Kaupungin tilojen käytön vakiovuoroja haetaan erikseen hakulomakkeella. Liikuntahallin, jäähallin, nuorisotalon ja koulujen liikuntasalien iltakäytön vakiovuorot seuraavaksi talvikaudeksi  ovat haettavina viimeistään 30.4.
Huomioitavaa on, että tila on käytössä sen ajan, mille aikavälille hakemuksen / varauksen teet eli otathan jo tilaa varatessasi huomioon, mikäli tarvitset tilan käyttöösi etukäteen mahdollisia järjestelyjä varten.

 

Hakemuslomakkeelle
Harrastetiloja löytyy eri puolelta kaupunkia. Käytettävissä on tiloja Jäähallilta, Liikuntahallilta, Nuorisotalolta ja Kangaslammin nuorisotuvalta. Lisäksi Kulttuurikeskuksen ja koulujen luokkia sekä saleja voi varata harrastustoimintaan.
Järjestätpä kokousta, juhlaa, seminaaria tai vaikkapa konserttia, tarjoamme sinulle rennon tunnelman ja laadukkaan palvelun. Suurimpaan tilaamme Iisalmen keskustassa sopii lähes 500 osallistujaa.
Selaa sopivia tiloja

Iisalmen kaupungin tilapalvelulla sekä Iisalmen Teollisuuskylä Oy:llä on vuokrattavana erilaisia liike- ja toimi- sekä varastotiloja sekä teollisuushalleja. Liiketiloja on saatavilla ydinkeskustassa mm. Kauppahallista sekä Linja-autoasemalta. Kaikki vapaat liike- ja toimitilat löydät Iisalmen seudun toimitilarekisteristä.

Toimitilarekisteriin
Iisalmen kaupungilta voit varata mainospaikkoja VT5 varrelta pohjoisen ja etelän tauluista, kaupungin lähestymisteiden tauluista (Kirkonsalmi, Marjahaka) sekä Pohjolankadun pohjoisen- ja etelänsuunnan banderollipaikoilta.  Mainospaikkojen varaustilanteen näet Timmistä.
Mainoslupalomakkeeseen
Näyttelytiloja löytyy Iisalmen Kulttuurikeskukselta. Varattavissa on Vaihtuvien näyttelyiden tila Venny sekä Kulttuurikeskuksen pääaulan seinätilat. Varaustilanteen voit tarkistaa Timmistä.
Tutustu tiloihin

Iisalmesta löytyy monipuolisesti tapahtumatiloja ja -alueita kaupungin tilojen lisäksi myös muilta toimijoilta.

Tee tapahtuma Iisalmessa
Ulkoilmatapahtumiin varattavissa on eri kokoisia alueita ja kenttiä: Haukiniemen hiekka- ja nurmikentät, Luuniemen tapahtumakenttä, Kankaan liikuntapuiston tekonurmikenttä, Mansikkaniemen juhlakenttä, Sankariniemen Stadion sekä Satamatori. Varaustilanteen voit tarkistaa Timmistä.   
Tutustu alueisiin
Yhteystiedot

Grönqvist Miia

asiakassihteeri
Kirkkopuistonkatu 9
040 830 2757
miia.gronqvist@iisalmi.fi
Kulttuurikeskuksen tilavaraukset

Juntunen Elina

liikuntasuunnittelija
Joukolankatu 15
040 830 2703
elina.juntunen@iisalmi.fi

Tegelberg Liisa

asiakassihteeri
Pohjolankatu 14
040 350 4217
liisa.tegelberg@iisalmi.fi
Kaupungintalon tilavaraukset