Saukko_www-sivut_jäljet1.png

Saukko on enää hännänmitan päässä!

Iisalmen upouusi Saukko-uimahalli avautuu maanantaina 3.4.2023 klo 11, ja pian pääset nautiskelemaan uimahallin monista altaista, kattavasta kuntosalista, rentouttavista saunoista ja muista ihmeistä. Osallistu sitä odotellessa veikeään arvontaan ja voita kuukausiranneke uimahalliin! Osallistu arvontaan täyttämällä oheinen lomake 30.3. mennessä. Olemme voittajaan yhteydessä puhelimitse, joten pidä puhelin tassun ulottuvilla!

Osallistu arvontaan: Uimahallin veikeä arvonta

SAUKKO – Iisalmen uusi uimahalli 

Saukko on Iisalmen upouusi uimahalli, jossa on kuusi eri tarkoitukseen sopivaa allasta ja kattava kuntosali. Pesutiloissa liikkujaa odottaa rentouttava sauna – höyryllä tai ilman. Kokemuksen kruunaa uimahallin kahvila.

Saukko (Lutra Lutra) on Iisalmen nimikkoeläin, mistä juontuu myös uuden uimahallin nimi. Nimeämisessä kuultiin seudun asukkaiden ehdotuksia, joista nokkela vesieläjä pujahti sydämiin sympaattisuudellaan. Saukko on iisalmelaisille myös muutoin tuttu otus, sillä sen on voinut nähdä seikkailemassa pitkin kaupunkia eri puuhissa. Liikunnan leikkisä luonne, uteliaisuus innostua uudesta sekä mukavat kohtaamiset lajitovereiden kanssa ovat Saukolle tärkeitä. Uimahallissa voi nauttia liikunnanilosta, löytää itselle sopivan liikuntamuodon sekä kohdata ystäviä ja uusiakin tuttavia.

Yhdenmukaisuuden nimissä Saukko julistaa uimahallirauhan. Jokaisella polskijalla on tilaa nauttia liikunnasta, antaen laumassa kaikille ihmeen hyvät mahdollisuudet olla elämänsä kunnossa.

Avajaiset maanantaina 3.4.2023!

Ovet ja allasosasto avautuvat klo 11. Tervetuloa seuraamaan avajaisia altailta käsin!

Allasosastolla klo 12 alkavaan avajaistilaisuuteen avataan ovet myös rajatulle määrälle pukeissa olevaa yleisöä (yleisömäärässä huomioidaan turvallisuus). Huomioithan, että allasosasto on lämmin, joten suosittelemme varaamaan alle kevyempää vaatetusta ja huolehtimaan nesteytyksestä.

Juliste_saukon avajaiset.jpg

Ohjelma

klo 11–12 LaMa Swing Band (Lassi Korpihalla koskettimet ja laulu, Maarit Korpihalla clarinet ja laulu, Henryk Bednarski basso ja laulu) soittaa livemusiikkia kahvio- ja aulatilassa.

Klo 12.00 allasosastolla:
Avaussanat, kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Kati Åhman.
Taiteilija Tuula Lehtisen puheenvuoro uimahallin prosenttitaiteesta.
Uimahallirauhan julistus, Kangaslammin koulun 3 lk. oppilas Emilia Huttunen.
Nauhan leikkaus, kaupunginhallituksen puheenjohtaja Juho Pulkka ja kaupunginjohtaja Jarmo Ronkainen.
Porilaisten marssi, Olli Savolainen, baritonitorvi.

Klo 12.30 alkaen kahvion ja aulan tiloissa:
Täytekakkutarjoilu 700 ensimmäiselle.
Alli Nissisen (Marjatta Miettinen) otteita monologista Sielunsa tulta.
LaMa Swing Band soittaa livemusiikkia iltapäivän aikana.


Iltapäivällä esiintyvät Ylä-Savon musiikkioppilaitoksen oppilaat:
Klo 16.30 Hilla Kainulainen, Lillian Laho ja Annu Lukkari, sello, opettaja Sanna-Kaisa Ruoppa.
klo 17.00–17.15 Viivi Luiro, piano, opettaja Petri Herranen.
klo 19.00–19.15 Viivi Luiro, piano.


Saukko-maskotti mukana ilahduttamassa veikeällä olemuksellaan koko päivän ajan. Lisäksi luvassa arvontaa, avajaistarjouksia ja iloista avajaishulinaa! Tervetuloa!

Saukon aukioloajat

Uusi Saukko-uimahalli avataan maanantaina 3.4.2023!

Avajaisviikon aukioloajat, uimahalli ja kuntosali

Ma 3.4. klo 11-21
Ti 4.4. klo 6-21
Ke 5.4. klo 9-21
To 6.4. klo 6-21
Pe 7.4. suljettu
La 8.4. klo 11-18
Su 9.4. klo 11-18 

*Kuntosali auki sarja-, kuukausi- ja vuosirannekkeella ma-su klo 6-23

Lipunmyynti ja ovet sulkeutuvat tuntia ennen sulkemisaikaa.
Uintiaika päättyy puoli tuntia ennen sulkemisaikaa.

Yhteystiedot

Joukolankatu 15, 74120 Iisalmi 

Lipunmyynti, p. 040 350 2534

Uuden uimahallin liikennejärjestelyt 3.4. alkaen
Liikennejärjestelyt 3.4. alkaen.PNG
saukko sijaa antaa.JPG

Saukon UIMAHALLIRAUHA

Vesisankarit Iisalmessa

Tutustu uuden uimahallin rakennusvaiheisiin

Ajankohtaisia uutisia Saukosta
Saukko_2.jpg
29.3.2023

Iisalmen kaupungin lähihistorian suurin investointi, Saukko-uimahalli, avataan kaikelle kansalle maanantaina 3.4.2023. Avajaispäivään mahtuu paitsi virallisia seremonioita ja musisointia, myös suurella innolla odotettuja vesileikkejä, jotka Saukossa kuuluvat kaikille – onhan esikuvana toimiva, Iisalmenkin luonnossa liikkuva saukko (Lutra Lutra) luontaisesti leikkisä ja veikeän utelias laji.

22.2.2023

Vanhan uimahallin sulkeuduttua kulku ainoastaan avaimella liikuntahalliin

Saukko-sauna.jpg
20.2.2023

Iisalmen uutta Saukko-uimahallia viimeistellään parhaillaan kohti tositoimia eli uimareiden ja muiden liikuntaharrastajien vastaanottamista. Varmistaakseen palveluiden sujuvuuden uudessa, odotetussa hallissa Iisalmi järjestää uimahallipalveluiden testausta: Koelutrauspäivä toteutetaan perjantaina 17.3.2023. Koelutraajiksi houkutellaan kaikenikäisiä ja -kuntoisia ihmisiä – onhan Saukko paikka, jonka tavoitteena on tarjota hyvinvointia ja liikuntamahdollisuuksia kaikille, olipa elämäntilanne millainen tahansa!

allas.jpg
31.1.2023

Käy katsomassa uudet kuvat osoitteessa www.iisalmi.fi/uusiuimahalli

18.1.2023

Turvallisuuden vuoksi hiihtoladut on tarkoitettu hiihtämistä varten, koirien kanssa hiihdetään Ohenmäessä ja Saunaniemessä. Kävely ja pyöräily laduilla kielletty ellei toisin ole mainittu.

23.2.2022

"Iisalmessa kohoaa korvaaja nykyiselle, vuonna 1974 avatulle kaupungin uimahallille. Yhteiskunnallisella rahoituksella rakentuva nykyaikainen uintikeskus huomioi laajasti moninaiset asiakasryhmät."

Kaikki uutiset