LIIKENNEYHTEYDET

Alueen pääliikenneväylä on Pielavedentie (Mt 563). Sitä pitkin kulkevat myös Iisalmi - Pielavesi-väliä ajavat bussit. Bussivuoroja on muutamia päivittäin. Muita alueen tärkeitä teitä ovat Huotarintie, Välikyläntie sekä Porosuontie. Nämä ovat hiekkapintaisia teitä, joilla joukkoliikennettä ei kulje. Tiet ovat liikenneviraston (ELY-keskus) hoidossa ja teiden kuntoon liittyvissä asioissa voi soittaa esimerkiksi Tienkäyttäjän linjalle 0200 2100 (Ilmoitukset liikennettä vaarantavista ongelmista tiestöllä (24 h/vrk)). Voit ilmoittaa maantien kunnosta kiireettömissä tapauksissa Palauteväylä-palvelussa

PIELAVEDENTIE (Mt 563)

Pielavedentie on kapeahko ja kohtuullisen vilkkaasti liikennöity. Muistathan näkyä liikkuessasi tiellä, hämärässä heijastinhenkselit tai -liivi on halpa henkivakuutus!

Pielavedentien päällystettä kunnostettiin 2017 huomattavalta matkalta. Edelleen tielle on  muutamia kunnostushankkeita, mutta näille ei ole määritetty aikataulua ja kiireellisyysluokka on matala tai sitä ei ole edes määritelty.

 

 20170314_111707.jpg

20170314_110525.jpg

 

 

Pimeään aikaan tiellä liikkuva jalankulkija on varsin turvaton myös valaistulla maantiellä. Huolehdithan omasta ja läheistesi turvallisuudesta heijastinliivillä tai edes kunnon heijastimilla!

heijastin_iso.gifvälkyt erottuvat.JPG