Timmi varausjärjestelmä liikuntatilat

Iisalmen kaupungin liikuntapalvelut käyttää kaupungin hallinnoimien liikuntatilojen vuoronvarauksessa Timmi-varausjärjestelmää. Liikuntatiloista liikuntahalli, jalkapallohalli, jäähalli, jalkapallokentät, Nuorisotalon sali, koulujen liikuntasalit sekä uimahallin kerhohuone ovat asiakkaiden varattavissa Timmin kautta. Myös Hanhilammen ampumakeskuksen varattavat radat sekä muut tilat ovat Timmi-varausjärjestelmässä. Järjestelmän etusivulle pääset täältä 

Tilojen vapaita ja varattuja vuoroja pystyy selaamaan ilman järjestelmään kirjautumista valitsemalla Timmin etusivulta kohdan ”Selaile kirjautumatta”. Valkoiset kohdat kalenterissa ovat vapaina. Järjestelmään pystyy myös rekisteröitymään ja asioimaan sähköisesti eli tekemään varaushakemuksia suoraan järjestelmään.

Jokaisen vuoron varaajan tulee tutustua Liikuntatilojen käyttöehtoihin ja toimintaohjeisiin, sillä vuoron varaaja sitoutuu automaattisesti käyttöehtoihin varatessaan vuoron Iisalmen kaupungin hallinnoimista liikuntatiloista.

 

Sähköinen asiointi

Sähköinen asiointi vaatii yksinkertaisen rekisteröitymisen. Rekisteröidy järjestelmään täältä. Voit rekisteröityä järjestelmään joko yksityisenä henkilönä tai organisaation edustajana. Rekisteröityjän tulee aina olla täysi-ikäinen. Rekisteröitymishakemukset käsitellään liikuntapalveluissa 1-3 arkipäivän kuluessa hakemuksesta.

Sähköisen asioinnin kautta voit tehdä yksittäisiä varaushakemuksia suoraan järjestelmään. Varaushakemuksen jälkeen varaus vahvistetaan sähköpostitse. Sähköisessä asioinnissa voi hakea vuoroja aikaisintaan viisi vuorokautta ennen vuoron alkua. Sähköisen asioinnin kautta käyttäjä voi myös peruuttaa varatun yksittäisen vuoron viisi vuorokautta ennen vuoron alkua.

 

Rekisteröityminen yksityishenkilönä

Kun rekisteröidyt yksityishenkilönä, toimit myös maksajana kaikissa tekemissäsi varauksissa. Yksityishenkilönä voit tehdä sähköisen asioinnin kautta varaushakemuksia pickleball, sulkapallo-, synttäri- ja perhevuoroihin liikuntahalliin sekä Hanhilammen ampumakeskuksen varattaville radoille. Näiden varausten maksut hoidetaan uimahallin kassalle.

Rekisteröityminen organisaation yhteyshenkilönä

Kun rekisteröidyt organisaation yhteyshenkilönä, tarvitset siihen luvan edustamaltasi seuralta, yhdistykseltä tai yritykseltä. Yhteyshenkilönä tehtyjen varausten maksuista vastaa se maksajaorganisaatio, jonka tiedot olet rekisteröityessäsi syöttänyt tai jonka olet valinnut Timmissä olevasta asiakasrekisteristä. Rekisteröitymisestäsi lähtee aina ilmoitus myös organisaation sähköpostiosoitteeseen. Tarkemman kuvallisen ohjeistuksen löydät sivun alareunan liitteestä.

Organisaation edustajana on mahdollisuus tehdä varaushakemus sähköisen järjestelmän kautta uimahallin kokoustiloihin, liikuntahalliin, jäähalliin, jalkapallohalliin, jalkapallokentille, koulujen saleihin, Nuorisotalon saliin ja Hanhilammen ampumaradalle.

Mikäli olet jo rekisteröitynyt yksityishenkilönä ja toimit myös organisaation yhteyshenkilönä, hae käyttöoikeuksien laajennusta organisaation yhteyshenkilöksi Timmiin kirjautuneena Omat tiedot -kohdassa.

 

AJANKOHTAISTA