Iisalmi live

 

Seuraa Iisalmen tapahtumia reaaliajassa lintuperspektiivistä! Musiikki: Kalle Löytynoja - Symphony of the Falls.

Ajankohtaiset tiedotteet
17.6.2019
0

Pohjois-Savoon syntyy paikallinen pääomasijoitusrahasto North Savo Startup Fund, joka sijoittaa pääasiassa pohjoissavolaisiin alkuvaiheen kasvuhakuisiin yrityksiin. Kooltaan rahasto on 10 miljoonaa euroa ja se kattaa koko maakunnan yritykset. Rahaston on tarkoitus aloittaa toimintansa syksyllä 2019.

17.6.2019
0

Iisalmen Latu on saanut remontin Sikokallion majalla viimeistelyä vaille valmiiksi.

13.6.2019
0

Esityslistalla on Runnin kouluhankkeen arkkitehtisuunnitelmat sekä muutama kuntalaisaloite.

Liikennepuisto18.6.jpg
13.6.2019
0

Liikennepuiston avajaisia vietetään 18.6. klo 18-19.30, jolloin sinulla on mahdollisuus vapaasti käyttää puiston autoja. Onni Lykky viihdyttää vierailijoita ja Onnenpyörää pyörittämällä sinulla on mahdollisuus voittaa pikapalkintoja. Autoilun lomassa voit maistella Olvin Kane’s juomaa ja tutustua Iisalmi ja tienoot lähimatkailun helmiin.

Lapsetliikkuu.jpg
13.6.2019
3

Iisalmen kaupunki käynnisti keväällä 2019 Itä-Suomen aluehallintaviraston avustuksella Lapset liikkeelle Iisalmessa -hankkeen. Hankkeen tavoitteena on saada kaikki lapset ja nuoret harrastamaan jotakin vähintään kerran viikossa ja liikuntatoiminnan tavoittamaan vähintään 90% varhaiskasvatuksessa mukana olevista lapsista. Mukana hankkeessa Iisalmen kaupungin liikuntapalvelujen ja varhaiskasvatuksen lisäksi yksityinen varhaiskasvatus, liikuntajärjestöt sekä Pohjois-Savon Liikunta ry.

Copy of kaakaupromo_2 (2 of 6).jpg
13.6.2019
0

Tänä kesänä Iisalmessa pääsevät niin matkailijat kuin paikallisetkin näkemään ja kokemaan kaupunkiamme kaupunkipyörän selästä. Iisalmen kaupunki ja Ylä-Savon Koulutuskuntayhtymä (YSAO) ovat sopineet yhdessä KaaKau Oy:n kanssa mobiilisovelluspohjaisen kaupunkipyöräjärjestelmän hankinnasta Iisalmeen.

7.6.2019
0

Iisalmen Veden sähköpostin toiminnassa on ollut ongelmia. Jos olette lähettäneet postia 31.5. - 6.6.2019 välisenä aikana vesilaitos(at)Iisalmi.fi osoitteeseen, olkaa hyvä ja lähettäkää posti uudelleen. Kiireellisissä asioissa kannattaa olla yhteydessä puhelimitse toimistosihteeriin. Pahoittelemme asiasta aiheutunutta vaivaa!

Kaikki uutiset
Edellinen 1 2 3 4 5Seuraava
Uutisarkisto
13.5.2019
3

Iisalmen kaupunki houkuttelee lisää uusia asukkaita ja työntekijöitä alueelleen yhdessä muun Pohjois-Savon kanssa osana toukokuussa alkavaa Olemisen vapaus -kaupunkikiertuetta. Kiertueen aikana kaupunki vahvistaa tavoitettaan olla Suomen houkuttelevin seutukaupunki 2030. Tavoitetta tukevat muun muassa Iisalmen laadukas koulutus sekä alueella toimivat kansainväliset yritykset sekä viihtyisä asuinympäristö. Iisalmi ottaa kiertueelle mukaan kaupungin merkittävän tarjonnan niin koulutuksen kuin työpaikkojenkin saralla ja tuo esille avaintekijöitä, jotka tekevät kaupungista hyvän paikan elää ja yrittää.

10.5.2019
0

Tutustu esityslistaan kokonaisuudessaan www.iisalmi.fi/esityslistat. Kokouspöytäkirjat ovat luettavissa tarkastamisen jälkeen. Kaupunginvaltuusto, kaupunginhallituksen, teknisen lautakunnan sekä sivistys- ja hyvinvointilautakunnan kokousaikataulun näet tästä. Seuraa Iisalmen kaupungin päätöksentekoa. Kaupunginvaltuuston kokoukset livenä www.iisalmi.fi/live. Kokoustaltioinnit löydät www.iisalmi.fi/valtuustoverkossa.

Kaikki uutiset
Edellinen 1 2 3 ... 164 165 166Seuraava
Perusopetuksen palveluverkkosuunnitelmaa koskeva tiedotus- ja keskustelutilaisuus 30.1.2018

Katso videotallenne tilaisuudesta (esitys alkaa n. 16min kohdalla):