Iiden ry:n toiminta

OSTA IISALMESTA Facebookryhmä on luotu kanavaksi, josta Iisalmessa asioiva asiakas löytää ja tarjouksia Iisalmessa toimivien yritysten palveluista sekä tuotteista.

YRITYS:. Ryhmä on käytössä kaikille iisalmelaisille ja Iisalmessa asiakkaille tarjottaville palveluille ja tuotteille. Liity ryhmään yrityksenä ja lue ryhmässä tiedosto "Ohjeet yritykselle" .  Sieltä löydät  ohjeen, kuinka luoda postaus ja se olisi asiakkaan mahdollisimman helppo löytää.

LIITY RYHMÄÄN TÄÄLTÄ.

 banneri.jpg

IIDEN RY:N TOIMINTA

Iiden ry on toiminut vuodesta 1999 alkaen kaupunkialueen liike-elämän, yritysten ja kiinteistönomistajien yhteistyön kehittäjänä yhdessä Iisalmen kaupungin ja muiden toimijoiden kanssa. Toiminnan tavoitteena on tehdä Iisalmesta houkutteleva, tapahtumatarjonnaltaan rikas ja palveluilta monipuolinen kaupan keskus. Iiden ry järjestää erilaisia kaupunkitapahtumia ja yhteisiä kampanjoita kaupunkialueen vetovoiman lisäämiseksi yhdessä jäsentensä kanssa. Iiden ry:ssä on yhteensä yli 100 jäsentä. Lisäksi Iiden ry:n alla toimii Iisalmi ja tienoot seudullinen yhteismarkkinointi. Iisalmi ja tienoot- matkailumarkkinoinnista löytyy lisätietoa täältä.

Iiden Ry:n tavoitteena on rakentaa positiivista, houkuttelevaa ja ajan hengessä olevaa kuvaa Iisalmesta. Iiden ry:llä on tärkeä rooli Iisalmen kaupallisen mielikuvan rakentamisessa ja tämä onkin yksi tärkeä painopiste Iiden ry:n toiminnassa.

Tule_mukaan_banneri.jpg

IIDEN RY 2020 TOIMINTASUUNNITELMA

Yhteiskampanjat ja markkinointi ovat näkyvä ja tärkeä osa Iiden ry:n toimintaa. Jatkossa näihin pyritään myös kehittämään yhteistyökuvioita ja toimintamalleja, jotta Iiden voi ottaa roolia myös enemmän keskustan kehittämisessä kokonaisuutena, ei pelkästään tapahtumantuottajan ja markkinointikampanjoiden roolissa.

Tapahtumat & yhteismarkkinointikampanjat ja -konseptit 2020

  • Jääliukumäen toteutus torille (tammi-helmikuu 2020) -> siirretty vuodelle 2021
  • Omasta kaupungista - kampanja & konsepti
  • Kivirantapäivät (alustavasti 24.-25.4.2020) -> peruuntunut
  • Puisto Picnik & Kirppis (23.5.2020) -> peruuntunu
  • Kesätorit (heinäkuu 2020) -> toteuttaminen avoinna
  • Louhenkatupäivä (8.8.2020) -> peruuntunut
  • Parkattipäivä (alustavasti 5.9.2020)
  • Joulunavaus (28.11.2020)
  • Muut vahvistumattomat ja julkaisemattomat tapahtumat ja kampanjat)
  • Yhdistyksen vuosikokoukset ja muut jäsentapahtumat

Lisäksi Iiden ry ottaa kehityskohteikseen vuodelle 2020 yhteisen vision, tavoitteiden ja tiekartan luomisen Iisalmen keskustan kehittämisen osalta yhteistyössä Iisalmen kaupungin kanssa, johon yhdistetään Iiden ry:n oma strategia. Voit tutustua koko toimintasuunnitelmaan täältä.

IISALMI JA TIENOOT

Iidenin alla toimii myös ns. matkailujaosto, Iisalmi ja tienoot,  joka on Iisalmen kaupungin koordinoima, alueellinen matkailuyhteistyöverkosto.  Matkailujaoston toiminnan suunnittelusta ja seudullisesta matkailupalvelujen markkinoinnista ja kehittämisestä vastaa Iisalmen kaupungin elinvoimapalvelujen matkailu- ja markkinointiasiantuntija yhdessä matkailujaoston jäsenten sekä muiden kuntaedustajien kanssa. Jaostolla on oma budjetti ja toimintasuunnitelma. Toiminnan tavoitteena on alueen houkuttelevuuden lisääminen, matkailun kehittäminen ja yrittäjien yhteistyö niin alueella kuin maakunnallisestikin. Lisätietoa Iisalmen tienoiden matkailusta ja tapahtumista löytyy täältä.  Iisalmi ja Tienoot toimintasuunnitelma on osana Iiden ry toimintasuunnitelmaa, johon voit tutustua täällä.

IISALMEN KAUPPATORI

Torin toiminnoista, markkinoista ym. toritapahtumista vastaa Safecare Oy. Lisätietoa toripaikoista ja muusta toritoiminnoista löydät täältä.

kuvakollaasi.jpg

Iiden sosiaalisessa mediassa
 
Ota yhteyttä!
Yhteystiedot

Iiden ry

Kehittämispäällikkö
Mervi Narinen, puh. 050-5946176, info@iiden.fi

Puheenjohtaja
Jukka Ryhänen, puh. 044-5835869

Iiden ry:n hallitus 2020

Puheenjohtaja:
Jukka Ryhänen (Kopio-Raksa Oy)

Jäsenet:

Sanna Hämäläinen/Sokos Hotel Koljonvirta (Osuuskauppa PeeÄssä)
Jukka Lyytikäinen/Kello & Kulta Lyytikäinen(Lyytikäinen Ky)
Reijo Glad/Radio Sandels (Suomen Lähiradiot Oy)
Riikka Holm/Töllötin (Savon Media Oy)
Virpi Murtola (Lähitapiola Itä)
Tiina Karppinen/Iisalmen seudun Yrittäjänaiset(Tiinan Treenipalvelut Oy)
Heli Pironetti (Iisalmen kaupunki)
Arja Raatikainen (Iisalmen Keskusapteekki)
Harri Piipponen/K-citymarket (H&S Piipponen Oy) 
Pekka Heikkinen/Aninkainen Kiinteistönvälitys


Asiantuntijajäsen /Iisalmen kaupungin matkailu- ja markkinointiasiantuntija
Jarmo Miettinen, puh. 040-8302681