Elämänmakuisia elämyksiä - Iisalmi ja tienoot
Nähdäksesi Youtube-videon, on markkinointievästeet oltava hyväksyttynä.

Vietä unelmiesi loma turvallisesti Iisalmessa ja tienoilla

Savolainen vieraanvaraisuus ja puhdas luonto houkuttelevat lomailemaan. Laajan harrastus- ja kulttuuritarjonnan ansioista alueelta löytyy mieluisaa tekemistä jokaiseen vuodenaikaan. Täällä voit nauttia olutpääkaupungin antimia, inspiroitua alueen yritystarinoista sekä tutustua alueen kulttuurihistoriallisiin kohteisiin. Iisalmen tienoilla majoitut mukavasti ja omassa rauhassa – etsitpä yöpaikkaa sitten kaupunkialueelta tai maaseudulta.

Tutustu alueen tarjontaan ja varaa lomasi.

Verkkokauppamme osoite www.iisalmijatienoot.fi


Iisalmen seudulla maistuu rakkaus:
Juhlavuoden kunniaksi tarjolle ikimuistoisia elämyksiä ja paikallisia makuja

Iisalmi_nostokuva.jpg
Iisalmen 130-vuotisjuhlavuoden 2021 kunniaksi Iisalmessa järjestetään rakkaudentäyteinen arvonta, jossa palkintona on 12 upeaa Iisalmen seudun paikallisen ravintolan illallista kahdelle. Illalliselle voi ottaa mukaan kenet tahansa, jolle haluaa osoittaa arvostusta tai hellyyttä – puolison, ystävän, sukulaisen, työtoverin tai vaikkapa aina auttavaisen naapurin.

Iisalmen kaupunki sekä kaupungin vetovoimabrändit By Iisalmi ja Iisalmi ja tienoot tarjoavat juhlavuotena 2021 teemaillallisia Iisalmen kiinnostavissa ja tunnelmallisissa ravintoloissa. Illallinen katetaan tarjolle joka kuukausi eri ravintoloissa ja erilaisten elämysten äärellä – jokaiselle kuukaudelle on suunniteltu oma, ihastuttava kattauksensa vaihtuvassa ravintolassa.

Lue lisää ja osallistu osoitteessa: https://lovebyiisalmi.fi
Seuraa, tykkää ja kommentoi Facebook postauksiamme osoitteessa: https://www.facebook.com/MinunIisalmeni  sekä https://www.facebook.com/iisalmijatienoot
#iisalmijatienoot #iisalmiregion Instagram
 
Matkailun ajankohtaiset
DSC_0235.jpg
11.6.2021

“Nuorille jää tästä kesästä varmasti elinikäinen muisto ja paljon uusia kaverisuhteita. Jokinen on tehnyt pitkää päivää ja tosiaan tullut tänne nuoria varten antamaan ihan kaikkensa”, kiittää IPK Hockey Oy:n toimitusjohtaja Jarmo Ylisipola.

10.6.2021

Ylä-Savon SOTE ohjeistaa kesän tapahtumien järjestäjiä virallisten linjausten mukaisesti. Vaikka viralliset kokoontumisrajoitukset ovat poistuneet, on tapahtumien järjestäminen mahdollista vain, jos hygieniaohjeita noudatetaan.

kuva1.png
2.6.2021

Luuniemellä sijaitseva lasten liikennepuisto on areena ihmeille, kohtaamisille ja yhteistyölle. Avajaisten peruuntumisesta huolimatta puisto vilisee elämää ja naurua jo kesäkuun ensimmäisenä päivänä, ja kesäkuukausien myötä aktiviteetit puistossa tulevat vain lisääntymään.

Eemil.png
28.5.2021

Taidemuseo Eemilin kesässä kohtaavat kuvanveistäjä Eemil Halosen ja taidemaalari Pekka Halosen taiteilijantiet. Kesänäyttelyt yhdistyvät kokoelmanäyttelyyn, ja kokonaisuus valottaa Eemil Halosen, Pekka Halosen ja Pikku-Kalle Halosen taidetta ja elämää. Esillä on Eemil Halosen veistoksia ja Pekka Halosen maalauksia. Lisäksi kesänäyttely tutustuttaa Pekka Halosen pikkuveljen Pikku-Kalle Halosen taiteeseen, joka kutsuu museokävijöitä tekemään omaa taidetta Pikku-Kallen maalauspajassa.

Kaikki uutiset
Edellinen 1 2 3Seuraava
Facebook
 
Yhteystiedot

Jarmo Miettinen

matkailu- ja markkinointiasiantuntija
Pohjolankatu 14
040 830 2681
jarmo.miettinen@iisalmi.fi
Tapahtumamarkkinoinnin tukipalvelut
Iisalmen kaupungin sekä Iisalmi ja tienoot -matkailumarkkinointi

 Suomen_kartta.jpgIisalmijatienoot_txt_2v_rgb.jpg

 

Matkailuneuvonta palvelee

Iisalmi ja tienoot matkailuneuvonta @ IPK Hockey Oy / Karhun Kellari
Esitteet, kartat, opastus
Kauppakatu 13, 74100 Iisalmi
p. 044 9874 100, kellari@ipk.fi

Karhun Kellarista löytyy IPK:n toimisto, upeat sauna- ja kokoustilat, kotiotteluiden lipunmyynti ja fanituotteet, sekä kattavasti Ponsse Collection malliston tuotteita. 
Karhun Kellarissa on useita aktiviteetteja ja upeat tilat, joissa järjestät illanvietot, syntymäpäivät tai kokous- & tyhypäivät isommillekin porukoille. Kellarissa palvelevat esim. Megazone, Passion Golf simulaattori, Sim Way Hunt -metsästyssimulaattori sekä rallisimulaattori.

Karhun Kellari avoinna:
Ma suljettu
Ti-pe klo 10-17 
La klo 10-14
Tai sopimuksen mukaan

Tarjouspyynnöt ja tiedustelut
Eira Randelin
eira.randelin@ipk.fi tai 
tourism(at)Iisalmi.fi

Matkailuneuvonta 
i-pointti tarjoaa matkailuneuvontaa ympäri vuoden
Pohjolankatu 14, 74101 Iisalmi
Kaupungintalo 1. krs

Avoinna ma-pe klo 8-15.30

Puh. 040 350 4217
kesäajalla 3.6.-31.8. matkailuneuvoja puh. 040 542 0804
tourism(at)Iisalmi.fi

i-pointti_logo-01.jpg

Tapahtumamarkkinoinnin tukipalvelut
Iisalmen kaupungin sekä Iisalmi ja tienoot -matkailumarkkinointi
Pohjolankatu 14, 74101 Iisalmi 
Kaupungintalo 2. krs
Jarmo Miettinen
matkailu- ja markkinointiasiantuntija
Puh. 040 830 2681
etunimi.sukunimi(at)Iisalmi.fi

Ota opas - koet enemmän

Ylä-Savon oppaat opastavat pääosin Iisalmessa, mutta myös Lapinlahdella. Tilaa oman ryhmäsi toivoma opastus:
Anja Kauppinen puh. 044 276 7729 ja axu.kauppinen@gmail.com, Iikka Kauppinen puh. 0400 492 001 ja kauppis@meili.fi tai Sirpa Niskanen puh. 045 127 5057 ja sirpa.niskanen@outlook.com (Lapinlahti)