Tervetuloa töihin ja meidän työkaveriksi Ihmeiden Iisalmeen!

Tutustu Iisalmen kaupungin johtoryhmään – millaista on toimia kuntajohtajana Suomen houkuttelevimmassa kaupungissa?
Iisalmi työnantajana

Iisalmen kaupunki on nykyaikainen, turvallinen ja vakaa kuntatyönantaja, jonka henkilöstöpolitiikka on perustunut jo pitkään kaupungin arvoihin ja kaupunkistrategiaan.

Käytännön toteutumista edistetään aktiivisesti ”Houkutteleva ja huolehtiva työnantaja”- toimenpideohjelmalla. Teemme henkilöstötyötä pitkäjänteisesti ja tavoitteellisesti sekä tuloksia seuraten ja niihin reagoiden.

Arvostamme ja tuemme työntekijöiden halua kehittää omaa osaamistaan, työtään ja hyvinvointiaan. Pyrimme siihen, että jokainen saisi tehdä työtään innostuneesti omilla vahvuuksillaan ja kokisi työnsä mielekkääksi. Luottamus, avoin vuorovaikutus, toisen kunnioittaminen ja henkilöstön osallistaminen työnsä ja työyhteisönsä kehittämiseen ovat meille toimivan työyhteisön perusta, jonka haluamme pitää vahvana.

Kaupungin oma, monilta yhteistyöorganisaatioilta toiminnastaan kiitosta saanut henkilöstöpalvelut-yksikkömme palvelee työntekijöitämme yhdessä esihenkilöiden kanssa työuran kaikissa vaiheissa aina rekrytoinnista eläkkeelle jäämiseen saakka, ”ruuhkavuosia” unohtamatta.

Harjoittelu tekee mestarin – ja Ihmeidenmahdollistajan!
By Iisalmi kaupunkipyörät-5701 (1).jpg

Iisalmen kaupunki tarjoaa vuosittain harjoittelupaikkoja lukuisille opiskelijoille! Esimerkiksi varhaiskasvatuksessa on tarjolla lähihoitajiksi, varhaiskasvatuksen opettajiksi ja sosionomeiksi opiskeleville kiinnostavia harjoittelumahdollisuuksia lapsuuden ihmeellisten vuosien äärellä, ja Suomen parhaan perusopetuksen parissa opettajaharjoittelut sujuvat antoisasti!

Teknisellä toimialla erilaisten teknisten alojen opiskelijoille pyritään löytämään kiinnostavia harjoitteluprojekteja esimerkiksi kaupunkiympäristön ja toimitilojen kehittämisen parissa.

Aiheita opinnäytetöille löytyy kaupunkiorganisaation laajalta toimialueelta aina kasvatuksesta hallintoon ja kaupunki-infran suunnittelusta kulttuuripalveluihin.

Mikäli olet kiinnostunut harjoittelusta tai tekemään opinnäytetyön Iisalmen kaupungilla, jätä avoin hakemuksesi Kuntarekryssä. 
Kerro hakemuksessasi, mitä olet opiskellut ja missä vaiheessa opintosi ovat. Kerro myös minkälaisesta työstä olet kiinnostunut. Mikäli olet kiinnostunut tekemään opinnäytetyösi Iisalmen kaupungilla, kerro hakemuksessasi suunnitelmasi opinnäytetyösi aiheesta. Hakemuksesi on voimassa hakijapankissa puoli vuotta sen jättöpäivämäärästä.

 
Katso kaikki työpaikat Kuntarekryssä
Iisalmen kaupungin työnantajalupaus: Merkityksellistä työtä osaavassa ja innostavassa työyhteisössä - työtä, jolla mahdollistetaan ihmeitä.