Iisalmen kaupungin elinvoima- ja työllisyyspalveluista saat maksutta henkilökohtaista ja luottamuksellista neuvontaa työllisyyteen, työllistämiseen ja yritystoimintaan liittyvissä asioissa.

Iisalmen kaupungin elinvoima- ja työllisyyspalvelut tukee yritysten liiketoiminnan monipuolista kehittämistä. Toimimme yritysmyönteisesti huomioimalla erikokoisten ja –tyyppisten yritysten tarpeet. Tarjoamme neuvontaa ja tukea yritystoiminnan eri vaiheisiin, sekä työllisyyteen liittyviä palveluita niin yrityksille kuin työnhakijoille. Esimerkki hyvästä yhteistyöstä on  By Iisalmi –markkinointikonsepti alueen yritysten kanssa.  Iisalmen kaupungin elinvoimapalvelut vastaa myös kaupungin markkinointi-, viestintä-, matkailu- ja tapahtuma-asioista.

Täältä löydät yritystoimintaa suunnittelevalle tai toimivalle yritykselle sekä työnhakijalle suunnatut palvelut.

Työllisyyspalvelut
Maaseutupalvelut

Maaseututoimistot palvelevat Iisalmen, Lapinlahden, Sonkajärven ja Vieremän kunnissa viljelijöitä tuki- ja vahinkoasioissa.

Lue lisää

Ylä-Savon lomituspalvelut tarjoaa maatalousyrittäjille lomituspalveluja Iisalmen, Kiuruveden, Lapinlahden, Sonkajärven ja Vieremän alueella.

Lue lisää

Ylä-Savon maaseutuhallinnon yhteislautakunta myöntää vuosittain kehittämistukia, joilla kannustetaan kehittämään maatilayritysten toimintaa.

Lue lisää
Tulevia tapahtumia
7.11.2022, 12.12.2022

Tule mukaan yläsavolaisten pienyrittäjien yhteiseen Mikrogrow-verkostoon! Mikrogrow on yritysverkosto, joka kokoontuu noin kerran kuussa jonkin yhdessä sovitun teeman ympärille. Illan ohjelmaan voi kuulua yritysesittelyjä, alustuksia ajankohtaisista liiketoiminnan aiheista, ongelman ratkomista, tehtäviä, tutustumiskäyntejä tai keskusteluja. Ryhmän toimintaan osallistuvien yrittäjien tavoitteena on vaihtaa ajatuksia, sparrata toinen toistaan, jakaa kokemuksia pienyrittäjän arkeen tai kehittymiseen liittyvistä teemoista. MikroGrow-toimintaa koordinoi Iisalmen kaupungin elinvoimapalvelut.

Kaikki tapahtumat
Ajankohtaista
27.10.2022

Virtuaalinen KesTech - Ylä-Savon teknologia-aamukahvisarja alkaa keskiviikkona 16.11.2022 klo 9.00-9.30.

52030941354_365f471b28_c.jpg
27.5.2022

Valtakunnallinen keskustojen elinvoimamittaus, jossa oli mukana 37 kaupunkia, tehtiin keväällä 2022 myös Iisalmessa. Tunnusluvuissa näkyy valtakunnallisestikin keskustojen elinvoiman kehityksen haasteet. Iisalmessakaan ei tältä ole suljettu silmiä, vaan haasteet on tunnistettu ja keskustan elävöittämisen pitkäjänteinen, suunnitelmallinen kehittämistyö on aloitettu. Realiteetit, mutta myös mahdollisuudet on tunnistettu.

28.2.2022

Elinvoimapalveluiden uutiskirjeen 2/2022 pääkirjoitus

24.2.2022

Iisalmen kaupunki toimii osatoteuttajana vuoden 2022 alussa käynnistyneessä Ketterää osaamista -hankkeessa. Hanke on osa Seutukaupunkien osaavan työvoiman saatavuuden edistämistä tukevaa hankekokonaisuutta. Hankkeen päätoteuttajana toimii koulutuskuntayhtymä Brahe ja rahoittavana viranomaisena Etelä-Pohjanmaan liitto. Hankkeen toiminta-aika on 1.1.2022 – 31.6.2023.

27.9.2021

Elinvoimapalveluiden uutiskirjeen 8/2021 pääkirjoitus

Kaikki uutiset
Edellinen 1 2Seuraava
Elinvoimapalveluiden uutiskirjeet

Elinvoimapalveluiden uutiskirjeet löydät kaupungin uutiskirjearkistosta:

www.iisalmi.fi/uutiskirjeet