Kankaan liikuntapuisto

Untamonkatu 10, 74120 Iisalmi

Kankaan liikuntapuiston kartta 

Kankaan liikuntapuistosta löytyvät seuraavat liikuntamahdollisuuksia ja -tiloja.

 

Vuonna 2012 valmistunut tekonurmikenttä on täysmittainen (68 x 105) virallinen kenttä, jossa on rajat myös poikittain kahdelle juniorijalkapallokentälle. Kentän vieressä sijaitsee kolme 100m juoksurataa sekä pituushyppy- ja kolmiloikkapaikka.
Kankaan liikuntapuistossa kulkevan kuntopolun varrelta löytyvät ulkokuntosalilaitteet sekä lapsille ja nuorille suunnattu Parkour-puisto, josta löytyy mm. kiipeilyverkko, kiipeilykuutio ja erilaisia hyppy-/laskeutumisalustoja.
Uimahallissa on neliratainen 25m kuntouintiallas, lasten opetusallas, monitoimiallas jossa erilaisia poreita sekä pienten lasten kahluuallas. Alakerran kuntosalissa monipuoliset välineistöt sekä voimistelusali.
Uimahallin sivuille
Liikuntahallissa on monipuoliset harrastusmahdollisuudet, esim. salibandy, lentopallo, sulkapallo, futsal, pöytätennis ja yläkerrassa sijaitsevalla tatamilla aikido, judo, karate, taekwondo ym. kamppailulajit sekä erityisryhmien liikunta.
Jäähalli ja tekojää sijaitsevat myös Kankaan liikuntapuistossa. Kesällä käytössä rullakiekkokenttä ja sähly-/salibandykenttä.
Ajo-ohjeet ja sijainti kartalla