Iisalmen kulttuurikeskus on tapahtumien sydän!

Runsaan tapahtumatarjonnan lisäksi talosta löytyy monenlaisia tiloja seminaarien, koulutusten ja juhlien järjestämiseen. Täällä tasokkaat tilat ja tekniikka yhdistyvät lupsakkaan palveluun.

Iisalmen kulttuurikeskuksen suurin tila – Eino Säisä -sali  on 470-paikkainen. Se taipuu näyttämön muunneltavuudeltaan ja akustiikaltaan seminaarien lisäksi myös konsertti- ja teatteritilaksi. Säisän kupeella on 120-paikkainen Karl Collan -sali.

Kulttuurikeskus on monien palveluiden talo. Talossamme toimivat kaupunginkirjasto, kansalaisopisto, musiikkiopisto, kulttuuripalvelut, Snellman-kesäyliopisto, luontomuseo sekä vaihtuvien näyttelyiden tilat Venny ja Aula. Kahvila- ja ruokailupalveluita tarjoaa kahvila Tilly.

 

Kulttuurikeskuksessa toimii langaton verkko

Verkko: Vierailija
Salasana: Vierailija1

Kulttuurikeskus_vaaka_sin.jpg

 Kirkkopuistonkatu 9
74100 IISALMI

Neuvonta: tilavaraukset ja lipunmyynti 
puh. 040 830 2757 
email: kulttuurikeskus@iisalmi.fi

  Kulttuurikeskus-lipunmyynti-180x80.jpg     

Iisalmen kulttuurikeskus uudistuu - Seuraa hankkeen etenemistä
Ajankohtaista
7.2.2023

Iisalmen Sanomien mielipideosastolla kirjoitettiin 7.2.2023 kulttuurikeskuksen hankesuunnittelusta. Haluamme kertoa hankesuunnittelun tilanteesta ja oikaista tähän liittyen muutamia asiavirheitä.

Kuvassa Iisalmen kulttuurikeskus iltahämärässä.
4.1.2023

Iisalmen kaupunki järjestää keskiviikkona 11.1.2023 klo 16 – 18.30 kulttuurikeskuksen uudistukseen liittyvän kuntalaistapahtuman. Tapahtuman tavoitteena on mahdollistaa jokaisen kulttuurikeskuksen toimijan ja käyttäjän osallistumista ja vaikuttamista uudistuksen suunnitteluun.

Kaikki uutiset