Ajankohtaista

By Iisalmi -seminaarin 8.11.2023 ilmoittautuminen on avattu - Varaa paikkasi heti!

MicrosoftTeams-image (56).png
6.7.2023 14.00

By Iisalmi -seminaari 2023 -tapahtuma järjestetään keskiviikkona 8.11.2023 klo 8.30-14.30 Iisalmen kulttuurikeskuksella ja verkkostriiminä. Teemana on 'Osaaminen ja hyvinvointi - tärkein pääomamme'.

Iisalmi tunnetaan osaamisen paikkana. Paikkana, jossa osaamisesta syntyy ihmeitä. Jotta Iisalmessa voidaan synnyttää yhä uusia huippuosaamisen ihmeitä, tulee asukkaiden ja osaajien voida hyvin - hyvinvoivat ammattilaiset kykenevät luoviin innovaatioihin ja aikaansaavuuteen ja tuntevat elävänsä merkityksellistä, tasapainoista elämää! Juuri tästä syystä Iisalmi pyrkii maailman ensimmäiseksi kiireneutraaliksi seutukaupungiksi.

By Iisalmi -seminaari kokoaa yhteen Iisalmen seudun elinvoimasta ja vetovoimasta kiinnostuneita toimijoita aina opiskelijoista elinkeinoelämän ja kuntavaikuttamisen konkareihin saakka. Yhdessä teemme ihmeitä! Toivomme, että osallistujat lähtevät seminaaripäivästä voimautuneina, inspiroituneina ja valmiina tekemään henkilökohtaisia valintoja, jotka auttavat itse kutakin synnyttämään omassa elämässään uusia ihmeitä. Toivomme, että yhteisestä kohtaamisesta jää käteen yhteistä tulevaisuususkoa ja yhteistä tahdonvoimaa!

Ohjelma ja kahvit ovat ennakkoon ilmoittautuneille maksuttomia, lounas edellyttää ilmoittautumista ja on omakustanteinen.

Ilmoittaudu seminaariin: Linkki ilmoittautumislomakkeelle

Tutustu seminaarin ohjelmaan ja puhujiin www.iisalmi.fi/byiisalmiseminaari -sivulta.