Yhteisöllistä osaamista

Millaisia tarpeita järjestöillä on kansainväliseen toimintaan? Mitkä järjestöt olisivat kiinnostuneita kehittämään kansainvälistä toimintaa?

Hanke toteutetaan 2.1.-30.10.2018. Hallinnoijana on  Iisalmen kaupunki ja toiminta-alueena ovat kaikki Ylä-Savon kunnat. Hankkeessa selvitetään, mitkä yläsavolaiset järjestöt olisivat kiinnostuneita lisäämään kansainvälistä yhteistyötään ja millaisia tarpeita kv-toiminnoille on. Miten tarpeita voitaisiin kehittää kuntien ja järjestöjen jo olemassa olevien verkostojen kautta? Etenkin kohderyhmänä ovat kulttuuri-, liikunta- ja nuorisojärjestöt, lasten ja nuorten toiminta sekä kuntien hyvinvointipalvelut.

Järjestöillä on usein merkittävä rooli kuntien hyvinvointipalvelujen tuottajana ja kansainvälisiä yhteyksiä kehittämällä voitaisiin järjestökenttää edelleen vahvistaa, luoda pitkäaikaisia yhteistyökumppaneita ja panostaa erityisesti lapsiin ja nuoriin tulevaisuuden tekijöinä.

Tuloksia järjestöjen kansainvälisestä toiminnasta: kielitaitoa, verkostoitumista, talkoohenkeä, ystäviä, uusia nuoria, imagoa paikkakunnalle, julkaisuja, ammattitaitoa, esiintymiskokemusta, menestystä, uusia toimintatapoja, oppimista...

Nuorten vaihto-ohjelma
Koulutuksia nuorten parissa työskenteleville
Tukea kulttuurille ja taiteelle
Tukea urheilujärjestöille
Metsäkartano Kv nuorisokeskus
Euroopan kulttuuriperinnön teemavuosi 2018

Project is about increasing the transnational activity especially with youth-, culture- and sports organizations. We are looking for partners to exchange and communicate with the NGO´s of our area. Please be free to ask more!

kv toritapahtuma 021.jpeg

 

Hanke toteuttaa Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmaa 2014 – 2020 ja on saanut Leader-rahoituksen Ylä-Savon Veturi ry:n kautta.

Project is implemented by Rural Development Programme - Mainland 2014-2010

Lippu ja lause suomi PIENI.jpg

  Leader logo rgb EU PIENI.jpg

 

 


 Leena Mulari

projektisuunnittelija
2.1. -31.10.2018

Project coordinator, Preliminary Project for Transnational activity

+ 358 (0)40-647 22 21

leena.mulari@iisalmi.fi

Joukolankatu 15

Iisalmi

kv toritapahtuma 019.jpeg


rahoituslähteitä yhdistyksille