Tarvitsetko apua työnhakuun?

Life & Career -hanke auttaa Ylä-Savon alueen maahanmuuttajia työnhaussa ja siihen liittyvissä asioissa.

-töiden/koulun etsintä
-osaamisesi esiintuonti
-vapaa-ajan mahdollisuudet

Tule mukaan Life & Career hankkeeseen ja autamme sinua näissä asioissa!
Ensimmäisellä käynnillä mietitään yhdessä miten voimme auttaa!

Voit ilmoittautua hankkeeseen tästä linkistä tai käyttää alla olevaa QR-koodia.

ilmoittautumislomake.png

 Life & Career -Elämä ja Ura Ylä-Savossa hanke kehittää alueen kv-rekrytointi- ja maahanmuutto palveluita
 

Hankkeen kuvaus:

Life & Career -Elämä ja Ura Ylä-Savossa on ESR ja seuturahoitteinen hanke, jonka tavoitteena on tukea alueen elinvoimaisuuden kasvua ja taata työvoiman pysyvyys alueella.
Hankkeen päätavoitteena on saada alueelle lisää kansainvälistä työvoimaa kehittämällä alueen maahanmuutto- ja kv-rekrytointien palveluprosessia niin, että alue näyttäytyy maahanmuuttajatyönhakijoille mielenkiintoisena, palvelut vastaavat tarpeisiin, työnantajat saavat tarvitsemansa tuen ja työntekijät sitoutuvat pysyvästi alueelle. Palveluprosessin kehittämisessä keskeisessä roolissa on Iisalmen kaupungin kansainvälisen palveluyksikön toimintamallin kehittäminen vastaamaan maahanmuutto- ja pakolaispalveluiden lisäksi työllisyys- ja rekrytointipalveluista sekä henkilö- että työnantaja-asiakkaiden osalta.

Hankkeen toimenpiteet:

 
1. Kartoitetaan paikallisten yritysten kv-rekrytointitarpeet ja ryhdytään tarvittaviin toimenpiteisiin yhteistyökumppaneiden kanssa.
2. Alueen yrityksille suunnattujen palveluiden tiedottamisen ja saatavuuden tehostaminen
3. Yhteistyössä ketterää osaamista-hankkeen kanssa LinkedIn sovelluksen pilotointi maahanmuuttajien osaamisen esilletuontiin
4. Ylä-Savon maahanmuuttajataustaisille asukkaille tiedotuksen lisääminen ja helpottaminen esimerkiksi englanninkielisen viestinnän kautta
5. Ylä-Savon alueen viehättävyyden lisääminen maailmalla ja paikallisesti viestinnän keinoin
6. Tarvittavan tukimateriaalin tuotto yrityksille ja henkilöasiakkaille

Toiminta-aika
04.04.2022-31.12.2023

 

Mirja Iskanius

Projektipäällikkö

040 532 2647

mirja.iskanius@iisalmi.fi

   

Group 27.png

Ajankohtaista
kuva nettisivuille.jpg
21.8.2023

Iisalmen kaupungin työllisyyspalvelut tarjoaa kaupungille työllistettäville omavalmentaja-palvelun. Kaupungin työllistämisjakson aikana omavalmentaja tukee työllistettyä tämän työ- tai koulutuspolun suunnittelussa. Tavoitteena on, että työllistymisjakso johtaa henkilön työllistymiseen yritykseen, kaupungin omaan organisaatioon tai vaikkapa opintojen aloittamiseen.

ammatit.png
17.8.2023

Haluaisitko oppia uuden ammatin tai syventää osaamistasi nykyisellä alalla? Olipa unelmasi sitten koneiden maailmassa, ravintola-alalla tai jollain muulla alalla, työvoimakoulutuksen avulla pääset kehittämään osaamistasi. Hae mukaan ja valmistaudu ottamaan askel kohti menestyksekästä tulevaisuutta.

Mirja ja Sari 1.jpg
9.1.2023

Haemme LinkedIn -pilottiimme yrityskumppaneita. Pilotoimme Life & Career sekä Ketterää osaamista -hankkeissa LinkedIniä osana työvoiman ja yritysten matchaamista. Lähde kanssamme pilotoimaan, miten LinkedIniä voi hyödyntää osaavan työvoiman löytämisessä osana muita rekrytointikanavia.

Instagram post - 40.png
26.9.2022

Hanki LinkedIn osaamista maksuttoman verkossa toteutettavan koulutuksen avulla. LinkedIn on hyvä lisäkanava rekrytointiin, kun tarvitaan uutta työvoimaa.

31.8.2022

Ketterää osaamista -hankkeessa Iisalmessa aloitettiin alueen eri toimijoiden kanssa yhteistyössä pilotti, jos testataan LinkedIn:ia työvoiman ja yritysten matchaamiseen osana Ylä-Savon osaamisen kehittämisen mallia. Pilotin tavoitteena on etsiä uudenlaisia yhteistyönmuotoja ja kokeilla uudenlaisia paikallisia ratkaisuja tunnistettuihin osaajatarpeisiin.

Kaikki uutiset