Iisalmen kuvataidekoulu 

www.iisalmenkuvataidekoulu.fi

Iisalmen kuvataidekoulu järjestää taiteen perusopetusta alueen 7-16 -vuotiaille lapsille ja nuorille. Kuvataidekoulussa kokoontuu myös varhaisiän ryhmät 4-6 -vuotiaille sekä kerhoryhmät.  Oppimiskertojen kesto on taiteen perusopetuksessa 90 minuuttia ja varhaisiän ryhmissä 45 minuuttia. 

Oppitunteja on syksykaudella 13 ja kevätkaudella 17 ryhmän oman opetussuunnitelman mukaisesti. Opetustilat sijaitsevat Kulttuurikeskuksella Anna Sahlsten -luokassa yläkerrassa ja grafiikanluokassa Näyttelytila Vennyn yhteydessä. Syyslukukausi alkaa viikolla 36 ja kevätkausi viikolla 2. 

Taiteen perusopetuksen kausimaksu on 68€ ja varhaisiän 45€. Sisaralennus 50%. Oppilasmaksut laskutetaan sähköpostilaskulla kauden alussa.

Ennakkoilmoittautuminen uudelle kaudelle päättyy elokuun alussa. Ryhmien maksimikoko on 10 oppilasta. Syventävien opintojen ryhmissä on ollut muutama oppilas enemmänkin. Oppilasryhmät ilmoitetaan elokuun puolivälissä sähköpostilla. 

Ilmoittautumislomake: 

Ilmoittautuminen kuvataidekouluun

Ryhmiin valinta tapahtuu ilmoittautumisjärjestyksessä. Mikäli lapsi/nuori keskeyttää opintonsa, tulisi huoltajan mahdollisimman pian ilmoittaa asiasta ryhmän opettajalle. Vapautuneet paikat pyritään täydentämään jonotuslistan mukaan lukukausien taitteessa. 

Lisätietoa kuvataidekoulusta: Johanna Kallio, johtava opettaja & Riikka-Liisa Kajanus, kannatusyhdistyksen pj (kuvataidekoulu(at)Iisalmi.fi)

****************************************************************************************