Saavutettavuus Iisalmen kaupungin verkkosivustolla

Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua www.iisalmi.fi ja on laadittu / päivitetty 24.09.2020. Palvelun saavutettavuuden on arvioinut ulkopuolinen asiantuntijaorganisaatio.


Digipalvelun saavutettavuuden tila

Verkkosivusto täyttää kriittiset saavutettavuusvaatimukset. Puutteet on lueteltu alla. 

  • iframe-sisällöiltä puuttuu title-elementti
  • iframe-upotteissa voi olla näkymä ulkoisille verkkosivuille, jotka eivät ole saavutettavia
  • Addthis-widgetin toiminta ei saavutettava

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme? Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi.

Voit antaa palautteen sähköpostilla osoitteeseen verkkotoimitus@iisalmi.fi.


Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle sähköpostitse. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto, Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
Verkkosivut: www.saavutettavuusvaatimukset.fi
Sähköpostiosoite: saavutettavuus@avi.fi
Puhelinnumero vaihde: 0295 016 000


Olemme sitoutuneet digipalveluiden saavutettavuuden parantamiseen

Iisalmen kaupunki on aloittanut sivuston saavuttavuuden parannustyöt vuonna 2019. Verkkosivujen ylläpitäjät tekevät omalta osaltaan parannustyötä sivuja päivittäessään. Ylläpitäjien avuksi on hankittu sivuston laatu- ja saavutettavuustyötä tukeva verkkopalvelu.


Tarjoamme tukea käyttäjille, joille digipalvelut eivät ole saavutettavissa

Iisalmen kaupungin I-pointti asiakaspalvelu antaa palveluneuvontaa monikanavaisesti. Voit ottaa yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse, sosiaalisen median kautta tai tulla käymään asiakaspalvelupisteessä. Saat neuvontaa palveluista ja tarvittaessa apua verkkopalvelujen käyttöön. Lue lisää asiakaspalvelun verkkosivuilta.

Tämä verkkosivuston versio on julkaistu vuonna 2017. Uudistuksessa parannettiin muun muassa sivuston skaalautuvuutta ja käyttöä mobiililaitteilla. Verkkosivustoa päivitetään jatkuvasti. Sivuston saavutettavuutta on parannettu määrätietoisesti kesästä 2019 alkaen.