Saukko on enää hännänmitan päässä!

Iisalmen upouusi Saukko-uimahalli avautuu viikolla 13, ja pian pääset nautiskelemaan uimahallin monista altaista, kattavasta kuntosalista, rentouttavista saunoista ja muista ihmeistä. Osallistu sitä odotellessa veikeään arvontaan ja voita kuukausiranneke uimahalliin!

Osallistu arvontaan täyttämällä oheinen lomake 30.3. mennessä.

Olemme voittajaan yhteydessä puhelimitse, joten pidä puhelin tassun ulottuvilla!

Osallistu arvontaan: Uimahallin veikeä arvonta

Saukko_www-sivut_jäljet1.png

SAUKKO – Iisalmen uusi uimahalli

Se on LUTRA LUTRA!

Saukko on Iisalmen upouusi uimahalli, jossa on kuusi eri tarkoitukseen sopivaa allasta ja kattava kuntosali. Pesutiloissa liikkujaa odottaa rentouttava sauna – höyryllä tai ilman. Kokemuksen kruunaa uimahallin kahvila.

Saukko (Lutra Lutra) on Iisalmen nimikkoeläin, mistä juontuu myös uuden uimahallin nimi. Nimeämisessä kuultiin seudun asukkaiden ehdotuksia, joista nokkela vesieläjä pujahti sydämiin sympaattisuudellaan. Saukko on iisalmelaisille myös muutoin tuttu otus, sillä sen on voinut nähdä seikkailemassa pitkin kaupunkia eri puuhissa.

Liikunnan leikkisä luonne, uteliaisuus innostua uudesta sekä mukavat kohtaamiset lajitovereiden kanssa ovat Saukolle tärkeitä. Uimahallissa voi nauttia liikunnanilosta, löytää itselle sopivan liikuntamuodon sekä kohdata ystäviä ja uusiakin tuttavia.

Yhdenmukaisuuden nimissä Saukko julistaa uimahallirauhan. Jokaisella polskijalla on tilaa nauttia liikunnasta, antaen laumassa kaikille ihmeen hyvät mahdollisuudet olla elämänsä kunnossa.

Saukon aukioloajat

Vanha uimahalli on suljettu.

Uusi Saukko-uimahalli avataan viikon 13 loppupuolella. Tarkka avajaispäivä ilmoitetaan lähempänä.

Yhteystiedot

Joukolankatu 15, 74120 Iisalmi 

Lipunmyynti, p. 040 350 2534

Tutustu Saukon palveluihin
saukko sijaa antaa.JPG

Saukon UIMAHALLIRAUHA

Vesisankarit Iisalmessa

Tutustu uuden uimahallin rakennusvaiheisiin

Ajankohtaisia uutisia Saukosta
27.2.2023

Purkutöiden valmistelua, muutto, koulutuksia ja koekäyttöä ennen Saukon avaamista

22.2.2023

Vanhan uimahallin sulkeuduttua kulku ainoastaan avaimella liikuntahalliin

Saukko-sauna.jpg
20.2.2023

Iisalmen uutta Saukko-uimahallia viimeistellään parhaillaan kohti tositoimia eli uimareiden ja muiden liikuntaharrastajien vastaanottamista. Varmistaakseen palveluiden sujuvuuden uudessa, odotetussa hallissa Iisalmi järjestää uimahallipalveluiden testausta: Koelutrauspäivä toteutetaan perjantaina 17.3.2023. Koelutraajiksi houkutellaan kaikenikäisiä ja -kuntoisia ihmisiä – onhan Saukko paikka, jonka tavoitteena on tarjota hyvinvointia ja liikuntamahdollisuuksia kaikille, olipa elämäntilanne millainen tahansa!

allas.jpg
31.1.2023

Käy katsomassa uudet kuvat osoitteessa www.iisalmi.fi/uusiuimahalli

18.1.2023

Turvallisuuden vuoksi hiihtoladut on tarkoitettu hiihtämistä varten, koirien kanssa hiihdetään Ohenmäessä ja Saunaniemessä. Kävely ja pyöräily laduilla kielletty ellei toisin ole mainittu.

23.2.2022

"Iisalmessa kohoaa korvaaja nykyiselle, vuonna 1974 avatulle kaupungin uimahallille. Yhteiskunnallisella rahoituksella rakentuva nykyaikainen uintikeskus huomioi laajasti moninaiset asiakasryhmät."

Kaikki uutiset