Peruskoululaisten maksuttomat omatoimiset uinnit

Iisalmen kaupunki tukee lasten ja nuorten hyvinvointia sekä omaehtoista harrastamista uimahallikäynnein. Nämä Iisalmen kaupungin tukemat, oppilaille maksuttomat, koululaisten Nuorisopassi ja IHMe sporttariuinnit on jaettu Iisalmen uimahallissa seuraavasti:

1-4lk IHMe Sporttariuinti perjantaisin klo 14-16

5-9lk Sisäänpääsy Nuorisopassilla kerran viikossa oman aikataulun mukaan uimahallin aukioloaikojen puitteissa (huom. ei koske kuntosalia, pelkkä uinti). Etu ladattu Nuorisopassiin.

7-9.lk IHMe uinti (tai kuntosali) arkisin klo 13-17. Kirjautuminen kassalla Nuorisopassilla.

IHMe ja Nuorisopassiuinnit ovat omatoimista harrastamista, ei ohjattua toimintaa.

HUOM: Jotta oppilas voi tulla uimaan itsenäisesti, tulee hänellä olla vähintään 25m:n uimataito. Iisalmen uimahallissa uimataito testataan uimavalvojan toimesta ja merkataan ylös. Testi- eli ”kampauinnin” suorittamisesta oppilas saa itselleen kamman. Mikäli riittävää uimataitoa ei ole, tulee oppilaan mukana olla uimataitoinen aikuinen. Iisalmen kaupungin tukema, oppilaalle maksuton sporttariuinti koskee ainoastaan oppilasta, ei mukana olevaa aikuista.

Oppilaiden tulee käyttäytyä uimahallissa yleisten sääntöjen ja henkilökunnan antamien ohjeiden mukaisesti: ihan samalla tavalla kuin koulu-uintien aikana.

3C2A2588.jpg