Järjestötoiminta Iisalmessa

Iisalmessa on monia aktiivisia järjestöjä ja toimijoita, jotka tuottavat kolmannen sektorin palveluita alueen asukkaille. Yhdistysten tekemä työ iisalmelaisten hyvinvoinnin edistämiseksi on korvaamatonta ja mahdollistaa osallistumisen jokaiselle, juuri oman näköiseen arkeen ja vapaa-aikaan. Mikäli etsit vielä omaa merkityksellistä harrastetta, kannattaa tutustua yhdistysten ja järjestöjen toimintaan. Iisalmessa toimii mm. useita aktiivisia liikuntaseuroja, kyläyhdistyksiä ja eläkeläisjärjestöjä, joten jokaiselle löytyy varmasti itselleen mieluisa harrastus tai vapaaehtoistehtävä.

Rahoitus ja toiminnan tukeminen

Sivistys- ja hyvinvointitoimiala myöntää vuosittain harkinnanvaraisia avustuksia yhdistyksille edistääkseen ja ylläpitääkseen monipuolista kansalaistoimintaa

Lue lisää

Kulttuurin toiminta-avustusten ja kohde-avustusten hakeminen sekä ehdotukset vuosittaisen kulttuurin tunnustuspalkinnon saajaksi.

Lue lisää

Iisalmen kaupunki tukee järjestöjä myöntämällä avustuksia ja apurahoja liikunta- ja nuorisojärjestöille sekä vammaisjärjestöille liikuntatoiminnan järjestämiseen

Lue lisää
Tilojen ja alueiden käyttö

Iisalmen Kulttuurikeskus tarjoaa erilaisia tiloja kokousten, konserttien, näyttelyiden ym. tilaisuuksien järjestämiseen.

Lue lisää

Iisalmen kaupunki tarjoaa monipuoliset eri puolilla kaupunkia sijaitsevat liikuntatilat ja -alueet harrastajien ja järjestöjen käyttöön.

Lue lisää

Iisalmen kaupungilta voit vuokrata ulkoilmatapahtumiin sopivia tapahtumakenttiä Luuniemeltä ja Mansikkaniemeltä.

Lue lisää
Ajankohtaista