Lapsiperheiden Iisalmi - Iisalmi tarjoaa monipuolisia elämisen ja asumisen palveluita lapsiperheille!

Tältä sivulta löydät kootusti lapsiperheille suunnattuja palveluja Iisalmessa.

Jokaiselle lapselle harrastus Iisalmessa!

Tutustu myös Iisalmen harrastusmahdollisuuksiin Elämäni kunnossa -sivulle koostetusta Harrastuksia lapsiperheille osiosta sekä IHME - Iisalmen harrastamisen mallin sivuilta. Iisalmen harrastamisen malli tarjoaa jokaiselle koululaiselle maksuttoman, säännöllisen harrastuksen: Muskarit, satutuokiot ja maksuttomat perhevuorot mm. liikuntahallilla, ovat mainioita mahdollisuuksia!

 

Lue esite: LAPSUUDEN IHMEELLISET VUODET - Iisalmen varhaiskasvatuspalvelut

IISALMI - Suomen paras koulukaupunki -esite

Liikuntasuunnittelija Elina Juntunen kertoo lapsiperheiden harrastuksista Iisalmessa

Ajankohtaista lapsiperheille Iisalmessa
Kopio Elämäni kunnossa 14 (3).png
8.4.2024

Tulevan kauden liikuntatilojen iltakäytön vakiovuorot on haettavissa 5.5. saakka

Ohjausryhmä esittää laajaa lapsivaikutusten arviointia osana palveluverkkoselvityksen jatkotoimia..jpg
26.1.2024

Loppuvuodesta 2023 julkaistun Iisalmen kaupungin perusopetuksen ja varhaiskasvatuksen palveluverkkoa koskevan asiantuntijaselvityksen jatkotoimista päätetään osana talouden tasapainottamisohjelmaa keväällä 2024. Palveluverkkoselvityksen ohjausryhmä kokoontui keskiviikkona 24.1.2024 ja totesi, että ensisijaisen tärkeää on selvittää myös lapsivaikutuksia, jotta myöhempi päätöksenteko ei tukeudu vain asiantuntijaselvitykseen. Ohjausryhmä esittääkin Sivistys- ja hyvinvointilautakunnalle laajan lapsivaikutusten arvioinnin toteuttamista. Lapsivaikutusten arviointi toteutetaan kyselyillä, jotka suunnataan sekä lapsille, huoltajille että koulujen henkilöstölle. Sivistys- ja hyvinvointilautakunta käsittelee asiaa 30.1.2024.

Ilmakuva Iisalmen kaupungista
20.6.2023

Iisalmen kaupunginhallitus päätti 19.6. kokouksessaan, että Iisalmi käynnistää osallistuvan budjetoinnin toimintamallin ja kohdentaa vuoden 2024 talousarviosta 100 000 euroa kuntalaisten valitsemiin toimenpiteisiin. Lopullisesti osallistuvan budjetoinnin määräraha hyväksytään osana Iisalmen kaupungin vuosien 2024-2026 talous- ja toimintasuunnitelmaa valtuuston kokouksessa joulukuussa. Toimintamallia Iisalmen osallistuvalle budjetoinnille tarkennetaan syksyllä 2023 - tavoitteena on tarjota kuntalaisille matalan kynnyksen mahdollisuus vaikuttaa omaan kotikaupunkiinsa määrittelemättä etukäteen liian tarkasti sitä, millaisia toimenpiteiden tulisi olla. Jo nyt kuntalaiset voivatkin miettiä, mitä he omassa kotikaupungissaan haluaisivat kehittää.

Kaikki uutiset