Kaupungin tilojen käytön vakiovuoroja haetaan erikseen hakulomakkeella. Liikuntahallin, jäähallin, nuorisotalon ja koulujen liikuntasalien iltakäytön vakiovuorot seuraavaksi talvikaudeksi  ovat haettavina viimeistään 30.4.Jalkapallohallin vuorot talvikaudeksi 2018-2019  haetaan viimeistään perjantaina 19.10.2018.

Hakemuslomakkeelle
Harrastetiloja löytyy eri puolelta kaupunkia. Käytettävissä on tiloja Jäähallilta, Liikuntahallilta, Nuorisotalolta ja Kangaslammin nuorisotuvalta. Lisäksi Kulttuurikeskuksen ja koulujen luokkia sekä saleja voi varata harrastustoimintaan.
Kaupungilta voi varata kokoustiloja eri tarpeisiin. Käytössä on Hanhilammen ampumakeskuksen kokoustila, Koljonvirran opastuskeskus kesäajalla, Kulttuurikeskuksessa Allin kammari ja Anna Sahlstén -luokka, Luma-keskus Majakan Iisalmi -sali sekä Uimahallin kokoustila.

Iisalmen kaupungin tilapalvelulla sekä Iisalmen Teollisuuskylä Oy:llä on vuokrattavana erilaisia liike- ja toimi- sekä varastotiloja sekä teollisuushalleja. Liiketiloja on saatavilla ydinkeskustassa mm. Kauppahallista sekä Linja-autoasemalta. Kaikki vapaat liike- ja toimitilat löydät Iisalmen seudun toimitilarekisteristä.

Toimitilarekisteriin
Iisalmen kaupungilta voit varata mainospaikkoja VT5 varrelta pohjoisen ja etelän tauluista, kaupungin lähestymisteiden tauluista (Kirkonsalmi, Marjahaka) sekä Pohjolankadun pohjoisen- ja etelänsuunnan banderollipaikoilta.  Mainospaikkojen varaustilanteen näet Timmistä.
Mainoslupalomakkeeseen
Näyttelytiloja löytyy Iisalmen Kulttuurikeskukselta. Varattavissa on Vaihtuvien näyttelyiden tila Venny sekä Kulttuurikeskuksen pääaulan seinätilat. Varaustilanteen voit tarkistaa Timmistä.

Iisalmesta löytyy monipuolisesti tapahtumatiloja ja -alueita kaupungin tilojen lisäksi myös muilta toimijoilta.

Tee tapahtuma Iisalmessa
Ulkoilmatapahtumiin varattavissa on eri kokoisia alueita ja kenttiä: Haukiniemen hiekka- ja nurmikentät, Luuniemen tapahtumakenttä, Kankaan liikuntapuiston tekonurmikenttä, Mansikkaniemen juhlakenttä, Sankariniemen Stadion sekä Satamatori. Varaustilanteen voit tarkistaa Timmistä.   
Yhteystiedot

Grönqvist Miia

asiakassihteeri (tilavaraukset Kulttuurikeskus)
Kirkkopuistonkatu 9
040 830 2757
miia.gronqvist@iisalmi.fi

Herd Kaija

liikuntasuunnittelija (tilavaraukset koulujen salit, liikunta- ja nuorisotilat, järjestöasiat)
Joukolankatu 15
040 830 2703
kaija.herd@iisalmi.fi