin kaiuttimet, Normetin kaivosajoneuvot ja Profile Vehiclesin hälytysajoneuvoista – muutamia mainitaksemme. Iisalmessa ja Ylä-Savon seudulla puhutaankin yhteistyön ylivoimasta – se on paikallinen perintömme. Perinne, joka luo aina uusia menestystarinoita. Toivotamme sinutkin tervetulleeksi tekemään kanssamme ihmeitä ja luomaan omaa menestystarinaasi Iisalmeen.

Katso videotarinat Normetin Villestä, Genelecin Darrenista, Olvin Siljasta ja Ponssen Katjasta sekä muista Iisalmen ihmeentekijöistä!

Tule ihmeentekijäksi Iisalmeen!

Tutustu Iisalmen seudun avoimiin työpaikkoihin täällä. Iisalmessa on aina kysyntää oman alansa tekijämiehille ja –naisille. Tarvittaessa saat meiltä myös apua esimerkiksi puolison työllistymistä koskevissa asioissa.

Iisalmen seudun opiskelupaikat löydät kootusti ja helposti täältä. Tiesithän, että täällä järjestetään paljon myös täsmäkoulutuksia yritysten tarpeisiin yhteistyössä oppilaitosten kanssa.

By Iisalmi -markkinointiyhteistyötä tehdään rakkaudesta elinvoimaiseen Iisalmen seutuun ja uskosta seutumme ja osaajiemme tulevaisuudenmahdollisuuksiin!
Iisalmen kaupungin koordinoimassa vetovoimatyössä on mukana seudun kärkiyrityksiä, oppilaitoksia ja yhdistyksiä - yhdessä olemme saaneet aikaan jo monenlaisia ihmeitä ja iloja.
Uudet kumppanit ovat aina tervetulleita innovatiiviseen joukkoomme. Aloita tutustumalla kumppanisivuilla By Iisalmi -brändin tarinaan ja ota rohkeasti yhteyttä!

Yhteystiedot

Terho Savolainen

elinkeinojohtaja, Teollisuuskylän toimitusjohtaja
Pohjolankatu 14
040 630 5328
terho.savolainen@iisalmi.fi

Laura Koski

markkinointi- ja viestintäsuunnittelija
Pohjolankatu 14
040 632 5868
laura.koski@iisalmi.fi

Jesse Korolainen

markkinointi- ja viestintäasiantuntija
Pohjolankatu 14
040 628 1345
jesse.korolainen@iisalmi.fi

Jarmo Miettinen

matkailu- ja markkinointiasiantuntija
Pohjolankatu 14
040 830 2681
jarmo.miettinen@iisalmi.fi
Tapahtumamarkkinoinnin tukipalvelut
Iisalmen kaupungin sekä Iisalmi ja tienoot -matkailumarkkinointi
Paikkoja osaajille - avoimet työpaikat Iisalmessa
 • 17.1.2020 13:43

  Rakennusapumies, Osuma Henkilöstöpalvelut Oy, Iisalmi, Haku päättyy: 03.02.2020, kokoaikatyö, Kesto: 1 - 3 kk
  Haemme asiakasyrityksellemme rakennusapumiehiä määräaikaiseen työsuhteeseen Iisalmeen. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Olet reipas, motivoitunut ja omatoiminen tekijä. Tehtävänkuvaasi kuuluu avustavat rakennusalan työtehtävät, mutta tehtävät voivat vaihdella henkilön osaamisen mukaan. Vaadimme hakijalta voimassaolevaa työturvallisuuskorttia ja oikeaa asennetta kyseistä työtä kohtaan. Alan koul...

 • 17.1.2020 13:38

  Rakennusmies, Osuma Henkilöstöpalvelut Oy, Iisalmi, Haku päättyy: 03.02.2020, kokoaikatyö, Kesto: 3 - 6 kk
  Haemme asiakasyrityksellemme rakennusmiehiä määräaikaiseen työsuhteeseen Iisalmeen. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Etsimämme henkilö on motivoitunut, toimeen tarttuva ja omatoiminen tekijä. Eduksi katsomme alan koulutuksen sekä aikaisemman työkokemuksen. Vaadimme voimassaolevaa työturvallisuuskorttia. Kerrothan hakemuksessasi, minkälaista rakennusalan osaamista sinulla on, esimerkiksi kokemust...

 • 17.1.2020 13:13

  Muu sosiaalialan ohjaaja ja neuvoja, Iisalmen Mielenterveystuki ry, Iisalmi, Haku päättyy: 03.02.2020 klo 20:00, kokoaikatyö, klo 8.00-16.00 tai 10.00-18.00, lauantaityötä 1-2 kertaa/kk työaika klo 10.00-14.00., Kesto: 6 - 12 kk, 31.12.2020
  Haemme alle 29-vuotiasta nuorta, joka on vailla "ensimmäistä" työpaikkaa. Työkokemusta ei tarvitse olla, innostusta ja kiinnostusta tarvitaan sekä valmiutta sosiaalisten taitojen harjoitteluun ja yhdessä tekemiseen. Työtehtävät muodostuvat ryhmätoiminnoista aluksi työntekijän työparina, myöhemmin itsenäisesti vapaaehtoisten kanssa sekä yhdistyksen yleisiä tehtäviä. Työhön sisältyy lauantaityötä....

Vastaa kyselyyn ja osallistu arvontaan!

Meitä kiinnostaa, mistä sinä olet kiinnostunut. Uskomme, että voimme tarjota sinulle juuri omiin kiinnostuksenkohteisiisi liittyviä mahdollisuuksia.
Vastaa siis kyselyymme, ja lähetämme sinulle halutessasi lisätietoa Iisalmen tarjoamista mahdollisuuksista. Samalla voit osallistua By Iisalmi -tuotteiden arvontaan. 

Vastaa_kyselyyn_ilmakuva.jpg

Hyviä uutisia #byiisalmi #osaamisenpaikka
Kesän 2019 koeasukas Emma Heinonen keräsi kokemuksiaan @Koeiisalmi –Instagramiin..PNG
13.1.2020

Iisalmen seutu tunnetaan Savon vientiveturina, jossa syntyy etenkin metalli- ja teknologiateollisuuden sekä puunjalostuksen kärkituotteita maailman mittapuullakin mitattuna. Kukapa ei tuntisi esimerkiksi Ponssea, Normetia, Geneleciä, Olvia ja Lunawoodia. Huippuyritykset tarvitsevat huippuosaajia. Nyt etenkin kesätöitä etsiviä houkutellaan jo toistamiseen koeasumisen kampanjalla: Tarjolla on kesän 2019 tapaan yksi täysin ilmainen asunto koeasukkaalle ja hänen mahdolliselle perheelleen sekä edullista asumista useammalle asukkaalle.

25.11.2019

Elinvoimapalveluiden uutiskirjeen 9/2019 pääkirjoitus.

Matti Kokkonen.jpg
14.11.2019

Iisalmen kaupungin, kumppaniyritysten ja –oppilaitosten järjestämässä By Iisalmi –seminaarissa 14.11.2019 julkistettiin kolmannen kerran jaettavan By Iisalmi –tunnustuksen saaja. Paikallisen metalliteollisuusyritys Ahmotuote Oy:n muotoilema ja lahjoittama By Iisalmi –kiertopalkinto siirtyi Pesolan Pihvilihan isäntä Antti Niskaselta NHB:n puheenjohtaja-valmentaja Matti Kokkoselle.

Kaikki uutiset
Blogi
Talousjohtaja Eeva Suomalainen web.png
17.12.2019

- Eeva Suomalainen, talousjohtaja
25.11.2019

- Tiina Juutinen, projektipäällikkö, YTYÄ! Ylä-Savossa on työtä –hanke
Eeva Suomalainen.jpg
21.3.2019

- Eeva Suomalainen, talousjohtaja
Kaikki blogit
19.01.2020 17:48
Osa pelaajista osallistui Iisalmen potkutekniikkatapahtumaan ⚽️👌🏻Oli huippua oppia lisää mestareilta ✨🤩✨ Tämä taito ei mene kyllä koskaan hukkaan 💪🏻 #klubi36 #iisalmi #byiisalmi #osaamisenpaikka #pallonouseeidästä #tyttöjanaisfutis #orsasport #pumafootball #potkutekniikka #reilupeli #myönteinenmeininki
klubi360607
19.01.2020 16:49
Kiitos huippuviikonlopusta OrsaSportin Dali Meller, Eeva-Maria Saari ja KuPsin Ilmari Niskanen 🤩 Saimme Iisalmen potkutekniikkaviikonloppuun mukaan pelaajia jopa kahdeksasta eri seurasta - wau 👏🏻 Potkutekniikka on laji, jossa ei koskaan ole valmis ja into kasvaa harjoitellessa ⚽️ #klubi36 #iisalmi #byiisalmi #osaamisenpaikka #orsasport #potkutekniikka #pallonouseeidästä #reilupeli #myönteinenmeininki
klubi36iisalmi
17.01.2020 11:37
Iisalmen keskustaan rakentuva Vetrean senioritalo on jo hyvällä mallilla, ja sen on määrä valmistua loppukesään mennessä. 👍🏻 Kaupungin oman vuokrayhtiön@petterinkulmakodit asunnot tulevat sijaitsemaan talon ylimmässä kerroksessa. #byiisalmi #tehdäänihmeitäyhdessä #osaamisenpaikka #emmeodotaihmeitäteemmeniitä #petterinkulmakodit #kotinaiisalmi
cityofiisalmi
14.01.2020 07:52
🎯 Nappaa kesätyöpaikka Ihmeentekijöiden Iisalmen seudulta ja koeasu kesän ajan jopa TÄYSIN ILMAISEKSI! Tarjolla huipputöitä, tapahtumien sykettä ja olemisen vapautta. Lue lisää ja hae duunia & kotia 👉 www.iisalmi.fi/koeiisalmi 👈 #byiisalmi #osaamisenpaikka #koeiisalmi #tehdäänihmeitäyhdessä #olemisenvapaus
savonia_amk
14.01.2020 07:34
Nappaa kesätyöpaikka Ihmeentekijöiden Iisalmen seudulta ja koeasu kesän ajan jopa TÄYSIN ILMAISEKSI❗Tarjolla huipputöitä, tapahtumien sykettä ja olemisen vapautta. Lue lisää ja hae duunia & kotia www.iisalmi.fi/koeiisalmi Petterinkulma Oy tarjoaa tulevalle koeasukkaalle tarpeiden mukaisen kodin. Perheelliselle tarjotaan luonnollisesti tilavampi perheasunto, ja sinkulle riittää pienempi kesäkoti. Helppoa asumista siis luvassa myös tulevana kesänä koeasumisen muodossa! 🏘 #byiisalmi #osaamisenpaikka #koeiisalmi #olemisenvapaus #tehdäänihmeitäyhdessä #petterinkulma #petterinkulmakodit #petterinkulmalainen #helppoaasumista #kotinaiisalmi
petterinkulmakodit
10.01.2020 12:18
❗️Tule töihin eturivin yrityksiin Iisalmen seudulle ja asu kesä TÄYSIN ILMAISEKSI! ❗️ Uskomatonta mutta totta - sellaista se tuppaa meillä Ihmeidentekijöiden Iisalmessa olemaan... Nyt vaan nappaamaan parhaat kesäduunit yläsavolaisista yrityksistä ja värkkäämään hakemusta Koeasumiseen. Lue lisää kampanjan bonuksista ja hae duunia & kotia 👉 www.iisalmi.fi/koeiisalmi 👈 #byiisalmi #osaamisenpaikka #koeiisalmi #tehdäänihmeitäyhdessä #olemisenvapaus #heirakasmuutetaankosavoon?
cityofiisalmi
10.01.2020 12:10
❗️Tule töihin eturivin yrityksiin Iisalmen seudulle ja asu kesä TÄYSIN ILMAISEKSI!❗️Uskomatonta mutta totta - sellaista se tuppaa meillä Ihmeidentekijöiden Iisalmessa olemaan... Nyt vaan nappaamaan parhaat kesäduunit yläsavolaisista yrityksistä ja värkkäämään hakemusta Koeasumiseen. Lue lisää kampanjan bonuksista ja hae duunia & kotia 👉 www.iisalmi.fi/koeiisalmi 👈 #byiisalmi #osaamisenpaikka #koeiisalmi #tehdäänihmeitäyhdessä #olemisenvapaus #heirakasmuutetaankosavoon?
Minun Iisalmeni
10.01.2020 11:10
#Repost cityofiisalmi • • • • • • Oheinen upea kuva atacanergin #byiisalmi #osaamisenpaikka #tehdäänihmeitäyhdessä #kuvakisa #minuniisalmeni
olemisenvapaus
10.01.2020 10:22
KOEASU KESÄ 2020 Iisalmessa täysin ilmaiseksi! Uskomatonta mutta totta - sellaista se tuppaa olemaan meillä Ihmeiden Iisalmessa. 💪 Nappaa kesätyöpaikka seutumme huippuyrityksistä ja koeasu kesän ajan jopa TÄYSIN ILMAISEKSI! Tarjolla huipputöitä, tapahtumien sykettä ja olemisen vapautta. Lue lisää ja hae duunia & kotia www.iisalmi.fi/koeiisalmi #byiisalmi #osaamisenpaikka #tehdäänihmeitäyhdessä #koeiisalmi #olemisenvapaus
Minun Iisalmeni
08.01.2020 12:07
Facebook-sivuillamme järjestetyn talvisen kuvakilpailun tuotoksia, olkaa hyvät. Useita upeita kuvia talvisesta Iisalmesta! 😍❄ #byiisalmi #tehdäänihmeitäyhdessä #osaamisenpaikka #iisalmijatienoot #iisalmiregion #talvi #winter #iisalmi
cityofiisalmi