Iisalmen kaupungin uutiskirjeet

Iisalmen kaupungin uutiskirjeet kokoavat kaupunkimme tuoreimmat kuulumiset tiiviisiin paketteihin, ja tuovat ne luettavaksi suoraan tilaajien sähköpostiin. Tilattavissa on yleisistä kaupungin asioista koostuva asukasuutiskirje sekä alueemme elinkeinoelämästä kiinnostuneille kohdennettu elinvoimapalveluiden uutiskirje.

Asukasuutiskirje ilmestyy joka toinen kuukausi, ja kokoaa sisälleen ajankohtaisia uutisia mm. asumiseen, hyvinvointiin, elinympäristöön ja palveluihin liittyen. Joka kuukausi ilmestyvä Elinvoimapalveluiden uutiskirje puolestaan tarjoaa luettavaksi elinkeinoelämälle suunnattujen palveluiden ajankohtaisia asioita. Molemmista kirjeistä löydät myös tapahtumakalenterit, jotka sisältävät nostoja uutiskirjeiden aihepiireihin sopivista tapahtumista ja tilaisuuksista.

Tältä sivulta löydät viimeisimmät uutiskirjeet. Voit myös tilata uutiskirjeitä oheisen lomakkeen kautta.

Tilaa uutiskirjeet
Lue uutisia
27.9.2023

Elinvoimapalveluiden uutiskirjeen 8/2023 pääkirjoitus

TE__LA30_temerkk___B3___RGB.jpg
20.9.2023

Iisalmen kaupungin yrityspalvelut, TE-toimisto ja Työllisyyden kuntakokeilu järjestävät yritysneuvonnan pop-uppeja TE-toimistossa ja Työllisyyden kuntakokeilussa loppuvuoden aikana. Tarjolla asiantuntijoiden neuvontaa mm. yritysidean jalostamiseksi, starttiraha-asioissa, yhtiömuodon valintaan ja yritystoiminnan aloittamiseen.

28.8.2023

Elinvoimapalveluiden uutiskirjeen 7/2023 pääkirjoitus

Eija ja Katri yhteiskuva.jpg
23.8.2023

Yritysasiantuntijoiden tapaamisajat ovat nyt varattavissa myös sähköisen ajanvarauskalenterin kautta. Tapaamisvaihtoehtoina ajanvarausjärjestelmässä ovat joko perinteinen live-tapaaminen yritysneuvojan kanssa, etätapaaminen Teamsilla tai puhelinneuvonta.

14.6.2023

Elinvoimapalveluiden uutiskirjeen 6/2023 pääkirjoitus.

Reetta Sojakka nauttii Iisalmen lähiliikuntapaikoista.jpg
9.6.2023

Iisalmessa jo perinteeksi muodostunut kesäajan markkinointitoimi, Koe Iisalmi! -kampanjan koeasumisen jakso, on jälleen alkanut tämänvuotisen koeasukkaan Reetta Sojakan muutettua kaupunkiin. Reetta Sojakka työskentelee Iisalmen kaupungin varhaiskasvatuspalveluissa varhaiskasvatuksen opettajana ja kertoo niin työstään kuin vapaa-ajan kokemuksistaan @koeiisalmi -Instagram-tilillä kesän ajan. Reetalla on takanaan vajaa viikko iisalmelaisuutta, ja aiemmin aina pääkaupunkiseudulla tai ulkomailla asuneena hän tunnistaa jo nyt Iisalmen kiireneutraalin ilmapiirin, jota esimerkiksi ruuhkattomuus ja joka puolella lähellä oleva luonto vesistöineen vahvistavat. Koeasumisen kampanjan kantava idea onkin tarkastella kaupunkia joka kesä erilaisen taustan omaavan nuoren muuttajan silmin ja kertoa siitä aidosti ja vuorovaikutteisesti some-seuraajille.

29.5.2023

Elinvoimapalveluiden uutiskirjeen 5/2023 pääkirjoitus.

25.4.2023

Elinvoimapalveluiden uutiskirjeen 4/2023 pääkirjoitus.

28.3.2023

Elinvoimapalveluiden uutiskirjeen 3/2023 pääkirjoitus.

28.2.2023

Elinvoimapalveluiden uutiskirjeen 2/2023 pääkirjoitus.

Kaikki uutiset
Edellinen 1 2Seuraava