Iisalmi live

 
Seuraa Iisalmen tapahtumia reaaliajassa lintuperspektiivistä!

Musiikki: Kalle Löytynoja - Symphony of the Falls.

Perusopetuksen palveluverkkosuunnitelmaa koskeva tiedotus- ja keskustelutilaisuus 30.1.2018

Katso videotallenne tilaisuudesta (esitys alkaa n. 16min kohdalla):

Uutisarkisto
14.6.2018
0

Esityslistalla ovat mm. Mansikkaniemen kaavaluonnokset, Katujen ja kevyen liikenteen väylien talvihoidon alueurakat, Terveyskeskuksen peruskorjauksen 3. vaiheen urakoitsijoiden valitseminen ja Kirkonsalmen palvelukeskuksen vesikattokorjauksen urakoitsijan valitseminen.

24.5.2018
0

Esityslistalla ovat mm. Koljonvirran leirintäalueen tontin vuokraaminen ja rakennusten myyminen, päiväkoti Simpukan remontin toteuttaminen ja kalastuskielto kiinteillä pyydyksillä Kilpijärven luodoilla.

seutukaupungit_2018_logo_vari.png
21.5.2018
0

Seutukaupungit ovat elinvoimaisia alueensa keskuksia, miljoonan suomalaisen ja 60.000 yrityksen kotipaikka. Seutukaupungit kattavat koko maan, muodostavat Suomen palvelurakenteen perustan ja ovat teollisen Suo-men ydin. Koko valtakunnan talouden näkökulmasta merkittävät vientiteollisuuden toimijat ovat löytäneet sijoittumispaikkansa eri puolilla maata sijaitsevista seutukaupungeista. Seutukaupunkeihin on viime vuosina toteutettu useampia miljardiluokan investointeja ja lisää on suunnitteilla.

Narinkkatorilla liehuu kutsu Leipää ja sirkushuveja -tapahtumaan yläsavolaisten kestittäväksi.JPG
15.5.2018
2

Ylä-Savon keskuskaupunki Iisalmi ja seudun yritykset sekä oppilaitokset ovat viikon päästä keskiviikkona 23.5. vahvasti esillä pääkaupunkiseudulla, kun Leipää ja sirkushuveja –tapahtuma rantautuu 30 000 Narinkkatorin lävitse kulkevan näköpiiriin. Seutukaupunki Iisalmi on tunnettu vahvana teollisuuden keskittymänä, jonka vientiluvut ovat toistamiseen nousseet valtakunnallisestikin otsikoihin. Vienti todella vetää ja töitä riittää – tarvitaan uusia osaajia täyttämään huippuyritysten tarjoamia työpaikkoja. Iisalmi tarjoaa töiden lisäksi mutkatonta elämänlaatua, josta moni vain haaveilee.

Kaikki uutiset
Edellinen 1 2 3 ... 141 142 143Seuraava