Liikuntatilojen (liikuntahalli, jäähalli, koulujen salit, nuorisotalo) iltakäytön seuraavan kauden vakiovuorot haetaan vuosittain 30.4. mennessä.

 

Harraste- ja liikuntatiloja löytyy eri puolelta kaupunkia. Käytettävissä on tiloja jäähallilta, liikuntahallilta, nuorisotalolta ja koulujen saleista.
Lisäksi Kulttuurikeskuksen voi varata harrastustoimintaan.
Järjestätpä kokousta, juhlaa, seminaaria tai vaikkapa konserttia, tarjoamme sinulle rennon tunnelman ja laadukkaan palvelun. Suurimpaan tilaamme Iisalmen keskustassa sopii lähes 500 osallistujaa.
Selaa sopivia tiloja

Iisalmen kaupungin tilapalvelulla sekä Iisalmen Teollisuuskylä Oy:llä on vuokrattavana erilaisia liike- ja toimi- sekä varastotiloja sekä teollisuushalleja. Liiketiloja on saatavilla ydinkeskustassa mm. Kauppahallista sekä Linja-autoasemalta. Kaikki vapaat liike- ja toimitilat löydät Iisalmen seudun toimitilarekisteristä.

Toimitilarekisteriin
Iisalmen kaupungilta voit varata mainospaikkoja VT5 varrelta pohjoisen ja etelän tauluista, kaupungin lähestymisteiden tauluista (Kirkonsalmi, Marjahaka) sekä Pohjolankadun pohjoisen- ja etelänsuunnan banderollipaikoilta.  Mainospaikkojen varaustilanteen näet Timmistä.
Mainoslupalomakkeeseen
Näyttelytiloja löytyy Iisalmen Kulttuurikeskukselta. Varattavissa on Vaihtuvien näyttelyiden tila Venny sekä Kulttuurikeskuksen pääaulan seinätilat. Varaustilanteen voit tarkistaa Timmistä.
Tutustu tiloihin

Iisalmesta löytyy monipuolisesti tapahtumatiloja ja -alueita kaupungin tilojen lisäksi myös muilta toimijoilta.

Tee tapahtuma Iisalmessa
Ulkoilmatapahtumiin varattavissa on eri kokoisia alueita ja kenttiä: Haukiniemen hiekka- ja nurmikentät, Luuniemen tapahtumakenttä, Kankaan liikuntapuiston tekonurmikenttä, Mansikkaniemen juhlakenttä, Sankariniemen Stadion sekä Satamatori. Varaustilanteen voit tarkistaa Timmistä.   
Tutustu alueisiin
Yhteystiedot

Juntunen Elina

liikuntasuunnittelija
Joukolankatu 15
040 830 2703
elina.juntunen@iisalmi.fi