Tervetuloa lasten liikennepuistoon!

Lasten liikennepuisto sijaitsee Luuniemellä, osoitteessa Luuniemenkatu 11.

Liikennepuisto tarjoaa maksutonta toimintaa koko perheelle. Välineistö soveltuu ensisijaisesti 1-12 -vuotiaille lapsille. 

Liikennepuistossa lapset voivat harjoitella ohjaajan opastuksella liikennesääntöjä polkuautolla ajaen tai jalankulkijoina. Alueella toimii myös polkujuna tasoristeyksineen ja valo-opasteineen. Lisäksi alueella on myös hyvin varusteltu leikkikenttä.

Aukioloajat

Kesällä 2023 lasten liikennepuisto on auki 16.5. - 12.8. 

Liikennepuisto on auki ti-pe klo 9-18 ja la 9-15 (suljettu su-ma).

Liikennepuistossa ollessa suljettuna puistossa voi liikkua esim. omalla polkupyörällä ja käyttää leikkikenttää. Noudatathan infotaululla annettuja turvallisuusohjeita.

 

Tiistaisin ja keskiviikkoisin Perheentalo Onni ja Ilona järjestää ohjattua toimintaa lapsiperheille klo 9-14 kesä-heinäkuussa.
Keskiviikkoisin kesä-heinäkuun ajan tarjoillaan lapsiperheille maksuton keittoannos klo 11-12. Suosittelemme ottamaan mukaan omat ruokailuvälineet, juomat ja ruuan lisukkeet.
Torstaisin Perhetupa Väkkärän ohjatut toiminnot 8.6. alkaen klo 9-12 kesäkuun ajan.
Perjantaisin 9.6. ja 16.6. sekä torstaina 22.6. Iisalmen seurakunnan varhaiskasvatuksen ohjatut toiminnot klo 9-12.
Perjantaisin kesä-heinäkuun ajan kirjastoauto on liikennepuistossa klo 11-12.
Lauantaisin järjestöillä ja yhdistyksillä on mahdollisuus järjestää lapsille ja perheille maksuttomia toimintoja ja tapahtumia. Yhteydenotot ja varaukset lauantaitoiminnoista: Katja Koskela, p. 040 5434982

Yhteystiedot
Liikennepuiston ohjaajat, p. 040 8304378

Säännöt

Liikennepuiston kalusto on tarkoitettu alakouluikäisille lapsille.

Liikennepuiston aukioloaikana ajetaan vain liikennepuiston kalustolla.

Toiminta-aikana puistossa on ohjaajia, jotka jakavat ajovuoroja ja huolehtivat yhdessä vanhempien kanssa puiston turvallisuudesta.

Lapset ovat alueella vanhempiensa ja huoltajiensa vastuulla. Liikennepuistossa on turvallisuuden vuoksi noudatettava valvojien antamia ohjeita ja määräyksiä. Ohjaaja voi keskeyttää ajon, mikäli ohjeita ei noudateta.

Ruuhka-aikana ajoaika noin 15 minuuttia.

Tarkempia ajo-ohjeita löytyy liikennepuiston omalta infotaululta.

Liikennepuiston toiminnasta vastaa sivistys- ja hyvinvointitoimialan varhaiskasvatuksen vastuualue yhdessä teknisen toimialan viher- ja liikunta-alueiden kanssa.