Elämää ihmeidentekijöiden ilmapiirissä - liity joukkoomme!

Jokainen meistä haluaa jättää jälkensä maailmaan. Merkin jälkipolville. Sanotaan, että tehdäkseen ihmeitä ja mullistaakseen maailmaa pitää olla jollain tavalla erityinen. Lahjakas, sisukas, viisas - mitä näitä nyt on.

Me Iisalmessa uskomme, että mullistukseen tarvitaan kaikkea tuota ja enemmän, mutta ei yhdestä ihmisestä. Ihmeet syntyvät aina yhdessä.

Tarvitaan rakkautta ja intohimoa, jotta luovuus vapautuu. Turvallisuudentunnetta, jotta voi olla rohkea. Tietoa, että pudotessa joku ottaa kiinni. Tarvitaan kannustusta, joka herättää sisua tavoitella mahdottomalta tuntuvaa. Tarvitaan yhteisö, joka voi tarjota tuota kaikkea.

Korulauseita ja kauniita sanoja - vai totisinta totta? Ihme kyllä, me Iisalmessa olemme tehneet tämän kaiken. Kun elämä on sopivaa, on mieli leppoisa. Ei mitään liikaa, mutta kaikkea riittävästi.
Se tekee olemisen vapauden ja ihmisenmyötäisen elämän. Sellaisen, jossa on tilaa kasvaa, innostua, unelmoida ja toteuttaa unelmia.

Yhteisellä By Iisalmi -allekirjoituksella signeeraamme näkyviä tekojamme - tekoja yhteisen hyvän eteen. Työskentelemme kaupunkimme puolesta niin, että se tunnetaan nyt ja tulevaisuudessa ihmeitä tuottavana, hyvinvoivien ihmisten ja yritysten yhteisönä, jossa arvostus ruokkii positiivista onnistumisen kierrettä. Kaupunkina, jossa on ihmeen hyvä yrittää ja elää. Kaupunkina, jossa on yhtä aikaa maalla ja maailmalla, luonnon ja liike-elämän äärellä. Omilla jaloillaan ihmeidentekijöiden ilmapiirissä.

Emme odota ihmeitä. TEEMME NIITÄ.

Esittelemme näillä sivuilla Iisalmen tarjoamia mahdollisuuksia uraan, opiskeluun ja ihmisenmyötäiseen elämään liittyen.
NAUTI matkasta tai HYPPÄÄ kyytiin katsomalla avoimet työpaikat suoraan alla esiteltyjen kumppaniyritystemme rekrysivuilta!
- Jätä hakemuksesi ja liity ihmeidentekijöiden joukkoon.

 

Teemmepä mitä työtä tahansa, teemme sen 100 % rockilla asenteella. Siitä syntyy ihmeitä ja olemisen vapautta. Jos sinunkin asenteesi on ROCK, katsasta, millaisia mahdollisuuksia Iisalmessa on sinulle tarjolla. Tule Ihmeentekijäksi Iisalmeen - palkitsemme sinut elämällä eturivissä, ihmeentekijöiden ilmapiirissä.
 Tutustu Korporaation Iisalmen vierailuun ja osallistu Genelec RAW -aktiivikaiutinparin arvontaan!

 

 

Iisalmi on hyvä paikka rakastaa. Sen kunniaksi vietimme #LoveByIisalmi -hääjuhlia kesällä 2020.
Tutustu Milla ja Tuuren tarinaan.

Iisalmi on tarjonnut jo kahtena kesänä ilmaista koeasumista. Tutustu koeasukkaidemme kokemuksiin ja hae tammikuussa 2021 seuraavan kesän koeasukkaaksi Iisalmeen!
Testaa olisiko sinusta ihmeentekijäksi Iisalmeen!
Ilmaista harrastamista nopeimmille
- ihmisenmyötäinen elämä kaikille.
Yrittäjä, investoija - Tutustu valmiiseen kasvualustaamme!
Tutustu Iisalmen ja tienoiden matkailu-, kulttuuri- ja elämyspalveluihin!
Tutustu Petterinkulman tarjoamiin viihtyisiin vuokrakoteihin.
Iisalmessa koulutus on arvovalinta. 
Tietoa asumisesta ja rakentamisesta Iisalmessa.

 Nettisivu-banner4.jpg

Iisalmen ihme muodostuu paikallaan olevista peruspilareista – hyvinvoinnista syntyy osaamista, jolla muutetaan maailmaa paremmaksi lähellä ja kaukana. Seudullamme syntyvät Olvin juomat, Ponssen metsäkoneet, Genelecin kaiuttimet, Normetin kaivosajoneuvot ja Profile Vehiclesin hälytysajoneuvoista – muutamia mainitaksemme. Iisalmessa ja Ylä-Savon seudulla puhutaankin yhteistyön ylivoimasta – se on paikallinen perintömme. Perinne, joka luo aina uusia menestystarinoita. Toivotamme sinutkin tervetulleeksi tekemään kanssamme ihmeitä ja luomaan omaa menestystarinaasi Iisalmeen.

Katso videotarinat Normetin Villestä, Genelecin Darrenista, Olvin Siljasta ja Ponssen Katjasta sekä muista Iisalmen ihmeentekijöistä!

Tule ihmeentekijäksi Iisalmeen!

Tutustu Iisalmen seudun avoimiin työpaikkoihin täällä. Iisalmessa on aina kysyntää oman alansa tekijämiehille ja –naisille. Tarvittaessa saat meiltä myös apua esimerkiksi puolison työllistymistä koskevissa asioissa.

Iisalmen seudun opiskelupaikat löydät kootusti ja helposti täältä. Tiesithän, että täällä järjestetään paljon myös täsmäkoulutuksia yritysten tarpeisiin yhteistyössä oppilaitosten kanssa.

By Iisalmi -markkinointiyhteistyötä tehdään rakkaudesta elinvoimaiseen Iisalmen seutuun ja uskosta seutumme ja osaajiemme tulevaisuudenmahdollisuuksiin!
Iisalmen kaupungin koordinoimassa vetovoimatyössä on mukana seudun kärkiyrityksiä, oppilaitoksia ja yhdistyksiä - yhdessä olemme saaneet aikaan jo monenlaisia ihmeitä ja iloja.
Uudet kumppanit ovat aina tervetulleita innovatiiviseen joukkoomme. Aloita tutustumalla kumppanisivuilla By Iisalmi -brändin tarinaan ja ota rohkeasti yhteyttä!

Paikkoja osaajille - avoimet työpaikat Iisalmessa
 • 30.9.2020 7.00

  Luku- ja kirjoitustaidon suunnitteluopettaja, Iisalmen kaupunki, Iisalmi, Haku päättyy: 13.10.2020 klo 15:30, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta
  Iisalmen kansalaisopistossa julistetaan haettavaksi 2.11.2020 alkaen maahanmuuttajien luku- ja kirjoitustaidon suunnitteluopettajan virka. Virkaan edellytetään ylempää korkeakoulututkintoa, äidinkielen opettajan kelpoisuutta sekä kokemusta luku- ja kirjoitustaidon opettamisesta maahanmuuttajille. Palkkaus ja työsuhteen ehdot OVTES:n mukaan. Valitun tulee ennen viran vastaanottamista esittää hyvä...

 • 29.9.2020 10.39

  Kenttäpäällikkö, Alina Hoivatiimi Oy, Kuopio, Haku päättyy: 16.10.2020, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta
  Alina on kokonaisvaltaisia kotityö- ja hoitopalveluita tuottava hoiva-alan ketju, jonka toiminnan kivijalkana ovat n. 30 paikallista franchise-yrittäjää eri puolilla Suomea. Alinan ammattilaiset auttavat kaiken ikäisten ihmisten arkea heidän kodeissaan monipuolisilla kotipalveluilla. Alina on osa Norlandia-konsernia. Etsimme nyt jatkuvasti kasvavaan joukkoomme aktiivista ja energistä KENTTÄPÄÄLL...

 • 29.9.2020 9.08

  Puuseppä ajoneuvoteollisuuteen, Osuma Henkilöstöpalvelut Oy, Iisalmi, Haku päättyy: 13.10.2020, kokoaikatyö, Kesto: 3 - 6 kk
  Haemme asiakasyrityksellemme puuseppää ajoneuvoteollisuuteen määräaikaiseen työsuhteeseen Iisalmeen. Työ on kokoaikatyötä ja alkaa sopimuksen mukaan. Tehtävänkuvassa työskennellään ajoneuvojen kokoamislinjalla. Odotamme hakijalta aikaisempaa kokemusta puusepän tehtävistä tai vastaavasta tehtävänkuvasta sekä toimeen tarttuvaa työotetta. Katsomme eduksi alan koulutuksen. Vaadimme voimassa olevaa t...

Vastaa kyselyyn ja osallistu arvontaan!

Meitä kiinnostaa, mistä sinä olet kiinnostunut. Uskomme, että voimme tarjota sinulle juuri omiin kiinnostuksenkohteisiisi liittyviä mahdollisuuksia.
Vastaa siis kyselyymme, ja lähetämme sinulle halutessasi lisätietoa Iisalmen tarjoamista mahdollisuuksista. Samalla voit osallistua By Iisalmi -tuotteiden arvontaan. 

Vastaa_kyselyyn_ilmakuva.jpg

Hyviä uutisia #byiisalmi #osaamisenpaikka
Huutokauppa some.jpg
29.9.2020

Osana Iisalmen kaupungin ja By Iisalmi –kumppaniverkoston ROCK By Iisalmi –kampanjaa toteutetaan brändin arvoja kunnioittaen hyväntekeväisyyshuutokauppa. Huutokaupattavana on Radio Rockin Korporaation juontajakaksikon, Kim Sainion ja Harri Moision kokoama, uniikki Genelec RAW –aktiivikaiutinpari. Kaiutin syntyi Korporaation Iisalmen tutustumismatkan yhteydessä, jonka muita kohokohtia suuri yleisö pääsee seuraamaan Radio Rockin aamulähetyksissä parhaillaan käynnissä olevassa yhteistyökampanjassa.

byiisalmitunnustus-2020-logo-900x900px.jpg
17.9.2020

Viime viikolla Kuntamarkkinoinnin SM-hopeasijalle yltäneen By Iisalmi –yhteismarkkinoinnin eräs vuosittaisista teoista on brändin nimeä kantavan tunnustuksen jakaminen. Yhteisöllinen By Iisalmi –tunnustus on jaettu jo kolme kertaa (2017-2019), ja nyt sarjassaan neljännessä yleisöäänestyksessä vuonna 2020 ehdolla on viisi yhteisön aiemmin finaalivaiheeseen rankkaamaa ehdokasta. Tästä shortlist –joukosta yleisö valitsee voittajan, joka julkistetaan By Iisalmi –seminaarissa 11.11.2020.

10.8.2020

Nyt Sinulla on mahdollista ladata uimahallin ja Hanhilammen käyntikertoja kortillesi osoitteessa www.iisalmi.fi/nettilataus Tässä vaiheessa voit ladata saman tuotteen mitä kortillesi on viimeksi ladattu. Kaikkia tuotteita ei ole mahdollista ladata netissä. Katso tarkemmat ohjeet nettisivuilta. Lataus on käytettävissä viimeistään 2 tunnin kuluttua latauksesta. Nettilatauksen yhteydessä ei ole mahdollisuutta käyttää liikuntaseteileitä tai muita etuisuuksia. Kysy tarvittaessa lisää p. 040 350 2534.

Kaikki uutiset
Blogi
15.5.2020

Edellisvuoden tapaan Iisalmen kaupunki By Iisalmi -kumppaneineen lanseerasi Koeasumisen kampanjan alkuvuodesta 2020. Suurta kiinnostusta herättänyttä kampanjaa on tehty yhteistyössä erityisesti Ylä-Savon ammattiopiston sekä Petterinkulma Oy:n kanssa. Viimevuotiseen tapaan Ylä-Savon ammattiopiston sisustusalan artesaaniopiskelijat remontoivat ja sisustavat Petterinkulman tarjoaman vuokrakodin tulevan koeasukkaan mieltymysten mukaisesti. Tässä Ysaon opiskelijoiden blogissa pääsemme seuraamaan koeasunnon remontin eri vaiheita – antaa taidon näkyä, kuten Ysaon slogan kuuluu!

- Sisustusalan artesaaniopiskelijat Hanna Keskinen ja Kati Viskari, Ylä-Savon ammattiopisto
Kaikki blogit
29.09.2020 06.25
Arvatkaapas mitä Iisalmen ihmettä löytyy ikoniselta ja maailman kauneimmaksi urheiluareenaksi tituleeratulta Helsingin Olympiastadionilta, joka on monivuotisen uudistuksen jälkeen uudessa kukoistuksessaan? Olympiastadionin uudet penkkirivistöt ovat puukomposiittia, jossa Lunawoodin lämpöpuukuitu näyttelee merkittävä roolia. Kaikkiaan yli 36 000 penkin valmistukseen käytettiin rekkakuormallisia Lunawoodin lämpöpuutuotannon sivuvirtana syntyvää lämpöpuukuitua. Penkit valmistaneen Piiroinen Oy:n varatoimitusjohtaja Pasi Aaltonen kertoo, että penkkien puukomposiitissa on 20 % Lunawoodin lämpöpuukuitua. ”Lunawoodin lämpöpuukuitu sopi hyvin tähän projektiin, sillä se on kotimaista, valmistettu kestävän kehityksen mukaisesti ja valmiiksi sopivan sävyistä”, kertoo Aaltonen. ” Projekti on hieno kestävän kehityksen ja vastuullisuuden esimerkki: ”Piiroinen Oy:llä oli selvä tarve ja onneksi meiltä löytyi ratkaisu, vaikkakaan ei suoraan tuotteistostamme, vaan niiden valmistuksessa syntyvästä sivuvirrasta. Tämä on aivan mahtava esimerkki kiertotaloudesta”, iloitsee Lunawoodin markkinointijohtaja Maija Masalin. ”Kestävä kehitys on keskeinen osa Lunawoodin tarinaa. Kymmenisen vuotta olemme itse valmistaneet markkinoiden mittapysyvintä lämpöpuukomposiitti TWPC:tä lämpöpuukuidusta. Lisäksi toimitamme kuitua pellettituotantoon. Tämä Olympiastadion-projekti on oiva osoitus siitä, että lämpöpuukuidulle voi tulevaisuudessa olla käyttöä muissakin sovelluksissa”, hehkuttaa Masalin. Lue lisää: https://lunawood.com/fi/lunawood-ryhdittaa-olympiastadionin-penkkirivistoa/ #byiisalmi #osaamisenpaikka #lunawood #lovefortheforest #tehdäänihmeitäyhdessä #vastuullisuus #kestäväkehitys
Minun Iisalmeni
28.09.2020 09.04
🔥 Me Iisalmen seudulla teemme töitä 100 % rock-asenteella, teemmepä mitä työtä tahansa. 🔥 Siitä syntyy ihmeitä ja olemisen vapautta. @radiorocksuomi #korporaatio'n@harrimoisio ja@sainio kävivät tutustumassa Iisalmen seudun ihmeidentekijäyrityksiin ja -ihmisiin. Kurkkaa videotarina radiorock.fi-sivuilta ja tiedät, mitä he meillä käydessään kokivat! Samalla voit osallistua rokkimiesten kokoaman@genelec_oy :n #GelelegRAW -aktiivikaiutinparin arvontaan ja tarjota omaa osaamistasi seutumme yrityksille. ⬇️ https://kampanjat.supla.fi/iisalmi #byiisalmi #rockbyiisalmi #radiorocksuomi #korporaatio #tehdäänihmeitäyhdessä #osaamisenpaikka #rekry #olemisenvapaus #yläsavo #yläsavossaontyötä
Iisalmen kaupunki
27.09.2020 07.57
Syyskaudella keskitymme Iisalmen Taekwondossa liikesarjojen harjoitteluun. Se soveltuu tähän aikaan hyvin, sillä liikesarjoja voi harjoitella itsekseen ja mainiosti myös ulkona. Monipuoliset liikkeet harjoittavat kaikken kehon osien hallintaa sekä keskittyminen hengitykseen ja tekniikoihin vahvistaa myös mieltä. Liikesarjojen harjoittelu yhdistää kehon, mielen ja hengityksen, se on siis terveysliikuntaa parhaimmillaan. Mukaan pääsee milloin vain, tervetuloa! . "When you feel life out of focus, always return to basic of life. Breathing.” Mr. Miyagi . Iisalmi on täynnä hienoja ulkoilupaikkoja, jotka soveltuvat loistavasti monien eri liikuntamuotojen harjoitteluu, kuten taekwondon. . Taegeuk -liikesarjavideot löytyvät nyt myös seuran nettisivuilta ja YouTube-kanavalta. . www.iisalmentaekwondo.com/laji/osa-alueet/taegeuk-liikesarjat/ . #iisalmentaekwondo #hyvänmielenkamppailukoulu #ulukoilimapuumse #taegeuk #byiisalmi #osaamisenpaikka
iisalmentaekwondo
26.09.2020 18.45
Lotan tyylinäyte ulukoilimapuumsesta. Hienoa Lotta! . Kuvauspaikka: Kotaharjun näköalatormi . #iisalmentaekwondo #hyvänmielenkamppailukoulu #ulukoilimapuumse #junioritaekwondo #taegeuk #byiisalmi #osaamisenpaikka
iisalmentaekwondo
26.09.2020 13.57
Ota Omat Hoodit haaste vastaan ja voit voittaa mahtavia palkintoja 👍 Reposted from@omathoodit@klubi36iisalmi on elävä ja energinen tyttöjalkapalloseura Iisalmesta. Joukkueen Klubi-36 B tytöt pelaavat reilua peliä myönteisellä meiningillä. He heittävät haasteen sinulle, sekä kertovat oman suosikkikenttänsä. #omathoodit #haaste2 #Iisalmi #Sankariniemenurheilukenttä #klubi36 #reilupeli #myönteinenmeininki #Byiisalmi #osaamisenpaikka
Iisalmen kaupunki
26.09.2020 08.42
Liikesarjojen harjoittelu yhdistää kehon, mielen ja hengityksen, se on siis terveysliikuntaa parhaimmillaan. . #kiitoskoutsi #ulukoilimapuumse #pyunahn #simuu #taekwondo #iisalmentaekwondo #hyvänmielenkamppailukoulu #byiisalmi #osaamisenpaikka
iisalmentaekwondo
25.09.2020 09.25
Rockia perjantaita, Iisalmi ja maailma! 🥰 Ensi viikolla on luvassa ihmeellisen upeita juttuja, joista tämä kuva pienenä vihjeenä. 📸 Radio Rockin Korporaatio kävi syyskuun alussa vierailulla Iisalmessa, ja vihdoin pääsemme kertomaan siitä tarkemmin! 🤗 Mitähän rokkimiehet Kim Sainio ja Harri Moisio mahtoivatkaan tehdä Genelecillä sen lisäksi, että kuuntelivat liikuttuneina lembibiisejään..? - Sen saat tietää, kun seuraat Iisalmen ja Radio Rockin kanavia tiiviisti heti maanantaista 28.9. alkaen. ❤️ . #byiisalmi #rockbyiisalmi #korporaatio #radiorocksuomi #osaamisenpaikka #tehdäänihmeitäyhdessä #olemisenvapaus
Minun Iisalmeni
25.09.2020 09.25
Rockia perjantaita, Iisalmi ja maailma! 🥰 Ensi viikolla on luvassa ihmeellisen upeita juttuja, joista 📸@eddytihane 'n kuva pienenä vihjeenä. .@radiorocksuomi #korporaatio kävi syyskuun alussa vierailulla Iisalmessa, ja vihdoin pääsemme kertomaan siitä tarkemmin! 🤗Mitähän rokkimiehet mahtoivatkaan tehdä@genelec_oy :ssä sen lisäksi, että kuuntelivat liikuttuneina lembibiisejään ..? Sen saat tietää, kun seuraat Iisalmen ja Radio Rockin kanavia tiiviisti heti maanantaista 28.9. alkaen. . #byiisalmi #rockbyiisalmi #korporaatio #radiorocksuomi #osaamisenpaikka #tehdäänihmeitäyhdessä #olemisenvapaus
Iisalmen kaupunki
24.09.2020 16.27
klubi36iisalmi on elävä ja energinen tyttöjalkapalloseura Iisalmesta. Joukkueen Klubi-36 B tytöt pelaavat reilua peliä myönteisellä meiningillä. He heittävät haasteen sinulle, sekä kertovat oman suosikkikenttänsä. #omathoodit #haaste2 #Iisalmi #Sankariniemenurheilukenttä #klubi36 #reilupeli #myönteinenmeininki #Byiisalmi #osaamisenpaikka
omathoodit
23.09.2020 18.40
Taegeuk Pal Jang (8) - "Maa" on kahdeksasta värivyösarjasta viimeinen. Liikesarja kuvastaa Yin-energiaa ja maata sekä alkua ja loppua. . Kuvauspaikka: Luuniemen ulkoilureitti . #iisalmentaekwondo #ulukoilimapuumse #hyvänmielenkamppailukoulu #taegeuk #byiisalmi #osaamisenpaikka
iisalmentaekwondo