Ajankohtaiset tiedotteet
24.9.2021
0

Tekninen lautakunta käsittelee 29.9.2021 kokouksessaan mm. asemakaavan muutosta Linkinniemen alueella, aloitteita leikkikenttien rakentamisesta Ohenmäen ja Kirkonsalmen Länsirannan asuinalueille sekä moottoriajoneuvolla ajo kielletty klo 22-06 liikennemerkkien asettamisesta keskustan alueelle.

heijastinpuu_maistraatinpuisto2.jpg
20.9.2021
1

Iisalmessa on keskustan alueella kaksi virallista heijastinpuuta, jotka on valjastettu käyttöön muutama vuosi sitten. Toinen puista sijaitsee Maistraatinpuistossa, lähellä Virransiltaa ja toinen puolestaan Kulttuurikeskuksen läheisyydessä Kirkkopuistossa. Syksyn tullen puut kaipaavat täydennystä, ja siihen haluammekin innostaa iisalmelaisia!

20210915_100526.jpg
17.9.2021
0

Yhdeksän Iisalmi ja tienoot matkailuryhmän yritystä aloittivat Laatutonnivalmennuksessa Ylä-Savo matkailutuotteet kestävälle kehityspolulle hankkeessa. Yrityksiä on Lapinlahdelta, Kiuruvedeltä, Sonkajärveltä, Iisalmesta ja Vieremältä. Laatu ja erinomainen asiakaspalvelu takaavat yrityksen menestyksen tämän päivän haasteissa; tärkein asia on tyytyväinen asiakas.

Iisalmen kulttuurikeskus on paikka, joka auttaa olemaan elämänsä kunnossa mm. taiteen kokemisen kautta..jpg
7.9.2021
0

Iisalmen kaupungin kulttuuri- ja liikuntapalveluiden houkuttelevuutta lähdetään vahvistamaan syyskuussa lanseerattavalla Elämäni kunnossa -markkinointikonseptilla, jonka tavoitteena on herätellä iisalmelaisia ja Ylä-Savon seudun asukkaita huomaamaan Iisalmen monipuolinen harrastustarjonta ja oivaltamaan, miten aktiivisella kulttuurin ja liikunnan harrastamisella jokainen voi löytää juuri omaan elämäntilanteeseen sopivat tavat olla elämänsä kunnossa. Iisalmi tarjoaa kokoonsa nähden erinomaiset harrastamisen puitteet liikunta- ja kulttuuritiloineen ja lajikirjoineen. Elämäni kunnossa –markkinoinnilla halutaan lisätä rohkeutta kokeilla sekä kulttuurin että liikunnan tarjoamia palveluja, jos aiemmin on pitäytynyt vain toisessa.

RekryRehvit_tekstilogo_jpg.jpg
26.8.2021
1

Yhteistyöllä työtä - YTYÄ! -hanke järjestää tulevana syksynä virtuaalisen rekrytointitapahtuman, RekryRehvit verkossa 28.10.2021. Näytteilleasettajien ilmoittautuminen tapahtumaan on auki 15.9.2021 saakka, tule mukaan markkinoimaan avoimia työpaikkoja sekä tapaamaan työnhakijoita valtakunnallisesti! Pop up -työllistymisen palvelupaikka aloitti toimintansa elokuussa Vieremällä yhdessä eri yhteistyökumppaneiden kanssa. Palvelupaikan löytää Vieremän kunnantalolta, ja se toimii fyysisenä palvelupisteenä auttaen henkilöasiakkaita työllistymiseen ja koulutukseen liittyvissä asioissa. Pop upissa asiakkaita palvelee YTYÄ!:n lisäksi monet muut valtion, kuntien ja yksityisen tahon asiantuntijat.

DJI_0026-1.jpg
28.6.2021
1

Tulosten mukaan kokonaisuudessaan kaupunkistrategian toteutumiseen oltiin tyytyväisiä.

Kaikki uutiset
Edellinen 1 2 3 4 5Seuraava
Iisalmi live

 

Nähdäksesi Youtube-videon, on markkinointievästeet oltava hyväksyttynä..

Seuraa Iisalmen tapahtumia reaaliajassa lintuperspektiivistä! Musiikki: Kalle Löytynoja - Symphony of the Falls.

Uutisarkisto
8.10.2021
0

Syyslomaviikolla 42 on ipanoille ja vähän isommillekin tarjolla mukavaa tekemistä kirjastossa. Perinteisen tapahtumaviikon teemana on tällä kertaa musiikki.

Iisalmi 130 kavalkadi.jpg
29.9.2021
0

Iisalmen juhlavuonna haluamme tuoda esille monipuolisen ja aktiivisen järjestökenttämme osaamista. Järjestöt vastaavat osaltaan Iisalmen kulttuuri- ja liikuntatarjonnasta ja edistävät kaupunkilaisten hyvinvointia monella tavalla. Järjestöjen tarjoamat aktiviteetit tuovat elämyksiä, yhteisöllisyyttä ja sykettä elämään. Iisalmi 130 –kavalkadi ke 13.10.2021 klo 18 tarjoaa pilkahduksia järjestökentän vankasta osaamisesta. Luvassa on tanssia, taidetta, liikuntaa ja musiikkia sekä live-esityksinä että videoiden muodossa. Kavalkadiin on maksuton pääsy, mutta vapaalippu tulee lunastaa Iisalmen kulttuurikeskuksen neuvonnasta. Tilaisuus myös striimataan Iisalmen kaupungin Youtube-kanavalle.

24.9.2021
5

Sivistys- ja hyvinvointilautakunnan 28.9.2021 kokouksessa käsitellään mm. talous- ja toimintasuunnitelma vuodelle 2022 sekä aloite Arto Niemelälle nimettävästä reitistä Paloisvuorelle.

23.9.2021
1

Kaupunginvaltuusto käsittelee mm. Peltomäen asemakaavan muutoksen ja Ylä-Savon seudullisen ilmasto-ohjelman hyväksymistä.

Kaikki uutiset
Edellinen 1 2 3 ... 77 78 79Seuraava
Perusopetuksen palveluverkkosuunnitelmaa koskeva tiedotus- ja keskustelutilaisuus 30.1.2018

Katso videotallenne tilaisuudesta (esitys alkaa n. 16min kohdalla):

Nähdäksesi Youtube-videon, on markkinointievästeet oltava hyväksyttynä.