Tee tapahtuma kulttuurikeskuksessa - tasokkaat tilat ja tekniikka yhdistyvät lupsakkaan palveluun

Kun valitset tapahtumapaikaksesi Iisalmen kulttuurikeskuksen, voit helposti liittää oheisohjelmaksi elämyksiä talon runsaasta konsertti- ja tapahtumatarjonnasta, vaihtuvista taidenäyttelyistä tai sydänystävällisistä liikunta- ja kulttuuriaktiviteeteista.

Eino Säisä (470 paikkaa) - ja Karl Collan (120 paikkaa) -salien edustalla oleva 256 m2n lämpiö ja kahvilatila toimivat tyylikkään rentoina tiloina tarjoiluille tervetuliaismaljasta runsaaseen buffet-pöytään. Talossa on myös naulakkopalvelut. Kulttuurikeskuksen läheisyydessä sijaitsevan Luma –keskuksen 159 –paikkainen auditorio Iisalmi -sali täydentää loistavasti kokoustilatarjontaa. Myös Luma -keskuksen 180 –paikkainen ruokasali Porovesi, on käytettävissä ilta- ja viikonlopputilaisuuksiin.

Pienryhmien työskentelytiloina toimivat mm. kulttuurikeskuksen Anna Sahlstenin luokka, Allin kammari ja puiston toisella puolella sijaitsevan Original Sokos Hotel Koljonvirran kokoustilat.

Kulttuurikeskus sykkii aivan Iisalmen keskustassa: majoitus löytyy puiston toiselta puolelta, ympäristömerkki Green Key -sertifioidusta Original Sokos Hotel Koljonvirrasta, julkisilla kulkuneuvoilla pääsee lähelle, oheisaktiviteetit ovat pienen kävelymatkan päässä ja pikkukaupungin palvelut sekä ostosmahdollisuudet ovat aivan äärellä.

Hotellimajoituspaikkoja Iisalmen keskustassa on kaikkiaan lähes 400. Niitä tarjoavat Sokos Hotelin lisäksi Hotelli Golden Dome ja Hotelli Iisalmen Seurahuone. Lähiseudulta mm. Spa Hotel Runnilta löytyy lisää majoituspaikkoja.

Kulttuurikeskuksen tiloja voit selailla 
WebTimmi-varauskalenterissa

Iisalmen kulttuurikeskuksessa on tarkoituksen- ja ajanmukainen kokoustekniikka: langaton mikrofonijärjestelmä, videotykkejä, dvd-soittimia, kannettavia tietokoneita ym. Tarkka lista kulttuurikeskuksen tekniikasta löytyy sivun alalaidasta liitetiedostona.

Ota yhteyttä

Marin Sanna

kirjasto- ja kulttuuripalvelupäällikkö (tilatiimin esimies)
Kirkkopuistonkatu 9
040 588 9074
sanna.marin(a)iisalmi.fi

Hirvonen Esa

tilamestari
Kirkkopuistonkatu 9
040 591 6088
esa.hirvonen@iisalmi.fi

Idström Janne

tilamestari
Kirkkopuistonkatu 9
040 528 5044
janne.idstrom@iisalmi.fi

Jokelainen Elena

asiakassihteeri
Kirkkopuistonkatu 9
040 830 2757
elena.jokelainen@iisalmi.fi

Kettunen Marja

kulttuurituottaja, osa-aikainen
Kirkkopuistonkatu 9
040 489 4004
marja.kettunen@iisalmi.fi