NUORISOTALON LIIKUNTASALI

Nuorisotalo sijaitsee keskellä Iisalmen kaupunkia osoitteessa Kirkkopuistonkatu 25 74100 Iisalmi. Nuorisotalon liikuntasali soveltuu tilaisuuksien järjestämisen lisäksi etenkin tanssiin, ryhmäliikuntaan, jumppaan ja teatteriharrastukseen. Salissa on peilit, jotka voi sulkea ovin. Pallopeleihin ei salia suositella.

Salin pinta-ala on 185m2 ja salissa on esiintymislava. Enimmäishenkilömäärä on salissa 240 henkeä. Salista löytyy tuolit erilaisia tilaisuuksia varten. Tilassa on myös induktiosilmukka, tykki ja valkokangas.

Nuorisotalo on remontoitu vuonna 2020. Samalla uusittiin äänentoisto kaiuttimineen.  Nuorisotalon liikuntasali on saleistamme ainoa, jossa on lakkapintainen puulattia. Lattiapintaa ajatellen, salissa on suositus kulkea ilman ulkokenkiä sukkasillaan tai sisäkengin, myös tansseissa.

TILAN VARAAMINEN

Nuorisotalon liikuntasaliin on mahdollisuus tehdä iltakäytön vakiovuorovarauksia. Vakiovuorojen haku seuraavalle kaudelle tapahtuu huhtikuun loppuun mennessä. Hakulomake julkaistaan erikseen.

Nuorisotalon reaaliaikaisen varaustilanteen näet täältä. Yksittäisiä varauksia voi tehdä saliin Timmin sähköisen varausjärjestelmän kautta tai ottamalla yhteyttä liikuntapalveluihin.

Vuoroja varatessa tulee huomioida mahdollinen järjestely- ja purkamisaika eli varaathan tilan käyttöösi koko siksi ajaksi, kun sitä oikeasti tarvitset.

 

HINNASTO

Hinnat €/h sis. alv.

Iisalmelaiset järjestöt
               yli 18-vuotiaat          15€
              alle 18-vuotiaat           9€

Muut käyttäjät, työpaikat      22€

Maksulliset tapahtumat        40€

Yksityistilaisuudet                   40€

Pääsymaksulliset tanssit       30€

Hinnat on määritellyt Sivistys- ja hyvinvointilautakunta 21.8.202019 §75

TANSSIEN JÄRJESTÄMINEN

Nuorisotalo sopii hyvin tanssien järjestämiseen, sillä salin viereltä käytävältä löytyy pieni keittiötila, jossa on mahdollisuus kahvin keittoon. Pienessä keittiössä on myös vesipiste, tiskiallas ja jääkaappi sekä kaappitilaa. Osan lukituista kaapeista on mahdollisuus luovuttaa sovitusti järjestön käyttöön, mikäli kaappitilalle on tarve. Kauden loputtua tulee kaappitilat olla tyhjänä ja avaimet palauttaa. Huomioitavaa on, että keittiötilan siisteydestä vastaa käyttäjät itse.

Tilavaraus syys-ja talvikaudelle tansseja varten haetaan huhtikuun loppuun mennessä samaan tapaan kuin vakiovuorot.

Remontin myötä salin lattia uusittiin tansseja ajatellen lakkapintaiseksi puulattiaksi. Mikäli tansseja varten tulee saada lattiaa liukkaammaksi on ainoastaan perunajauhon käyttö sallittua, mitään muuta ei saa lattialle levittää.

LISÄTIETOJA

Elina Juntunen

liikuntasuunnittelija
Joukolankatu 15, 74120 Iisalmi
040 830 2703 (arkisin klo 8-15.30)
elina.juntunen@iisalmi.fi