Uutiskirjeiden uutiset
5.11.2018

SOPIEN on ESR-rahoitteinen maakunnallinen kehittämishanke, jonka päätoteuttajana on Varkauden kaupungin elinkeinoyhtiö Navitas Kehitys Oy. Nyt SOPIEN-hanke laajenee ja mukaan tulee myös Etelä-Savon ja Pohjois-Karjalan alueelta yrityksiä.

5.11.2018

Elinvoimapalveluiden uutiskirjeen 9/2018 pääkirjoitus

futuresavo.png
30.10.2018

Future Savo on maakunnallinen vetovoimahanke, jonka tavoitteena on edistää maakunnan vetovoimaa monipuolisesti. Hankkeessa parannetaan alueen työvoiman saatavuutta, arjen sujuvuutta ja asukkaiden sitoutumista alueeseen. Yksi konkreettinen toimenpide on osallistua kotimaan rekrymessuille, niin yleisrekrymessuille kuin oppilaitoksissa järjestettäviin rekrytapahtumiin. Pääpaino on toimialoilla, joilla osaavan työvoiman tarve on suurin, Ylä-Savossa tämä tarkoittaa teknologia-alan yrityksiä, mutta muitakaan toimialoja ei ole suljettu pois.

Kättä päälle, kaupat tuli.jpg
26.10.2018

Yritysten omistajanvaihdokset ovat usein hankalia ja ostajan löytyminen voi kestää pitkään. Tilitoimistokonkari Tuula Kauppinen ja nuori yrittäjä Miia Hynynen löysivät yhteisen sävelen alle kuukaudessa.

vaisasenlihatiski.jpg
26.10.2018

Savonian hallinnoima JoMyy (Myynnin joustavat globaalit prosessit) –hanke kehittää ja kouluttaa yrityksiä Pohjois-Savossa. Hankkeen tavoitteena on antaa toimijoille valmiudet toteuttaa uutta myynnin mallia muuttuvassa ympäristössä. Yksi hankkeessa mukana oleva yritys on Väisäsen Kotiliha.

Aki Tissari.jpg
24.10.2018

Iisalmen kaupungin rakennusvalvontainsinöörin virassa on lokakuun alussa aloittanut Aki Tissari. Nyt Aki esittäytyy tervetulohaastattelussamme.

MIkroGrow_TKD.jpg
2.10.2018

Tervetuloa mukaan Ylä-Savon alueen mikroyritysten kehittymisen ja kasvun edistämisen ydinryhmään.

27.9.2018

Elinvoimapalveluiden uutiskirjeen 8/2018 pääkirjoitus.

Kaikki uutiset
Edellinen 1 2 3 4 5Seuraava