Elämää ihmeidentekijöiden ilmapiirissä - liity joukkoomme!

Jokainen meistä haluaa jättää jälkensä maailmaan. Merkin jälkipolville. Sanotaan, että tehdäkseen ihmeitä ja mullistaakseen maailmaa pitää olla jollain tavalla erityinen. Lahjakas, sisukas, viisas - mitä näitä nyt on.

Me Iisalmessa uskomme, että mullistukseen tarvitaan kaikkea tuota ja enemmän, mutta ei yhdestä ihmisestä. Ihmeet syntyvät aina yhdessä.

Tarvitaan rakkautta ja intohimoa, jotta luovuus vapautuu. Turvallisuudentunnetta, jotta voi olla rohkea. Tietoa, että pudotessa joku ottaa kiinni. Tarvitaan kannustusta, joka herättää sisua tavoitella mahdottomalta tuntuvaa. Tarvitaan yhteisö, joka voi tarjota tuota kaikkea.

Korulauseita ja kauniita sanoja - vai totisinta totta? Ihme kyllä, me Iisalmessa olemme tehneet tämän kaiken. Kun elämä on sopivaa, on mieli leppoisa. Ei mitään liikaa, mutta kaikkea riittävästi.
Se tekee olemisen vapauden ja ihmisenmyötäisen elämän. Sellaisen, jossa on tilaa kasvaa, innostua, unelmoida ja toteuttaa unelmia.

Yhteisellä By Iisalmi -allekirjoituksella signeeraamme näkyviä tekojamme - tekoja yhteisen hyvän eteen. Työskentelemme kaupunkimme puolesta niin, että se tunnetaan nyt ja tulevaisuudessa ihmeitä tuottavana, hyvinvoivien ihmisten ja yritysten yhteisönä, jossa arvostus ruokkii positiivista onnistumisen kierrettä. Kaupunkina, jossa on ihmeen hyvä yrittää ja elää. Kaupunkina, jossa on yhtä aikaa maalla ja maailmalla, luonnon ja liike-elämän äärellä. Omilla jaloillaan ihmeidentekijöiden ilmapiirissä.

Emme odota ihmeitä. TEEMME NIITÄ.

Esittelemme näillä sivuilla Iisalmen tarjoamia mahdollisuuksia uraan, opiskeluun ja ihmisenmyötäiseen elämään liittyen.
NAUTI matkasta tai HYPPÄÄ kyytiin katsomalla avoimet työpaikat suoraan alla esiteltyjen kumppaniyritystemme rekrysivuilta!
- Jätä hakemuksesi ja liity ihmeidentekijöiden joukkoon.

 

Nähdäksesi Youtube-videon, on markkinointievästeet oltava hyväksyttynä.

Iisalmi arpoo 130-vuotisjuhlavuotensa kunniaksi rakkaudella katettuja #LoveByIisalmi –teemaillallisia kuukausittain.
Tutustu, osallistu ja yllätä läheisesi elämyksellisellä illallisella!

Iisalmi on tarjonnut jo kahtena kesänä ilmaista koeasumista. Tutustu koeasukkaidemme kokemuksiin ja hae tammikuussa 2022 seuraavan kesän koeasukkaaksi Iisalmeen!
Testaa olisiko sinusta ihmeentekijäksi Iisalmeen!
Ilmaista harrastamista nopeimmille
- ihmisenmyötäinen elämä kaikille.
Yrittäjä, investoija - Tutustu valmiiseen kasvualustaamme!
Tutustu Iisalmen ja tienoiden matkailu-, kulttuuri- ja elämyspalveluihin!
Tutustu Petterinkulman tarjoamiin viihtyisiin vuokrakoteihin.
Iisalmessa koulutus on arvovalinta. 
Tietoa asumisesta ja rakentamisesta Iisalmessa.
Iisalmen 130-vuotisjuhlavuoden kunniaksi Iisalmi haastaa iisalmelaiset ja Iisalmea rakkaudella ajattelevat aistimaan Iisalmen hellyyttä, lämpöä ja tuoksua omassa koti- tai mökkisaunassaan.
Tositarinoita Ihmeidentekijöistä
Tositarinoita.jpg

Iisalmessa ihmeet tehdään yhdessä - sinä, minä, me kaikki olemme Ihmeidentekijöitä.

Tällä sivulla kerromme sinulle tositarinoita Iisalmen ihmeidentekijöistä. Tositarinoita rautaisesta osaamisesta ja lujasta yhteistyöstä kansainvälisissä yrityksissämme sekä yhteisömme välittävästä elämäntavasta, jossa hyvää tulevaisuutta rakennetaan yhdessä huolehtien vastuullisesti ja ekologisesti myös meitä ympäröivästä luonnosta.

Klikkaa viereisestä kuvasta ja tutustu tarinoihin tavallisista iisalmelaisista ihmeidentekijöistä. Tarinat ovat luettavissa myös Issuu-esitteestä. -  Jos sinäkin haluat tehdä ihmeitä, katso tältä sivulta millaisia ura- ja koulutusmahdollisuuksia seutumme maailmanluokan yritykset ja monipuoliset oppilaitoksemme tarjoavat.

 

Coming soon! All these True Stories of Iisalmi's Miracle Makers will be available in English soon on this website. Meanwhile you can find the stories in English from our digital broschure.
 

 Nettisivu-banner4.jpg

Iisalmen ihme muodostuu paikallaan olevista peruspilareista – hyvinvoinnista syntyy osaamista, jolla muutetaan maailmaa paremmaksi lähellä ja kaukana. Seudullamme syntyvät Olvin juomat, Ponssen metsäkoneet, Genelecin kaiuttimet, Normetin kaivosajoneuvot ja Profile Vehiclesin hälytysajoneuvoista – muutamia mainitaksemme. Iisalmessa ja Ylä-Savon seudulla puhutaankin yhteistyön ylivoimasta – se on paikallinen perintömme. Perinne, joka luo aina uusia menestystarinoita. Toivotamme sinutkin tervetulleeksi tekemään kanssamme ihmeitä ja luomaan omaa menestystarinaasi Iisalmeen.

Katso videotarinat Normetin Villestä, Genelecin Darrenista, Olvin Siljasta ja Ponssen Katjasta sekä muista Iisalmen ihmeentekijöistä!

Nähdäksesi Youtube-videon, on markkinointievästeet oltava hyväksyttynä.

 

Tule ihmeentekijäksi Iisalmeen!

Tutustu Iisalmen seudun avoimiin työpaikkoihin täällä. Iisalmessa on aina kysyntää oman alansa tekijämiehille ja –naisille. Tarvittaessa saat meiltä myös apua esimerkiksi puolison työllistymistä koskevissa asioissa.

Iisalmen seudun opiskelupaikat löydät kootusti ja helposti täältä. Tiesithän, että täällä järjestetään paljon myös täsmäkoulutuksia yritysten tarpeisiin yhteistyössä oppilaitosten kanssa.

By Iisalmi -markkinointiyhteistyötä tehdään rakkaudesta elinvoimaiseen Iisalmen seutuun ja uskosta seutumme ja osaajiemme tulevaisuudenmahdollisuuksiin!
Iisalmen kaupungin koordinoimassa vetovoimatyössä on mukana seudun kärkiyrityksiä, oppilaitoksia ja yhdistyksiä - yhdessä olemme saaneet aikaan jo monenlaisia ihmeitä ja iloja.
Uudet kumppanit ovat aina tervetulleita innovatiiviseen joukkoomme. Aloita tutustumalla kumppanisivuilla By Iisalmi -brändin tarinaan ja ota rohkeasti yhteyttä!

Paikkoja osaajille - avoimet työpaikat Iisalmessa
 • 28.9.2021 10.23

  Monitoimikoneenkuljettaja, NÄTTIMETSÄ OY, Sonkajärvi, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta
  Haemme oma-aloitteista motokuskia, jolla halu opetella tai jolla jo hakkuukoneenkuljettajan kokemusta. Työkone on harvennushakkuille sopiva yhdistelmäkone (Jarcrac MagnaPro Dual), jolla hakataan ja samalla koneella tehdään puiden lähikuljetus. Kyseeseen voi tulla myös oppisopimus. Työt ovat pääasiassa Sukevalla ja Ylä-Savossa. Asunnon hankinnassa avustetaan....

 • 28.9.2021 10.17

  Lähihoitajia keikkatyöhön, Koti Suistamo, Esperi Care Oy, Iisalmi, Haku päättyy: 30.11.2021, 2-vuorotyö, Kesto: alle 11 pv
  Etsitkö vaihtelua nykyiseen työhösi, lisäansioita satunnaisen keikkatyön kautta? Onko sinulla hakusessa palkitseva työ kehitysvammaisten asiakkaiden parista? Haemme nyt Koti Suistamoon (https://www.esperi.fi/hoitokodit-kehitysvammaisille/esperi-hoitokoti-suistamo-iisalmi) keikkatyöntekijöitä - lue lisää alta ja hae vastaamalla muutamaan monivalintakysymykseen! Minkälainen työpaikka Koti Suistam...

 • 28.9.2021 9.59

  Taksinkuljettaja, Iisalmen Taksipalvelu Oy, Iisalmi, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta
  Iisalmen Taksipalvelu Oy hakee asiakaspalveluhenkistä kuljettajaa taksi- ja tilataksikuljetuksiin. Työhön sisältyvät normaalit taksiajot sekä KELA- ja SOTE- kuljetukset. Aiempaa taksinkuljettajan kokemusta emme välttämättä vaadi, sillä koulutamme ja opastamme sinut ammattiin missä jokainen päivä on erilainen. Joten taksinkuljettajan ammattiajolupa on siis eduksi, mutta tarvittaessa autamme sinu...

Iisalmen tietosuojaseloste
Blogi
grande finale (5).png
18.8.2021

Kuinka tahansa tarina tästä jatkuukin, niin voin aidosti sanoa Iisalmen jättäneen kyllä jälkensä - ja saaneen uskomaan ihmeisiin.

- Kirsi Silanterä
UNELMADUUNISSA HARRASTUS.png
6.8.2021

Harrastuksia tukevat olosuhteet mahdollistavat parhaimmillaan omien vahvuuksien, taitojen ja kutsumuksen löytämisen. Ympäristön, jossa ne tunnistetaan ja niille on tilaa, jolloin ne pääsevät puhkeamaan kukkaan.

- Kirsi Silanterä
Kaikki blogit