Kankaan liikuntapuisto

 

Kankaan liikuntapuistosta (Untamonkatu 10, 74120 Iisalmi, Kankaan liikuntapuiston kartta), löytyvät monipuoliset ulko- ja sisäliikuntatilat ja mahdollisuudet useiden eri lajien harrastamiseen eri vuodenaikoina.

Liikuntapuistossa sijaitsevat mm. tekonurmikenttä, juoksuradat, pituushyppy- ja kolmiloikkapaikka, uimahalli, uusi uimahalli Saukko, liikuntahalli monipuolisine lajimahdollisuuksineen,  jäähalli, tekojää, rullakiekkokenttä ja sähly-/salibandykenttä sekä Keila- ja Liikuntakeskus Liike.

Kankaan liikuntapuiston palvelut
Vuonna 2012 valmistunut tekonurmikenttä on täysmittainen (68 x 105) virallinen kenttä, jossa on rajat myös poikittain kahdelle juniorijalkapallokentälle. Kentän vieressä sijaitsee kolme 100m juoksurataa sekä pituushyppy- ja kolmiloikkapaikka.
Kankaan liikuntapuistossa kulkevan kuntopolun varrelta löytyvät ulkokuntosalilaitteet sekä lapsille ja nuorille suunnattu Parkour-puisto, josta löytyy mm. kiipeilyverkko, kiipeilykuutio ja erilaisia hyppy-/laskeutumisalustoja.
Uimahallissa on neliratainen 25m kuntouintiallas, lasten opetusallas, monitoimiallas jossa erilaisia poreita sekä pienten lasten kahluuallas. Alakerran kuntosalissa monipuoliset välineistöt sekä voimistelusali.
Uimahallin sivuille
Liikuntahallissa on monipuoliset harrastusmahdollisuudet, esim. salibandy, lentopallo, sulkapallo, futsal, pöytätennis ja yläkerrassa sijaitsevalla tatamilla aikido, judo, karate, taekwondo ym. kamppailulajit sekä erityisryhmien liikunta.
Jäähalli ja tekojää sijaitsevat myös Kankaan liikuntapuistossa. Kesällä käytössä rullakiekkokenttä ja sähly-/salibandykenttä.
Ajo-ohjeet ja sijainti kartalla