Iisalmen kaupunkipyörät #iisalmibybike

Kampanja: koodilla IISALMIBYBIKE 50% alennus vuokrauksesta. Koodi syötetään sovellukseen pyörän valinnan yhteydessä ja on käytettävissä yhden kerran. Kampanja on voimassa 28.6.2023 saakka.

Iisalmen kaupunki, Ylä-Savon Koulutuskuntayhtymä (YSAO), Savon ammattiopisto (Sakky) sekä Savonia-ammattikorkeakoulu tuovat jälleen kaupunkipyörät Iisalmeen.
Vuonna 2023 meillä on käytössä 50 pyörää.

Aikataulu

  • Huhti-toukokuussa kaupunkipyöräjärjestelmä on YSAOn, Sakkyn, Savonian sekä Iisalmen lyseon opiskelijoiden ja henkilökunnan käytössä. Oppilaitosten ja torin asemapaikat ovat aktiivisia.
  • Kesä-elokuussa kaupunkipyöräjärjestelmä on kaikkien kaupunkilaisten ja matkailijoiden käytössä. Asemapaikat eri puolilla kaupunkia ovat aktiivisia.
  • Syys-lokakuussa kaupunkipyöräjärjestelmä on YSAOn, Sakkyn, Savonian sekä Iisalmen lyseon opiskelijoiden ja henkilökunnan käytössä. Oppilaitosten ja torin asemapaikat ovat aktiivisia.


Kaupunkipyörät 2000 x 907.jpg
Kaupunkipyörän saa käyttöönsä lataamalla Donkey Republic -sovelluksen ja liittämällä siihen maksukorttinsa tiedot.

Iisalmen yhteiskäyttöisiä kaupunkipyöriä voit vuokrata vartiksi tai vaikka koko päiväksi. Pyörät toimivat matkapuhelinsovelluksella. Voit yhdellä puhelimella vuokrata koko perheen pyörät. Vuokraushinnat alkaen 1 € / 15 min.

LATAA TÄSTÄ DONKEY REPUBLIC-SOVELLUS

LISÄTIETOA KAAKAU.FI

KAUPUNKIPYÖRÄASEMAT IISALMESSA

Pyörien vuokrahinta riippuu käytettävästä ajasta, enemmän pyöräilevän kannattaa hyödyntää kuukausijäsenyyttä. Sovelluksen avulla käyttäjä näkee vapaiden pyörien sijainnit sekä avaa ja lukitsee valitun pyörän älylukon. Samaa sovellusta voi hyödyntää kaikissa kaupungeissa, joissa on käytössä Kaakaun tai Donkey Republicin kaupunkipyöräjärjestelmät, ympäri Eurooppaa.

Kaupunkipyörät edistävät kaupungin älykästä ja kestävää liikkumista, ne tuovat vähähiilisen vaihtoehdon autoilulle, niin työmatkoilla kuin vapaa-ajallakin sekä kannustavat liikkumaan.

Lataa kaupunkipyöräsovellus tästä!

Donkey Republic.jpg