Iisalmen kaupungin elinvoima- ja työllisyyspalveluista saat maksutta henkilökohtaista ja luottamuksellista neuvontaa työllisyyteen, työllistämiseen ja yritystoimintaan liittyvissä asioissa.

Iisalmen kaupungin elinvoima- ja työllisyyspalvelut tukee yritysten liiketoiminnan monipuolista kehittämistä. Toimimme yritysmyönteisesti huomioimalla erikokoisten ja –tyyppisten yritysten tarpeet. Tarjoamme neuvontaa ja tukea yritystoiminnan eri vaiheisiin, sekä työllisyyteen liittyviä palveluita niin yrityksille kuin työnhakijoille. Esimerkki hyvästä yhteistyöstä on  By Iisalmi –markkinointikonsepti alueen yritysten kanssa.  Iisalmen kaupungin elinvoimapalvelut vastaa myös kaupungin markkinointi-, viestintä-, matkailu- ja tapahtuma-asioista.

Täältä löydät yritystoimintaa suunnittelevalle tai toimivalle yritykselle sekä työnhakijalle suunnatut palvelut.

 

Yritysneuvontapalvelua saatavilla läpi kesän

Iisalmen elinvoimapalveluiden yritysneuvonnasta on neuvontapalveluita saatavissa koko kesän ajan normaalin aukioloajan ma-pe klo 8-15.30 mukaisesti. Juhannuksen jälkeen olemme vuosilomilla vuorotellen siten, että tavoitat yritysneuvojan seuraavasti:
17.7. saakka yritysasiantuntija Heli Pironetti, puh. 040 630 5133, heli.pironetti@iisalmi.fi
18.7.-24.7. yritysasiantuntija Eija Heilio, puh. 040 630 5527, eija.heilio@iisalmi.fi
25.7.-7.8. projektipäällikkö Katariina Moilanen, puh. 040 842 9755, katariina.moilanen@iisalmi.fi ja elinkeinojohtaja Terho Savolainen, puh. 040 630 5328, terho.savolainen@iisalmi.fi
7.8. jälkeen koko henkilöstömme on jälleen kokonaisuudessaan työn parissa.

Hyvää kesää!

Työllisyyspalvelut
Maaseutupalvelut

Maaseututoimistot palvelevat Iisalmen, Lapinlahden, Sonkajärven ja Vieremän kunnissa viljelijöitä tuki- ja vahinkoasioissa.

Lue lisää

Ylä-Savon lomituspalvelut tarjoaa maatalousyrittäjille lomituspalveluja Iisalmen, Kiuruveden, Lapinlahden, Sonkajärven ja Vieremän alueella.

Lue lisää

Ylä-Savon maaseutuhallinnon yhteislautakunta myöntää vuosittain kehittämistukia, joilla kannustetaan kehittämään maatilayritysten toimintaa.

Lue lisää
Tulevia tapahtumia
14.9.2022

Tule tapaamaan yritysrahoituksen asiantuntijoita Iisalmeen Raatihuoneelle aamiaisen merkeissä. Paikalla ovat Iisalmen kaupungin yritysneuvonta, Pohjois-Savon ELY-keskus, Ylä-Savon Veturi, TE-toimisto, Business Finland ja Finnvera.

Kaikki tapahtumat
Ajankohtaista
52030941354_365f471b28_c.jpg
27.5.2022

Valtakunnallinen keskustojen elinvoimamittaus, jossa oli mukana 37 kaupunkia, tehtiin keväällä 2022 myös Iisalmessa. Tunnusluvuissa näkyy valtakunnallisestikin keskustojen elinvoiman kehityksen haasteet. Iisalmessakaan ei tältä ole suljettu silmiä, vaan haasteet on tunnistettu ja keskustan elävöittämisen pitkäjänteinen, suunnitelmallinen kehittämistyö on aloitettu. Realiteetit, mutta myös mahdollisuudet on tunnistettu.

28.2.2022

Elinvoimapalveluiden uutiskirjeen 2/2022 pääkirjoitus

24.2.2022

Iisalmen kaupunki toimii osatoteuttajana vuoden 2022 alussa käynnistyneessä Ketterää osaamista -hankkeessa. Hanke on osa Seutukaupunkien osaavan työvoiman saatavuuden edistämistä tukevaa hankekokonaisuutta. Hankkeen päätoteuttajana toimii koulutuskuntayhtymä Brahe ja rahoittavana viranomaisena Etelä-Pohjanmaan liitto. Hankkeen toiminta-aika on 1.1.2022 – 31.6.2023.

17.1.2022

Tahko Ski Lift Pitch -kasvuyritystapahtuma järjestetään viidettä kertaa ke–to 6.–7.4.2022 Tahkovuorella. Samalla Kuopion alueen kauppakamarin omistaman tapahtuman taustaorganisaatio uudistuu. Aluetoimijoista muodostuva strateginen kumppaniverkosto muodostaa jatkossa Tahko Ski Lift Pitchin ympärillä toimivan; kasvun, kansainvälistymisen ja viennin alueellisia toimintoja kehittävän; Ski Lift Pitch -kasvuyhteisön. ​

Kaikki uutiset
Edellinen 1 2Seuraava
Elinvoimapalveluiden uutiskirjeet

Elinvoimapalveluiden uutiskirjeet löydät kaupungin uutiskirjearkistosta:

www.iisalmi.fi/uutiskirjeet