Iisalmen kaupungin kulttuuri- ja liikuntapalvelut tekevät parhaansa, jotta entistäkin useampi ihminen Iisalmessa voisi olla Elämänsä kunnossa. Kulttuurilla, liikunnalla ja vapaa ajalla on ihmisen omassa elämässä juuri sen kokoinen paikka, jonka kukin itse niille antaa. Me innostamme iisalmelaisia täyttämään tuon paikan inspiroivilla ja IHMEEN hyvää tekevillä hetkillä ja elämyksillä.

Me haluamme, että jokainen voi elää oman näköistä ja itselleen merkityksellistä elämää niin hyvinvoivana kuin se omalla kohdalla on mahdollista. Meillä Iisalmessa on oivalliset puitteet ja kaikki mahdollisuudet olla Elämänsä kunnossa – IHMEEN hyvässä kunnossa #elämänikunnossa #byiisalmi #ihmeenhyvässäkunnossa #iisalmijatienoot

Klikkaa bingosivulle ja kokeile, kuinka monta ruutua saat aktivoitua Elämäni kunnossa -bingossa!
EK-somekuva 1080x1080.jpg

Bingosivulle pääset klikkaamalla ylläolevaa kuvaa tai tätä linkkiä.

Elämäni kunnossa -videosarja

Oletko sinä jo löytänyt oman tapasi olla elämäsi kunnossa kulttuurilla ja liikunnalla? Kenties innostut ja rohkaistut kokeilemaan myös uusia kulttuuri- tai liikuntalajeja katsottuasi videosarjan, jossa monelle iisalmelaiselle tutut Marjatta Miettinen ja Jarmo ”Jölli” Ylisipola tutustuttavat toinen toisiaan omiin rakkaimpiin harrastuspaikkoihinsa ja intohimolajeihinsa! Lähde elämykselliselle matkalla omaan elämäsi kuntoon Marjatan ja Jöllin kanssa ja houkuttele myös kaverisi, puolisosi tai naapurisi mukaan.

Nähdäksesi Youtube-videon, on markkinointievästeet oltava hyväksyttynä.

ELÄMÄNI KUNNOSSA #byiisalmi Osa 1 – Marjatta ja Jölli matkalla elämänsä kuntoon!

ELÄMÄNI KUNNOSSA #byiisalmi Osa 3 – Marjatta <3 kulttuuri-ihmeet
ELÄMÄNI KUNNOSSA #byiisalmi Osa 2 – Jölli <3 jääkiekko
 
iisalmi.fielämänikunnossa #elämänikunnossa #byiisalmi.jpg

Hyppää mukaan kulttuuri- ja liikuntaelämyksiin kirjaston kautta! –

Lainattavat kausikortit harrastuksiin ja aktiviteetteihin löytyvät nyt Iisalmen kaupunginkirjastosta!

Lainattavana on kausikortteja Iisalmen Peli-Karhujen peleihin, Torstaiklassiset-konsertteihin ja Iisalmen uimahallille. Kausikortteja voi lainata Iisalmen kaupunginkirjaston asiakaspalvelusta.