Uutiskirjeiden uutiset
ytyä_pink_pieni_png.png
28.9.2020

Yhteistyöllä työtä - YTYÄ! -hanke kilpailutti etätyöpilotti- ja etätyön brändäyspalvelun. Palvelun toteuttajaksi valikoitui Y4 Works Oy. Palvelussa on kolme osiota: etäosaajien valmennus, etäjohtajien valmennus ja Ylä-Savon brändääminen etätyön edelläkävijäksi. Yhdessä nämä osiot muodostavat pilotin, joka vastaa Ylä-Savon työllisyyshaasteisiin. Etätyöpilotin ja etätyöbrändäyksen tavoitteena on edistää työllistymistä ja työllistämistä etätyön keinoin. Palvelu on suunniteltu aloitettavaksi loppuvuonna 2020. Valmennukset eri kohderyhmille toteutetaan pääosin etänä. Opetuskielenä on suomi sekä tarvittaessa englanti.

liikuntapalvelut_kuva.jpg
23.9.2020

Lihaskuntoharjoittelulla on lukematon määrä positiivisia vaikutuksia mm. ryhtiin, niska- hartiaseudun ongelmiin, kiinteytymiseen, lihaskatoon, mielialan nousuun ja kunnon kehittymiseen. Uimahallin kuntosalilla pystyt harjoittelemaan monipuolisesti niin laitteilla kuin vapailla painoilla.

yhdessäideoiden_logo_jpg_pieni.jpg
28.8.2020

Käynnistämme syyskuussa Yhdessä ideoiden yritysryhmät, joiden tavoitteena on vahvistaa yritysten toimintaedellytyksiä koronakriisin aikana ja sen jälkeen. Hankkeeseen on saatu rahoitusta Pohjois-Savon liitolta eikä osallistujille tule maksua hankkeesta. Mukaan on lähdössä jo yli 40 osallistujaa, jotka muodostavat seitsemän yritysryhmää. Ryhmien aiheet ovat talouden johtaminen, uusien yrittäjien ryhmä, markkinointi/asiakashankinta, uudet liiketoiminta-alueet/tuotteistus, digimarkkinointi, yrittäjän hyvinvointi ja matkailun verkkokauppa. Lue tarkemmin sisällöstä ja ilmoittaudu mukaan. Kaikissa ryhmissä on vielä tilaa. Lisätietoja: Eija Heilio, Heli Pironetti ja Jarmo Miettinen (matkailu).

28.8.2020

Elinvoimapalveluiden uutiskirjeen 6/2020 pääkirjoitus.

työllisyyspalvelut_nousu.jpg
27.8.2020

Työtä on, ja työllistämisen tukea on reilusti saatavilla! Työllisyyspalvelut tarjoaa henkilökohtaista tukea ja palvelua niin työnantajille kuin työnhakijoillekin. Työmarkkinoille on avullamme edennyt tänäkin vuonna jo yli 300 tekijää!

2.6.2020

Elinvoimapalveluiden uutiskirjeen 5/2020 pääkirjoitus.

7.5.2020

Elinvoimapalveluiden uutiskirjeen 4/2020 pääkirjoitus.

Säästäminen.jpg
25.2.2020

Teollisuusyritysten kehitystoimien rahoittamiseen on saatavilla avustusta. Jos sinulla on ajatus kehittämistyön aloittamisesta, niin rahoituksesta kehittämistyön käynnistäminen ei ainakaan jää kiinni. Onpa kehittämistyössä kysymys esimerkiksi investoinneista, liiketoiminnan kehittämisestä, tuotetestauksesta tai vaikka kansainvälistymisestä, niin rahoitusta kyllä löytyy.

Kaikki uutiset
Edellinen 1 2Seuraava