TERVETULOA LASTEN LIIKENNEPUISTOON                                                                                     

Lasten liikennepuisto sijaitsee Luuniemellä osoitteessa Luuniemenkatu 11. Toiminta on maksutonta ja se on suunnattu  alle 10 vuotiaille lapsille. Liikennepuistossa lapset voivat harjoitella ohjaajan opastuksella liikennesääntöjä polkuautolla ajaen tai jalankulkijoina. Alueella toimii myös polkujuna tasoristeyksineen ja valo-opasteineen.Lisäksi alueella on myös hyvin varusteltu leikkikenttä.                                                                                                    

Liikennepuiston_logo.jpg

Aukioloajat

Kesällä 2019 lasten liikennepuisto on avoinna 14.5. - 10.8.

Tiistai klo 10.00-18.00
Keskiviikko, torstai, perjantai klo 9.00-16.00
Lauantai klo 10.00-15.00

Heinäkuussa myös maanantaisin klo 9.00-16.00

Sateella liikennepuisto on suljettu.


Ryhmät

Yli viiden lapsen ryhmille on varattava aika liikennepuiston ohjaajalta, puh 040 830 4378. Ryhmän vetäjä vastaa ryhmästään ja osallistuu toimintaan liikennepuiston ohjaajan kanssa. Aukiolokauden ulkopuolella voidaan liikennepuisto avata ryhmille sopimuksen mukaan.


Säännöt

Liikennepuiston kalusto on tarkoitettu alle 10 vuotiaille / alle 140 cm pituisille lapsille. Liikennepuiston aukioloaikana ajetaan vain liikennepuiston kalustolla.

Toiminta-aikana puistossa on ohjaaja, joka jakaa ajovuoroja ja huolehtii yhdessä vanhempien kanssa menon turvallisuudesta. Lapset ovat alueella vanhempiensa ja huoltajiensa vastuulla.  Liikennepuistossa on turvallisuuden vuoksi noudatettava valvojien antamia ohjeita ja määräyksiä.  Ohjaaja voi keskeyttää ajon, mikäli ohjeita ei noudateta.

Ruuhka-aikana ajoaika n. 15 min.

Tarkempia ajo-ohjeita löytyy liikennepuiston omalta infotaululta.

Liikennepuiston toiminnasta vastaa teknisen toimiala/viher- ja liikunta-alueet.