Ajankohtaista

Yritysasiantuntija Mika Kolehmainen esittäytyy

Mika_kolehmainen.jpgMika Kolehmainen, yritysasiantuntija Techsavo ja Kestech -hankkeissa.
1.2.2024 10.00

Yritysasiantuntija Mika Kolehmainen aloitti tammikuussa työt Techsavo ja Kestech -hankkeissa.

Hei,

Aloitin työt Techsavo ja Kestech hankkeissa 2.1.2024 - 31.3.2026. Hankkeiden tavoitteena on tukea teknologiateollisuuden ja puu- ja rakennustuotealan, sekä näille palveluja tuottavien yritysten toimintojen kehittämisessä mukaan lukien vihreän siirtymä. Techsavon toimialue on Pohjois-Savo ja Pieksämäki ja Kestechin toiminta-alueena toimii Ylä-Savo. 

Työkokemukseni koostuu pitkästä johtokokemuksesta usealta teollisuuden toimialalta Suomesta ja ulkomailta sekä yritysasiantuntijan tehtävistä. 

Teollisuudessa olen toiminut erityisesti tuotantoon, hankintaan, tuotekehitykseen, toimitusprosessiin, henkilöstöön, laatuun, kunnossapitoon, työsuojeluun ja yleiseen johtamiseen liittyvissä tehtävissä esim. strategiatyöskentelyssä. Työskentely kehitysyhtiöissä ja yritysten liiketoimintoja kehittävissä hankkeissa on laajentanut työkokemusta muihin toimialoihin ja erikokoisten yritysten erilaisiin kehitystehtäviin.

Hankkeilla on hyvät resurssit toimia yritysten kehitysasioiden kanssa ja järjestämme myös muita toimintoja, esim. messuja ja matkoja. Palvelut ovat maksuttomia yrityksille.

Otathan yhteyttä!

Mika Kolehmainen
0405453498
mika.kolehmainen@yla-savo.fi
Iisalmen Teollisuuskylä Oy
Pohjolankatu 14
74100 Iisalmi