Saavutettavuus Iisalmen kaupungin verkkosivustolla

 

Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua www.iisalmi.fi. Palvelun saavutettavuuden on arvioinut ulkopuolinen asiantuntijaorganisaatio.

Sivu on päivitetty 18.5.2022. 


Digipalvelun saavutettavuuden tila

Verkkosivusto täyttää kriittiset saavutettavuusvaatimukset (WCAG-kriteerit). Puutteet on lueteltu alla. 

  • Sivuillemme tuodaan YouTube-videoita iframe-tekniikalla tehtyinä verkkoupotteina. Iframe-sisällöistä puuttuu title-elementti, jonka vuoksi upotukset eivät ole täysin saavutettavia. 
  • Sivullemme  on tuotu upotteina näkymiä myös muista verkkosivuista, jotka eivät välttämättä ole saavutettavia.  

 

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme?

Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi.

Voit antaa palautteen sähköpostilla osoitteeseen verkkotoimitus@iisalmi.fi.


Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle sähköpostitse verkkotoimitus@iisalmi.fi. Vastauksessa voi mennä 14 päivää.

Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

 

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto, Saavutettavuuden valvonnan yksikkö

Verkkosivut: www.saavutettavuusvaatimukset.fi
Sähköpostiosoite: saavutettavuus@avi.fi
Puhelinnumero vaihde: 0295 016 000


Olemme sitoutuneet digipalveluiden saavutettavuuden parantamiseen

Tämä verkkosivuston versio on julkaistu vuonna 2017.  Iisalmen kaupunki on aloittanut sivuston saavuttavuuden parannustyöt vuonna 2019. Uudistuksessa parannettiin muun muassa sivuston skaalautuvuutta ja käyttöä mobiililaitteilla. 

Teemme jatkuvasti työtä tämän sivuston saavutettavuuden parantamiseksi ja sivustolla havaittuja puutteita korjataan  jatkuvasti. Verkkosivujen ylläpitäjät tekevät omalta osaltaan parannustyötä sivuja päivittäessään. 


Tarjoamme tukea käyttäjille, joille digipalvelut eivät ole saavutettavissa

Iisalmen kaupungin I-pointti-asiakaspalvelu antaa palveluneuvontaa monikanavaisesti. Voit ottaa yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse, sosiaalisen median kautta tai tulla käymään asiakaspalvelupisteessä. Saat neuvontaa palveluista ja tarvittaessa apua verkkopalvelujen käyttöön. Lue lisää ja katso aukioloajat asiakaspalvelun verkkosivuilta.