Musiikkiopiston yhteismusiikkiryhminä toimivat

Lapsikuoro Allegretto

Kuoro kokoontuu tiistaisin klo 17.30-18.30 Iisalmen kulttuurikeskuksen Karl Collan -salissa.

Kuoro on tarkoitettu kaikille laulamisesta kiinnostuneille 2-6 -luokkalaisille, eikä siihen ole pääsykoetta. Kuoroa johtaa Laura Bergman-Vatanen. Osallistumismaksu on 40 € / lukukausi, musiikkiopiston oppilaille kuoro on ilmainen.
Voit ilmoittautua suoraan opettajalle laura.bergman-vatanen@iisalmi.fi.
Tervetuloa mukaan!

Ilmoittautuminen kuoroon

 

Lisätietoja:

laura.bergman-vatanen@iisalmi.fi

 

 

Nuorisokuoro Allegro

Harjoitukset Iisalmen kulttuurikeskuksen Karl Collan -salissa tiistaisin klo 15.30-17.30

Nuorisokuoro Allegro on perustettu vuonna 1997. Sen kotikaupunki on Iisalmi. Kuorossa on 30-40 yläkoulu- ja lukioikäistä laulajaa. Kuoroa johtaa musiikinlehtori Susanna Alajuuma-Kettunen  ja koreografina liikunnanlehtori Kati Tenhunen.

Kuoro on koulujen ja Ylä-Savon musiikkiopiston yhteistyökuoro. Se perehdyttää nuoria moniääniseen kuorolauluun ja kouluttaa laulajia käyttämään ääntään ja ilmaisemaan itseään kokonaisvaltaisesti.

Ohjelmisto on monipuolista: rapista kansanmusiikkiin ja hengellisestä populaarimusiikkiin, taidemusiikkia unohtamatta. Kuoro esiintyy myös pienryhmänä, jonka nimi on Allegro Piccolo.

Nuorisokuoro Allegro järjestää konsertteja, esiintyy erilaisissa tapahtumissa ja osallistuu kilpailuihin. Nuorisokuoro Allegro on laulanut Iisalmessa Kulttuurikeskuksessa, kirkoissa, kouluissa, Art Annassa, Raatihuoneella, Luma-keskus Majakassa, uimahallissa, Olvi-hallissa, pankeissa ja torilla. Allegro on laulanut linja-autossa, laivassa ja lentokoneessa.

Kuoron kansainväliseen yhteistyöhön ovat kuuluneet esiintymiset muun muassa Ruotsissa (Nyköping), Saksassa (Lüneburg), Yhdysvalloissa (New York ja Washington) ja Thaimaassa (Bangkok). Kuoron toiminnan tavoitteena on myös kansainvälisyyskasvatus, josta hyvänä esimerkkinä on kuoron kummiopiskelija Bangkokissa.

Yhteystiedot: susanna.alajuuma-kettunen@iisalmi.fi

Allegron omat kotisivut Nuorisokuoroallegro.fi

 

Puhallinorkesterit

Puhallinorkesterit toimivat yhteistyössä Iisalmen kansalaisopiston kanssa
Kulttuurikeskuksen Eino Säisä -salissa maanantaisin, johtajana Heli Nissinen


NUORISOPUHALLINORKESTERI BOFORI klo 17-17.45
IISALMEN PUHALLINORKESTERI klo 18-20

 

Yhtye- ja kamarimusiikkiryhmät

toimivat erikseen sovittavan lukujärjestysten mukaan. Tiedustelut aine-opettajilta.