Liike- ja teollisuustontit

Tavoitteenamme on tarjota yrittäjille joustavasti  elinkeinotontteja kaupallisiin ja teollisuustarkoituksiin keskeisillä paikoilla eri puolilla kaupunkia. Soinlahden bioteollisuuslaakson teollisuusalueen tonttien pinta-alat ja muut tarkemmat tiedot löytyvät alueen omalta internetsivulta.

Tonttien hinnat määräytyvät kaupunginvaltuuston vahvistamien luovutusehtojen mukaan. 

 

 

Koljonvirrantien varren liikekortteli

Uusia liiketontteja kaupungin läpi kulkevan pääväylän varrella

Peltomäen ympäristöyrityspuisto sekä Parkatti ja Ratakadun ympäristö

Peltomäen ympäristöyrityspuisto on erikoistunut ympäristöalan yritysten tarpeisiin. Asemakaava ja geologiset ominaisuudet mahdollistavat laaja-alaisen ympäristötekniikan toteuttamisen ja kehittämisen. Alue sijaitsee aivan 5-tien varressa Iisalmen kaupungin läheisyydessä. Parkatilla ja Ratakadun ympäristössä on tontteja liike, - teollisuus- ja varastotoiminnoille.

Marjahaka

Marjahaassa viihtyisän asuntoalueen vieressä, hyvien liikenneyhteyksin varrella ja kaupungin pääsisääntuloliittymässä on erinomaisia liiketontteja sekä tontteja ympäristöhäiriötä tuottamattomille tuotannollisille toiminnoille. Alueella toimii jo runsaasti vakiintunutta yritystoimintaa, kuten ABC- liikenneasema ja autoiluun liittyviä palveluyrityksiä.

 

Ota yhteyttä

Kari Nissinen, toimialajohtaja, tekninen toimiala

puh.  040 669 1005

Terho Savolainen, elinkeinojohtaja puh. 040 630 5328

Ville Kainulainen, kiinteistösihteeri
puh. 040 355 1804

sähköposti: etunimi.sukunimi(at)iisalmi.fi

    Ajankohtaista
    Alueiden tiedot