Tervetuloa Iisalmeen - osaamisen paikkaan!

Iisalmen kaupungin elinvoimapalveluilta yrityksesi saa maksutta henkilökohtaista ja luottamuksellista neuvontaa niin perustamisvaiheessa kuin jo toimivana yrittäjänäkin.

Iisalmessa yrittäjyydellä on pitkät ja vahvat perinteet ja meillä on paljon menestyviä vientiyrityksiä. Tätä menestystä tukee vahva yhteistyö yritysten, kaupungin ja eri toimijoiden välillä. Iisalmen kaupungin elinvoimapalvelut haluaakin luoda iisalmelaisille yrityksille hyvät puitteet heidän liiketoimintansa monipuoliseen kehittämiseen. Vahvistamme Iisalmen yritysmyönteistä imagoa huomioimalla erikokoisten ja –tyyppisten yritysten tarpeet mm. toimitila- ja tonttitarjonnassamme, tarjoamalla työllisyyteen liittyviä palveluita sekä luomalla hyvät puitteet yrittämiselle. Uusimpana työkaluna tässä tavoitteessamme on By Iisalmi –markkinointikonsepti alueen yritysten kanssa. 

Yritystietoa Iisalmesta

  • yrityksiä yhteensä n. 1100 kpl
  •  v. 2017 perustettuja yrityksiä n. 80 kpl
  • suurimmat työnantajat: Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä, Iisalmen kaupunki, Normet Oy, Ylä-Savon koulutuskuntayhtymä, Olvi Oyj.
  • Iisalmen alueella toimivat yritykset löydät Iisalmen kaupungin elinvoimapalveluiden ylläpitämästä yritysrekisteristä.
Iisalmen yritysrekisteri
Tulevia tapahtumia
Savonkatu.jpg
20.2.2019

Tervetuloa aamukahveille kaupungintalolle (Pohjolankatu 14, Iisalmi) ja keskustelemaan Savonkadun tulevasta katuremontista ja sen vaikutuksista yritystoimintaan!

27.2.2019

Tule kuuntelemaan käytännönläheinen info helposta ja halvasta tavasta hoitaa maksuliikenne omalla tilalla tai torimyynnissä. Samalla saat tietoa Savon Silmut-hankkeesta, joka on suunnattu erityisesti alkutuottajille ja pienille elintarvikealan yrittäjille.

21.3.2019

Tervetuloa Pohjois-Savon ensimmäiseen Innovaatiofoorumiin luomaan ruoka- ja bioalan kestävää tulevaisuutta!

Kaikki tapahtumat
Yhteystiedot

Terho Savolainen

Elinkeinojohtaja
040 630 5328

Virpi Murtola

Yritysasiantuntija
040 630 5133

Kari Heikkinen

Yritysasiantuntija
040 635 3506
Ajankohtaista
Kari.jpg
29.1.2019
1

Heikkisen Kari aloitti tammikuun alussa Iisalmen kaupungin yritysasiantuntijana. Kari tuuraa ainakin vuoden loppuun vanhempainvapaalla olevaa Heilion Eijaa. Ohessa Karin lyhyt haastattelu.

tax-468440_1280.jpg
16.1.2019
1

Alkanut vuosi 2019 tuo tullessaan monta yrityksiä ja yrittäjiä koskevaa muutosta, mm. tulorekisterin käyttöönoton, työnantajamaksujen kevennyksen ja kilometrikorvauksen nousun. Olemme kooneet oheen nostoja tärkeimmistä muutoksista.

Asiakastyytyväisyyskysely.jpg
15.1.2019
0

Yritysneuvonta sai palvelunkäyttäjiltä arvosanaksi 9,2. Suuret kiitokset kaikille palautteen antajille!

Kaikki uutiset
Uutiskirjeet

Elinvoimapalveluiden uutiskirjeet löydät kaupungin uutiskirjearkistosta:

www.iisalmi.fi/uutiskirjeet