Tervetuloa positiivisten ajatusten alkulähteille ja Iisalmen opiskelijoiden omalle sivustolle!


Sivusto tarjoaa kokonaisvaltaisia palveluita opiskelijoiden elämän tukemiseen. Katso Iisalmen opiskelijaedut, tutustu asuntotarjontaan, tapahtumiin ja vapaa-ajan aktiviteetteihin. Löydät kaikki tarvittavat tiedot yhdeltä nettisivulta!
Sivuston sisältöä tuotetaan yhteistyössä kaupungin, oppilaitosten, opiskelijayhdistysten ja yritysten kanssa.

Antoisaa opiskeluvuotta!
Ajankohtaista
  • Iisalmen paikallisliikenne

    Hyppää kyytiin! Matkustaminen paikallisliikenteen autoilla on joustavaa ja edullista. Vuoroilla on ilmainen vaihto-oikeus tunnin ajan linjalta toiselle. Klikkaa tästä aikatauluihin ja reitteihin.
Tulevia tapahtumia
Opiskelukaupunkina Iisalmi
 Kaupunkikuva.jpg
Vesistöjen ympäröimä 22 000 asukkaan Iisalmi on elinvoimainen ja kehittyvä Ylä-Savon seudun keskus. Aitojen immeisten Iisalmi välittyy savolaisena mentaliteettina, idearikkauden ja huumorin kautta.
Iisalmessa näkyy vahva yrittäjyys. Iisalmi tunnetaan parhaiten mm. Olvin panimon sekä vientiyritysten, kuten kaiutinvalmistaja Genelec Oy:n ja Normet Oy:n kotikaupunkina.

Kaupungissa vesistönäkymä on arkipäivää ja useimmilla asuinalueilla pääsee liikkumaan helposti rantaviivoja seuraileville ulkoilureiteille melkein kotiovelta. Iisalmessa toimii yli 40 aktiivista nuoriso- ja urheiluseuraa, jotka tarjoavat kaupungin tarjoamien liikuntamahdollisuuksien lisäksi monia eri liikuntalajien harrastusvaihtoehtoja opiskelun oheen.