Saukon aukioloajat ja yhteystiedot

Uimahallin ja kuntosalin aukioloajat

ma klo 9-21
ti klo 6-21
ke klo 9-21
to klo 6-21
pe klo 9-21
la klo 11-18
su klo 11-18

Uimahallin ja kuntosalin lipunmyynti ja ovet sulkeutuvat tuntia ennen sulkemisaikaa. Uintiaika päättyy puoli tuntia ennen sulkemisaikaa. 

Kuntosali auki sarja-, kuukausi- ja vuosirannekkeella ma-su klo 6-23.

Yhteystiedot

Joukolankatu 15, 74120 Iisalmi 

Lipunmyynti, p. 040 350 2534
Allasvalvomo, p. 040 350 2528

Uimahallille unohtuneita löytötavaroita voit käydä katsomassa kassan luona olevasta löytötavarakaapista. 
Suurien määrien vuoksi säilytämme löytötavaroita keskimäärin 2 viikkoa. Arvotavarat säilytämme erillään.

Ajankohtaiset asiat

11.9.2023 Saukko-uimahallin höyrysaunojen remontti
Maanantaista 11.9. lähtien Saukko-uimahallin miesten ja naisten höyrysaunat poistuvat käytöstä toistaiseksi remontin vuoksi.
Remontissa uusitaan höyrysaunojen laatoitusta. Työt tapahtuvat yöaikaan, joten uimahalli on muuten normaalisti asiakkaiden käytettävissä.
Remontin arvioitu kestoaika on kolme viikkoa.

Saukko_www-sivut_jäljet1.png

SAUKKO – Iisalmen uusi uimahalli 

Saukko on Iisalmen uusi uimahalli, jossa on kuusi eri tarkoitukseen sopivaa allasta ja kattava kuntosali. Pesutiloissa liikkujaa odottaa rentouttava sauna – höyryllä tai ilman. Kokemuksen kruunaa uimahallin kahvila. 

Saukko (Lutra Lutra) on Iisalmen nimikkoeläin, mistä juontuu myös uuden uimahallin nimi. Nimeämisessä kuultiin seudun asukkaiden ehdotuksia, joista nokkela vesieläjä pujahti sydämiin sympaattisuudellaan. Saukko on iisalmelaisille myös muutoin tuttu otus, sillä sen on voinut nähdä seikkailemassa pitkin kaupunkia eri puuhissa. Liikunnan leikkisä luonne, uteliaisuus innostua uudesta sekä mukavat kohtaamiset lajitovereiden kanssa ovat Saukolle tärkeitä. Uimahallissa voi nauttia liikunnanilosta, löytää itselle sopivan liikuntamuodon sekä kohdata ystäviä ja uusiakin tuttavia.

Yhdenmukaisuuden nimissä Saukko julistaa uimahallirauhan. Jokaisella polskijalla on tilaa nauttia liikunnasta, antaen laumassa kaikille ihmeen hyvät mahdollisuudet olla elämänsä kunnossa.

Timmi-varausjärjestelmä
Välillä altaita on varattu mm. koululaisten uinteja tai vesijumppia varten. Näitä varauksia pystyt tarkastelemaan täältä. 
Uuden uimahallin liikennejärjestelyt 3.4. alkaen
Liikennejärjestelyt 3.4. alkaen.PNG
saukko sijaa antaa.JPG