Kun haluat ihmisenmyötäisen arjen ja kansainvälisen uran, valitset Iisalmen – valitset elämän maalla ja maailmalla.

Iisalmi voi ensivilkaisulla näyttää aivan tavanomaiselta savolaiselta seutukaupungilta. Rauhallinen tunnelma, luonto lähellä ja tarvittavat palvelut aina kivenheiton päässä. Ei siis mitään ihmeellistä, vai?

Iisalmesta on kuitenkin ponnistanut maailmalle ihmeen monta kansainvälistä yritystä. Kasvustaan huolimatta nämä iisalmelaiset yritykset ovat myös päättäneet jäädä kotiseudulleen todistaen, että on kuin onkin mahdollista yhdistää kiireetön elämäntapa maailmalla menestymiseen.

Siinäpä vasta ihme!

By Iisalmi -brändi on valinnut uuden strategiansa kulmakiviksi seudun vahvuuksista kertovat teemat:

Maalla ja maailmalla

Huolenpito

Rautainen yhteistyö

Iisalmen ihmeiden takana on rautaista yhteistyötä sekä huolenpitoa ihmisistä ja luonnosta. On helppo olla rohkea ja unelmoida isosti, kun tietää, että ympärillä on kannustava yhteisö, joka pitää huolta silloinkin, kun suunnitelmat eivät mene ensiyrityksellä maaliin.

Luonto on täällä aina lähellä pitämässä huolta jaksamisestamme. Siksi me puolestamme pidämme huolta luonnosta. By Iisalmi työskentelee sen puolesta, että Iisalmen ihmeet eivät jäisi vain paikallisten tietoon. Koko maailma ansaitsee saada kuulla kaupungista, jossa tehdään yhdessä töitä ihmeiden eteen. Kaupungista, jossa on ihmeen hyvä yrittää ja elää. Kaupungista, jossa on yhtä aikaa maalla ja maailmalla, luonnon ja liike-elämän äärellä.

Emme odota ihmeitä. Teemme niitä.

Esittelemme näillä sivuilla Iisalmen tarjoamia mahdollisuuksia uraan, opiskeluun ja ihmisenmyötäiseen elämään liittyen. 

 Nauti matkasta tai hyppää kyytiin katsomalla avoimet työpaikat suoraan alla esiteltyjen kumppaniyritystemme rekrysivuilta!

Tositarinoita Ihmeidentekijöistä
Tositarinoita.jpg

Iisalmessa ihmeet tehdään yhdessä - sinä, minä, me kaikki olemme Ihmeidentekijöitä.

Tällä sivulla kerromme sinulle tositarinoita Iisalmen ihmeidentekijöistä. Tositarinoita rautaisesta osaamisesta ja lujasta yhteistyöstä kansainvälisissä yrityksissämme sekä yhteisömme välittävästä elämäntavasta, jossa hyvää tulevaisuutta rakennetaan yhdessä huolehtien vastuullisesti ja ekologisesti myös meitä ympäröivästä luonnosta.

Klikkaa viereisestä kuvasta ja tutustu tarinoihin tavallisista iisalmelaisista ihmeidentekijöistä. Tarinat ovat luettavissa myös Issuu-esitteestä. -  Jos sinäkin haluat tehdä ihmeitä, katso tältä sivulta millaisia ura- ja koulutusmahdollisuuksia seutumme maailmanluokan yritykset ja monipuoliset oppilaitoksemme tarjoavat.

 

All these True Stories of Iisalmi's Miracle Makers are also available in English: Welcome to the Place of Skills.
IISALMI - Rautaisen osaamisen paikka 130 vuotta
tasapaino.png

Iisalmi on yrittäjäsukupolvien rakentama kansainvälinen kaupunki, jonka yrityksissä syntyy maailman parhaita tuotteita – metsäkoneita, kaivos- ja tunneliajoneuvoja, ambulansseja, kaiuttimia ja olutta, muutamia mainitaksemme.

Iisalmen 130-vuotisjuhlavuoden kunniaksi keräsimme yhteen By Iisalmi -yhteisön kirkkaimman osaamisen, tulevaisuuden visiot ja ajatukset Iisalmesta.

Lue kaikki By Iisalmi -verkoston juhlavuoden terveiset täältä!

Hyviä uutisia #byiisalmi #osaamisenpaikka
EKBYI-ohjelma_mainos1080x1080_TIIAJARIIKKA.jpg
29.9.2023

Iisalmen kaupungin tänä syksynä kahdelle omaa harrastustaan etsivälle iisalmelaiselle tarjoama harrastuskokeilu Elämäni kunnossa By Iisalmi -ohjelma käynnistyi tällä viikolla. Ohjelmassa kokeilun kulttuuri- ja liikuntapalveluiden harrastustarjonnan parissa aloittivat Riikka Korolainen ja Tiia Pitkänen. Molemmat kertovat kokemuksistaan ja matkastaan kohti omien suosikkiharrastusten löytämistä omilla ja kaupungin somekanavilla seuraavan kahden kuukauden ajan.

Tunnustus2023_FB_Yleiskuva.jpg
7.9.2023

Iisalmen kaupunki ja By Iisalmi -kumppaniverkosto jakavat vuosittain By Iisalmi -tunnustuksen, joka on osoitus positiivisesta asenteesta ja tinkimättömästä halusta tehdä parasta omalla alallaan. Yleisöäänestyksellä valittu tunnustuspalkinnon saaja toimii myös seudun lähettiläänä. Vuoden 2023 tunnustusäänestys käynnistyy torstaina 7.9. ja ehdolla on neljä eri alojen huippuosaajaa. Tunnustuspalkinto jaetaan tänä vuonna jo seitsemännen kerran.

Iisalmi_Monoa_multitaskaukselle_mukaan_valittujen_somefeed_5 (1).jpg
6.9.2023

Iisalmen kaupunki ja Työterveyslaitos hakivat elokuussa työyhteisöryhmiä paikallisille työyhteisöille suunnattuun Monoa multitaskaukselle -valmennukseen. Työterveyslaitoksen vetämään valmennuskokonaisuuteen valitut työyhteisöryhmät tulevat Ponsselta, Normetilta ja Live-säätiön Iisalmen toimipisteeltä. Valmennus on käynnistynyt aivotyökyselyllä, ja syys-lokakuun aikana se jatkuu ryhmäkohtaisilla toimenpiteillä. Valmennusta seurataan Iisalmen kaupungin kanavissa ja sen tuloksia esitellään By Iisalmi -seminaarissa 8.11.2023. Monoa multitaskaukselle -valmennuksen ja taustakampanjan tavoitteena on vaikuttaa myönteisesti koettuun työhyvinvointiin ja työn tuloksellisuuteen sekä Iisalmen seudun osaajavetovoimaan.

Kaikki uutiset
Blogi
Kiireneutraaliutta Iisalmessa (9).png
23.8.2023

- Annika, Iisalmen kaupungin markkinoinnin ja viestinnän kesätyöntekijä 2023
Reetta_Sojakka.jpg
23.8.2023

- Reetta Sojakka, Iisalmen koeasukas kesällä 2023
Kiireneutraaliutta Iisalmessa (4).png
18.8.2023

- Annika, Iisalmen kaupungin markkinoinnin ja viestinnän kesätyöntekijä 2023
Kaikki blogit
 
Haluatko liittyä By Iisalmi -kumppaniverkostoon ja tulla mahdollistamaan Iisalmen alueen kasvua ja kukoistusta myös tulevaisuudessa? Ota yhteyttä!

Savolainen Terho

elinkeinojohtaja
Pohjolankatu 14
040 630 5328
terho.savolainen@iisalmi.fi

Koski Laura

markkinointi- ja viestintäsuunnittelija
Pohjolankatu 14
040 632 5868
laura.koski@iisalmi.fi