Tapahtumakenttien ja mainospaikkojen vuokraus

Iisalmen vuokrattavat tapahtumakentät

Luuniemen juhlakenttä

Alue sijaitsee kaupungin ydinkeskustan ja sataman tuntumassa. Läheisyydessä sijaitsevat mm. Olvi Oluthalli, Maailman Pienin Ravintola Kuappi ja Olutmestari, Lasten Liikennepuisto sekä Olvin tehdas. Juhlakentällä pidetään vuosittain mm. Oluset – olutjuhlat, myös Finlandia-sirkus, tivoli sekä koiranäyttelyt ovat kokeneet Luuniemen oivana tapahtumapaikkana. Pysäköintipaikkoja löytyy tarvittaessa virastotalolta ja Oluthallilta, mutta niistä on sovittava ko. tahojen kanssa erikseen. Luuniemen juhlakentällä voi samanaikaisesti oleskella 6000 henkilöä. Luuniemi on omiaan suurten tapahtumien järjestämiselle, alue on aidattu ja varustettu esiintymislavalla.

Mansikkaniemen kesäteatterialue

Alue sijaitsee Koljonvirralla, Juhani Ahon museon, Koljonvirran opastuskeskuksen, Metsäpirtin pitopalvelun, Koljonvirran Ratsastuskeskuksen sekä leirintäalueen läheisyydessä. Sekä näyttämö että katsomo ovat katetut. Paikka soveltuu tapahtumiin, joissa niin tapahtumantekijä kuin asiakaskin arvostavat kulttuurihistoriallista ja hyvin hoidettua luonnonläheistä ympäristöä, vaihtoehtoisia pysäköintimahdollisuuksia, catering-mahdollisuuksia ja nousevaa noin 550 hengelle suunniteltua katsomoa. Katsomon yläosassa on lukittava tekniikkatila äänentoisto- ja valo-ohjausta varten. Näyttämön keskiosa on varustettu induktiosilmukalla (vaatii toimiakseen äänentoistojärjestelmän). Alueella on myös kiinteät wc-tilat.

Mainospaikat

Mainostaminen saadaan aloittaa aikaisintaan neljätoista päivää ennen tapahtumaa ja mainokset on poistettava vuorokauden kuluessa tilaisuuden päättymisestä. Ellei mainoksia poisteta määräaikana, kaupungilla on oikeus periä mainospaikan vuokra kaksinkertaisena tai mikäli vuokraa ei ole määrätty, poistamisesta aiheutuvat todelliset kustannukset. Iisalmen kaupungin rakenteisiin tai alueelle kiinnitettävät mainokset tulee asettaa suojateiden ja risteysalueiden näkemäalueiden ulkopuolelle. Niitä ei saa kiinnittää liikennemerkkeihin tai Atlas-Median ja Kakkosmedian vuokraamiin valaisinpylväisiin.

Lisätietoja

Saat lisätietoja kaupungin tapahtumakenttien ja mainospaikkojen hinnoista ja vuokrausehdoista Iisalmen kaupungin palveluhinnastosta.

Matkailu- ja markkinointiasiantuntija
Jukka Vattukallio
p. 040 830 2681
etunimi.sukunimi(at)iisalmi.fi 

Toimi näin

Tee vuokraushakemus sähköisesti.

SIIRRY LOMAKKEELLE TÄSTÄ

Huom! Lomakkeen lähettäminen vaatii tunnistautumisen (pankkitunnuksin tai mobiilivarmenteella).

Samalla lomakkeella on mahdollista tehdä vuokranmaksun vapautushakemus. Perusteena vapautukselle voi olla, että tapahtuman järjestäjä on yleishyödyllinen yhdistys ja tapahtumasta ei aiheudu ylläpitokuluja eikä tapahtumaan osallistumisesta peritä maksuja.

Iisalmen kaupungin palveluhinnastot