Hanketoiminta tukee kaupungin strategian toteutumista

Kehittämistoiminnan ja hankkeiden tarkoituksena on tukea kaupungin strategian toteutumista mm. kehittämällä palveluita, parantamalla kaupungin viihtyisyyttä tai tukemalla elinkeinoelämän kasvua ja kehittymistä.

Iisalmen kaupunki hyödyntää kehittämishankkeiden toteuttamisessa erilaisia ulkoisia rahoituslähteitä. Kaupunki voi toimia hankkeissa eri roolissa – toteuttajana, yhteistyökumppanina tai joissain tapauksissa osarahoittajana. Hanketoiminnan koordinoinnista vastaa kaupungin elinvoimapalvelut.

Oheisista linkeistä pääset tutustumaan keskeisimpien käynnissä olevien kehittämishankkeidemme nettisivuihin.

Mikäli olet valmistelemassa hanketta, johon suunnittelet hakevasi Iisalmen kaupungilta kuntarahoitusosuutta, olethan yhteydessä elinvoimapalveluiden yhteyshenkilöihin mahdollisimman varhaisessa vaiheessa.

Terho Savolainen

elinkeinojohtaja, Teollisuuskylän toimitusjohtaja
Pohjolankatu 14
040 630 5328
terho.savolainen@iisalmi.fi

Heilio Eija

yritysasiantuntija
Pohjolankatu 14
040 630 5527
eija.heilio@iisalmi.fi
Hankkeiden uutiset
Yhteiskuva.jpg
11.1.2022

Päätösseminaari -Ylä-Savon matkailutuotteet kestävälle kehityspolulle hanke ke 26.1. Tervetuloa mukaan Taidemuseo Eemiliin tai etäyhteyden kautta linjoille kuulemaan matkailuasiaa.

4.1.2022

Kiinnostaako kannattava kasvu, kansainvälistyminen ja vertaistuki muilta yrittäjiltä? Tule mukaan Mikrogrow-verkostoon!

Yhteiskuva.jpg
22.11.2021

Ylä-Savon matkailutuotteet kestävälle kehityspolulle -hanke tuo joulukuun alussa kuntalaisten ja matkailijoiden käyttöön viisi digitaalista infonäyttötaulua, jotka välittävät tietoa Ylä-Savon matkailusta ja tapahtumista.

12.11.2021

Iisalmen kaupunki toteuttaa Iisalmen kaupallisen keskustan elinvoimaselvityksen talven aikana. Selvitys ja sen pohjalta laadittava toimintasuunnitelma auttavat kartoittamaan investointi- ja kehittämistarpeita ja mahdollisuuksia sekä antavat suunnan tuleville toimenpiteille.

20210610_113713.jpg
1.7.2021

Kartoituskyselyn tavoitteena oli selvittää Ylä-Savon yritysten konkreettisia palvelutarpeita ja sitä, millaisia tuotteita ja paketteja he tarvitsevat yrityksensä liikematkavieraiden ja asiakkaiden käyttöön. Kyselyssä selvitettiin muun muassa minkälaisia palveluita ja aktiviteetteja seudun yritykset haluaisivat tarjota asiakkailleen, mihin vuorokauden- ja vuodenaikaan palveluntarpeet pääasiassa kohdistuvat, millaiset asiat vaikuttavat palvelutarjoajan valintaan, kuinka merkittäviä ovat kestävän matkailun periaatteet

Iisalmijatienoot logo.jpg
1.7.2021

Ylä-Savon alueella toteutettiin selvitystyö koskien seudullista matkailun organisoitumista tulevaisuudessa. Selvityksessä kuntien johto sekä matkailuyritysten ja -toimijoiden edustajat kertoivat tämän hetken näkemyksensä Iisalmi ja tienoot toiminnasta sekä millaisena nähdään seudun matkailun tulevaisuus että millaista yhteistyötä toivotaan ja halutaan. Selvityksen toteutti ulkopuolinen toimija, Nordic Marketing Finland Oy.

Kaikki uutiset
Liitetiedostot