Hanketoiminta tukee kaupungin strategian toteutumista

Kehittämistoiminnan ja hankkeiden tarkoituksena on tukea kaupungin strategian toteutumista mm. kehittämällä palveluita, parantamalla kaupungin viihtyisyyttä tai tukemalla elinkeinoelämän kasvua ja kehittymistä.

Iisalmen kaupunki hyödyntää kehittämishankkeiden toteuttamisessa erilaisia ulkoisia rahoituslähteitä. Kaupunki voi toimia hankkeissa eri roolissa – toteuttajana, yhteistyökumppanina tai joissain tapauksissa osarahoittajana. Hanketoiminnan koordinoinnista vastaa kaupungin elinvoimapalvelut.

Oheisista linkeistä pääset tutustumaan keskeisimpien käynnissä olevien kehittämishankkeidemme nettisivuihin.

Mikäli olet valmistelemassa hanketta, johon suunnittelet hakevasi Iisalmen kaupungilta kuntarahoitusosuutta, olethan yhteydessä elinvoimapalveluiden yhteyshenkilöihin mahdollisimman varhaisessa vaiheessa.

Terho Savolainen

elinkeinojohtaja, Teollisuuskylän toimitusjohtaja
Pohjolankatu 14
040 630 5328
terho.savolainen@iisalmi.fi

Heilio Eija

yritysasiantuntija
Pohjolankatu 14
040 630 5527
eija.heilio@iisalmi.fi
Hankkeiden uutiset
20210915_100526.jpg
17.9.2021

Yhdeksän Iisalmi ja tienoot matkailuryhmän yritystä aloittivat Laatutonnivalmennuksessa Ylä-Savo matkailutuotteet kestävälle kehityspolulle hankkeessa. Yrityksiä on Lapinlahdelta, Kiuruvedeltä, Sonkajärveltä, Iisalmesta ja Vieremältä. Laatu ja erinomainen asiakaspalvelu takaavat yrityksen menestyksen tämän päivän haasteissa; tärkein asia on tyytyväinen asiakas.

11.8.2021

SOPIEN 2.0 -hankkeen syksyn 2021 koulutuskalenteri on julkaistu

20210610_113713.jpg
1.7.2021

Kartoituskyselyn tavoitteena oli selvittää Ylä-Savon yritysten konkreettisia palvelutarpeita ja sitä, millaisia tuotteita ja paketteja he tarvitsevat yrityksensä liikematkavieraiden ja asiakkaiden käyttöön. Kyselyssä selvitettiin muun muassa minkälaisia palveluita ja aktiviteetteja seudun yritykset haluaisivat tarjota asiakkailleen, mihin vuorokauden- ja vuodenaikaan palveluntarpeet pääasiassa kohdistuvat, millaiset asiat vaikuttavat palvelutarjoajan valintaan, kuinka merkittäviä ovat kestävän matkailun periaatteet

Iisalmijatienoot logo.jpg
1.7.2021

Ylä-Savon alueella toteutettiin selvitystyö koskien seudullista matkailun organisoitumista tulevaisuudessa. Selvityksessä kuntien johto sekä matkailuyritysten ja -toimijoiden edustajat kertoivat tämän hetken näkemyksensä Iisalmi ja tienoot toiminnasta sekä millaisena nähdään seudun matkailun tulevaisuus että millaista yhteistyötä toivotaan ja halutaan. Selvityksen toteutti ulkopuolinen toimija, Nordic Marketing Finland Oy.

Green Start logo.jpg
19.5.2021

Matkailun toimijat kokoontuivat kuulemaan kestävän kehityksen toimenpiteitä maaliskuussa järjestetyssä Johdatus vastuulliseen matkailuun -webinaarissa. Tämän jälkeen neljä Ylä-Savon matkailuyritystä tekivät itselleen toimintasuunnitelman, johon he kirjasivat olemassa olevat vastuullisuus asiat sekä mitä asioita tulevan vuoden aikana tulisi parantaa.

Tarinanne todeksi 21.4. (2).jpg
31.3.2021

Millainen on yrityksesi tarina? Onko tuotteellasi tarina? Haluaisitko kehittää olemassa olevaa tarinaa? Tule kuulolle 21.4.21

Kaikki uutiset
Liitetiedostot