Ajankohtaiset tiedotteet
1.6.2023
0

Iisalmen kaupunginhallitus antaa 5.6.2023 lausunnot Tielammen tuulivoimapuiston osayleiskaavan osallistumis- ja arviointisuunnitelmasta, sekä Löytänän tuulivoimahankkeen YVA-ohjelmasta. Lisäksi kaupunginhallitus esittää kaupunginvaltuustolle, että tekninen lautakunta käynnistää tarvittavat toimenpiteet jäähallin puku- ja oheistilojen hankkimiseksi vuokramallilla tarveselvitystyöryhmän esityksen mukaisesti.

23.5.2023
0

Pohjois-Savossa on käynnistynyt laaja kuntien ja seutukuntien välinen ilmastoyhteistyö, jonka avulla tähdätään ilmastotavoitteiden saavuttamiseen ja ilmastotyön juurruttamiseen osaksi kuntien jokapäiväistä työtä. Näkyvä ja avoin ilmastotyö tulee lisäämään maakunnan ja seutujen vetovoimaa ja kiinnostavuutta elinkeinoelämän keskuudessa.

23.5.2023
0

Suurin osa yritys- ja hanketukien hauista käynnistyy tämänhetkisen arvion mukaan kesäkuun 2023 loppupuolella. Ruokavirasto tiedottaa, kun hakujen alkamisen ajankohdat tarkentuvat.

Juhani Aho.jpg
22.5.2023
0

Ylä-Savo kutsuu kulttuurimatkailureiteille seikkailemaan ja rentoutumaan! ”...syrjään suuren maailman valtatieltä ja sen ihmisvirralta." Näin kirjoitti aikoinaan Juhani Aho kirjassaan Papin rouva. Ylä-Savo on järvien, soiden ja metsien maata, usein myös erämaata. Kaukana suurten kaupunkien hälystä. Täällä kulkija pääsee rauhoittumaan.

Hyvinvointi Virransillan tarjoamissa hoidoissa kiireetön asiakaskohtaaminen on keskiössä..jpeg
17.5.2023
1

Iisalmen kaupunkialueen kehittämisyhdistys Iiden ry on mukana Kiireneutraali Iisalmi -kampanjassa tavalla, jonka sen jäsenyritykset osaavat parhaiten: Palvelemalla asiakkaita kiireettömästi, lupsakkaasti ja henkilökohtaiset tarpeet huomioiden. Jos eteläsuomalaisessa kauppaliikkeissä on nähty kiireettömiä kassalinjoja, löytyy Iisalmesta kokonaisia kauppaliikkeitä, joissa luvataan aikaa asiakkaille – todetaan, että asiakkaat saavat viihtyä ilman kiirettä. Tällainen palvelulupaus edistää kokemusta siitä, että Iisalmi on ihmisenmyötäinen kaupunki, olipa asiakkaana paikallinen tai matkailija.

Sustainable_Finland_Label_RGB_tm_72dpi.png
17.5.2023
0

Ensimmäinen Sustainable Travel Finland merkki on saatu Iisalmi ja tienoot markkinointiryhmään kuuluvalle jäsenelle. STF -merkki myönnetään matkailualan yritykselle osoituksena pitkäjänteisestä työstä kestävän matkailun eteen ja myöntäjänä on Visit Finland. Nuorisokeskus Metsäkartano osallistui Kestävää kasvua Ylä-Savon matkailun hankkeen Vastuullinen matkailu -valmennuksiin.

Kaikki uutiset
Edellinen 1 2 3 ... 5 6 7Seuraava
 
Iisalmi live
Nähdäksesi Youtube-videon, on markkinointievästeet oltava hyväksyttynä..

Seuraa Iisalmen tapahtumia reaaliajassa lintuperspektiivistä! Musiikki: Kalle Löytynoja - Symphony of the Falls.