Tervetuloa Iisalmeen - osaamisen paikkaan!

Iisalmen kaupungin elinvoimapalveluilta yrityksesi saa maksutta henkilökohtaista ja luottamuksellista neuvontaa niin perustamisvaiheessa kuin jo toimivana yrittäjänäkin.

Iisalmessa yrittäjyydellä on pitkät ja vahvat perinteet ja meillä on paljon menestyviä vientiyrityksiä. Tätä menestystä tukee vahva yhteistyö yritysten, kaupungin ja eri toimijoiden välillä. Iisalmen kaupungin elinvoimapalvelut haluaakin luoda iisalmelaisille yrityksille hyvät puitteet heidän liiketoimintansa monipuoliseen kehittämiseen. Vahvistamme Iisalmen yritysmyönteistä imagoa huomioimalla erikokoisten ja –tyyppisten yritysten tarpeet mm. toimitila- ja tonttitarjonnassamme, tarjoamalla työllisyyteen liittyviä palveluita sekä luomalla hyvät puitteet yrittämiselle. Uusimpana työkaluna tässä tavoitteessamme on By Iisalmi –markkinointikonsepti alueen yritysten kanssa. 

Yritystietoa Iisalmesta

  • yrityksiä yhteensä n. 1100 kpl
  •  v. 2017 perustettuja yrityksiä n. 80 kpl
  • suurimmat työnantajat: Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä, Iisalmen kaupunki, Normet Oy, Ylä-Savon koulutuskuntayhtymä, Olvi Oyj.
  • Iisalmen alueella toimivat yritykset löydät Iisalmen kaupungin elinvoimapalveluiden ylläpitämästä yritysrekisteristä.
Iisalmen yritysrekisteri
Tulevia tapahtumia
23.10.2018

Yrityksille on tarjolla koko ajan enemmän erilaisia viestintäpalveluita ja teknologioita, joka aiheuttaa usein kysymyksiä ja epätietoisuutta: - Mitä viestintäkanavia ja teknologioita on, miten niitä tulisi yrityksessä hyödyntää? - Miten rakentaa toimiva sisäisen viestinnän toimintamalli, jolla luodaan vuorovaikutteinen viestintä yrityksen henkilöstön ja johdon välille?

6.11.2018

Luova Veto! Luovat alat Pohjois-Savon kilpailukyvyn ja hyvinvoinnin parantajina -hankkeessa järjestetään kaksi kertaa vuodessa maakunnallinen yhteistyöfoorumi.

6.11.2018

Ylä-Savon ydinryhmän tapaaminen tiistaina 6.11.2018 Micare Line Oy:llä klo 18.15 – 20.15. Tervetuloa tutustumaan yritykseen jo klo 17.30 alkaen! Illan emäntä: Aila Koski-Vähälä

8.11.2018–9.11.2018

Mikroyrittäjien MikroMatch-yritystreffit ja työhyvinvoinnin työpaja vihdoin Savossa! Luvassa rentoa meininkiä savolaisittain - Savon tykein mikroyrittäjien treffitapahtuma sekä suoraa puhetta yrittäjän hyvinvoinnista ja jaksamisesta (ajankäyttö, lepo, priorisointi jne.). Paikalle odotetaan noin sataa mikroyritystä. Tapahtuma on kaikille mikroyrityksille toimialasta riippumatta.

9.11.2018

Näytteilleasettaja, osu maaliin messuilla!

Kaikki tapahtumat
Edellinen 1 2Seuraava
Yhteystiedot

Terho Savolainen

Elinkeinojohtaja
040 630 5328

Virpi Murtola

Yritysasiantuntija
040 630 5133

Kirsi Korolainen

Yritysasiantuntija
040 635 3506
Uutiskirjeet

Elinvoimapalveluiden uutiskirjeet löydät kaupungin uutiskirjearkistosta:

www.iisalmi.fi/uutiskirjeet