Tietoa tapahtumajärjestäjälle

Oletko järjestämässä tapahtumaa? Etsitkö tiloja tapahtumallesi? Tarvitsetko apua tapahtumajärjestämisessä tai vaikkapa tapahtumasta tiedottamisessa? Iisalmen seudulla on paljon korkeatasoisia tapahtumapaikkoja, monipuolinen kattaus elämyksellisiä oheispalveluja ja valmiit tapahtumien markkinointiväylät käytettävissäsi. 

Tältä sivulta löydät hyödyllistä tietoa tapahtuman järjestämiseen Iisalmen seudulla. Tarjoamme myös maksutonta neuvontaa kaikille tapahtumia ja tilaisuuksia Iisalmen seudulla järjestäville, joten ota rohkeasti yhteyttä, autamme mielellämme!

Tapahtumajärjestäjän vastuulla on noudattaa voimassa olevaa lainsäädäntöä, järjestyssääntöjä ja muita esim. vuokraamaansa tilaa koskevia sääntöjä. Tapahtumajärjestäjä on juridisessa vastuussa järjestämästään toiminnasta. Kunnan vastuulla on ainoastaan tilan tai alueen vuokraaminen tapahtumajärjestäjälle. Huomioi ajoissa lupa-asiat eri viranomaisille: maankäyttö, melu, turvallisuus, ilmoitus yleisötilaisuudesta, elintarvikkeisiin ja anniskeluun liittyvät luvat, tekijänoikeuskorvaukset, vakuutukset sekä työnantajavelvoitteet.

Tapahtumapaikat kartalla
Yhteystiedot