Iisalmen kaupunkipyörät #iisalmibybike

Iisalmen kaupunki ja Ylä-Savon Koulutuskuntayhtymä (YSAO) sekä Savonia-ammattikorkeakoulu tuovat jälleen kaupunkipyörät Iisalmeen.
Vuonna 2022 meillä on käytössä 40 pyörää.
Kaupunkipyörät 2000 x 907.jpg
Kaupunkipyörän saa käyttöönsä lataamalla Donkey Republic -sovelluksen ja liittämällä siihen maksukorttinsa tiedot.

Iisalmen yhteiskäyttöisiä kaupunkipyöriä voit vuokrata vartiksi tai vaikka koko päiväksi. Pyörät toimivat matkapuhelinsovelluksella. Voit yhdellä puhelimella vuokrata koko perheen pyörät. Vuokraushinnat alkaen 1€.

LATAA TÄSTÄ DONKEY REPUBLIC-SOVELLUS

LISÄTIETOA KAAKAU.FI

KAUPUNKIPYÖRÄASEMAT IISALMESSA

Pyörien vuokrahinta riippuu käytettävästä ajasta, enemmän pyöräilevän kannattaa hyödyntää kuukausijäsenyyttä. Sovelluksen avulla käyttäjä näkee vapaiden pyörien sijainnit sekä avaa ja lukitsee valitun pyörän älylukon. Samaa sovellusta voi hyödyntää kaikissa kaupungeissa, joissa on käytössä Kaakaun tai Donkey Republicin kaupunkipyöräjärjestelmät, ympäri Eurooppaa.

Elokuussa kaupunkipyöräjärjestelmä siirtyy kaikkien kuntalaisten käytöstä YSAO:n , Savon ammattiopisto Sakkyn sekä Savonian opiskelijoiden ja henkilökunnan maksuttomaan käyttöön. Kaupunkipyörät edistävät kaupungin älykästä ja kestävää liikkumista, ne tuovat vähähiilisen vaihtoehdon autoilulle, niin työmatkoilla kuin vapaa-ajallakin sekä kannustavat liikkumaan.

Lataa kaupunkipyöräsovellus tästä!

Donkey Republic.jpg