SirviöKarppinen.jpg

Iisalmen seudulla elävä vahva yrittäjyyshenki on maankuulu ilmiö, Iisalmen ihme.

Kun Iisalmen ihmeeseen lisätään naisenergiaa, noustaan oikopäätä nextille levelille: syntyy naisyrittäjyys.

Olympiavuonna 1952 perustettu Iisalmen Yrittäjänaiset omaa kunniakkaan perinteen, jota Iisalmen Seudun Yrittäjänaiset ovat vieneet menestyksellä eteenpäin uudella, aiempaa laajemmalla nimellään jo kymmenen vuotta. “Me yrittäjänaiset saamme paljon virtaa toisistamme”, paljastaa yhdistyksen puheenjohtaja Tiina Karppinen.

Energinen naisyrittäjien joukko kokoontuu säännöllisesti. Perustamiskokouksen ilmoituksessa kutsuttiin paikalle naisia, ja sen jälkeen heitä on aina vaan riittänyt.

“Teemme paljon asioita yhdessä, kun yhdistyksemme järjestää kaikkea kivaa. Siellä sitä virtaa ja virkistystä saa”.

Naisyrittäjät tuntevat hyvin toisensa ja tukevat toinen toisiaan. Tiivis yhteistyö, toisista välittämien ja yhdessä tekeminen ovat yrittäjänaisten juttu.

“Tämä yhdistää meitä yrittäjänaisia. Toiminta antaa paljon iloa ja puhtia jokaisen yrittäjän arkeen”, iloitsee yrittäjä Eila Sirviö.

Iloisen puheensorinan lomassa yrittäjänaiset luovat myös verkostoja. Kollegiaalisen, lämminhenkisen ja toisiaan erinomaisesti ymmärtävän ja arvostavan verkoston avulla naisyrittäjät onnistuvat taitavasti samaan lisää niin asiakkaita kuin yhteistyökumppaneitakin.

“Tapaamme aivan valtavasti uusia, innostuneita, ihania ja energisiä ihmisiä. Se on meidän menestyksemme salaisuus”, Eila Sirviö paljastaa.