Uutiskirjeiden uutiset
Kouluruoka.jpg
7.5.2019

Iisalmen kaupungin ruokapalvelu aloitti kokeilun, jossa myydään kouluruokailusta jäänyttä ylijäämäruokaa 6.5.2019 alkaen koulupäivinä. Ruoka on ostettavissa heti kouluruokailun loputtua enintään viidentoista minuutin ajan. Ruoka-annoksen voi maksaa ainoastaan kulttuurikeskuksen tai kaupungintalon info-pisteistä ostettavilla ruokalipuilla. Kokeilu on voimassa toukokuun ajan ja se jatkuu, mikäli kokemukset ovat hyviä.

2.5.2019

Elinvoimapalveluiden uutiskirjeen 4/2019 pääkirjoitus.

Kasvu By Iisalmi.jpg
26.4.2019

Iisalmen seutua Future Savon koordinoimalla Olemisen vapaus –kiertueella edustetaan varsin vahvasti: By Iisalmi- ja MikroGrow –hankkeessa mukana olevista yrityksistä koostuvan KASVU By Iisalmi –toimijoiden yhteisosastolla vetonaulana on Kauppakärry paikallisine tuotteineen ja herkkuineen.

Jalkapallo.JPG
26.4.2019

Kun Iisalmen kaupunginjohtaja Jarmo Ronkaiselta kysyy muutamaa kesätapahtumaa, jossa hän mielellään käy itse, perheen tai vieraiden kanssa, lista jatkuu ja jatkuu ja jatkuu. Se ei pysähdy kolmeen eikä viiteen. – Iisalmessa on tosi paljon hyviä ja mielenkiintoisia tapahtumia. Täältä löytyy jopa suoranaisia helmiä, joiden olemassaoloa ei aina muistakaan, hän sanoo.

12.4.2019

Savon Kuljetus osti Iisalmen kaupungilta Peltomäen kallioalueen kiviainekset. Yhtiö on sitoutunut jalostamaan kiviainekset ja kuljettamaan ne pois, jonka jälkeen alue maisemoidaan ja luovutetaan yritystonttimaaksi. Uusille ympäristöpalveluyrityksille on tarjolla alueelta kalliopohjaisia tontteja, joille on helppo rakentaa.

29.3.2019

Elinvoimapalveluiden uutiskirjeen 3/2019 pääkirjoitus.

28.2.2019

Elinvoimapalveluiden uutiskirjeen 2/2019 pääkirjoitus.

Savon yrittäjät.jpg
31.1.2019

Kärkisijoille ylsivät Vieremä, Varkaus ja Kuopio Savon Yrittäjät ja Pohjois-Savon liitto palkitsivat nyt viidettä kertaa vuoden yrittäjäystävällisimmän kunnan Pohjois-Savossa. Palkinto jaettiin 30.1.2019 Maakuntasalissa pidetyssä Yhdessä yrittäjyyden puolesta -kuntaseminaarissa, jossa pääpuhujana oli kunta -ja uudistusministeri Anu Vehviläinen.

Kaikki uutiset
Edellinen 1 2 3Seuraava